Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A felhők felett mindig süt a nap
benchmark vga/cpu
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#3461 Ja nekem is tetszik xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudom pontosan az fps-t de nem igazán van baj vele. De szerintem lesz még jobb is ha jön ki driver v patch.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1920*1080
gpu puffer 1
magas
temp SMAA
graf:
ultra
magas
magas
hbao+magas
be
be
ultra
magas
cpu 8320@4ghz 8 gb ram, vid kártya 2GB-os
baszomnagy fagyiskocsival konvoj elé állni, kiszálni és onnan mehet a lövögetés, kb 3 perc marad 2 csávó, rájukfutsz és agyonütöd, aztán másik és agyonütöd, fedezékek használata és lassítás sokat segít
A fegyver arzenál egy vicc... semmilyen kábító fegyver sincs (se taser, se stun gránát...) Mégis elvárja a játék, hogy egy tucat ellenfél közül mindig le üss valakit( pl Gang hideout mellékküldetés)
De persze minden fegyvertípusból muszáj volt 10 db-ot berakni... amibõl persze mind elfér a kabát zsebébe.
Kis millió gyûjtögetni való idõrabló, értelmetlen szar az most is van. Nem is Ubisoft játék lenne. Vannak több fajta "nyomozós mellék küldetések" amik szintén egyetlen gomb nyomásból állnak. Nonszensz...
Ezek a VR telefonos játékokat, nem tudom mire vélni... Mi ez Saint Row?
Stealh játék akarna ez lenni szerintem, de baromira nincs kidolgozva. Mindegyik ellenfél süket és semmi nem mutatja a látómezejüket sem.
Szerintem ez a játék egyáltalán nem ér fel a hype mértékéhez. Egyedül a grafika, de semmi más.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a mellékelt képeken látható hibajelenségrõl tudna nekem valaki mondani valamit? Hibajelenség egyáltalán, vagy "fícsõr"? 😊 PC-s verzió (eredeti), a gépem egy 6 magos amd FX6300, 8 giga ram és egy R9-280x. A grafikai beállítások "gyári magas" módban vannak.
https://drive.google.com/file/d/0B2CAoUqru8RRM2xSUTd0TkFKQlE/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B2CAoUqru8RRVnpzRW5vV3lFSWM/edit?usp=sharing
A "pixelesedésre" gondolok 😊
Est Sularus Oth Mithas
[merlinw.org]
De. Egy kicsi részét a munkának lehet így elvégezni, olyat én már jó rég nem csinálok.
- nvidia experience: elhiheted ez már sokaknak sok 😊 azt se tudja mi az a zöld ikon alul, hidd el nekem nem egy ilyen van 😊
Annak gondja lesz a konzollal is.
patchcunami: nem feltétlen sorolnám a szerver oldali hibákat az összehasonlításba
Ennek semmi köze a szerverhez. PS3-on ismeretlen fogalom a kumulatív patch (néha pc-n is). Ezekhez egyesével fogja letölteni a patchet ÉS telepíteni. Ráadásul patchet letöltelni, és patchet telepíteni sem tud parallel, mert kompromisszummentes játékélmény vanik. Hosszú órákig lehet bámulni a downloading/installing kombókat. Aki nem tudja mirõl beszélek, annak sosevót 😊
Adversus solem ne loquitor
És tök korrekt a város. Marha jó graffitik vannak a falakon.
Viszont nagyon tudnám értékelni, ha mod formájában 1x bekerülne ez a Skyrimos effekt, ami egy-két hónappal ezelõtt kijött videókban is benne volt, mert NEKEM baromira bejön.

A medve nem játék.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Mindenesetre ötletes.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S