Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Overburner
Király kösz a választ, akkor remélhetõleg idõvel ez is megoldódik.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Túlterhelt az uplay... Éjjel amikor kevesebben voltak rànyomtam mondjuk az online hekkre,nem telt el fèl perc és mehettem mindig..
Overburner
Amúgy online matchmaking csak szerint lassú picit? Vagy ez is az Uplay miatt van?

Overburner
Van benne vmi Amcsiba most ebédelgetnek. 😄

a.carkey
Amerikaiak próbálnak fellépni vagy mi ez a ubis bénázás már két napja?

A medve nem játék.

Overburner
Amikor a GTA4-et kijátszottam elöször örültem h volt 30fps-em xD Lehet de idegesitõ az biztos.

a.carkey
Tegnapi? Megint ez megy. 😄

A medve nem játék.

CalebJoe
hát nem is fõleg amikor kocsival mész egy ilyen játéknál fontos lenne a folyamatosság
IMYke2.0.0.0
Hú de arcon borítanám azt, aki ezt a magyarítást így kiadta az angol központozással...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
25-35 az nem játszható.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Overburner
Lehet h patchelés majd javitja nekem is van h beszaggat....... várás van 😄

nekem magas grafikával 25-35 fps 😄 játszható ,de néha beszaggat ,vagy belassul 1-2 másodpercre ami bosszantó... :/

Most nem avval foglalkozom

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shiver
érdekes

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
pont hogy nézem nem lásd #3468

Shiver
sajnos külsõ progi kell hozzá azt meg most nem telepítek, de csak néha szaggat be, még simán élvezhetõ, pedig az ilyennél kényes vagyok😊

Shiver
lehet felesleges
benchmark vga/cpu

Megnéztem a programmal a GPU 60-70% a CPU-l 100%ig mennek szóval proci kéne nagyobb 😊

MerlinW
Én ezt nem értem. Láttad a konfig fájlt, ott volt elõtted. Te pedig ahelyett, hogy 2 perc alatt kipróbáltad volna, inkább idejöttél megkérdezni.

[merlinw.org]

A gameprofile.xml-ben van olyan hogy showfps.Valai próbálta már?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

CalebJoe
Akkor ez nagyon proci függõ mert nálam ultrán de még highon is 20-25fps van.<#shakehead>
Overburner
Fraps-et szokták ajánlani ahhoz de én se akarok külön progit belecsapni ezért. Láma Uplay legalább ennyit tudna pluszba 😄

#3461 Ja nekem is tetszik xD

Shiver
sajnos fps-t nem tudok mondani hozzá mert nem néztem még, hogy lehet elõhozni ha egyáltalán elõ lehet, de mindjrát utánanézek aztán ha tudom mondom

Shep
Állat ez a zene 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Overburner
Az jó tipp. 😄

HeadHunter86
Elõtte én megnézném mi a limites nálad (MSI Afterburnerrel), mert ha a VGA 98%-on pörög a proci meg csak 70-80%-on, akkor egy FPS-sel sem leszel elõrébb, amíg videókarit nem veszel.

Lehet akkor beruházok egy Fx 8350-re 😊

Overburner
Fx 8350-em van 4.2ghz-n 7850 2gb-om és 8gb ramom minden ultra kivéve a textúrák és az árnyékok az élsimitás temp smaa
Nem tudom pontosan az fps-t de nem igazán van baj vele. De szerintem lesz még jobb is ha jön ki driver v patch.

Shep
És akkor gondold el milyen lehetett ez tavaly õsszel, mikor is eltolták fél évvel a megjelenést😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

átlag hány fps-ed van ? mert nekem is ilyen kártya + 8gb ramom van viszont 6magos 3.8ghz-s procim van (fx6200) és lehet veszek egy 8magos 4ghz-at

Overburner

Shiver
kijelzõ:
1920*1080
gpu puffer 1
magas
temp SMAA

graf:
ultra
magas
magas
hbao+magas
be
be
ultra
magas

cpu 8320@4ghz 8 gb ram, vid kártya 2GB-os

Játszik itt valaki AMD r9 270x-el ,ha igen akkor milyen beállításokkal ?

Shiver
gang hideoutra szintén, fedezék, és használható tárgyak (gas pipe pl) useolása, ismét ízi 😊

Shiver
konvojos 2.ra megvolt, nem nagy kunszt csak rá kell jönni 😊
baszomnagy fagyiskocsival konvoj elé állni, kiszálni és onnan mehet a lövögetés, kb 3 perc marad 2 csávó, rájukfutsz és agyonütöd, aztán másik és agyonütöd, fedezékek használata és lassítás sokat segít

JethroHUN
Játékmenet szempontjából iszonyatosan össze csapott játék... Dög unalmas mellékküldetések: Fixer (csak A-ból B-be autózni, borzalmas jármû kezelhetõség mellett) A 2 perces utcai bûnesetek. Criminal Convoy amit egyszer nem teszteltek le, hogy kivitelezhetõk-e egyáltalán. (Legalább 20x újra kezdem mire, feladtam az egyik olyan küldetést. Vagy egy tucat fegyveres autóval, és meg kell állítani õket mire elérik a céljukat. Jah igen, de kettõt nem szabad megölni... De bármilyen módon is próbálod õket feltartóztatni, azonnal hívják az erõsítést és üldözni kezdenek. Mondanom se kell, hogy kb semmi esély leütni azt a kettõt.

A fegyver arzenál egy vicc... semmilyen kábító fegyver sincs (se taser, se stun gránát...) Mégis elvárja a játék, hogy egy tucat ellenfél közül mindig le üss valakit( pl Gang hideout mellékküldetés)
De persze minden fegyvertípusból muszáj volt 10 db-ot berakni... amibõl persze mind elfér a kabát zsebébe.

Kis millió gyûjtögetni való idõrabló, értelmetlen szar az most is van. Nem is Ubisoft játék lenne. Vannak több fajta "nyomozós mellék küldetések" amik szintén egyetlen gomb nyomásból állnak. Nonszensz...

Ezek a VR telefonos játékokat, nem tudom mire vélni... Mi ez Saint Row?

Stealh játék akarna ez lenni szerintem, de baromira nincs kidolgozva. Mindegyik ellenfél süket és semmi nem mutatja a látómezejüket sem.

Szerintem ez a játék egyáltalán nem ér fel a hype mértékéhez. Egyedül a grafika, de semmi más.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok,

a mellékelt képeken látható hibajelenségrõl tudna nekem valaki mondani valamit? Hibajelenség egyáltalán, vagy "fícsõr"? 😊 PC-s verzió (eredeti), a gépem egy 6 magos amd FX6300, 8 giga ram és egy R9-280x. A grafikai beállítások "gyári magas" módban vannak.

https://drive.google.com/file/d/0B2CAoUqru8RRM2xSUTd0TkFKQlE/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B2CAoUqru8RRVnpzRW5vV3lFSWM/edit?usp=sharing

A "pixelesedésre" gondolok 😊

Est Sularus Oth Mithas

MerlinW
Miért akarsz TV-t venni a konzolhoz? Rádugod a monitorodra és hajrá. Jó állapotban levõ használt 360-at kapsz 30-35k-ért. Mióta kijött a One, azóta mindenki adja el a 360-at, az árak a béka segge alatt vannak.

[merlinw.org]

Moby
- WFH (working from home) intézményérõl még nem hallottál?😊

De. Egy kicsi részét a munkának lehet így elvégezni, olyat én már jó rég nem csinálok.

- nvidia experience: elhiheted ez már sokaknak sok 😊 azt se tudja mi az a zöld ikon alul, hidd el nekem nem egy ilyen van 😊

Annak gondja lesz a konzollal is.

patchcunami: nem feltétlen sorolnám a szerver oldali hibákat az összehasonlításba

Ennek semmi köze a szerverhez. PS3-on ismeretlen fogalom a kumulatív patch (néha pc-n is). Ezekhez egyesével fogja letölteni a patchet ÉS telepíteni. Ráadásul patchet letöltelni, és patchet telepíteni sem tud parallel, mert kompromisszummentes játékélmény vanik. Hosszú órákig lehet bámulni a downloading/installing kombókat. Aki nem tudja mirõl beszélek, annak sosevót 😊

Adversus solem ne loquitor

a.carkey
A város pedig tényleg élõ. Remek, nagyon bejön.

A medve nem játék.

a.carkey
A Metróról jut eszembe. Korábban ment a fika, hogy milyen gagyi, holott a Mafia óta minden SB gameben kellene lennie ha olyan környezetben játszódik, de nincs, itt van, szóval szerintem nem gagyi, és amire lehet használni, az tökéletes.

És tök korrekt a város. Marha jó graffitik vannak a falakon.

Viszont nagyon tudnám értékelni, ha mod formájában 1x bekerülne ez a Skyrimos effekt, ami egy-két hónappal ezelõtt kijött videókban is benne volt, mert NEKEM baromira bejön.

A medve nem játék.

Omlás
<#idiota><#vigyor2>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Törölt felhasználó
Gondolom a Playon áll a reklámújság mögött, az ncore-t is õk fenyítették be. (vagy fizették le, fene tudja)

Mindenesetre ötletes.
Szabi
van is.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

enlightened
Beszéljek?

Király! Nyomasd!

Hegi90
nekem is pont ez jutott eszembe, de kinek a pap kinek a papné. Szubjektív, hogy neked mi tetszik.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

enlightened
Ha a konzolok szervize akkor egy oldalas reklám lenne benne, hogy nálunk vedd meg a játékot, különben nem lenne értelme.

Valaki már beszélhetne a játékról is! Jól teliszartátok a topikot offal.

Hát ez olyan dolog, hogy legyetek boldogok vele, nekem pont nem hiányzik még egy n-edik repetitív, fantáziátlan, szar irányítású, korlátolt játékmenetû, atomprimitív konzolos játék. Így is az a baj, hogy a konzolos fos játékmenet, irányíthatatlanság, és korlátozott interaktivitás átszivárog PC-re, gondolod pont olyan játékok érdekelnek, ahol ezek még hatványozva csúcsosodnak kifelé?