5939
-
#3975 A térképen a sárga jelzés a föküldi minden más maradék... -
#3974 Sétálgattam az utcán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki hugyozik egy fára az út mellett a járdán
Befejezte azt elment. Vártam, hogy felhúzza a sliccét de úgy ment el, hogy nem csinált semmit :D
Nálatok volt már ilyen? :D -
#3973 Gondoltam, érted te a viccet :) -
jocking #3972 -
#3971 Nem én:) Én maximum like-ot nyomok, dislike-ot szerintem még sosem nyomtam. -
#3970 Hát kész én feladtam, nem bírok az irányítással, így utoljára asszem valami repülőgép szimulátorban jártam. Már az első zsaru lerázós fixeres küldetést sem tudom megcsinálni, így aztán biztos lesz esélyem a későbbiekben.
Mi mutatja a következő főküldetést, mert nem igazán jöttem rá? -
Inquisitor #3969 A Nemere Istvánnak volt egy jó kis űrkadétos ifjúsági sci-fi sorozata, abban emlékeim szerint a Don nevű néger srác eleresztett néha ilyen 1.5 oldalnyi(!) szitkozódásokat, persze csak is olyat ami a friss üde gyermeki lelkeket nem rongálta nagyon. Onnan lehet tanulni. :D -
Gary #3968 Javasolhatom, hogy az a réz angyal fütyüljön inkább fűzfán? :Ð
S, még egy: azt a kutyafáját! :Ð
Overburner: semmi gond, görgetem tovább a történetet! -
#3967 Szóval akkor te vagy a dislike :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A káromkodás témát már az eredeti topikban egyszer körbetémáztátok asszem! Kijön kimondom, de hidd el én még istenes vagyok...de most 5letet adtál, kipróbálom egyszer helyettesíteni a káromkodást ilyesmire (azta rézfán fütyülő réz angyalát, meg azt a leborult szivar végét...még vicces is lehet...;) Köszi Papi :) -
#3966 Mi az ,hogy itt warezzal nyomulsz, aztán napokon keresztül oltottad itt a népet? :) -
TomStorm #3965 Sajnos még nincs meg eredetibe.Mivel szarul futott nem vettem meg de most megfogom. -
#3964 Na most nem tudok menni online ra mert nemjó a NAT-om frenetikus -
#3963 Érdekes. Bár nem ez lenne az első eset hasonlóra.
Cserébe most szenvedhetsz a win8 hülyeségeivel. -
#3962 Multiba tudtál már invelni embereket esetleg valaki mellé aki meghivott bejoinolni? Mert havernak Win8.1 je van és egyszerüen nemtud semmi ilyesmit csinálni xD Portforwarding is volt meg minden. -
TomStorm #3961 Na ez aztán az érdekes!
Beszereztem volume licensz WIN8.1 OS-t.Telepít+játék.Semmihez nem nyúltam,csinált magától magas beállítást és gyönyörűen fut a játék.W7 alatt ilyenkor szét esett már az egész game lol
JA és az irányítás is megjavult,nincs ez az irányíthatatlan jelenség.
Ennyi napon át szenvedtem és ma megoldottam kb 1 óra hossza alatt:DD
Meg se röccen a játék és nagyon szépen néz ki -
Gary #3960 Izé...
Nem is Neked kellett volna címezni, mert Rólad van szó! :Ð
Sz'al, mindenki másnak szól a #3959!
Főleg, akik azt gondolják, hogy itt a bill.+egér felejtős! -
Gary #3959 Csak megerősíteni tudom!
Multi versenyt toltunk párat és minimum fél perceket rám vert!
Én x360 kontrollerrel toltam.
Na ja, bele lehet/kell számítani, hogy béna is vagyok, de próbáltam én is egér + billentyű kombóval és azzal végképp nem boldogultam az autókkal!
Egyébként, ültem mellette autóban (szabad bejárás) és nagyon élvezetes volt a rendőrök elől menekülni!
Ja, ilyenkor az anyósülésről lehet lövöldözni! :Ð -
#3958 Vágom hogy mindenki erről beszél, és az is biztos hogy nem tökéletes de én nem gondolom hogy annyira szar amennyire mondják. Itt ott kihivás az biztos a motorfékes dologban igazad is van az tényleg nincs xD. De én meg mindig gy vezetek h kanyar előtt fék és már közbe gáz és itt elég jól müködik, meg nem csak itt :)Motornál a te módszered pl nagyon jól fog menni. Én úgy gondolom hogy láttam már szarabb irányitást is. PL GTA4 irányitását is fikázták sokan én pedig imádtam :D GTA5 irányitását mindenki imádja nekem meg fura. Szóval teljesen ember függő, csak most a WD-n minden el van nagyolva kb mert vagy alá akarnak vágni ahogy csak tudnak vagy már mindenki haragszik mindenre. :D -
#3957 Nekem az a bajom ,hogy szinte nincs motorfék, én ugyanis úgy vezetek minden játékban ,hogy nyomom a gázt, aztán mikor jön a kanyar, vagy akármi felengedem, szépen lassul közben fordulok, na itt ez nem megy, megnyomom a gázt és simán megy magától a gép, alig lassul, a fékre se úgy reagál, mint más játékban, ráadásul a kanyarodás is olyan érdekes. Na meg ha szinte minden tesztben megemlítették és a net is tele a béna a pc-s irányítás témával akkor azért csak lehet benne valami, nem mondom ,hogy biztos így van, de én így érzem :) -
#3956 Hát figyelj én konkrétan nem értem mi a baj vele. Kocsikkal simán lehet bánni ahol biztosan jobb gamepaddal de én sose használtam úgy gamepadot szoval nem is érdekel. Nem igazán vett vissza a játék során idáig szóval én nem mondom hogy fos. A kocsikat eltudom simán vezetni nem egy versenyt meg is nyertem és ha olyan szar lenne ahogy mondják akkor képtelen lennék erre :D -
Inquisitor #3955 Nem jelent semmit, pont mert konzolok. Tök más a memóriához és VRAM-hoz való hozzáférés, meg van HSA, ami ha jól tévedek jelenleg csak a Manlin keresztül ad többletet mert sima D3D és OGL alatt nem használja a kártya, illetve AMD TrueAudonál. -
#3954 Hát akkor tuti hozzád hasonlóak tesztelték a bill+egér kombót, már ha tesztelték egyáltalán :D (na jó biztos tesztelték, vagy 5 percig, hogy, működik-e minden gomb :)) -
#3953 Mindegy egyéni véleményem én el vagyok vele teljesen. -
#3952 Bill-el tolom ja :D Minden játékot van 1 gamepadom de kb semmire se használom, csak amikor itt van a csajom és LEGO Marvel Super Heroes-el COOP ozunk xD -
Inquisitor #3951 A más az irányítás és tök szahar az irányítás között felénk vannak különbségek. Konkrétan a játék maga kontrollerhez van optimalizálva, így sok esetben nem túl fényes az egér + billentyűzet megoldás. Az autók irányítása meg csak simán nagyon rossz. -
#3950 Szuper ez a 'nekem meg a haveroknak' :D hány százaléka vagytok az össz eladásnak? ... már persze ha Te és a haverok mind megvettétek :D :D -
#3949 Billel? -
#3948 Nem vágom többen mit kapnak az irányitás miatt én nekem tökre megfelel meg kb minden havernak xD Minden játékba "más" az irányitás hozzá kell szokni azt csá. Semmi baj nincs vele. -
#3947 Egyébként az AMD-ről csak annyit, hogy az új konzolokban is az van (Ps4,XOne) :) -
#3946 Ja és igen, nekem billel tökéletes volt, kontrollerrel kipróbáltam az egyet, hát a hajamat téptem csak, azzal tuti biztos ,hogy soha nem értem volna a végére, vagy legalábbis nem 68 óra alatt. -
#3945 Hát nekem az jött be a legjobban, mert kezelhető volt, nem úgy, mint a WD-ben, ill, hát itt is kezelhető mondjuk pár szem nyugtató bevétele után :D -
#3944 Minden nő jó ... valakinek ... valamire :D -
#3943 Távolíttasd el azt a zöld hályogot a szemedről öreg.. ;) HD7970-el Ultrán, plusz még extra beállítások 50-60 fps FULL HD-ban megvan, semmi szeggatás stb.. :) -
#3942 Pf, micsoda? Az SR3-ban? Ahol tolatásnál oldalazik az autó? :D
Ha irányításról van szó a véleményed mindig szembemegy az ésszerűséggel :D :D ... minthogy a DS-t is billel tökéletes játszani, nem kontrollerrel :D
A SR sorozat az egyik olyan sandbox, amiben nagyjából a legrosszabb a járművek, legalábbis a négy kerekűek mozgása ... bár fejlődik, az első és a botrányosan szar irányítású második rész után a harmadikat még meg lehet szokni ... legalább a gyalogos karakterirányítás jó :D
Bár ha belegondolok, az SR3 földi járműves irányítása még mindig jobb, mint a JC2-ben ... fszom, nem tudják ezeket normálisan megcsinálni ... only in GTA :D -
#3941 Béta van én nem raktam fel azóta semmit se hallottam :D -
#3940 radeon driver ügyben történt valami előrelépés esetleg? -
#3939 SR3-ban volt szerintem a legjobb az autók irányítása (amivel én eddig sandbox játékban találkoztam). -
#3938 Nézzél csak meg róla pár kevésbé jó képet, kevés sminkkel egy tök átlagos nő, semmi több. Sminkkel persze tényleg OK, de hát jó sminkkel bárkiből lehet jó nő, még belőled is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3937 Én azokkal értek egyet, akik szerint meg jó nő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3936 Én egy kicsit magasabb játékkategóriára értettem azért :))))