5939
-
#3895 A multit dicsérik szinte minden fika tesztben... -
#3894 hm -
#3893 gyalog nincs rendszámod...
egyébként a mozgás animáciook kurva jók, folyamatosnak tünik mindig a mozgása... legutobb becsusztam valami épitkezésre, már szarrá lőtték az automat, kipattantam, de megcsuszott, aztán bebujtam egy másik auto mögé és menekülés újra, és mindez elég filmszerű volt -
Skyline #3892 Hát a 8-9 pontos értékelésekben nagyon nem tartják unalmasnak.
Szemben a fikatesztekkel, meg azokkal akik az elvakult fikázáson kívül a közelében nem voltak komolyabban a játéknak, sem a multinak.:) -
#3891 Amikor köröznek valaki bejelenti hogy éppen hol látott, mert mondjuk kirángattad a kocsijábol, ott a környéket szkennelik rendszámot keresnek és megtalálnak onnan meg, már ennyi. Van azért benne realitás. -
#3890 Nekem az tetszik, hogy ha elokapd a stukkert, akkor felteszi egybol a kendot a szájára, ha elteszed a fegyot , meg leveszi. -
#3889 ja tényleg, és gondolom mikor már köröznek akkor mindig a pixeles embert keresik, ezért találnak meg :D -
#3888 Ez így van. De azért vannak ezek a fixer missionok 40 darab, ahol a hajamat tépem, amikor 50 edszerre kezdem ujra. Mert idore kell eljuttatni a kocsit 19 checkpointon keresztul ugy hogy 4 rendor a nyakadba és még ne is tedd tonkre a kocsit. -
#3887 Nagy baj az, ha a saját szememnek hiszek és én magam döntöm el, hogy tetszik-e?! Ugyehogynem... :D
Újságírónak meg akkor hiszek, ha lovak legelnek a sírján. -
#3886 Te routeren keresztül játszol? -
#3885 Jaja, mint a péniszt a japó szexvideókban. -
#3884 Poén kamerával magadat nézni. Ha ráviszed a fókuszt az arcodra, ki is takarja azt. -
AzraelArchangel #3883 A rendőrök azért nem látják alapból Aident-nt mert a rendszer nem képes őt azonosítani. Egyszer nézz majd rá magadra egy kamerából. Azt írja, unknown! Tehát ezért. Szerintem teljesen korrekt, mondjuk nekem GTA2 óta egyik GTA-val sem játszottam. Az a téma nem vonz! Itt viszont hack, önbíráskodás, és érdekes mondanivaló. Ez jobban bejön! Az irányítást meg lehet szokni, nem kell 120-szal menni belvárosban az fix.
-
Zero 7th #3882 Miért nem olvasol el egy párat, akkor nem kell hülyeségeket feltételezned..?
Jellemzően épp fordítottja a probléma, azoknak van bajuk, akik mindet láttak, ÉS kevésnek és unalmasnak tartják.
Teljesen AC1 kritikákkal párhuzamosak a mostaniak.
Ja, és újságírói kritikákról beszélek, nem júzerekről. -
#3881 Nagy kaland én meg olyat láttam tegnap a komoly 15 perc játékom alatt, hogy a fazon telefonált majd befejezte, elindult, majd eszébe jutott, hogy ott hagyta a levegőben lebegő kávéját, hát visszasétált és elvette. :D -
#3880 Hiteltelenné?
Nekem, és jó pár gyerekkori barátomnak ugyan az a véleményünk. Nem tudom hogyan lehet egy egyéni vélemény hiteltelen?
Egy élettel teli városban játszódó játék számos lehetőséggel nálam kimeríti a "komplex" fogalmát.
Mai minőségű grafikáról és játékélményről a 80as években álmodni sem mertünk.
-
#3879 Van valaki akivel ki tudnám próbálni az online free roamot ? :D Mert hogy havernál vmi gáz van vagy nálam és mostmár kiváncsi vagyok hogy mivan. Overburner15 a felhasználónevem. -
Skyline #3878 Sokszor tény, de én már láttam kis kocanásokat is meg feketén füstölgő autót.
A konvojokat én általában lekövetem, a középső autót amiben a célszemély ül hatástalanítom gázkitöréssel, aztán kiszállás, a két kíréső megkapja a gránátvetőt és futok a célszemélyre / vagy lelövöm attól függően hogy büntetni kell vagy kinyírni. Mire kiér az erősítés általában én már sehol se vagyok, ha meg időben kiérnek korrekt kis csata szokott lenni...
Rendőrök ilyenkor egyszer érkeztek ki, korrekt kis helyzet volt...
-
#3877 Pont ezt csinálja havernak is. Én tudok meghivni embereket de ő nem birja elfogandni ha ő meg akarna hivni engem akkor meg nem lehet. mert inaktiv az barát meghivása. -
TomStorm #3876 Ráadásnak ma még be kell vállalnom egy W8.1 OS-t is:DD
Hogy ott mi lesz,bele se merek gondolni de muszáj felraknom SSD-re más miatt:P -
#3875 Nekem az ilyen kereszteződésben történt balesetek szinte mindig.. ráadásul itt szoktam a konvojokat is likvidáln, elég nagy balhé van mindig, de a zsaruk sose jönnek ki ilyenkor... -
TomStorm #3874 Azon muszáj,hogy megfelelően menjen.Csak szórakozni kell vele nagyon sokat.
Először is szánj rá időt,hogy visszaolvasol vagy 200 oldalt minimum.
Én 2 napig szenvedtem mire játszható lett -
#3873 Kiléptem egy üzletből, rám szól egy nő, hogy hé, nem te vagy az aki a hirekben szerepelt? Erre még vagy négyen felismertek, le is lőttem mindet, aztán valaki hivta a zsarukat, azt is leszedtem, majd megint valaki hívta a zsarukat, őt is megöltem, még vagy 3 szemtanút megöltem mire ki tudták hívni a zsarukat, szóval menekülés :D
Amit nem értek, az pl konkrétan ez: hogyan ismernek fel? :) ÉS a rendőrök miért nem ismernek fel a kamerákkal teli utcákon? Vagy járőrözés közben? Vagy titeket elkezdenek üldözni ha pl egy járőr mellé gurultok? -
Gary #3872 Háát, tudni nem tudom, de nekem is volt, hogy meghívtak játékba (Upaly Chat), de nem tudtam elfogadni, csak az elutasítás gomb volt az üzenetablakban. A nevek listája fölött látszott a többszöri meghívás, de nem jött össze!
Lehet, hogy játékon belül is föl kell venni pajtáslistára az embereket?
De hol? Illetve, hol/hogyan kell meghívni bárkit a friend-list-ről? -
#3871 Na pont hogy aki már jó régen kezdte, azt nem hatja meg a csillogás... a mai játékokat meg komplexnek nevezni hiteltelenné is teszi a véleményed... hol komplex ez a játék? :) -
Skyline #3870 Nem feltétlen.:) -
#3869 mondjuk elég érdekes, hogy minden karambol azzal végződik, hogy felrobban egy autó :D -
#3868 -
#3867 Erre valakinek van ötlete? Lehet router probléma? -
Gary #3866 Később lesz olyan, is hogy a karja takarásában löki át ez egyik pohárból a másikba a golyót! Talán, a 4. szint vége felé...
Ott többször elbuktam és föladtam. -
Skyline #3865 Én a beatboxos narancssárgakapucnis fekagyereket akarom kiírtani a városból de nempusztul a fajtája, mindenhol belebotlok... -
#3864 Itt a piros az kemény meg is szivatott már a 2. szinten XD -
#3863 Egyébként tartalmilag nagyon ott van.
101 Audio Log meg ilyenek. 100+ side activity. Ha 100% ra kipörgeti valaki akár 100 óra is lehet a játék.
Én példul rohadtul bírom a pókert is benne, meg az itt a piros hol a piros, sakk, de az ivós verseny se semmi, amikor mondják, hogy hozzon valaki egy vödröt ha veszítesz :D
Szerintem ivós cucc még ilyen jol nem lett megcsinálva. A Risen 2 ben tok gagyi volt -
TomDantes #3862 Nem is tudom, amikor ballagok az utcán, odalép egy faszi, és azt mondja, hé itt az igazságosztó, vagy mi, majd lefotóz a mobiljával, azért az nem semmi!
Csak sajnos utána láttam egy részeget, aki megakart ölelni egy másik járókelőt, majd beleolvad a lámpavasba. De hát semmi sem lehet tökéletes. -
#3861 Megunták na. :D -
Skyline #3860 Ennyi.:)
Én is élvezem 4-5 multi meccs után mindig egy kis freeroaming és melléküldi + 1 nagyküldetés..Már közel 20 óra benne van és még sehol a vége, 1. részben avgyok..:) -
#3859 Ja hála istennek. -
#3858 Én nagyon élvezem (PS4).
De úgy látom a fikázók, meg akiknek szaggatott meg minden bajuk volt szépen el is tűntek a fórumról, úgyhogy most már lehet beszélgetni a játék jó oldaláról is. -
Skyline #3857 Azért ennél a játéknál messze nem annyira gáz a helyzet mint az AC 1. részénél vagy a GTA 4-nél ha tatrtalomról vagy dögunalmról van szó. -
#3856 A fikázások többsége félreértéseken és tudatlanságon alapul. Ezt látom nap, mint nap. Azok fikáznak, akik sok mindent még nem láttak a játékban.