Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
gondolom reklám cikkk volt, vagy tök komolyan vették ? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi
a tegnapi Metroplay-t olvastátok ? 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

speed01
Uplay akkora fos hogy az már fáj.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Moby
Semmiközömhozzá, de akkor mér a wd-t tolod 0day? 😊

Adversus solem ne loquitor

Ja, az V-öt azt nem ismerhetem.

a.carkey
Nekem is.

A medve nem játék.

Moby
Jóh, a GTAV egy másik univerzum. Azt nem emberek csinálták, nem véletlenül vannak benne ufókok<#miaz>

Tikal
Aha. PL ha megállsz gyalog egy rendõr mellett, akkor el kezd neked pofázni, hogy húzz innen, ha tovább incselkedsz akkor meg lelõ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Melyikben? Az V-ben? Ott lehet.

Directx 10,és directx 10.1-es kártyákon is elfut a Watch Dogs,csak elötte buherálni kell:

http://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=30653

http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/desktop/hh852363.aspx

Start ''dxcpl'' edit list Select watch dogs bin Folder ''GameLauncher_x64''and ''watch_dogs''file '' ok'' to mark and ''Dervice Settings''the 11_1'i select and side ''Force WARP'' select and work ok good games!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tikal
Ha szembeállsz egy rendõrrel, akkor fegyvert ránt 😊

egy rendõrautoval ütközésnek is vannak változatai, nem feltétlenül fog lelõni ha nekimész...

Igen, mennyivel jobb a GTA-k. Ha megkarcolsz egy rendõrautót le akarnak lõni érte. De ha rakétavetõvel mászkálsz a válladon...oda se bagóznak...realitás<#banplz>

Tikal
GTA-ban van ilyen, ezért tûnt fel, legyen az rendõr autó, tûzoltó vagy mentõ. Jedi által nem rég leírt küldetést akartam egy tûzoltó autoval megoldani, és mikor benyomtam a szirénát, hogy na akkor parasztok félre, jövök, nem történt semmi, így tûnt fel...

Tikal
Ismerem, de itt nincs rádió az autoban, a saját telefonja van, amit fülessel hallgat gondolom 😊 de mindegy is..

a.carkey
Akkor majd megérted, ha lesz! 😄

A medve nem játék.

Moby
Kontrollerrel nyomom (nem is tudnám mással), semmi kirívó gondom nem volt az irányítással. Néha a kamera visz a sírba, de ez nem címspecifikus, és máig nem tudom mi lenne az üdvözítõ megoldás.

Prince23
Még azt nem említetted hogy az irányítás is vicc 😊
Én egyelõre hanyagolom a vezetést, mert nagyon elrontották. A gomb nyomásra, kormányzásra mintha késne a reakcióidõ.

Komolyan mondom, még a GTA 4-ben is pontosabban lehetett vezetni... GTA 5-ben szerencsére tökéletesítették ezt.

Moby
Azt azért tudjuk, hogy egy városnyi organikus közeget szimulálni viselkedésileg, reakcióban nem sétagalopp. Több-kevesebb hiba elõfordul azokban a produktumokban, amik megkísérlik megkarcolni a témát. Ittt az a lényeges, hogy nyilván minden olyan eset rossz, ami a beleélést hátráltatja, vagy épp kizökkent belõle, és minden olyan eset kvázi elnézhetõ, ami létezik ugyan, de mondjuk alig tûnik fel. Ha feltûnt az rossz. Ha kerested, és így akadtál rá, az még véleményes. Van sok-sok velejárója a szimulációnak, ráadásul ami meg nem az, azt meg avval ütik, hogy scriptelt(jogosan).

Sir Quno Jedi
Van olyan autórádió, ami ha hírek vannak infón, akkor lehalkítja/kapcsolja a zenét, megy a hírek és utána vissza a zene. Egyik ismerõs hölgynek is ilyen van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Volt már egy ilyen küldetés, úgy sikerült valami mélygarázson vagy mi nyavaján át le lehetett rövidíteni a távot.

Tikal
Én meg azt nem értem, hogy beszállok egy autóba, elindul a zene ( nem a rádió, hanem mp3 lejátszó ) aztán egyszer csak megszólalnak a hírek a rádióból 😄 Most akkor van rádió vagy nincs az autóban?

Sir Quno Jedi
Meg lehet rádiót is hekkelni, pl. nekem az egyik fegyóüzletben sikerált.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én már találtam olyan zenét ami korábban nem volt benne a listában.

Sir Quno Jedi
Az amúgy vicces, hogy dekkolsz a járdán, erre az egyik furgon ott tököl küldõ sávba, megáll és ezerrel belehajt egy sportkocsis geci hátulról. Mindketten kiszállnak és elkezdenek perlekedni, meg ilyenek. Szal. itt is él a város azért.

speed01
Ez a multiplayer elég nevetséges hogy semmit nem tölt be.

Tikal
Sérülésmentesen??? Még a GTA-ban is leszállíthatsz sérült autot, legfeljebb kevesebbet fizetnek neked 😊

Prince23
Amúgy tök jó ötletnek tartom hogy a további dalszámokat úgy tudjuk feloldani, ha meg hekkeljük a civileket. Egy civil + 1 új dalszámot ad... Asszem így mûködik.

Bár lehet az OST teljes, és parasztvakítás az egész, de remélem nem így van

Tikal
😊

Tikal
még meg akartam említeni, hogy az is nevetséges, hogy a szirénázó tûzoltó autó elõl nem térnek ki az autosok, de mivel az egy gombos hekkelésnek sincs sok realitása, ezért itt sem várhatjuk el 😊)

Moby
(nyilván hülyeség, nem véletlen a smiley)

Tikal
ja, értem, innentõl kezdve egy szavam nincs...

Moby
Pedig én ott egyszer szívesen átgázolnék háromszázzal, elsodorva a gyökereket, akik minden nap ott rajzanak, elfoglalva mindhárom sávot ÖTVENNEL, mer csak egymás mellett lehet félkettõvel egerészni, egymás mögött a külsõben még véletlenül sem 😄

Sir Quno Jedi
Csak az ellenfélnek végtelen erõforrásai vannak. Ez Saints Row 3-ban vicces, mert ott nagyon jól fel lehet tápolni a karidat és gyakorlatilag fél órás/órás utcai harcokat is lehet vívni, nagyon faja, jól irányítható, fergeteges. Itt viszont olyan gyorsba halsz meg, hogy pislogni sincs idõd és a fegyók irányítása egy vicc. Gyakran ürítettem úgy ki a tárat, hogy csak az amúgy álló célpontom nem kapott belõle egyetlen golyót sem. Meg erejük sem sok van.

Mr_no_NaMe
na most akkor megy 32 bites winfoson vagy nem?
Sir Quno Jedi
Meg ez azé van, me te is 300-al tepersz a forgalomban. Élõben is láttam olyat ott mellettem, hogy kistrabisnak belehúzott ezerrel a trabijába a rendõrautó szirénázva keresztbe. Pedig ez kerepesi-hungária sarok. Ugyanis valóságban minden lassabb, de már hiába próbálsz beavatkozni. És ezek nem 300-al mentek vaze.

Moby
Az mondjuk nem hátrány, ha van benne kihívás <#eljen>

Moby
"nevetséges"

Simán van annyi realitása, mint 150 méterrõl közlekedési lámpát hakkolni iphoneról gombnyomásra 😉

Tikal
ez nekem is megvolt 😄

Sir Quno Jedi
Vannak ilyen küldik. Asszongya kapd el a célszemélyt, mielõtt odaér valahova és megöli stb. valakiket. Állok egy park közepén, sehol egy autó és a célszemély gyorsba megy valahol valamerre. Lélekszakadva elrohanok elsõ autóig, bevágódok, padlógázzal épphogy odaérek ahol a KONVOJ éppen megáll egy pillanatra a lámpánál (ha elõbb mész nekik, a felvezetõ autó eléd áll). Elõször autóval akartam nekik zúzni, de az semmiképpen sem jön be, még óriási batár tûzoltóautóval sem, 1xûen nem sebzõdik eleget a kocsijuk. Namost, ha kiugrok a kocsiból és fedezékbõl lepném meg õket, simán elhajtanak, géppityuval sem tudom õket idõben leszedni (ablakon át fejlövés nem hatja meg). Plusz ott van három plusz autó teli gangsztákkal. Vicces. Ha kilövöd a gumijukat stb. akkor egy idõ után azért kiszállnak és mehet a harc (a többi addig is írt téged). Csakhogy a genya menekül, a többiek meg csak akadályoznak ez a dolguk. De ha mégis valahogy likvidálod, akkor meg meg kell ölnöd mindenki mást is, csakhogy azok folyamatosan backupot kapnak, szal. többen lesznek. Vicces játék. Úgy csináltam meg, hogy már kínomban tûzoltóautóval, teherautóval, több kocsiváltással és legrohadtabb hack trükkökkel, meg iszonyat tûzharcokkal toltam õket. Gyakorlatilag ez egy végtelen történet vaze. HA 15x nem futottam neki, akkor 1x sem ám. DE meglett. Rohadjanak meg.

Nagyon gyenge az elején a fõkarink. Hiába az assault rifle, vagy bármi.

enlightened
Nem nagyobb nincs, kisebb sincs. De hova legyen még? Majd ha a 3.x-et elértem akkor tervezgetek családot, egyelõre nem azok az évek vannak. Most a totális szabadság évei vannak. Végre vége a suli korszaknak, egyetem elvégezve, megvan a jó meló, amit magamnak szereztem, megvan a lakás is, meg van a jó fizu. Most nem családozni kell, hanem kiélvezni, hogy a magam ura vagyok arra költök amire akarok, azt teszek amit akarok, úgy élek ahogy akarok, senkihez se kell alkalmazkodni. Aztán majd jöhet a család ha kiéltem magam kicsit.

Errõl mér volt itt egy videó,ami összegyüjti a vicces bugokat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

speed01
Lehetõleg jármûvel 😄

speed01
Vannak vicces bugok a játékban 😄

Ja,azon nevettem én is.Állnak egyhelyben,majd mintha kilõtték volna õket.DDDDD

speed01
Menjél egy száguldó vonat elé, majd azt nézd meg mit csinál 😄 xD

Igaz 2014-ben nem az a megoldás hogy ablakosan játszunk,de amig nincs patch ez segíteni fog!

Tikal
ez a lámpa hekkelés egy vicc...mintha rakéta hajtómûvel indulnának el az autok amint zöldet kapnak, csak hogy össszeütközhessenek, nevetséges.

Elsõ elindítás,és beállítások után kilépni,majd irásvédetté kell tenni a GameProfile.xml fájlt a Dokumentumok/My Games/Watch Dogs/ mappában! Nálam így szüntek meg a beakadások! Töröljétek elötte ha már sokszor el volt inditva a játék.

Állítsátok a teljes képernyõ módot szegély nélküli ablakos módra,és megszûnik a stuttering,kicsit dob az fps-en is!

Irták elöttem hogy a gpu buffert 1-re le kell venni,az is segít!

Jó csak van aki azt se tudja mi az és lévén a legtöbb opció akkor jó ha a legnagyobbra van rakva eztis felrakja...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Moby
Hát én ezzel kezdtem 😊