5939
-
TomDantes #4015 Nem értem. Most mia a gond az Otherwolrd-el? (nem vagyok ám fanjuk vagy ilyesmi, bár tök mindegy, aki jót mond rájuk biztos elfogult)Úgy önmagában sikk utálni őket, vagy az a baj, hogy tetszett nekik a Watch Dgos, és voltak olyan szemtelenek, hogy jót mondtak róla? Mert hát persze, akinek a Watch Dogs tetszik az elfogult. De most tényleg, az egész OW bandával baj van, vagy csak a tesztjükkel vagy mindkettővel egyszerre?
A tesztet végignézve, hát végülis egyetértek, bár én személy szerint több negatívumot megemlítenék , mindegy. -
#4014 a szemem a legjobb teszt:) -
#4013 Tegnap óta NAT tipus hibával lószart se enged csinálni, hogy a tökszárba lehet ezt megoldani? -
#4012 Olyan nincs, csak a saját élmény számít. -
#4011 Mert akkor csak igy infó kérés érdekében akkor mi a best játéktesztelős oldal?:D -
#4010 Hát egyéni vélemények de nekem nincs bajom velük és biztos nem vagyok egyedül de nem vagyok "fanboy" ettől. -
#4009 OW fanboy szagot érzek. Kapásból 3 mínusz. Nemsemmi. -
#4008 Mondjuk úgy, hogy annál a csatornánál már alig van lejjebb. -
#4007 LoL OW gyülölő mindenki?:D -
#4006 Embert kedvenc Youtube-csatornájáról... -
#4005 Részvétem! -
#4004 "Mondjuk én nagyon AMD logos játékot nem is látok már."
Wut? Ezek mégis milyen logóval voltak ellátva?
Sleeping Dogs
Tomb Raider
Bioshock Infinite
Hitman Absolution
Deus Ex Human Revolution
Battlefield 4
Saints Row 4
Thief
Blabalbla - itt a teljes lista az AMD logós játékokról!
Vagy te átaludtál pár évet? -
#4003 Kedvenc YT csatornám kb az OW :D -
#4002 .....rossz ember nem lehet. :D -
#4001 akkor már inkább.. :D
-
#4000 Aki Ádörwörld videót linkel az... -
Végre egy értelmes kritika -
#3998 Bocs BF3-4 az Ultra-n fut, nem High-on. -
#3997 Azt mester hogy LOW-on tudjak játszani mondjuk 20-25fps-el , csak ne fagyon le a játék, 5-10 másodpercre, mikor utána 1-2 percig suhan a játék, és ugyanazon a területen vagyok, nem arról beszélek amikor gyenge a gép és én állítom be hogy max grafika sé egy fix kis fps-en akad a játék, hanem ez a befagyás csak kb 1 perc után van. de ettől játszhatatlan lesz, és tudom hogy elvárhatok többet a játéktól mert tudom mit bír a gépem a többi játéknál.
Wolfnak sem kellene futnia High-on papir szerint. Meg sok másnak sem....BF 3-4 pl.
Vagy lehet én nem értem akkor. -
#3996 Na ez jó hír, akkor remélem belejövök!
Amúgy az volt a gondom, hogy hiába ráztam le a zsarukat, mikor el kell menni a lerakóhelyre, akkor elkezdenek háromszögleni ,vagy mi és a végén már egybe érnek a barnás körök és megint egyből rajtam a zsaruk, a helikopterek, meg az egész város. -
#3995 Később egyre könnyebb lesz egyrészt megszokod, és ha csinálod a fixer missionoket kapsz upgradeket a kocsihoz, meg vehetsz is, könnyebb irányítás stb, amikor jam com meg disable helicopter meg mindened meglesz, kb már az lesz a baj, hogy semmi kihívás nincs a játékban és még a legnehezebb fokozaton sem.
Az elején kicsit szenvedni kell, de az upgradek nagyon meg fogják könnyíteni. később, kb amikor már minden méteren fel tudsz robbantani valamit, vagy rájuk csukni stb... A rendőröket egy perc alatt el teheted láb alól.
Én nagyon élvezem, amikor belassítom a focus-sal jön mögöttem a rendőr, lámpa átállít és szépen két oldalról, belerohannak. De ha felcsukod a hídat azon se ugratnak át, meg a roadblockokba is belecrashelnek szépen. Helikoptert, meg disablelni lehet 20 másodpercre, az elég hogy lekopjon rólad. Kb ennnyi...
Persze az elején marad a kocsiban bujkálás ahogy más is írta, de az is elég. -
#3994 -
#3993 A 2. legjobb max .Az első a Infamous SS -
#3992 kb. ma már netezni is komolyabbat ajánlanak. A WD meg a jelenlegi legjobb grafós sandbox játék ami van, messze magasan. -
#3991 S a nők is ugyanezt gondolják rólunk... de leginkább a pénztárcánk függvényében :) -
#3990 Most oszinten, nem ertem az embereket. Mit varsz egy olyan processzortol, amikor kiadtak, akkor az egy olcso kozepkatogira alja volt, aminel meg az irodai gepunkbe is jobb volt anno, mindezt 2007 juliusi megjelenesi datummal...
-
#3989 Smink nélkül is fincsi.
Tudod, ízlések és pofonok különbözőek. -
#3988 Egyébként én amit nem értek ,hogy miért kell még magas textúrákhoz is két giga video memória, mikor még azok is csúnyák, a közepes meg kifejezetten ronda, ilyen ps3 szint. -
#3987 Kösz. -
#3986 ÖöööŐ ?
-
#3985 Konfigom nem egy izom gép, de full legkisebb felbontáson és minőségben is megáll néha másodpercekre a játék, egyszerűen ez a játék már játszhatatlan szó szerint a gépemen.
Wolfenstein High-on fut 1080p-ben. -
#3984 Én fel se rakom a HDMI audio drivereket, mégis szarul fut a játék. -
#3983 Nekem a főhős tök hasonlít Sylarre a Heroesból. -
#3982 Próbáld úgy, hogy elbújsz a kocsiban, leállítod a motort, továbbmész ha elmentek, és kimész a fehér körös zónából. Meg lehet csinálni. -
#3981 -
#3980 -
#3979 Kecskével is lehet 'hálni', de kényelmetlen és büdös ... viszont mint mindent, meg lehet szokni :D
Nem arról van szó, hogy nem lehet elirányítani, mert akkor senki sem játszana vele ... de azért távol van a 'normálistól' ... és hogy most te vagy valaki azért el tudja irányítani az dicséretes, de attól nem lesz jobb. -
#3978 FPS / LAG - **Disabling audio drivers fixes it**
Azt írják, működik. -
#3977 Aki gondolja vegyen fel: Ragendom -
#3976 :D