5939
-
#4055 Hát ok, de ha már a legelső küldetéssel ennyit szívok, kérdés van-e értelme folytatni :) Szerintem nem sok, pedig érdekelne a többi része a játéknak de ez így teljesen elveszi tőle a kedvemet. -
TomStorm #4054 Fejleszd a képességeidet,úgy könnyen lehet a zsarukat szivatni:) -
#4053 Zsaruknak a trükkjeire rá kell jönni.
- Telisteli van a város ugratóhelyekkel, amikkel messzire tudszt tőlük kerülni, hiszen tök máshol kötsz ki.
- Ha valami űbergyors performance kocsit szerzel, azzal natívban is simán le lehet hagyni őket, még nitro nélkül is, csak kell egy hosszú egyenes szakasz, pl. az ótópályák.
- Ha vízbe mész le tudod őket rázni akár úszva, akár hajóval.
- Vannak forgóhidak, ott beszopják.
- Ha már elég skilled van ilyensi fajta, akkor simán az útakadályokkal meg tudod őket állítani, seperc alatt. (felnyíló hidak, tüskék, blokkok, lámpák, gőzrobbanások stb.)
- Van direkt ctOS szken elleni kütyü, azzal már akkor le tudod állítani őket, amikor még csak szkennelnek. (csak gyártsad szorgosan és legyen rá skilled)
- Amikor még fehér a körözés jelző, abból gyoran lehet valódi körözés, ilyenkor takarodni kell a környékről, mint a gömbvillám.
- Az autóban rejtőzés sem rossz megoldás, csak előbb ki kell kerülni a látókörükből egy pár másodpercre és egy garászfeljáróhoz beálsz mondjuk, bullseye.
Elején nyilván nehéz, de ott még csak 1-2-es szintű üldözöttséged van. Később lesz 4-5, na azokat TÉNYLEG nehéz legyőzni, ott már helikoptert kell hackolni stb. -
#4052 Legelső fixer, építkezés vagy mi a neve, tök bénaság, Sleeping Dogsban már 1000x megcsináltam volna, pedig ott is elég béna a kocsik irányítása. -
#4051 Amőgy jó tanács kezdőknek:
A közlekedési lámpák átállítását akkor kell nyomni, mikor üldöznek és a kék a jelzés felette el kezd villogni (ilyenkor gyakorlatilag már madnem átmentél alatta) és kiírja ott, hogy "q" meg hogy "neutralize". Előtte csak átállítja a lámpákat, de az ellenfél is kényelmesen át tud jönni, mint te magad. De ha jókor nyomod, a neutralize feliratnál, akkor beng beszívták. Ez a legtöbb helyre igaz, akkor kell rányomni, mikor villog a kék dobozka.
Ezé faszság, hogy MINDENRE a "q" betűt kell nyomni, mert egy hack skill is mást tud csinálni ugyanazon a cuccon más időben (lásd. lámpa). Ettől zavarodik meg a sok ember (én is). -
#4050 És olyan is lesz aki ezt mindig beírja! -
#4049 Figyelj én nem mondom ,hogy csak a játék a hibás de ha minden játék ment eddig bill+egérrel akkor ott lehet valami. Kezdődik ott, hogy már a zsarukat is alig bírom lerázni, mondjuk 5-ből 1x, és leginkább ez a fő gond, mire befékeznék valami sikátorban 6x utolértek, kiszállnak én elindulok és ők már vissza is teleportáltak mögém, mindig gyorsabbak, mint én, persze ők jól kanyarodnak, meg minden. -
#4048 Mindig lesz olyan ember aki sír az irányításra.
-
#4047 Eeeelnézést, de nálam béndzsább akció és ótóajátékos nincs és nekem ment mindegyik. Szal. csakk gyakorolni kell, vagy valamire még nem jöttél rá. Dzsótúb videok tán segíthetnek. -
TomDantes #4046 Tényleg nem a legjobb az irányítás, de eddig egyetlen Fixer küldetés se okozott még nagyobb nehézséget sem. Milyen küldetésről van szó? Mi nem megy?
Egérrel és bill.-el lehet irányítani, ha nem is jól, de eddig minden sikerült. Nem hinném hogy csodagyerek lennék, ha nekem megy, másnak kell hogy menjen. -
#4045 Hát kész, nem bírom, megint szarakodtam az első fixer küldetéssel 30 percet és ugyanott vagyok ahol tegnap, vagyis sehol, kurvára irányíthatatlan ez a fostaliga játék, úgy csúszik a kocsi, mintha mindig jégen mennék, fordulni nem fordul csak 90+ fokban, féket hiába nyomom nem lassul csak nagy sokára, kézifékkel meg esélytelen. Ráadásul az egész olyan, mint valami rossz 80-as évek béli dodzsem a vidámparkból. Ettől szarabb jármű irányítást én tényleg nem láttam még játékban. Nyilván én vagyok a totál béna, meg kontroller, meg kormány, meg ps4 meg kutyafüle de ha az eddigi 20+ éves PC-s pályafutásom alatt mindent el tudtam irányítani bill+egérrel, ja nem a Resi 4 meg a DMC3 kontrollerrel ment, akkor egy ilyen hulladék sandbox ótóka csak kellene, hogy menjen valamennyire, nemde? Úgyhogy kurva jó volt ez a játék, de jobb lett volna ha sosem készül el! -
#4044 Kaspersky Internet Security-m van de már próbáltam úgy is hogy kikapcsoltam a drágaságot. De mondom Inviteles nettel meg megy, csak UPC-vel nem. Függetlenül hogy be van e kapcsolva a KIS vagy nincs. -
#4043 Szoftveres tűzfalad nincs? -
#4042 Igazad volt a UPC-vel van gond. Csak hogy ők szarnak bele, aztmondták hogy a net tökéletesen müködik akkor náluk nincs hiba, inviteles nettel meg tökéletesen megy a gáma. :I Most akkor WTF van. -
#4041 Nem azért lett linkelve, csak jót röhögtem az írásokon.
"Bugs 10/10
Graphics 3/10 (its 2008-2009 lvl, not next gen)
Gameplay 2/10 ( press x to win)
Braindead AI!
Carton cars!
Cliched and boring story lane!
Boring City!!!!!!!!!
You cant fight!!!!
Nothing to do in this game!!!
This game need fcking superpower NASA PC."
"Boring ... Repetitive ... A game without a soul.
Here are the missions :
1 - Go to a random grey building
2 - Hack a machinethinguberprotected without being spotted
3 - Hurray !
4 - Repeat."
-
#4040 Aki akar online játszani, az vegyen fel Uplayen: Ragendom -
szapor #4039 Hali. Akit érdekel olcsón Watch Dogs, az írjon privát üzenetet! :) -
davids014 #4038 ez a gyerek egy köcsög -
drago14 #4037 Valaki megmondaná hogyan kell itt pókerezni? Tudom a szabályokat de mindig vesztek! Hogyan lehetne csalni a kamerával? -
#4036 Ott is csak egy egy ember/játékos írja le a véleményét nem egy hozzáértő játékcég/csapat, ezért is szarok rá mi a véleményük egy adott játékról.
A vélemény amúgy is olyan mint a segglyuk mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra. -
#4035 Lehúzták ők a CoH2t is azonnal, meg a Romeot, mert a fosgépükön nem úgy futott, ahogy képzelték 2013-ban ... -
#4034 Metacritic. Aki az alapján vásárol meg is érdemli. -
TomStorm #4033 "GTA V on x360 have better graphics (maybe everything ?) than this game on PC"
Ez csak első user review volt amibe bele olvastam:D
-
TomDantes #4032 Az emberek ostobák. -
#4031 Helyes. -
#4030 Metacritic-en szépen lehúzták a játékosok. -
#4029 Ok, köszi. -
#4028 Castlevania, Dark Souls.
Most kb ez a két cím jutott eszembe, amiért szarok. -
#4027 Vagyis úgy működik hogy ha valaki meghív egy játékra nekem annyit ír ki hogy ez a játszma már nem elérhető. Óriási -
#4026 Nem volt igazából UPC-m van. De tegnap még jó volt, bár igy most müködik. -
#4025 A szolgáltatód zárhatja. Szólni kell nekik, hogy engedjék. Más játékkal nincs ilyen problémád? Nekem PS3-al volt gond... -
#4024 Na akinek ilyen problémája van mint nekem akkor annyit kell csinálni hogy a config file-ban EnableNatTraversal="1" ről 0-ra kell rakni és kész. -
#4023 Legyen nálad mindig legalább 3 jam comm vagy mi, a keresést zavard mindig, várj amig a Sárga keresés majdnem befejeződik, nyomsz egy jam com-ot és akkor fehér lesz megint, így nyersz egy csomó időt... -
#4022 De most NAT hibám van amikor nincs is Routerem hogy a vicceskedvűgyalogosnémberdisznóannyába nyissam ki a NAT-om igy? WTF -
TomStorm #4021 "Cserébe most szenvedhetsz a win8 hülyeségeivel."
Na erre nem gondoltam,amúgy ja:DD -
#4020 Jaj de utálom ezt a "szar az irányítás" dumát miért nem tanult meg játszani ha már százszámra tolják a teszteket. (amúgy nekem csak a csávó nem szimpi aki beszél valahogy nekem olyan mindent jobban tudok flegma hangja van) -
#4019 1 fokkal jobb, de már ez a Gergő is segget csinált a szájából. Ripacskodik, meg csak új játékokat mutatnak be, miközben korábban folyton azt hangoztatták, hogy a régebbi játékokat fogják részletesen bemutatni.
Sehol régebbi játék, sehol részletes bemutatás... -
#4018 Én simán felnézek YT-re ha van új videójuk akkor megnézem de ettöl nem leszek én se fanboy xD Am nekem nincs bajom velük, van amikor egyetértek van amikor nem. Más szemszögböl nézik a dolgokat az is biztos legalább megint nem azt lehet hallani hogy szar az irányitás szar a tükrözödés az épületekben meg stb ez már könyökömön jön ki. xD
Bár azzal a meglátással egyet értek amit #4014 kollega mondott -
#4017 Ez a teszt még istenes XD -
#4016 Nem gyűlölöm őket. Attól, hogy nem értek velük egyet/nem tetszik amit és ahogy csinálnak, még nem jelenti azt, hogy gyűlölöm őket.
A gyűlölet és nem tetszés nem ugyanaz.
Attól, hogy csinálnak 2 "korrekt" tesztet és 8 nem megfelelő tesztet, attól nem lesz jó a csapat. A játékok többségét végig sem játsszák és legtöbbször olyat emelnek ki HIBÁNAK, ami nem is az és azzal a dologgal baszakodnak egész végig (Tomb Raider 2013: Lara megsiratja Roth elvesztését, miközben lemészárol 500 embert), ahelyett hogy tényleg a valós hibákat sorolnák.
De mivel ez nem OW topik, így fölösleges több szót pazarolni rájuk.