Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
HKC táporól vélemény? 580w
én absz örülök neki meg jó szórakozást mindenkinek aki megvette a játékot legyen az oneos, pses, pcs
csak mondom érdekes hogy most nem volt baj a 900p, máskor meg hahotázik rajta
a pc hiányával nincs gond mert nem való mindenkinek, én ezt is elfogadom, jó dolog a konzolosdi bár már nem az aminek anno kitalálták 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Moby
Szerintem az teljesen jó, hogy ps4-en jól fut. Ennek örülni kell. Ez jó dolog.
Azt is értem, hogy pc mentes ps4 tulajként örülni kell annak, hogy fospécén fosul fut, hiszen minden lepottyanó címmel önigazolni kell.
Nem a ps4-et, a pc hiányát. Azzal kell szembeállítani. Nem megy másképp. Érthetõ ez is.

Adversus solem ne loquitor

a.carkey
Max. a vezetéshez kell, de még ott sem esküdnék meg rá, hogy PCn jobb vele autókázni.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha konzolon nyomod - csak PS4hez tudok hozzászólni, mert az spec van, és nálam van a PS4 változata a játéknak, a többi konzolon nem láttam - na ott NINCS SÉTA, és ez azért röhej. (Legalábbis én gombot nem találtam rá, így ha van, visszaszívom amit írtam.) PCn be kell állítani rá egy gombot, ezt a beállítások között megtalálod.

A medve nem játék.

Kandurex
oké, értem, csak tisztába akartam lenni, hogy mennyire van valós tapasztalat a PS4 -et cibáló hozzászólásaid mögött

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eddig az egyetlen valamirevaló félexkluzív (lévén ugye csak felhúzzák HD-re és remélhetõleg 60fps-re) lesz a gépre...
Order áttolódott 2015-re (valahogy össze kell hozniuk legalább hasonló látványt mint a videókban vagy hõbörgés lesz--> ígyis lesz..😄).
MGS szintén 2015...
Jövõre megfontolandó lesz, addigra esik a gép ár, lesz használt is dögivel és az addig megjelent játékok olcsóbbak lesznek.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nincs és idén nem is lesz, bõven elehet láttam, olvastam, tapasztaltam belõle. A Bone-t minden téren veri, de a szokásos PS3-nál is kezdetekben jelenlévõ gyermekbetegségekben szenved a PSN, annak sebessége, az egész rendszer, az exkluzív tartalma jelenleg bárgyú, a multiplatform tartalmának színvonala pedig jócskán lemarad attól amit a pc-m kínál, eképpen jelen pillanatban NEM érdekel, akármennyire is hype-olják egyes sony fanok. 😉

nahát én a ps3as last of ust pont azért adtam el mert jön 4re, eddig ez a cím érdekel igazán nextgen konzolra 😛 remélem ez e3 után változni fog

Továbbra is: használjanak kontrollert, ilyen játékhoz az való. Hibátlan az irányítás vele.

a.carkey
Megvárom a The Last of Us remastert, aztán majd meglátjuk, hogy mit lehet kihozni a PS4bõl. 😊 Már egy hónap sincs a megjelenésig.

A medve nem játék.

jó olvasni az ajnározásod miközben nemrég a BONEosokat kétpofával röhögted ki a 900ps játékaikkal együtt, ilyenkor hol a kettõs mérce Geronimo? <#ravasz1>
Nvidiával amúgy nem rossz a Watchdogs, konzolos framet - szintet simán hozza egy közepes configon is
de legyen igazad, most megjelenéskor legyen a lead a ps4, pár patch és kvarcórán is elfut majd, nektek meg akkor is marad az ami 😊

Kandurex
van PS4 -ed?

a.carkey
Mondjuk sokminden nem jött nextgen konzolokra, szóval nem volt nehéz a két nextgen közül az olcsóbbikra sikert elérni. 😄

A medve nem játék.

Mondanom sem kell megint indul a konzol rizsa..😊
Teljesen friss installal konfigbuhera és driver macera nélkül hibátlanul megy a játék.
Ha úgy tetszik akkor 900P high / 30fps-el fxaa élsimítással (bár állítom a ps4-ben ennyi sincs) még egy alsó középkategóriás számítógépen is, egy közepes vason pedig fölötte...
Én meg immár 1080p-vel tolom minden ultrán, Txaa 4x élsimítással és konfigbuherával hogy az effektek is a konzolos fölött legyenek, mindezt 50 alá nem esõ fps-el, és immáron a kb fél óránként kb 2 mp-ig zavaró akadás nélkül...
Akkor mitõl is jobb?
Ps4 lead platform tény, ahogy az hogy hogy egy közepes pc-vel nincs versenyben, drágábban jössz ki mint egy közepes pc-vel (bezony tetszik nem tetszik 0day venni rá játékokat pillanatok alatt behozza az erõsebb pc - ps4 árklönbséget és le is hagyja), és gyengébb minõségben tolhatod a cuccokat. A PSN gyengeségeirõl és lassúságáról pedig ódákat lehetne zengeni..A PS4 akkor fog érni bármit is ha lesz rá kellõ mennyíségû és tartalmú (jelenleg egy nagy nulla) exkluzív kínálat.😊

Moby
Kérjek elnézést, mert számomra legalább annyira irreleváns, hogy hogyan fut ps4-en, mint az, hogy gero haverjánál hogy fut? Van bennem egy kis együttérzés, csak a mai adagot elvitte az a szegény szerencsétlen elütött kisállat, amelyiket az irodábajövet láttam <#ravasz1>
Másképp közelítve ha az releváns, hogy gero haverjánál hogy fut, akkor egy posztot tán az is megér, hogy nálam miként. Gondolom.

Csaljál te is 😄 kamerába be és lesd le a lapját. Vagy csak nézd meg mennyire stresszel a telefonoddal 😊
TDC Geronimo
😄 kb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
"Nekem sem. Tehát akkor maradjunk a tényeknél: a haverodnak vannak gondjai.
Nem irigylem 😊"

mintha csak rólad szólna meg a pS4 -rõl....

TDC Geronimo
8+ már kérlek!

Moby
Nekem sem. Tehát akkor maradjunk a tényeknél: a haverodnak vannak gondjai.
Nem irigylem 😊

BEAST
Egy millió légy nem tévedhet... :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Örülj neki. Én nem sok jót olvastam eddig PC verzióról. Random dropok, haveromnak jó gépe van vezetés közben mégis élvezhetetlen. Nekem ilyen gondjaim nincsenek...

Moby
A fix30 nálam is megvan egy közepes konfigon, szóval egyelõre maradjunk abban, hogy a 900p-s verziókból a ps4-es sikerült a legjobban 😄D

TDC Geronimo
Mondanom sem kell ,hogy legjobb verzió a PS4es lett. Lehet nem megy 4Kba, de atomstabil fps van, kontrollerrel tökéletes irányítás. Nem véletlen abból kelt el legtöbb. Mostanában így is a PS4 a lead platfrorm a legtöbb játéknál, WDnél se volt másképp. Folytatódhat ez a trend :p

JethroHUN
Pokert ne játszatok, mert röhej ahogy a gép csal... J, K kézbe nekem, neki 3, 5 (nem is egyszínû) Flop, turn -el már drill van nálam. Folyamatosan emeltem mindent megadott a gép. Riverre meg kap egy 5-öst... és Full. Gratulálok...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Egyébként egy dolog feltûnt tegnap, hogy vagy 5mp volt mire nagy nehezen odaegereztem a csalihoz, hogy ez a késõbbiekben mennyire lesz életképes megoldás nem tudom, de attól tartok semennyire.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
//Ebben a gépben: Chieftec 550W <80+> / Otthon: FSP Hexa 500 <80+>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
Nekem XFX Pro 550W van jelenleg és I love it!

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

IMYke2.0.0.0
Aki manapság nem 80+ -os tápegység köré épít gépet, annak valaki más vette meg és rakta össze...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hegi90
illetve ha nem tudjuk milyen táp van a konfig mellé, semmit nem ér az infó.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
mindig kihagyjátok, hogy milyen tápotok van, pedig szinte csak az számít.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Közben a huszadiknál rájöttem, hogy aligha végtelenségig lehet. 😄 Mindenesetre ott "kipurcantam", de teljesítettnek mutatja.
Érdekes screenshot ...
Egy téglaépület ablakán az üres udvar helyett egy út tükrözõdik házakkal, ami a közelbe sincs.

Nem küldetésekkel lehet aktiválni a DLC-ket?

Ja, frameskip az hihetõ.

IMYke2.0.0.0
Rohadtul irigylem azt a közepes gépet tõled 😊

Laza
Nem véletlen váltottam át én sem X360 kontrollerre ... pedig az ilyeneket nem azzal szeretem nyomni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az idegenes minijátékban hány hullám van? Már a tizenegyediknél tartok. 😄
kill3r21
Srácok, mi a helyzet a bónusz DLC-kel? Én sehol sem találom pedig beaktiváltam, nem kellene látszódnia a menüben?
Fpocok
Watch Dogs is a hot mess on PC, stay away for now

Jééé... szerintük is a legnagyobb gond az irányítással van. Akkor talán mégsem vagyok hülye.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Nem értem mit kutyultok ... mi az hogy mozgás közben nincs betöltve a tûéles textúra? Semmi köze a textúrához, egyszerûen a fordulásból adódó rederelési problémákat fedi el. Nem kell neki kevesebb erõforrás, de ha nincs elég fps-ed vagy nincs kraft, így kevésbé fog zavarni a fordulásokból adódó frameugrás, mikor egyszerûen nem tudja olyan gyorsan legenerálni a mozgásból adódó képváltásokat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Overburner
Jó már az Uborkaplay? 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

CalebJoe
<#nyes>lassan már a játékok is az ellen leszek hogy nem játsz sokat<#nyes>
Fpocok

Fpocok
Ezt nem a MB kapcsán linkeltem be, csak úgy... bónusznak 😄

Shep
Tegnap megnéztem a játékot, igaz nem sokáig jutottam de nem is ez a lényeg, hanem az ,hogy hiába próbáltam msi afterburnerrel kiíratni az fpst meg a többi érdekes adatot nem igazán sikerült, csak nem jöttem rá miért. Mit felejtettem el belõni a programban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cylonflatus
Csak ajánlani tudom. Én kényszerûségbõl vettem kontrollert, utáltam azzal játszani, soha nem is volt, de beteg lettem és lebénult a kezem. A klaviatúrát alig tudtam használni (egyujjas pötyögés ultralassan, játszani úgy nem lehetett perszer), de az egeret használni is kész kínlódás volt. Az ujjaimat viszont tudtam nagyon kicsit mozgatni, ezért vettem a kontrollert, azzal már tudtam -ha elég hicomat módon is- játszani, ha nem is pro szinten. Wireless x360 kontrollert vettem a pc-hez, csak azt ajánlom, volt egy másik is, igaz olcsóbb volt, de emukkal kellett szarakodni és néha még úgy se ment, emezzel meg semmi problába azóta se, csont nélkül fölismeri minden. A kezem lassan rendbe jött kb 8 hónap alatt, de amennyire utáltam a kontrolleres irányítást, most már meg nem válnék tõle. Ok, vannak gammák, amiket egér+klavi kombóval játszók, fõleg az fpseket, de pl ezt kontrollerrel játszom pl. Remélem tudtam segíteni a döntésben.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Moby
Mindkét válasz helyes, és egyik sem 😄
A motion blur, mivel erõforrás köll a legyártásához alapvetõen csökkenteni fogja az fps. Node manapság adaptívan használják, és ha a moci elég ügyes, és úgy dönt, hogy nagy lesz a mozgásvektor (aka. mondjuk jó nagyot fordulsz), akkor kihagyhat frémeket is a renderbõl, és mblurrel "helyettesíti" (nem helyettesíti, de az majd megoldja).

cylonflatus
Nekem a fõszereplõ srác egy az egyben Sylarre emlékeztet a Heroesból 😊 Ok, fõleg a baseball sapka miatt, de amúgy is egy kicsit. A sapkába meg...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!