5939
-
#4135 Nem tudom mi lehet a baj, nekem is UPC-m van és tegnap egész nap onlineoztam. -
Borg #4134 Lehet öngólt lőssz ezzel, hogy ennyire fáj, hogy szarabb lett a wd :) -
#4133 Végre valaki, egyszerűen és frappánsan megfogalmazta amit már én is rég szeretnék. Ment a plusz neked! -
simonl #4132 Na akkor a gyengébbek és ostobák kedvéért:
Ez a Watch Dogs című játék !!
Aki GTA -ni akar előveszi szépen a konzolját és csendben, kultúráltan szórakozik. Ha anya szól, mész ebédelni, ha apa szól lemosod a kocsit b+.
Fenti elfoglaltságok alatt a kis fejedben össze lehet hasonlítani a két játékot, ezen a fórumon a továbbiakban ne tedd. Köszi. -
#4131 Na most már nem egészen 2 napja nem tudok online csinálni semmit, hála az uborkának és a UPC-nek. Még jó hogy megvettem a játékot, pont ennyit tudnék elérni egy rohadt le warezolt verzióval mint amennyit most tudok ezzel 10k-ért. Hát benyalhatnak mindketten oda ahova akarnak. Már kb mindent megpróbáltam ami lehetséges hogy működésre bírjam de semmi. Egyedül az Inviteles nettel megy de az meg muteroméké szóval kissé körülményes bedugni ide. Most mi a tököm váltsak szolgáltatót hogy játszhassak a WD-vel? Hát ez már vicces egy szituáció. -
#4130 Nekem az a bajom, hogy nehéz pozitívba tartani, mert míg fixer mission alatt amíg a fél rendőrörs a nyakamba van tuti legázolok egy két járokelot már vonja le a reput. Ugyanakkor pozitív reput nem tudsz szerezni, csak küldetések árán. Tehét negatív vinni rohadt könnyű free roaming kozben is csak el kell utni mindenkit, de pozitív reput szerezni rohadt nehéz viszont elveszíteni annál könnyebb. -
#4129 Nem erre gondoltam,... -
#4128 röviden összegezve, a WD legnagyobb hibája, hogy nem GTA5 :DD -
#4127 Minden kritika a szokásos betegséget mutatja... -
#4126 -
#4125 Nekem is az egyik legnagyobb szívfájdalmam, hogy elcseszték a várost. Talán még annyira sem idézi meg Chicagot a játék, mint a GT IV Liberty Cityje New Yorkot, vagy a GT V Los Santosa Los Angelest. Ami bűn és egyben szégyen is. Az 1 dolog, hogy összehúzták a térképet, de nem tudom miért kellett fiktív földrajzzal átszabni, kiegészíteni és a meglévő dolgokat is falsan interpretálni.
Azt hittem komolyan veszik magukat és L.A. Noire szerűen utcáról - utcára lemodellezik legalább Loopot és szűken vett környezetét.
A másik nagy minusz, hogy a járművek irányítása nagyon rosszul sikerült. Én nem értem, ezt hogy tudták így benézni, ott az ubisoft zsebében a Reflextions igazán megkérhették volna, hogy hangolják finomra az autós részt.
Ezt leszámítva nekem tetszik a játék, de ez a 2 elem nálam nagyon vissza húzza a játékot (főleg a kamu Chicago. -
#4124 Szerintem nincs ilyen fícsör a játékban. Én legalábbis egy Ultra videóban sem láttam ilyet. -
#4123 detail level ultra, és nem látom, hogy tapicskolna a tócsákban... autóval sem.. -
TomStorm #4122 Watch Dogs ingyenes Windows-téma -
#4121 Na végre kezd alakulni a játék, az akciók pl, tök jók, főleg a pisztolyos kivégzések. -
#4120 Vezetés közben ha elhaladsz ezek közelében (közlekedési lámpák, blokkolók) akkor a 'Q' lenyomva tartásával tudod aktiválni őket. Ezek közül mondjuk van egy két olyan amit skill-el tudsz feloldani (pl. hidak, útblokkolók). -
csicskakapitany #4119 és ehhez a telefont kell használni? -
#4118 Ja, de legalább már úgy ahogy tudok autót vezetni, meg a robotos mini játék az jópofa. -
#4117 Komolytalan az egész. A zsaruknak kifogyhatatlan tárjuk van. Az meg végképp vicces, hogy egy szaros autó rablásért a város összes rendőrje a nyakamban van. -
hellboy4591 #4116 Arra még nincs megoldás hogy a saját zenéinket importáljuk a játékba, ugye? -
#4115 Nekem is majd maxos pozitívba lett vége, csakhogy rengeteg küldi van, amit nem lehet békésen megoldani, vagy csak ultranehezen. Menekülések közben meg az össze áldozatot a nyakadba varrja a játék. Pediga rendőrök képesek a fél várost kiírtani, csakhogy elkapjanak. -
#4114 Én stealthben tolok mindent, és menekulok általában, nem ölök, az én reputation a jobb oldali irányba megy. Bár mivel lehetetlen bezetni a verdákat néha eutok jo pár járokelot azt vonják le a reput, igy nehéz felhuzni. -
#4113 Például komponenseket (fontos, hogy mindent le tudjunk craftolni, jók azok az IED-ek), lőszert, fegyókat. Érdemes a legjobb fegyókat megvenni, mert küldiből nem feltétlen esnek jobbak. Néha igen.
Én pl. rengeteg szituban nem tudtam már gránátvető nélkül boldogulni. Mikor 2-3 páncélos bogár ugrik rá az emberre, akik tucat fejlövést is túlélnek akár fejenként, akkor bezony még a kézi gépágyú sem elég oda, pofán kell durrantani őket gránáttal TÖBBSZÖR is. Persze gyakran van hozzájuk sniper-es helikopter, még sniperek, meg rakat spéci kommandós, meg faszomsetuggyami. Ja és fél másodpercenként hvíják az erősítést. Az vicces, mikor jön az erősítés és első dolga a tisztnek hogy erősítést hív. Meg sem próbál rád támadni... :DDD
A legidegesítőbb, hogy jó néhány szituban gyakorlatilag sosem fogynak el, így frutti helyett dobálhatják nyugodtan a gránátokat rám stb. Az egész játék észveszejtően gyors. Mintha időgyorsítót szednének a rohadékok. Néha annyi idő alatt halok meg, míg beszálok a kocsiba, ami mellett állok (vagy előbb). -
#4112 rohadt idegesítő, hogy zenét akarok hallgatni, de nem engedi, mert hogy mission van, de beszállok egy autoba akkor persze megszólal a zene rögtön, anyád...
vagy éppen kocsikázom, kiszállok, hallgatnám tovább az éppen hallgatott dalt, de nem lehet, kezdi előről, tekerni nem tudok.... -
VJP #4111 Nem arra gondolok!
Ha beülsz egybe onnantól rendelhető, de nem mind ingyenes. Viszont amiért fizetni kell, csak egyszer kell fizetni, onnantól ingyen rendelhető. -
#4110 ok, de mit? :) -
#4109 még egyet sem vettem, de már elég sok van :D elég csak feltörni őket egyszer, onnantól a tiéd -
#4108 Lehet majd évente nyomni ki a részeket mint az ACbol amibol már vagy 8 adik jön, csak mert közben Ezio papa 3 szor is szerepelt, meg Aveline is. -
TomStorm #4107 Mint GTA-ban online rendelés,ugyanaz -
TomStorm #4106 Dehogynem!Vásárolni tudsz dolgokat,megrendelni -
#4105 Persze. Aiden még csak itt lesz igazi Vigilante, aki majd jól rendetrak. Ez csak alapozás. -
VJP #4104 Jobb autókat tudsz rendelni!
Leírom, mert én is később jöttem rá: Az autókat elég egyszer megvenni, utána ingyen rendelhető! -
#4103 ja, épp ezen gondolkoztam, hogy a bánatnak hekkelem az embereket, semmi jelentősége a pénznek... -
#4102 -
#4101 Gondolom folytatás gyanús, mert hogy akarnak folytatást... -
#4100 Érdekes a vége...minimum... -
#4099 Arra mondjuk nem jöttem rá mondjuk, hogy a pénz mire jó ebben a játékban a ruhák vételén kívül, mert fegyvert loszert dogivel lehet találni, meg amugyis stealthben nyomom szóval nem nagyon kell. Ahhoz kellhet pénz hogy beszállj egy játékba amiben még tobb pénzt nyersz, de minek... -
#4098 Én azon nyomom a legnehezebben, őszintén szólva nekem ez is túl könnyű, bár lehet mert sok ilyet játszottam már. Túl nagy kihívás nincs benne sajnos, úgyhogy nyomhatod a legnehezebben.
Amúgy tetszik a játék, és tényleg ki tolom 100%.
Egyetlen baj van hogy az audio logok közül csomót mission kozben lehet megszerezni, ha kihagytad, akkor már az életbe nem tudsz visszamenni érte, mert ujrajátszani nem lehet a fokuldetéseket és az épuletekbe se enged be. :S
Amúgy nyomom az onlinet is, sakkot is, az ivós küldetésekben 3x 10 szint van az nagyon király. Az egyetlen a hajam tépem amikor checkpointokat autoval érinteni, és jonnek a zsaruk meg az online race, hogy ezek hogy lesznek meg, azt nem tudom. -
szapor #4097 Akit érdekel olcsón a játék az írjon privát üzenetet! :) -
#4096 lámpák, blockers, spikers