5939
  • MerlinW
    Közúti lámpák kapcsolgatásával, útblokkolók felhúzásával, hidak felemelésével, csatornák felrobbantásával és egyéb tőrbe csalásokkal. Lökdösni őket tök felesleges.
  • drago14
    Az előbb mentem egy online hekkelést Ps3-on, elbújtam egy furgonnal egy parkolóba nem fedezett fel, majd 90%-nál kiránt a furgonból de szerencsére nem volt bekapcsolva a Profilere és nem vett észre!
  • hellboy4591
    Addig kell lökdösni őket amíg totálkárosak nem lesznek. Sajnos nem lehet lőni az autóból, pedig hogy megkönnyítené az életünket. :)
  • csicskakapitany
    Üldözésnél hogyan lehet autókat kiiktatni?
  • Tatyla
    AMD Phenom II. X4 965,Radeon 6870,8GB Ram
    és kompromisszumokat kötve nekem 1920x1080-ban textura ultra vsync off,viz magas árnyék közepes bemozdulás meg egyéb szirszarok off,FXAA-ra állítva egy stabil 30fps és szépnek mondható ezzen a majd 3 éves gépen is...
  • TomStorm
    :/
  • Shep
    Neked amúgy milyen géped van?
  • Overburner
    Uplay neved az ingame név nem lehet változtatni. De ez legyen a legkisebb baj mert én se meg haver se tud játsztani multit már vagy 2 napja. xD
  • TomStorm
    Multiplayer módba az Uplay nevet írja ki ingame?Vagy meg lehet adni más nevet?
  • a.carkey
    Az a szép ebben a játékban, hogy ide-oda tologatással, kapcsolgatással olyan eredményt tudsz belőni, hogy:

esőben szép,
    vizes ruha szép,
    szépek a színek,
    nappal szép,
    éjjel szép,
    külvárosban szép,
    belvárosban szép,
    üldözéskor szép,
    mindenből egy kicsi és úgy szép,
    és a végén csak összejön a "Honda". :D

Viszont elég nehéz összehozni a "Hondát", amire azt mondod, hogy: "gyönyörűszép".

• TomStorm
    Valósághű fokozaton játszik valaki?Én most váltottam nehézre normálról.Most van kihívás.
    Ezt a valósághűt nincs bátorságom kipróbálni:)Talán a köv.végigjátszásra majd
  • Overburner
    XDDDDDDDDD
  • TomStorm
    lol:D
  • hellboy4591
    Valaki kihekkelte a fórumról!!! :D
  • TomStorm
    Hát ez MerlinW-nek ment volna csak eltűnt a hozzászólása-.-
  • TomStorm
    szerinted.
    Én napok óta ugyanolyan lelkesedéssel játszom mint az első 2-3 órát.
    Még plusszba keresem is hol tudnám olcsón megvenni a multi miatt ÉS elölről el fogom kezdeni ahogy magamat ismerem:D
  • hellboy4591
    Meg ott van az hogy a kiadók (meg a fejlesztők?) ígérnek fűt-fát, aztán meg kiadnak egy lebutított játékot, utána még ők vannak felháborodva a kritikákon. Ugyan ez volt az Alien Colonial Marines-el is. E3-as bemutatók áll leejtősek voltak, maga a késztermék meg egy kalap trágya. Persze esetünkben kicsit más a helyzet, de azért itt is elég nagyot "kacsintottak" a bemutatókon. Mert végül is csak nem azt kaptad meg amit az előzetes videókon az arcodba toltak.
  • LeonSKennedy
    Sztem túl sokáig konzoloztam (van még itthon PS2,GC,PSP plusz egy rahedli eredeti játék), mert annyira begyöpösödtem, hogy nekem a játék fogalma már tényleg ezt jelenti: karosszék, TV kontroller a kézbe azt mehet a móka. S amíg mások a hajukat tépik, hogy miért nem megy ultrán maximális beállításokkal, én közép/high beállításokon élvezem a cuccot és nem agyalok ennyit: játszok és lekötöm magam. Hisz pont ez (lenne) a lényeg. :)

Részemről a WD egyik legötletesebb játék az utóbbi években ,bár inkább RPG vonalon mozgok, de azért elismerem ha valamiben látok még innovációt.

Fikázni úgy gondolom könnyű bármit, néha meg kéne alkudni, vagy ha más nem elgondolkodni azon vajon miért ment el az összes komolyabb cég a konzolpiacra fejleszteni: a PC nem a játékok optimális célplatformja.

Ez van, csodákat meg nem kell várni. Itt mindíg meg kellett és meg is kell majd alkudni.
  • Shep
    Hát mivel a játékok nagy része egyre üresebb és 100 lerágott csontokat dobnak be újra és újra, ezért már csak a grafika maradt.
  • LeonSKennedy
    Én még a Torchlightot is szépnek találtam. Mégha nem is egy Diablo III. ;)

Az AC IV meg tényleg nagyon szép lett, de nekem tetszik a WD képi világa is. Más játékok, más köntös és persze más mérce.

Egyébként miért van az hogy a PC-s fórumok 90 százaléka most már arról szól, kinél milyen szép a grafika, hány FPS-el fut, milyen élsimítással és nem arról milyen is az adott játék? Élvezzük még egyáltalán őket vagy már csak a pixeleket számoljuk és más nem számít?

A játékosok most már - tisztelet a kivételnek - inkább bosszankodnak és vitatkoznak, nem pedig játszanak. :(
  • TomStorm
    WD pl.pont perfekt TV-n a képernyőn megjelenő feliratok miatt,elfér bőven rajta sőt néha észre se lehet venni.Monitoron meg,hát..
  • TomStorm
    A TV már nekem is alap.Jó nagy plazma,kapkodhatom a fejem:)
    Monitort játékra akkor használom ha éppen filmezés van TV-n vagy konzolozok és némi munkára használom még.Nekem az már kicsi,meguntam
  • Shep
    A faviskóival? Hát nem tudom.
  • hellboy4591
    Nem akarok vitát robbantani, mert ugye a grafika az ízlés kérdése, hogy kinek melyik a szebb. Van akinek a World of Warcraft is szép a maga bájos meseszerű grafikájával, meg a Minecraft is lenyűgöző ha úgy nézzük, de ilyet állítani hogy a legszebb PC-s sandbox játék az szerintem nevetséges. Nem is kell messzire menni hogy megtaláld a legszebb PC-s sandbox játékot: Assassins Creed IV. Köröket ver erre a "next-gen" cuccra. ;)
  • LeonSKennedy
    Nekem Mediumon fut, átlag 57-58 FPS-el X4 760k Athlonon egy HD7770 kíséretében 8GB rammal(erősen low budget gamer konfig, semmi extra). High-ra állítva élsimítás kikapcs, plusz Bloom de textúrák továbbra is magasra állítva is közel megvan az átlag 50 FPS. TV-n 720p-ben monitoron 1440X900-ban sok különbséget nem láttam.

Ha valaki ultrán akarja futtatni FHD-ben ahhoz meg nyilván egy kisebb paksi erőmű kell. :)
  • LeonSKennedy
    Igen. Külső nézetes játékokhoz (plusz konzolátiratok) erősen ajánlott már a kontroller megléte. Én már évek óta szinte csak azzal játszok, meguntam a monitor előtti punnyadást, TV-re kikötve kényelemben szeretek játszani. Nincs ugyan egy nagy szám gépem, de az első dolgom volt a mostani gépfejlesztésbe is belepréselni egy új X360 gamepad megvételét(egy Logitech Chillstreamet nyugdíjaztam).

Nem azon a 6-7 ezer ft-on múlik, hogy bosszankodok-e az irányítás miatt, végülis a PC-s klaviatúrának nem ez az elsődleges funkciója, sokszor pedig tényleg nem is esik kézre. Nem rontom a játékélményt, azzal hogy kispórolom a kontrollert egy gamer konfigból.

FPS-hez, RTS-hez a legjobb bill+egér kombó, de a többi stílusú játéknál én erősen a kontrollert preferálom.
  • Prince23
    Az esős, őszi Chicago veszettül szép. nem értem mit panaszkodnak sokan. A textúrák nálam Magas beállításon vannak, 2 VRammal. és Ultra-High opciók, full HD, FXAA, és a HBA+ a maxon. És jól fut.
  • Shep
    Rohadt jól néz ki az biztos, csak hát ugye ára is van :)
  • Shep
    Ezt kipróbálom majd este, köszi!
  • a.carkey
    "Graphics 3/10 (its 2008-2009 lvl, not next gen)"

Nos, szopjon le, ha van ennél szebb SB game PCn! Konzolon is max. a SS az, ami hoz egy bizonyos szintet. :D

• a.carkey
    Pcn? Nyomod? Ha ott, egy tipp. Próbáld ki!

Állítsd be egérrel a neked megfelelő kamerapozíciót, és CSAK a wsad gombokkal (meg ami kell) vezesd az autót. Hozzá se nyúlj az egérhez. Javaslom a lekicsinyített kamerapozíciót, akkor a legnagyobb a tér.
  • Overburner
    Ok megkérdem, köszi :)
  • Tikal #4063
    Ha az a problémád, ami nekem volt PS3-al akkor a következőt kérdezd meg tőlük, milyen IP címet osztanak ki neked: dinamikus vagy NAT, mert dinamikus IP cimet kell, az én szolgáltatómnál is NAT volt, biztonsági okokból vagy mi, de megkértem őket, és átkapcsolták a címem dinamikus IP-re.
  • Shep
    Egyébként arra jó volt ez a játék ,hogy meglássuk mi várható PC-s fronton a next/current genben optimalizáció és gépigény tekintetében. Összefoglalva, semmi jó, optimalizálatlan, irreálisan magas gépigényű játékok, AMD-sek meg még pluszban is szívnak majd, hát nem túl fényes jövőkép-
  • Shep
    Sleeping nekem tökéletesen játszható volt billel, nem úgy, mint ez de megnézem majd kontrollerrel, viszont gyanítom azzal sem leszek jobb, lévén autós játékot sem tudok normálisan kontrollerrel irányítani, nekem csak a bill+egér fekszik de itt még az sem, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja :)
  • Shep
    Attól még a kocsit nem tudom irányítani :)

Egyébként kíváncsiságból lenulláztam a grafikát, 800x600 minden levéve és kb 5-el lett több fps-em de legalább marhára ronda lett, szóval el van itt szarva rendesen az optimalizáció. Majd vagy 4-5 év múlva jó lesz ez a játék, valami jobb gépen, ja nem, mert addigra már a kutya sem akar majd játszani vele, mert úgyis ott lesz a WD4 :)
  • MerlinW
    Azt ugye tudod, hogy a fixer küldetésben hekkelni kell shortcut-okat és úgy kb 20mp alatt célba érsz? Vagyis, lehet hogy nem a játékkal van gond, hanem veled?:)
  • TomDantes
    Gázvezetéket robbantani alattuk a nagy poén. És látványnak sem utolsó. Ha sikerül jó időben robbantani az üldözők egyből lekopank.
  • TomStorm
    Kell a kontroller hozzá,ez van.Sleeping-hez is kellett már.
    Vagy szenvedsz vele.1500ft-ért is lehet kapni szerintem ha leugrasz valamelyik bótba:)
  • TomDantes
    És ,mit kell csinálni? Nem emlékszem már volt az első. De egyik se volt eddig túl bonyolult. Irányításra mit mondjak? Bele kell tanulni, ja hát nem túl jó, de figyelj ha megtudom csinálni akkor neked is mennifog.