Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mindenképpen plusz számolásigény. Hát bakker, ez az effekt csak pár éve létezik, ha az lenne, amit mondasz, az összes játékban lenne ilyen. De pl a Half-Life elsõ részében (hogy ne mondjak túl régit) nem volt.
Maradjunk annyiban, hogy az effekt végzi a dolgát, te meg örülsz neki. Egyébként tényleg tökre erre is való, semmi gond nincs ezzel, csak az a magyarázat... jaj...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez egy effekt, ami mindenképp plusz számolásigény. Lehet, hogy egy az egyben megcsinálja a videokártya, de akkor is mitõl lenne kevésbé terhelve a proci ettõl?
//Még nem néztem mi van ha játszok a swapfile-al, de ki is fogom kapcsolni a francba úgy mi történik...De félõ ha a 8 giga ram betelik akkor csatt lesz.😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most így hirtelen ennyi.Ezek közül valamelyik tuti jó lesz
A gépem 3570k jelenleg 5ghz-n, 8gb rammal és egy rommáhúzott gtx 770 lightning.
A játék 1080p ultrán vígan szalad.
Egyedül a 20-30 percenként jelentkezõ pár másodperces durva beakadás volt probléma, a lentebb írt parancs megszüntette.
//Akinek akad még egy mókát találtam, kipróbáltam nálam megszüntette a 20-30 percenként jelentkezõ pár másodperces durvább beakadásokat...De lehet van akinél ez durvábban jelentkezik úgyhogy:
Adott a játék BIN könyvtárában a watchdogs.exe....Állítsátok be hogy rendszergazdaként induljon. És csináljatok hozzá az asztalra egy parancsikont amit ki kell egészíteni az asztalon az elérésnél a "-disablepagefilecheck" szöveggel. Vagyis a parancsikonnál jobbklik tulajdonságokban a CÉL így fog kinézni:
blablablaUbisoftWATCH_DOGSinwatch_dogs.exe -disablepagefilecheck
Hatásos.😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én mindig bekapcsolom.60 fölé ne menjen az FPS egy ilyen típusú játéknál.
Shooter gémre nem szoktam ott nem ajánlott😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Azt nem értem, hogy attól, hogy BEkapcsolsz egy effektet, hogyan kapna kevesebb terhelést a proci?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
Miiiiiiicsoda?! 😄DD
"
- “Vista SP1 or higher required” error message when launching the game, even though the OS is Vista SP1 or higher.
Right click the Watch_Dogs.exe and click Properties.
Click on the Compatibility tab.
Check the “Run this program in compatibility mode for” checkbox, and select Vista SP1, SP2 or Windows 7 in the list.
- Graphics driver crash on AMD video cards:
Please check AMD has released 14.4 on Vista, this may be an issue.
Not being able to download the game or being locked out of the loading screen
- PC - continue game - loading stuck at 90%
When attempting to continue game - loading stops at approx 90%
- PC - crash to desktop
When starting the game - the game crashes to desktop with an error code.
- PC - Unsupported Text Languge
Game crashes at start up with ' unable to find supported text language!' error
- PC - Disrupt _b64.dll crash / error
Game crashes with a 'disrupt_b64.dll' error.
- PC - Frame rate stutter on high end GPU
Game stutters on ultra textures and other lower settings on certain hardware.
- PC - Crash to desktop when hacking signs
Game suffers a crash to desktop on certain graphics cards.
Ami nagyon fontos gyengébb CPU-nál jelen esetben pl.nálam az a kamera mozgatásnál a homályosítás(azthiszem "bemozdulás" opció).Ez nagyon sokat segít.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz