Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja, gondolom a szebb a PC-s.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
PS4/PC

A medve nem játék.

Miképpen lehet ezt az Online részt elindítani?
Nem nagyon találtam 😞

Shep
Ez most mi, a fájl átírósdi? Mondjuk nem mintha nekem lenne rá esélyem a GTS450-el 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végig olvastam lentebb a linkelt oldalt, de nem értem én ez a fájl átírást. Maga a fájl meg van, de mi az amit érdemes átírni benne, a jobb látványhoz? Ez nekem nem túl világos. Lehetõleg ha van saját tapasztalat, ki mit írt át, és jobb lett-e tényleg a látvány?

Embereket keressek online játszani! 😊
mert a faszom ki van avval hogy több 10 percet kell várni hogy valahova behívjon játszani :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Törölt felhasználó
*limitet
Törölt felhasználó
Frame litet hogy lehet beállítani R9 270X kártyával? Radeonproval próbálkoztam, de nem mûködik.
Azért ez nem semmi különbség!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

IMYke2.0.0.0
A linkelt leírás szerintem mehet majd bannerbe is - ha lesz házigizda, vagy egy erre járó admin.
Sok kérdést tisztáz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ebbe a videómban a vége felé pont oda kell menni és játszani.
IMYke2.0.0.0
Watch Dogs Graphics, Performance & Tweaking Guide

"Accessing GamerProfile.xml in C:UsersUSERNAMEDocumentsMy GamesWatch_Dogs"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Huh, na meg ez is, ööö...mi? Most értetlenkedek, hol van ez ez a fájl, és mit mire kell átírni?

Hol lehet pókerezni? eddig nem találtam meg a városban.

Tikal
LOL, már az is vicc, hogy config fájlban kellett turkálnom hogy lag nélkül fusson a játék, de már egy rohadt felbontást sem lehet állítani anélkül, hogy buzerálnám a rendszert? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Illetve a játékban hiába rakjátok 1920*1080-ra a grafikát, csak felskáláz...A config fájlban is át kell írni.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Errõl a sorról van valami infó cfg fájlban?
PhysicConfig QualitySetting="VeryHigh"

Átraktam Ultrára de nem tudom eldönteni hogy most több lett-e valami lett vagy sem..😊
Pldául eddig nem figyeltem hogy a szél vitte-e magától a szemetet az utcán,stb...

Nem garanciális, csak a táp ... ezért kell normális tápot használni, meg kívül normális túláram védelmet is.

Ja és van ivós játék is (ki bír többet inni)
Itt a piros, hol a piros játék.
Meg sakk, nyerõ gép.
Jaja pókereztem, ha megvered mind a 3 ellenfeled akkor kapsz egy egyedi motort.

Tudsz te is csalni, van kemara a szobába és le tudod lesni 1 embernek a lapjait. A másiknak meg tudod nézni mennyire stresszel 😊
IMYke2.0.0.0
A drága vizet ilyenre elbaszkurálni...

Szabi
😄D

"Nulla tenaci invia est via"

kastil
És kolink? <#kuss> Btw ha garancia alatt viszi gépet a táp, akkor mi van?

Én nemtom, de ma már a második hekkert lõttem agyon...😊
Egyesek ritkabénán adják elõ...😄
Az egyik a forgalomban állt lebújt a kocsiban, a lámpa zöldre váltott, az autók elindultak õ meg csak állt és feltartotta a sort, egybõl kiszúrtam,és még ahhoz is hülye volt hogy meneküljön,odasétáltam és fejbelõttem...😄

Overburner
Amúgy Uplay még mindig gány vagy miért van az hogy 1 normális CtOS mobile app-os ellenfelem nem volt? Mindegyik kb 15 sec-ig csinál valamit aztán semmit.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Nekem 500W-os volt ha jól emlékszem de már sajnálom h kiadtam rá a zsét. 😄 Cserélhettem le erre az XFX-re ami most benne van nem használtam az HKC-t csak kb 1 évig bár bajom úgy nem volt vele inkább költöttem volna picit többet akkor és most gazdagabb lennék 😄

kill3r21
Már mind1, az duruzsol, de akkor visszategyem a 400w-ost? 😄
Overburner
Nekem nincs bajom billentyûvel, szerintem sokkal jobban nyomom bill.el gamepad-al tolnám mert alig volt még kezembe xD

Alaplapon is lehet vastagon, sokszor jobb választás egy alsó-középkategóriás lap (még OC szempontjából is) mint a túlértékelt nagynevû "gamer" alaplapok... Nem beszévle aról egyes hype alaplapoknál mennyire csak a márkanevet fizeted meg...

Amúgy a frissítési gyakoriság és az FPS,hogy függ össze?😊
Próbáltátok 60hz-röl levenni 50-re ingame?Ha leveszem akkor minden procit igénylõ beállítást fel tudok jobban húzni fps drop nélkül WTF?!?!
Overburner
HKC-t ne :I

Billentyûzettel az autók irányítása szar. A hekkelés körülményesebb mert szarul áll kézre. Gamepaddal hibátlan.
A fikázók rendszerint divatfikázók vagy gta fanok.

a.carkey
Klasz ahogy belemegy a levélbe, és az husssss! 😊

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Billentyûzettel? Igen.
IMYke2.0.0.0
Újságírói vélemények elfogadásával óvatosan azér'... széles és mély tud lenni a kiadóknak a pénztárcája. Már nem egy precedens értékû hírt kaptunk nyomtatott és digitális hírforrásokból a témakörben...

a.carkey
Nem.

A medve nem játék.

a.carkey
Elõször én is, csak a márkát néztem, aztán miután kicsinálta a VGAm, már sokkal körültekintõbben döntöttem.

Nálam most egy ilyen van bent:
Corsair GS800

A medve nem játék.

Aborg
A Metacritic oldalon az ujsagiroi ertekeles jo de a jatekosok szidjak rendesen. Valoban olyan rettenetes az iranyitasa?
IMYke2.0.0.0
//Tápegységen és alaplapon nem spórolunk - bármi máson lehet, de ezeken nem, hiszen legfõképp ezektõl függ az, hogy a géped elsõ áramlöketkor instant megy a kukába, vagy mondjuk fél év után... netán és remélhetõleg soha, még villámcsapáskor sem (ez utóbbihoz persze nem árt még pár dolog, de azért érzed).

Üldözésnél hogyan lehet autókat kiiktatni?
Nem az a baj hogy MOST nincs vele gondod. Az a baj hogy az 580w mese (egy 420w-os gigabyte többet bír), egy bikább vga/proci páros már fejfájást is kozona neki, és sûrûn halnak, magukkal rántva gépalkatrészeket.

a.carkey
Az üvegtükrözõdés szerintem kb. mindenhol kamu. 😊

A medve nem játék.

kill3r21
full hozzáértetlenül vettem , de lesz majd új, mindenesetre 400wos noname volt elõtte az ment 3 évig 😊
Doom 4
A Walk az hasznos 😄 Tegnap is meghekkeltem valakit, és egész végig csak sétálgattam a járdán oda vissza, a szerencsétlen srác meg végig nézte az összes aútót, aztán még kamerába is bement, (az elõl mondjuk, csak éppen, hogy el tudtam ballagni), de simán végig ment 100% ra és nem talált meg <#crazya>

Más: Valaki Pókerezett már a játékban? Olyan idegesítõen játszik a gép, hogy az nem igaz. Ha véletlenül is jó lapod van (most legutóbb az elsõ 3 után Ász drill) és nem is sokat, alap téttel emelsz, rögtön mindenki bedobja... Így elég nehéz lesz elnyerni mindenki pénzét. Tegnap éjjel is vagy 45 percet ezzel szarakodtam xD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

a.carkey
Btw ...

A medve nem játék.

a.carkey
Jobbfajta Corasir tápot vegyél. Gamingre is van. Táppal ne ócsíts! Még a márkás sem mindig megbízható. Ha nincs rá elég mani, akkor inkább beszélj szervizesekkel, hogy milyeneket hoznak vissza és milyeneket nem, milyeneket még soha, és úgy válassz!

A medve nem játék.

a.carkey
Naja ... 😊

Aztán olyan lesz, mint a mobilosrecskás videó alatt, némi Benny Hill zenére. 😊

A medve nem játék.

kill3r21
Nincs vele gondom még....de mindenhol írnak róla mindenfélét 😄
Az hogy hacsak nem valami iskolai vagy irodai öreg számítügép még véletlenül se tenném bele a gépembe...

Finoman told elõre az analóg kart?<#kuss>