5939
  • Tikal #4175
    látod te is csak a grafikát emelted ki... mert nincs más kiemelni való.... :)
  • szapor
    Watch Dogs olcsón eladó, akit érdekel írjon privát üzenetet! :)
  • Overburner
    Asszem most fosok be, bedugtam a modemet a régi routerembe és ugy a gépbe és most megy. Ha kiszedem a router-t a rendszerből is simán hozzácsatolom a modemet a géphez úgy meg nem megy WTF
  • Overburner

Ennyit kapok ki azt osszam be
  • Overburner
    Hát ennek löttek, nem tudok semmit se alakítani a modemnél csak ilyen status csekkolás van semmi több
  • a.carkey
    Ez meg ...

• a.carkey
    A mentők meg pláne, hogy odaérjenek egy szarabb helyen lévő sérülthöz. Mire eljutnak hozzá, már elütöttek vagy 15-20 embert akik ott fetrengenek a mentő nyomában. :)
  • Overburner
    Szerintem csak én vagyok ilyen fene szerencsés :I
  • TomStorm
    Ha nekem is ennyit kell szenvedjek multival,előre szólok ideges leszek
  • Overburner
    OMG végre sikerült megtalálni az IP-t
  • TomStorm
    Szerintem is amúgy össze lehet hasonlítani.Nincs ezzel semmi gond.
    Ubisoft meg ilyen Sandbox játékokat készít.Ilyen volt AC4 is és jobban élveztem mint bármelyik elötte megjelent AC részt.
    Az is egy baromság,hogy ugyanazt kell mindig csinálni a játékban ahogy a tesztben mondták.Ha valakinek ez a tartalom nem elég ami ebben a játékban van azt nem tudom sajnálni mert nincs igaza.
    Jobb lett volna ha U.soft is készít egy 3 szereplős sztorit?Hát nem!Ehelyett készítettek egy jó kis skill rendszert a karakterhez.Ilyen jó rendőrös üldözések még sehol nem voltak és nem elég a zsarukat lerázni még ott vannak a radarok amik be tudnak mérni és ha meglátnak akkor SZOPACS(legalábbis akkor nekem már annyi szokott lenni,nem bírja a vas):DD
  • Overburner
    Ha CMD->ipconfig-al megnézem az alapértelmezett átjárót és beirom azt az IP-t akkor se történik semmi.
  • Overburner
    Hát de még mindig nem tudok belépni a beállitásaiba mert sehol se találom az IP-t amivel bekéne.
    Itt a manualja de én nem találok semmit benne. Cisco honlapon se lehet leszedni hozzá semmit szoval ez most olyan WTF.
  • simonl #4162
    Igazad lehet, de a megjelenés óta csak és kizárólag a WD "rovására" hasonlítják össze a játékot. Azért rossz a WD, mert a GTA ban ez másképp volt??

Azt se felejtsd el, hogy a GTA a nem túl magasan kvalifikált célközönség játéka. lásd.USA
    Az egy olyan "nagyhatalom" ahol az autó kipufogójára rá kell írni, hogy forró, mert a hülye amerikai azt megfogja.
  • enlightened
    Egyébként most megnéztem az én bállításaimat, az én modememben van egy olyan menüpont, hogy Applicationd and Gaming és ott lehet direkt ilyen portokat kiengedni.

Neked is Cisco van szóval hasonló, menüpontod szerintem van.
  • Fpocok
    Nem értem a bajod.
    Mindkét játék open world akció, rengeteg tennivalóval és autókázással. Persze, hogy összehasonlítsa az ember, mert össze KELL.
  • enlightened
    Hát megpróbálhatod, de ettől még nem biztos a problémád. Tök jól le van írva mit kell bellítani és hogy fél órát rászánsz és menni fog az online közben kicsit tanultál is.
  • Overburner
    Nyomok egy factory resetet azt csesződjön meg
  • enlightened
    Hivatalos UPC oldalon is azzal kezdi 192.168.1.1 -et írja be.
  • simonl #4156
    Igazából Szabi nálam sokkal jobban megfogalmazta előttem.(4128)

Mindamellett biztos vagyok abban, hogy ez az összehasonlítási hullám mesterségesen van gerjesztve, talán egy jól megfogalmazott média(had)üzenet a GTA kiadójának.

Nem akarom elhinni, hogy valaki valahol leült, elindította a játékot:
    "Huuú házak, Huuú autók, Huuú én vezetem, akkor ez GTA ?!"
    És mindezt publikálta is.
  • enlightened
    Ez nem hackelés, a saját modemét beállíthatja ahogy akarja. Amikor még nagyon ment az emule meg a DC meg ilyenek, mindig megtanulta, hogy lehet a protokat kiengedni, vagy DMZ t beállítani.
  • enlightened
    optimális esetben mindig az amit írtam, haveroknak is én szoktam beállítani, nem kell okoskodni :D Persze láthatsz 100 véggel is, sőt akármilyennel láthatsz.
  • Overburner
    Jó keresek köszi az ötleteket meg a segitséget.
  • enlightened
    De ha beírod a modemed típusát Ciscoxxxx googleba akkor is találsz ezer leírást hogy lehet beállítani a dolgokat.
  • Kandurex
    optimális esetben, néha a nullás a tartomány, de láttam már 100 véggel is

...egy hackelős témába ilyet írni
  • Overburner
    Ezen már én is gondolkodtam de speciel erre az IP-re semmi sem jön be egyik böngészőben sem :(
  • enlightened
    User password, általában admin admin szokott lenni ha nem az, akkor utánanézni mi lehet. De ha felhívod a UPC-t segítenek neked bekonfigolni, nekem is segítettek, az más kérdés, hogy a telefonszámlám kicsit megugrott akkor :D
  • enlightened
    a modemed beállításaiba úgy jutsz be, hogy beirod a böngészobe, hogy 192.168.1.1
  • enlightened
    A portok kinyitása a modem beállításaiban történik nem a gépeden. Szóval nagyon valószínú, hogy az invitelesen nyitva vannak azok portok ami Uplaynek meg watch dogs meg mittomén minek kell még, a másikon meg nem. A Cisco-s modemet beállításaiba menj be és amit linkeltem azokat a portokat engedd ki és jó lesz.
  • Overburner
    Na de az a baj ha idehozom az Inviteles netet ami telefonrol jön és beledugom az ő ZTE routeres modemjüket a gépembe semmi baja nincs a WD-nek és megy a multi. Szoval ezért zártam ki azt hogy a gépen lehet a probléma. De azért végig nézem a pontokat köszi hogy elküldted.
  • TomStorm
    WD után én már biztos nem indítanám el GTA5-t.Az már csak dísz marad a polcon:D
    Talán majd deathmatch még néha-néha de WD ezzel a grafikus motorral,animációkkal,kinézettel magasra tette a mércét számomra:-)
    Én semmivel nem tartom jobbnak egyiket a másiktól.Ugyanúgy tetszik most WD mint annó GTA5.
  • enlightened
    Ez hasonló az enyémhez UPC ilyen Cisco-kat szór.

Mondom szerintem a lentebb felsorolt portokat amit linkeltem, próbáld meg kiengedni, lehet hogy valamelyik blokkolva akár windows firewall is megteheti simán, hogy beblokkolja, de más is.
  • Overburner
    Ilyen modemem van elvileg ez nem routeres, és nem is wifivel tolom csak simán kábelről. Épp ezért érdekes.
  • enlightened
    Itt van egy leírás akinek még problémája volt a PCn a multival.

https://support.ubi.com/en-gb/FAQ.aspx?platformid=9&brandid=1979&productid=2841&faqid=kA030000000eelwCAA
  • enlightened
    Kábellel tolod vagy wi-fi-n? Mert nekem olyan modemet adtak ami mindkettőt tudja és elvileg mindkettővel megy, de belenézhetnél a beállításaiba lehet ki kéne csak engedned egy portot.
  • Sir Quno Jedi
    Van GTA5 PC-re??? Nincs. Akkor nincs mivel összehasonlítani sem. Ennyi.
  • speed01
    Sok nyomorék befejezhetné már a hype-ot, ha meg csak GTA-val vagytok felakadva akkor húzzatok és játszatok azzal! nem értem miért itt kell sírni.... Vegyél egy nyalókát és nyald el azt, ha az neked jobb szórakozás :D
  • Overburner
    Akkor lehet a modemem szar. Vagy nem tudom de én már tanácstalan vagyok és elegem van. Péntek délután óta NAT hibám van és semmit se tudok kezdeni.
  • enlightened
    Úgy látszik te nem értetted az üzenet mondanivalóját :D
  • Overburner
    És ezt te melyik mondatából szűrted le? Vagy már itt többen mentalisták is?