Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem nagyon találtam 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mert a faszom ki van avval hogy több 10 percet kell várni hogy valahova behívjon játszani :S
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok kérdést tisztáz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ebbe a videómban a vége felé pont oda kell menni és játszani.
"Accessing GamerProfile.xml in C:UsersUSERNAMEDocumentsMy GamesWatch_Dogs"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
PhysicConfig QualitySetting="VeryHigh"
Átraktam Ultrára de nem tudom eldönteni hogy most több lett-e valami lett vagy sem..😊
Pldául eddig nem figyeltem hogy a szél vitte-e magától a szemetet az utcán,stb...
Itt a piros, hol a piros játék.
Meg sakk, nyerõ gép.
Tudsz te is csalni, van kemara a szobába és le tudod lesni 1 embernek a lapjait. A másiknak meg tudod nézni mennyire stresszel 😊
Egyesek ritkabénán adják elõ...😄
Az egyik a forgalomban állt lebújt a kocsiban, a lámpa zöldre váltott, az autók elindultak õ meg csak állt és feltartotta a sort, egybõl kiszúrtam,és még ahhoz is hülye volt hogy meneküljön,odasétáltam és fejbelõttem...😄
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Próbáltátok 60hz-röl levenni 50-re ingame?Ha leveszem akkor minden procit igénylõ beállítást fel tudok jobban húzni fps drop nélkül WTF?!?!
A fikázók rendszerint divatfikázók vagy gta fanok.
Nálam most egy ilyen van bent:
Corsair GS800
A medve nem játék.
Más: Valaki Pókerezett már a játékban? Olyan idegesítõen játszik a gép, hogy az nem igaz. Ha véletlenül is jó lapod van (most legutóbb az elsõ 3 után Ász drill) és nem is sokat, alap téttel emelsz, rögtön mindenki bedobja... Így elég nehéz lesz elnyerni mindenki pénzét. Tegnap éjjel is vagy 45 percet ezzel szarakodtam xD
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A medve nem játék.
Aztán olyan lesz, mint a mobilosrecskás videó alatt, némi Benny Hill zenére. 😊
A medve nem játék.