Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na valaki árulja már el akkor ,hogy hogyan tudok repkedõ leveleket meg füstöt varázsolni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy dolog van, ami már marha régóta zavar/idegesít/röhejes, és meglátszik rajta, hogy egy elég hiúnak kinézõ jónõ vezeti az UBIt. Ez pedig az, hogy sem karakterben, sem ingame npcben NINCS jó nõ már nem is tudom hányadik UBI játék óta, még mellékszereplõként sem. 😊
De milyen szereplõk vannak már egy ideje?
Haythamrõl sokat nem tudtunk meg, de õ legalább becsajozott, bár a Pocahontas effektus nála nagyon jelen volt.
Connor minimum homokos volt, vagy legalábbis homokos gyanús, de legalább ultra debil.
Edward szexista állat, szerintem egy rém unalmas fazon.
Adéwalé, nos, õ is benne volt a sorozatban ...
Aztán végre jött egy nõ, Aveline, de õ, mint nõ, hát, semmilyen szinten nem volt nagy durranás.
A Ghost Recon sorozat tele van férfiakkal, nem is emlékszem nõi szereplõre. Jó nõre meg pláne.
Farcry, Splinterek, jó nõ sehol. Csupa férfi öli egymást. Tintin gyerek, semmi nõ.
És akkor elérkeztünk Aidenékhez, ahol az összes nõi szereplõ, hát egy kicsit mind jó alapokon nyugszik, de akár leszbikus is lehetne, ahogy kinéznek. Aki pedig jól néz ki, az meg ...
Minden esetre - nem tudom hogyan történt, ezért is volt eme eszmefuttatás és hosszabb felvezetõ -, de sikerült 1, azaz egy darab valahogy kinézõ nõt találnom, mert Chicagoban valami iszonyat szar felhozatal van még a belvárosban is. 😊
Halleluja, ávjé, vagy kinek mi! 😄
😄
Azért Chicagoban szeptemberben még nincs annyira hideg, hogy mindenki tetõtõl-talpig csúnya legyen. A GTAban azért ennyi beleölt óra után nem volt annyira elszomorító a helyzet. 😄
On.
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És igen, érdemes ultrára tenni a PhysicConfig QualitySettingset. 😊 Elvileg visszaállítja, de ingame sokkal több tárgy, levél és miegymás repked ha fúj a szél.
A medve nem játék.
Amúgy meg nem ronda ez, itt le esett az állam konkrétan.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Elveszek a részletekben.Egyelõre csak felfedezek.Ma mondjuk csak vizen voltam.Kár,hogy pecázni nem lehet😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na mind1 WD is teljesen jó az a lényeg:-)
Az online játszások kicsikét furák deee kurva sokat lehet rajtuk röhögni!! 😄
Vannak ezek a digi world-ok háááát azok valami kegyetlen jók!
De a legjobb a spideres mikor rendöröket kell lõni!!! 😄 HAHAHA 😄 (valaki tudja hogy a rakétákat hogyan kell kilõni a pókbol?) 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mondjuk az ilyen játékoknál a látvány is számít nekem és WD ebben is profi.
A jármûvek vezetése semmivel nem rosszabb mint GTA5-ben,sz.tem ugyanaz.
A legfontosabb pedig,hogy tudom PC-n is játszani WD-t!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A motorozás a másik ... fel lehet azzal borulni? Csak 2x mentem vele, de akkor rongyosra szaggattam vele mindenféle tereptárgyat, sõt, frontálisan nekimentem vmi fának is, de sosem dõlt el a motor 😊
Egyébként Én pont a vezetés miatt tértem át X360 kontrollerre ... bár igazából van ennél rosszabb is, ala SR2 ... és az SR3 sem sokkal marad el, bár ott az autóktól eltekintve az irányítás remek 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A vezetés meg szerintem is jó. DS4-el persze.
A lassú kerékfordulás (ami szintén közeleb áll a valósághoz, mint a GTA-k instant fordulása) pedig egy csomó manõverezési lehetõséget ad. Hozzá kell szokni, szerintem nincs vele gond. Hasonlít a Driver: SF irányításához, mondjuk annyira nem jó.
[merlinw.org]
engem konkrétan zavar hogy mindent lehet hackelni össze vissza belelóg a vezetésbe..erre kitalálhattak volna valami gombot hogy elõhozd...na mind1 és csalódtam a játékban és esélytelen h megveszem ps3ra.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Más: szerintetek vannak ilyen emelõk mint amik a játékban? távirányitással üzemelõ targonca?
A medve nem játék.
Amúgy meg most megint offline a Uplay...
A medve nem játék.
Pl. supersampling be, meg hasonlók a felette lévõ sorban is.
A medve nem játék.
Ott a fáljban a CustomQuality szekció, benne egy halom opcióval. Az egyenlõségjelek után az aktuális értékek. Azokkal játszol, amíg számodra optimális lesz minden.
[merlinw.org]
és ott van hogy online contract app! a mellette lévõ Online seisson gondolom akkor használható mikor többen vagytok! plusz ráadásként van egy mobilos alkalmazás de azt viszont még nem volt alkalmam kiprobálni!
Na szóval aki szeretne online játszani írjatok egy Ubisoftos felhsználó nevet! PEACE ALL! 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit