5939
  • TomDantes
    Mi a baj vele? Arra gondolsz szarul fut? Nálam jól fut.
  • TomDantes
    J,de vigyázz rájuk amikor hatan kergetnek már eleve, és 200-al berongyolsz egy kanyarba. Vagy amikor leakarok várni egy sikátort, és hát nem elém vetik magukat?

Meg ha már irányítás, párszor lelőttek, mert nem abba a fedezékbe bújt el, ahová én akartam. Néha ez kissé fura.

Ezek amik engem zavarnak benne, de ettől még nagyon élvezem. Még az I. fejezetben vagyok, és eltelt 20 óra. Más ennyi idő alatt lassan a végére ért...
  • Evoluti0N
    Két fajta Vsync van a játékban. Mi a különbség? Az egyik 60 FPS-re zárja, a másik 30-ra? Vagy mi?
  • TomStorm
    Ja most,hogy említed minap egy tűzoltó száguldott végig az úton hát gondoltam meghekkelem a lámpákat,csak úgy tolt el mindenkit az útjából
  • a.carkey
    Többet ütött el közülük hozzájuk kiérkező mentő, mint én. :)
  • TomStorm
    Mondjuk elég szépen elugrálnak előlem meg a járművek is jó irányt vesznek ha dudálok azt észrevettem
  • Ironman2
    Ez nem lenne probléma,ha nem az Ubisoft Montreal lenne a név mögött! (meg a Dunia engine)
  • TomStorm
    Gyalogosokra nagyon kell figyelni/vigyázni.Most Hard nehézségen játszok és üldözésnél ahol csak személyi sérülést okozok még nem nagy gond de ha közben meghal akkor iszonyat rámszállnak a zsaruk.
    Szerintem ettől lett most nehezebb mióta váltottam nehézséget.Meg a radar rohadtul bekövet.Normálba még kitolattam akar hatótávból de már esély sincs rá.
  • Overburner
    Hát azt berakhatták volna hogy a dallista szerkesztésénél meghallgathasd mi micsoda mert igy nem tudod mit kapcsolj ki xD
  • TomDantes
    Ja, meg a másik: nincs élet a városban? Nincs élet? Mi a szar? Állandóan érdekes, poénos beszélgetéseket lehet lehallgatni, némelyik küldetést is ad. Aztán megismernek az emberek, lefényképeznek! De fényképezik magukat is, aztán vannak részegek, szerelmes párok, utca zenészek, láttam teniszezőket, kosarazókat, horgászókat, meg valami küzdősportot gyakorlókat. Csak akik eddig feltűntek, és akinek ez semmi...

Unalmas lenne? Lehet, hogy unalmasnak hangzik hogy egy rakás mellékküldetés annyi: menj be X épületbe mindenkit ölj le, kivéve egy embert, őt le kell ütni. Ráadásul hülyeség is,az nem baj ha száz embert agyonlövök, de azaz egy, őt le kell ütni. De ettől eltekintve, marha izgalmas, mert minden épület más mindegyik helyzet más egy kicsit, kicsit más taktika kell ellenük.

És tényleg van ami lehetne jobb, az irányítás, nem is az hogy nehéz, vagy rossz, de hogy azért csapok el járókelőket, mert az irányítással vannak gondok, és emiatt csökken a jó hírem, na ez zavaró. Ez inkább zavaró mint a júj tűzcsap, júj ha belelövök a vízbe mi van...kit érdekel ilyen apróság? De ez a irányítás dolog se annyira zavaró, néha idegesítő, de meg lehet szokni.
  • Tikal #4205
    engem most épp a zenék kezelése bosszant a legjobban... rohadtul elbaszták..
  • TomDantes
    Hülye trollkodás, semmi több( pedig a Mafia a kedvencem) Komolyan, hány videót kell még készíteni arról hogy júj tűzcsap, júj nincs effekt amikor belelő a vízbe júj júj júj. Unalmas és szánalmas. Igen, vannak benne hibák, problémák, rossz megoldások, grafikai bug-ok, és lefogadom ezek egy részét majd javítani fogják. Majd lesz patch. Ez a mindenbe kössük bele...valahogy a tűzcsap probléma és a vízprobléma nélkül is jól tudok vele szórakozni. Szerintem nem én vagyok a hülye fasz a ki van már de tényleg! Ettől nem lesz szar a játékélmény. Akinek mmeg ez bassza el az élményt...így élvezzen minden mást is az életben! Ilyen hozzáállással!

Arról amit meg nyújt a játék, szó nem esik. Pedig, rohadt jó, hogy egy küldetést sokféle képpen meg lehet csinálni. Belopakodhatok, vagy lövöldözni ész nélkül, vagy a hack-eléssel trüközzve, vagy mindezt kombinálva. Marha nagy poén ám, szép csendben leszedegetni hangtompítóval akiket lehet, ha meg már nem lehet, megzavarni őket, beindítok egy riasztót, arra figyelnek, sunyi módon felrobbantani a csávó gránátjait, majd a maradékot szitává lőni.
    Vagy menekülésnél, ha sikerül pont időben kiiktatni a rendőröket...egyébként nagyon jó ahogy üldöznek, ha szem elől tévesztenek ,keresnek, körbe járnak benéznek a parkoló kocsikba, mellék utcákba.
  • Ironman2
    Nagyon sokan.pl
  • Shep
    A tűzcsapos megoldás a legbénább, a többi olyan, fel sem tűnik játék közben kategória.
  • Overburner
    Abba egyet értek de hát istenem nem olyan gáz mint sokan mondják. El lehet benne funolni meg stb, arra jó amire kitalálták.
  • drago14
    Én nekem se olyan nehéz vezetni, de akkor is távol áll a realisztikustól a fizika.
  • Shiwo
    egyet értek, szerintem sem olyan vészes az autók irányítása, mint amit mondanak páran (: csak jó érzékkel kell leszállni a padlógázról illetve néha nem árt a kézifék sem (:
  • gergou
    Jó videó, ettől függetlenül nekem nagyon tetszik a Watch Dogs :) Sztem nagyon látványos lett, mondjuk annyira nem hiányzik a fröcskölő víz a lövések után. Látom vagy 30 video van jutyubon, ami feldolgozza ezt a témát. Nahát, ez aztán nagyon hiányzik a játékból, kb 20 perc munka a programozásban, és patch-be konvertálás...
  • Overburner
    Nos én leszarom jelen pillanatban, ettől nekem nem lett szarabb a játékélményem mivel 10 óra játékidő nem azzal fog eltelni hogy lövöldözöm a földet a vizet meg a kocsi ablakait. Időm nincs ilyesmire figyelni játék közben.
  • Fpocok
    Valóban mocskos lejáratókampány van... 2014-ben ki az, aki elvárja, hogy a vízen látszódjon a lövés? VAgy a földön... pff...
  • Ryder62
    Szánalmas.

Mafiában nemcsak porfelverődés van mikor belelősz a földbe, hanem meg is marad a nyoma, ahogyan a kilőtt töltényhüvelyek is és a tár is ott marad a földön.

WD-ben meg átlősz az aszfalton. Mintha nem lenne ott semmi.

A tűzcsapról ne is beszéljünk.

És mennyi a difi? 12 év lol basszus
  • TDC Geronimo
    De ráérnek egyesek
  • Overburner
    Akkor mehet mindenki játszani a Mafiával xD Bár gyerekkorom egyik kedvenc játéka azért ez már lol WD hátrányait tudják csak is összehasonlitani mindennel, lejárató kampány van rendesen.
  • Overburner
    Hát azért nem mondanám hogy realisztikus a vezetés de nem szar. Nekem nincs bajom a sztoryval? Mégis mit akartatok látni? hollywood-i kasszasiker filmeknek néhol szarabb story-ja van és mégis imádják az emberek. Nekem nincs bajom Aidennel idáig tudok azonosulni a bajaival bár már megint vendetta. Szerintem van élet a városba, van hogy karamboloznak az emberek meg a rablások stb mindig történik valami.
  • Fpocok
    Szerintem itt még nem volt.

• Overburner
    Én már inkább meg se nézek semmi ilyet úgyis a saját véleményed számít csak de egyébként WTF XD az már kemény.
  • MerlinW
    Mert sajnos ez így van.
  • drago14
    Mármint a kritika szerzője állítja ezeket.
  • drago14
    Realisztikus vezetés, béna sztori, béna karakter, 0 élet a városban WTF?
  • Overburner
    Vágom ezt is nagyon állat :D
  • Shep
    Ez a belső nézetes autókázás nagyon állat, kár ,hogy leginkább csak városnéző kocsikázásra jó de arra nagyon :)
  • gergou
    Nah, jómagam is kipróbáltam a játékot. Nekem nagyo tetszik, sztem nagyon-nagyon hangulatos :) Tele van pici apró részletekkel, amik belopják magukat az ember szívébe. Megérte az árát sztem :)
  • AntiHero
    Reppelő hal meg van? :D
  • Ironman2
  • Overburner
    Viccet mesélő jávorszarvas is jó :D
  • Overburner
    Én sem irigyelem magam de legalább örülök hogy sikerült megoldani bár nem értem hogy igy miért jó úgy meg miért nem. Na mind1 hátha 1 patch majd fixeli aztán kiszedhetem a router-t.
  • TomStorm
    Tény,hogy újdonságot nem hozott magával a game.De nem is vártam.Kaptam egy GTA5-t más köntösben.Perfekt,ennyi.Erre vártam,Pc-re,szebb látvánnyal
  • TBTPumpa
  • Tikal #4177
    nem irigyellek, utálom az ilyen hálózati szarakodásokat...
  • Tikal #4176
    LOL, mert a WD-t az elitista angoloknak írták vagy mi? :DDD Csak egyetemi végzettséggel lehet leülni és nyomogatni az X-et :DD