5939
-
#1254 Üdv srácok,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondoltam jelzem hogy feldobtam egy Watch Dogs Special Edition PC verzát(cdgalaxis), amit a megjelenés napján sorsolok ki, ha valaki esetleg beszállna dobjon egy pm-et :) Peace -
#1253 és ettől nekem olcsóbb lesz? -
#1252 És akinek a gépe még elég erős, annak még szebb is. -
#1251 Jó a PC változat 10k körül és még egy rakat cucc is jár hozzá. PS4-re meg bakker majd 18k és lófütty jár hozzá...:( -
#1250 Az öltözet és a fegyver pl CDG-s pakkban is benne van, náluk meg még bónusz a Cyberpunk és az X2 pakk, az 576-nál meg bónusz a Palace Pack (de nincs az Untouchables), a Breakthrough meg van mindenkinél. A tárgyi extrák változnak, nekem pl pószter eleve szimpibb, mint egy gagyi pendrive. De a pendrive-ért cserébe GS-nál egy ezressel drágább, mint máshol. -
Skyline #1249 Csak nem bírod megállni a fröcsögést...Ha már a grafika siránkozásod elbukott most jöjjön az hogy a játék szar lesz, optimalizálatlan és patch kell majd neki sok...:)
Egyáltalán minek vagy itt?:)
-
szapor #1248 Hát pendriveot ad, meg öltözetet meg dlct. Máshol dlc, pósztert. Nekem ez tetszett a legjobban. De tudsz jobbat amúgy? :) -
#1247 Mindenfele a spec editiont lehet előrendelni, mondjuk változó milyen extrákat írnak a szoftveresen kívül (mission pack), CDG pl pósztert ad, nem pendriveot és legalábbis nem csak egy ajándék DLC-t említenek, hanem hármat. Ellenben a GS-en ez picivel drágább náluk, meg úgy általában. -
szapor #1246 Milyen másik demo?? -
#1245 Ő egy másik demora gondolt. -
szapor #1244 Nem lesz demo. Persze csak olyanok vegyék akik rendelkeznek erős géppel, de szerintem ez az ajánlat nagyon jó. :) -
#1243 Én mindenkinek ajánlom, hogy vásárlás előtt nézze meg a demót, hogy fut-e gépén. -
szapor #1242 Egész jó ajánlat! -
#1241 Láttátok-e már EZT ? -
TomStorm #1240 De akár lehet kapni PS4-re is mindössze 18.000ft-ért:) -
TomStorm #1239 livekodok 7700ft.Az még olcsóbb -
#1238 Az UPlay-es játékok nem Steamworks játékok, ergo nincs Steam achievement , nem Steam szervereken zajlik a multi, sőt több esetben még a javításokat sem a Steam tölti le hozzájuk, de még a Steam elindítására sincs szükség a játékhoz. De legalább Steam-en drágább :) -
#1237 Én mindenképp ragaszkodok a Steamhez, közösség miatt is stb, ezt nem tudtam, hogy Uplaynek is futnia kell mellette.. -
#1236 Jah, amiből 5 a multi-t foltozgatja. AC-n kívül is van sok Ubi játék: PoP sorozat, Driver, Settlers, SHunter, Far Cry, stb. Játékélményt befolyásoló orbitális hibákra nem igen emlékszem. AC3-ban volt a bostoni kikötő probléma, meg Settlers 7-ben is valami hasonló. -
#1235 Huh ezt fura tőled olvasni úgy, hogy minden ac topicba ott vagy. Annak is kell 5-6 patch legalább. -
#1234 Ubisoft azért elég korrekt minőséget szokott letenni. Nem sok javításra van szükségük a kiadott játékaiknak. -
#1233 UPlay-es játékot totál felesleges Steam-en venni. UPlay így is úgy is kelleni fog hozzá. Két klienssel meg tök felesleges bohóckodni. -
#1232 Így is sokat csúszott a játék, remélem nem lesz olyan bugos mint annó a GTA IV. :D -
#1231 Ja majd fél év múlva hardverapróról 3-4k-ért. Talán addigra a 10. patch használható játékká teszi. :D -
#1230 Szerintem ilyen lesz 4k körül is. Várni kell. -
#1229 Itt elég olcsón hozzá lehet jutni a Watch Dogshoz, körülbelül 8400Ft-ért, ellenben a steames 15000Ft-os árral. Viszont ez Uplay kód, valószínű később itt is lehet venni steames kóddal, amint megjelent a játék. -
#1228 Látom te még hiszem a parasztvakításba és a télapóba. :( -
Skyline #1227 És ezt TE persze előre tudod mint ahogy azt is hogy ronda, stbstb...:) -
#1226 Nincs. -
Skyline #1225 Nem csak a felbontás lesz nagyobb, minden multiplatform eleve szebb, a konzolok erős medium-high beállításokon mennek, nem feljebb...
Egyébiránt el fog ez menni egy 150-200as gépen is gyönyörűen,szebben, amennyiben optimalizálva van.:) -
#1224 A gazdagok tudják verni a mellüket hogy a 300 ezres gépük nagyobb felbontásba tudja futtatni azt amit a 130 ezres ps4! -
#1223 A kis vörös jobban beinditotta a fantáziámat mint ez a lövöldözősvizespályás nfs játék. :D -
#1222 Es ez miert jo nekunk ? -
Skyline #1221 Hát ilyen gépigénnyel kettévizeli a konzollátványvilágot ha optimalizálva van...:)
-
#1220 "A múlt héten látott technológia előzetest (lásd lentebb, ha esetleg lemaradtál volna róla) egyébként egy Intel Core i7-3930K processzor és egy GeForce GTX Titan kombinációjával vették fel. Morin megerősítette, hogy az AMD kártyával rendelkezők nem tudják majd bekapcsolni a HBAO+-t, sem pedig a TXAA-t - mindkettő nVidia által kigyúrt technológia ugyanis."
http://ipon.hu/hir/ilyen_pc_n_futott_a_watch_dogs_elozetese/29337 -
#1219 PS4 -
#1218 Ja, tuti PC :D -
#1217 Még mindig sekikem offscreen videó ez a baj. Ubi felrakhatná már rendes minőségben a videót... -
Skyline #1216 Azért ez rendesen jól néz ki:) -
#1215 Miért nem adja már ki ubi ezt a videót rendesen :(