Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
én el tudom képzelni, hogy felmerült ötletnek, mint AC X-edik része, végül inkább külön szedték, és "Spinoff" lesz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintetek ez hülyeség?

Én kizártnak tartom, bár nagy titokban készült eddig is minden vele kapcsolatban, miért ne lenne ez egy újabb "átbaszás"?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

tutituti
Kíváncsi leszek az optimalizációra.
Illetve mekkora városban portyázhatunk és mennyire nyitott lesz a dolog ami nem válik unalmassá.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Prince23
Egy új kép

nem rossz

Fpocok
DEMÓ alatt azt értem, amit kiadtak, hogy emberek tesztelhessék... És ilyen, tudtommal NINCS. Az, hogy bemutatják és PCn fut, az más.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Szerintem egyértelmû amiket irtak hogy mindenki 2013ról beszél.

Next PC upgrade: 2022

Bucser
Srácok ti olvassátok is a megjelent interjúkat? 2012-ben nem jön é október novemberre datálják. Ergó 2013 október szeptember környéke szvsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
Én arra tippelek, hogy nem akkor - mert október-novemberben bizony játék dömping lesz.
Szerintem, 2013 elsõ negyedévében jön.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Tuti október-november környékén fog megjelenni 😊

De az azért volt így, mert: "It is an alpha kit, it has the Power PC processor. It's the closes thing to what's in the console. It's the best source," Mario Rodriguez, a Microsoft employee on hand at Microsoft's Xbox 360 booth at E3, told TMO.

The Xbox 360 has long been known to use a special version of the G5 processor, as has the fact that temporary Xbox development systems were modified Power Mac G5 units. The demonstration at E3, however, are the first time that Power Macs have been used to show Xbox 360 games to the public.

Ettõl függetlenül abban igazat adok, hogy hiába demózták pc-n, az nem 100%, hogy meg is jelenik rá. De attól még az Ubi konferencia óta lehet tudni, hogy megjelenik pc-re. (1 órával utána öntött tiszta vizet a pohárba a cég.)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Pretorian
Ok mondok sokkal többet:
A 2005-ös E3-on a Microsoft összes X360-as játéka egy G5-ös Power PC-n futott.

Ott a pont. <#eljen>

Itt a demó fogalmának meghatározása, illetve különbözõ szövegkernyezetben való értelmezése okoz sokaknak nehézségeket.
Ki beszélt itt játszható publikus demóról?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

IMYke2.0.0.0
S volt egy másik Unreal Engine-es játék is, H betûvel kezdõdött a neve - emlékszem, az államat kerestem, amikor megláttam a demó videóját -, ami konzol exkluzív volt(?), de aztán elkaszálták, vagy átnevezték, már nem tudom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még a nagyon hosszú fejlesztés elején tervezték, de végül "kivásárolta" a mikrofos.

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Snexi
az eredetileg pc-re is készült nem?

Malakai
Csak a tisztázás végett, a demo alatt Snexi (+RYO21 +imy) azt értette, amivel bemutatják egy rendezvényen — mivel annak is demo a neve — és nem pedig kiadott, bárki által játszható demót.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
"I Am Alive" például.

Anno láttam egy videót, asszem UDK bemutató volt, ahol volt egy kis rész, ahol valamit bemuattak a Gears of War 3 segítségével, persze pc-n.

Van GoW3 demo pc-re?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Seth
Nem rémlik, hogy lett volna bármilyen pc-s anyag GeOW3-ból
A 2. részben lévõ új unreal motor fizikai meg anyag engine-jét demózgatták annakidején pc-n, de az csak techdemó volt

PSN ID.: Beegabor

Gears of War 3

Fpocok
Mondj EGY játékot, aminek volt demója PCre, de nem jelent meg a végleges rá.
Egyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Snexi
ha pc-n demózzák akkor az azt jelenti,hogy megjelenik arra is

Pretorian
Bár ez a játék megjelenik PC-re, az hogy PC-n demóznak egy játékot még nem jelenti azt, hogy PC-re is megjelenik. A konzoljátékok is PC-n készülnek.

Ezt eddig is tudtuk, sõt, azon is demózták E3-on.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Smicy2

Charade GTti

Metalmilitiakid
Ha hasonló lesz mint a diablóban akkor igen egyszerû a dolog.

A: Single player, ami igaz neten megy, de egyedül vagy.

B: Public server, amire bárki becsatlakozhat ha van hely (illetve ha ugyanott jár, ez nemtom lesz-e ebben.)

C: Zárt szerver, ahol csak a saját ismerõseid jöhetnek be, mivel más nem látja a játékot.

Szerintem ezzel minden probléma meg van oldva.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Malakai
Ennyi infó alapján kissé túl korai ezen rágódni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
de ha nem veszek fel senkit buddy listre vagy nem engedek be senkit a dedicated szerverre, akkor meg van oldva, hogy ne kelljen "coop"-ba tolni 😊

Pretorian
Hát az hogy van egy buddy listed, és mondjuk úgy paraméterezed a játékot, hogy legyen fix slot number, és csak ismerõsöket engedjen be a haverlistáról. Vagy dedicated server jelszóval. Remélem ezek valamelyike lesz.

Shiwo
meg ha nem lehetne legalább azt kiválasztani, hogy ki csatlakozik be segíteni, akkor mi rá a garancia, hogy nem valami idióta vérpistikébe fut bele az ember, aki segítség helyett még akadályoz is...

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyformán gondolkodunk - én sem szeretem, ha mástól függ a játékélményem.

a.carkey
Szerintem kb. így kell elképzelni:

A medve nem játék.

Pretorian
Nem hiszem hogy errõl lesz szó. Valószínûleg úgy lesz megoldva a dolog mint a Diablo 3-ban: játszol egyedül, aztán ha úgy akarod csinálhatsz public game-et a sessionbõl. Nem valószínû hogy rád lesz erõltetve a coop.

grebber
Amugy a megvalósításra kurva kiváncsi leszek.
Mert pl a videóban aki becsatlakozott a tetõn elég messze volt a kocsival menekülö usertõl.Meg pl ha segit vége a feladatnak akkor mehet mindenki a saját utjára mert volt még más uset is.

Next PC upgrade: 2022

Malakai
Erõsen kétlem, hogy ne lehetne kikerülni a multit az elmondottak alapján.

Viszont jó hallani, hogy tényleg open world, sokféle lehetõségre törekednek, hogy hogyan játszod a karaktert. Az akciójelenet kissé scriptelt hatása miatt ebben sokan kételkedtek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ryder62
Hát ez remek! Pompás! Szóval itt sem lesz egyjátékos kampány mert ki-be ugrálnak majd a játékosok a játékomban.
Mi a búbánat ****-ért kell már minden játékban ezt a rohadt multit vagy coopot vagy tudom is én mit erõltetni?
Gyûlölöm a multit, sõt egyre jobban ahogy már lassan minden játék singléjében megjelenik.
Persze majd a kis tizenéves pistikék becsatlakoznak tönkre téve a játékélményemet.

Igen, maradi vagyok és csak single játékokkal játszok és utálom ha MÁSTÓL függ az én játékélményem.
Remélem ez kikapcsolható lesz mert akkor ez is repül a selejtek közé.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Pretorian
Ebbõl a cikkbõl kb. semmi újdonság nem derül ki, tipikus porhintés az egész. Hogyan lehet 500 szóban 0 információt átadni díjat meg is kapná azonnal.
Jó alaposan el vannak benne húzva töltelékszavakkal a lényegtelen, vagy már ismert információk.
Olyan mintha létezne egy sablon cikk amit megírt valaha valaki, és amelyben csak az éppen tárgyalt játékkal kapcsolatos releváns információkat kell cserélgetni ahhoz, hogy egy "új" cikk készülhessen belõle.
Na pont emiatt nem vennék játékokkal foglalkozó magazint 2000 forintért, mert ha beírom a Google-be a játék címét, kb. negyedannyi idõ alatt 10-szer annyi információm lesz a programról, mint amennyi itt ebben az üres szófosásban össze lett dobálva.
Na mindegy, az újságíróknak is élni kell valamibõl.

"azért épp Chicagót választották a játék helyszínéül, mert a város sokszínû kerületeit találták a legalkalmasabbnak koncepciójuk kidolgozására"

No shit.
Brit tudósok több évig tartó kutatómunka után megerõsítették, hogy a verébnek azért van szárnya, hogy képes legyen repülni.

machinarium
"A VG247 stábjának sikerült elkapnia egy bõ tíz perces interjú erejére Dominic Guay-t, a Watch Dogs producerét, aki igyekezett minden kérdésre nem túl sokat, de az eddigieknél mégis többet elárulni válaszaiban.
Az alább is megtekinthetõ videóban sok olyan információ hangzik el, amit már eddig is tudtunk – vagy minimum sejtettünk. Ilyen például, hogy a Watch Dogs egy nyílt világú, külsõnézetes akciójáték (vagyis TPS), melyben egy Aiden Pearce nevû alakot irányíthatunk. Pearce „se nem jó, se nem rossz karakter” a producer elmondása szerint, illetve a játékos dönti majd el, hogy valójában milyen lesz. Guay elmondása szerint hatalmas szabadságra számíthatunk játék közben, így a mi kezünkben van az arról való döntési lehetõsége is, hogy milyen mértékben kívánjuk használni fõhõsünk „képességét”, vagyis az elektronikai rendszerek meghackelését.

A játék szlogenjéül szolgáló „Everything is Connected. Connection is Power.” nem csupán hangzatos reklámszövegként van jelen a Watch Dogs-ban, hanem alapjaiban határozza meg a játékmenet alakulását is – tudtuk meg az interjúból. Ez alatt azt kell érteni, hogy az egyjátékos módba bármikor becsatlakozhatnak majd mások, ezáltal akár azonnali hatást gyakorolva a játék történetének alakulására. Az egyik fejlesztõ bemutatott egy iPhone alkalmazást, mely a játékhoz készült, amivel bármikor hozzáférhetünk a programban található világ térképéhez. Ezen alkalmazás segítségével nyomon követhetjük játékunkat, elért eredményünket akkor is, ha épp nem fut a program. Emellett a küldetések térképét is elõre megtekinthetjük, ami hatalmas taktikai elõnyhöz juttathat minket. A legérdekesebb a programban az az, hogy ez egy közösségi alkalmazás (ha elakadunk vagy szimplán csak taktikázni akarunk egy nehéz helyzetben, akkor egy a real-time rendszerbe belépett bajtárssal karöltve támogathatjuk egymás küldetéseit távolról is, segítve a másik fél szökését, vagy lehetõvé téve az értékes információ cserét.

Guay arról is beszélt, hogy azért épp Chicagót választották a játék helyszínéül, mert a város sokszínû kerületeit találták a legalkalmasabbnak koncepciójuk kidolgozására, végül pedig két fontos információ elárulásával köszönte meg a lehetõséget az interjúztatónak: 1) a Watch Dogs multiplatform cím lesz, 2) egész biztosan nem fog idén megjelenni."

Illetve még az is kiderült, hogy egy teljesen új grafikus motor hajtja a játékot.

Itt az interjú:

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

Ryder62
E3 meglepetése. Eszméletlen jól nézz ki, és végre valami új. Várjuk. <#eljen>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Snexi
igazából lényegtelen,bármiylen játék alá high-end pc-t raknak ilyenkor

Pretorian
Arról van valami infó hogy milyen PC-n futott a demó?

😄
Shiwo
és a szlogen alapján egy rossz szava nem lehet a játékosnak, hogy a játék miért kér folyamatos internetkapcsolatot...

Ja, egy Xbox360-as wireless kontrollert használtak, ami megy PC-vel is.
Ez a multi dolog egyre jobban érdekel, én pont nem néztem azt a részét a videónak, de most megkeresem.

Kicsit "person of interest"-es feelingje van...
machinarium
Itt a Story trailer is:

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

Seth
PC-n ment a demó gamepad-dal

PSN ID.: Beegabor