Watch Dogs

← ElőzőOldal 119 / 119

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Furcsa mert mintha konzolon tolnák a mozgás és a belassulások véget... A játék viszont igen ígéretesnek tûnik!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bucser
Az igazi meglepi a livestreamen az volt amit a youtube video nem mutat... Megjelent egy másik fazon is színpadon és a HUD elkezdett villogni, majd "breach detected" felirat és váltottak kivetítõt, és egy másik játékos azt az objectivet kapta, hogy védje meg a demoban szereplõ kataktert és segítse a menekülést majd kizoomoltak a játéktérbõl és még másik 6-7 játékos volt a környéken.

Na akkor volt az igaz tapsvihar, ugyanis mindenkinek leesett, hogy pop-in pop-out coop lesz benne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Uh! Ez nagyon ott van 😊
SzirmosSzisza
QR kód a csávó fején 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ha még egy 2013-at se mernek mondani mint más játékoknál ,akkor nagyon messze lehet 😞

grebber
Ez eddig az E3 meglepetése számomra!Nagyon jó lesz!

Next PC upgrade: 2022

Metalmilitiakid
Az tény, hogy szinte 1az1 assassin a kinézete 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jakuza001
Azert mert lattal belole kepeket ?

samsung123
NA ezt nevezem játéknak!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

berczely
Assassin's Creed modern változata már csak ha a HUD-okra ránéz az ember...

Shep
Akkor viszont tényleg jöhet jövõre de gondolom kell majd hozzá a kór áj hét :d

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

chilios
Ez nem next gen,ubi megerõsítette. Valószínûleg pc-n demozhatták, mivel boxból ezt képtelenség lenne kihozni.
Shep
Hát nem, annak ,hogy valami kint van az E3-on nem sok köze van a megjelenéshez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem tudom, mivel én 3-4 éve nem költöttem a gépre csak 16e-t egy DX11-es kártya érdekében és mégis minden tökéletesen fut. Szóval a 200e/év nem igazán tudom mire kell.

Official:watchdogs.com
Facebook:Watch Dogs

★ 汤姆 李

Hah én évente kb 20 ezret költök a gépre, és mégis fut rajta minden. Csak kell egy kicsit érteni hozzá, és nem azokat az alkatrészeket megvásárolni, amelyeknek a legszebb a doboza. <#mf1>

Ja lehet annyiért is,olyan is amilyen.Én most várok erre a nextgen konzolra milyen lesz.
Ne mond már,hogy nagyon jót kapsz úristen.Egy normális VGA is 100 ezer.
Ilyen 120 ezres vackokkal hagyjál már😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Miért kellett lelõnie szegény ártatlan embert?

Palinko
ha véletlenül nem vagy tirexi azért már nagyon jót kapsz. normális ember 3-4 évente vesz 120 ért sztem

nekem most lehet 5 ig is eltart, mert jókor vettem a nextgen konzolok meg nem sietnek.
Palinko
de ha már bemutatták az e 3 on akkor legkésõbb 2013 nem?
200 ezerért legjobbat?Hol élsz te😊

Shep
2014-tõl elõbb szerintem biztos nem.

Shep
Mindenki ezzel a 200e-el jön. Ti mégis mit vásároltok, mindig az éppen aktuális legjobbat?

Shep
Bár még az is lehet, hogy lesz butított verzió a jelenlegi konzolokra is de teljes pompájában csak a köv generációs gépeken lesz csak élvezhetõ meg egy atom PC-n, már ha tényleg jön pc-re.

Brutális!
Ha nem fog menni Pc-n veszek konzolt.Nem fogok itt megint Vga-t venni nem fogok 2 évente 200 ezreket kiadni Pc-re elegem volt!
Nagyon jól néz ki a game😊

Palinko
mikor jelenik meg kb?
Shep
Hát nekem az a gyanúm, hogy ez csak nextgen konzolokra fog megjelenni. Túlságosan részletes az egész és a rengeteg fény-árnyék meg tükrözõdés nem kevés erõforrást igényel. Persze az még lehetséges, hogy igazából minden pálya csak egy kisebb városrészt ölel majd fel. Vagy lehet találtak valami kiskaput 😊

Közben most látom ,hogy van ahol már írják is hogy nextgen.

The Protector
kegyetlen jónak tûnik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a.carkey
Ez nagyon ott van. Amikor az átvezetõbõl átvált gameplaybe, az hehe. 😊

A medve nem játék.

Smicy2
baromi jól néz ki

Charade GTti

Aquir
woah 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

E3 általában a következõ E3ig bezárólag meg kell,hogy jelenjen 😊
machinarium
A játékról egyelõre annyit tudunk, hogy nyitott világban játszódik, az alapötlet (teljes kontroll az információ és az elektronikus berendezések felett egy városban) roppant ambiciózus, amelyet ez a gameplay video is alátámaszt:

Az anyag állítólag PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is megjelenik, csak az a kérdés, hogy mikor.

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

← ElőzőOldal 119 / 119