Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
PC, X360, PS3, PS4 ha minden igaz, a köv boxot meg még nem tudni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Gyengébb gép mint a Crysis 3hoz az 100000%!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Jön ps3-ra is tehát menni kellene neki.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Jönni jön, csak milyen gép kell majd neki, ez a nem mindegy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
PCre jön. Ez a lényeg 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Na de melyik platformra? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Adja <#pias>
a.carkey
Kötelezõ vétel.

A medve nem játék.

grebber
Így látványosabb volt bemutatni mint állna egy helyben és szarrá hentelne mindenkit!

Malakai
Kissé megrendezett az egész üldözéses/menekülõs jelenet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Person of Interest.

Parasite Eve 2, best game EVER!

és akkor a ma éjjel egyik csemegéje:

Ragendom
Hát nem tudom... Már akkora a csend ekörül a játék körül, hogy már rémisztõ. Semmi hír már vagy fél éve. Így nézve nem valószínû, hogy még idén kijön, de remélem kijön minél hamarabb😞

Hamarosan csak jön valami info, elvégre idén jelenik meg.
Ragendom
Lepergett az AC3 láz, és november is :S

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ryder62
Pontosan. Lepereg az AC3 és utána fognak infót adni errõl a játékról.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
Majd novemberben, vagy VGA-n fognak adni ki valami ütõs gameplayt... remélem

Ragendom
Mien kár, hogy ez a Ubisoft nem ad ki semmi infót a játékról...:S El vannak foglalva Assassin's Creed-del

Ragendom
Beugorhat, gátolhat, nehezítheti az életem hátralévõ perceit😄

Aquir
beugorhat, segíthet, változtathatja a menetet gondolom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ragendom
Szerintem is jó ötlet ez az új játékosok belépése dolog, de még rosszul is elsülhet. Remélem a fõ sztorit meg lehet csinálni egyedül, és utána nyitni majd egy szervert, ahova csatlakozhatnak be. De el nem tudom képzelni, hogy hogyan lesz ez ilyen becsatlakozással meg küldetésekkel...

Shiwo
Assassin's Creed 2-ben is elég sok scriptelt rész van sztem, mégsem lett tõle rossz a játék

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

"a játékról még semmi infó nincs jóformán az egy szál videót kivéve..."

Majd az elsõ tesztekbõl derül ki vagy sem. azért biztató, hogy új játékosok belépése esetén kibõvül vagy folytatódik a küldetés. Jó kérdés mennyire véletlen részletekbõl?

Ragendom
Szerintetek is tele van scriptelve a játék, vagy csak véletlen minden???

Ragendom
<#smile>

Shiwo
a játékról még semmi infó nincs jóformán az egy szál videót kivéve...majd ha jönnek az infók, akkor beindul a fórum...a videó látványos, de a téma ki lett vesézve... de egy videó alapján én speciel nem ítélek, hogy hûdeüberfaszalesz, s nem írok róla 50 felesleges kommentet...szóval légy türelemmel, be fog még majd indulni ez a topik

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ragendom
*Lehetõleg Magyar fórumot😉

Ragendom
Tud valaki egy fórumot, ahol errõl a játékról folyamatosan beszélnek?

Ragendom
Q*va jó egy játék. (Hacsak el nem b***zák) Most wanted game nálam. 5 játékot várok, ezt a legjobban

Ragendom
A videónak ezt a részét még nem is láttam xD

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Nem elméletileg volt otthon, hanem saját szememmel láttam az élõ közvetítést nézve...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Malakai
A hivatalos sajtóanyagon az nem látható, az eredeti vetítésen viszont elméletileg ott volt, interjúban pedig meg lett erõsítve.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ragendom
Amúgy nem értem. Az E3-mon bemutatott demó végérõl azt mondják, hogy mikor menekül a csávó kocsival és a hídhoz ér, a kamera rámegy egy másik emberre, akivel lehet, h segítenünk kell a fõhõs útját,... Szóval coop is lehet... Na de nem értem a végén én nem látok semmi különöset.. Sok játékban így ér véget egy mission, h menekülsz, odaérsz egy adott helyhet, a kamera messzebb megy, és ennyi. De ha mégis, akk nem értem Story módban szokott ilyen lenni h egy másik karaktert kell irányítanunk, h segítsen,... Lehet h a társát... De ebbõl mér jön az online coop, meg a multiplayer???? Ezt nem értem...

Ragendom
Én bízok abban, hogy ennél csak jobb lesz majd😉 De már ígyis fenomenális! Kiadhatnának egy demót mondjuk egy hónap múlva, ami azt az elsõ pályát tartalmazza. Ro hadt jó lenne😉

Metalmilitiakid
Én is úgy vagyok vele, hogy addig oké, hogy egy koncepció rohadt jó, de igencsak el lehet baszni, lásd Diablo 3. Vártam nemtom hány évet, megvan kb 1 hónapig ha játszottam vele és szevasz, a Diablo 2 évekig ment.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

grebber
Ezzel a kijelentéssel én még várnék! Lesz elég sok ütõs cím jövõre is.

Ragendom
WATCH DOGS lesz a legjobb játék, az év játéka (2013-é, vagy 14-é) !

Igen. Az AC3 magyar felirattal fog megjelenni. Ez mar hivatalos.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ryder62
What? Magyar AC3? Lemaradtam valamirõl? <#wow3>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ragendom
:|
Azért ez az elmélet nem 100%, de nekem aztán mindegy, felõlem franciául is kiadhatják, MOST WANTED GAME (számomra). Watch Dogs FOREVER!!! <#taps><#taps><#taps>

Eszembe jutott valami. Ugyanazok a kiadó adja ezt ki, mint az AC3-at. Az magyarul fog megjelenni, ami lehet hogy a jele annak, hogy az Ubisoft végre nyit a kisebb kelet-európai országok fele. Szóval lehet, hogyha jól fogy az AC3 magyarul akkor eszükbe jut, hogy ezt is lefordítva adják ki. Mindenesetre rajtam nem fog múlni😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Ragendom
Nagyon tetszik ez a játék <#gun>

grebber
Valamikor 2013-ban semmi egyéb!

Ragendom
Megjelenési dátum van már?

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M