Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ragendom
De nem ám😉

Nem csúnya. <#eljen>

Doom 4

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

OFF: Remélem a következõ Deus Ex is ezzel megy majd. 😛

Ragendom
Ez a játék minden szempontból tökéletes

a.carkey
Ez a játék fog akkorát szólni, amekkorát a Mafia is szólt volna évekkel ezelõtt, ha annyire meg tudták volna promózni, és ennyire elérhetõ az emberek számára az internet. Az még három CDn jött, és kaptunk egy (ha némi bugokat és a hülye autóversenyt leszámítjuk) egy szinte tökéletes játékot. (A második része sajnos csak grafikailag volt rendben. Tartalmilag, mint az ACM ...) Nos, ez már nem 3 CDn fog jönni. 😄

A medve nem játék.

Valószinüleg minden gamernek van egy elképzelése a - számára - tökéletes játékról, ez biztos, hogy mindekinek más. Az én izlésem alapján ez a játék - a bemutató alapján - nagyon közel van az én 'álom játékomhoz'. Gyönyörû grafika, modern kor, szabad terep, külsõ nézet, használható jármûvek, parkeur, fedezékrendszer, érdekes sztori, jó AI. Ha még lenne benne sok bejárható belsõ tér, karakter fejleszés, fegyver fejlesztés, logikai minijátékok, változtatható ruházat, aktiv párbeszédek választató és történetet befolyásoló válaszokkal, akkor lenne tökéletes.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

vk90
Érdekes azért ez a Ubisoft 😊 Egyik nap azt nyilatkozta, hogy nem szeretne még egyszer ennyit várni egy újabb generációváltásra, mert úgy nehezebben tudnak újítani... bla bla bla, de azért ezt is kidobja a jelen genre is.

Capcom is the best!

nyilván ha esetleg uplay buddie lista alapján szedi,hogy ki mikor segíthet ki a játékon belül,akkor online kell lenned,de kétlem,hogy az egész single player mód így lenne felépítve...

én majd a morális szabadságra leszek kíváncsi,ha akarom,nem kergetem a fickót,hanem meglövöm már ott a sarkon,akkor mivan?
Az is lehet, konzolra azért esélyesebb az ünnepi szezon (november/december), mert akkor startol a PS4 is.

Szabi
uplayen továbbra is azt ígérik hogy õsszel jön ki pc-re 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Viszont nem értem a PC dobozon (nem ezen ami itt van linkelve) miért van egy bazi nagy vörös ONLINE felirat? lehet nem csak a multihoz kell internet, hanem sima játéknál is?

Érdekes, hogy ma kijött a PC, Xbox360, és PS3 doboz képe. Akkor még is egyszerre jelenik meg? Wii U és PS4 doboz nem volt.

Prince23
DOBOZKÉP

és egy mágikus megjelenési dátum?

Ja, látom: "it's available for PS3, PS4, xBox360, PC, and Wii U."
Kicsit késve jött a press anyag FB-n.

Seth
Mindenre jön, még WiiU-ra is

Öreganyám mákdarálója kimaradt,dehát öregecske proci van benne,nem bírná

PSN ID.: Beegabor

Most nézem a 85-ben linkelt újságcikkben is ott figyel a PS3, X360, PC platfomr.

Eredetileg PS3/X360-ra reklámozta elsõ trailer (bár lehet tévedek), most meg a PS4 bemutatóján szerepelt. De mivel a PS4 HW-ja elég közel lesz az új XBOS vasához, és mert UBI szereti a Multiplatformot (több lové) így valószínûleg mind a 4-re ki fog jönni. Azért ha csak PS4-re jönne ki, még ha kijönne elõtte a konzol, akkor is kb. semmi eladás nem lenne, nincs értelme.

zzeN
Szinte mindenre jön. Mondjuk ha jön PS3-ra minek jön 4-re?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nagyon tetszett, de félek, hogy túl szép hogy igaz legyen és ami ilyen az általában nem szokott igaz lenne. Bár tévednék.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

kill3r21
Akkor gondolom ps3és 360 verzi se lesz, bár ha wii u ra jön akkor nemtom...
a.carkey
Fél, hogy itt is az lesz.

A medve nem játék.

Malakai
A:CM-nél már videóknál látszott, hogy nem lesz egy nagy durranás. Meg úgy egyébként is, hogy jön ide? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
PS4 premier... az... ccc

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nagyon nagyon várós game 😄

Szabi
uplay-en "RELEASES: FALL 2013"

"Nulla tenaci invia est via"

A PC nem is volt kérdés szerintem már eme topik indításakor sem.

Biztos, hogy gõzerõvel megy fejlesztés jelenlegi és következõ Xbox/PS gépekre, mert 2013 ünnepekre van kiírva a videóban a game. Ennyi idõ alatt meg 100%-ra kész tartalom portolása is esélytelen lenne. Azt tudjuk, hogy a demo PC-n futott, de hivatalosan nincs PC verzió bejelentve Már úgy értem mikor jön. Valószínûleg késõbb, ahogy multiplatformnál szokás.

Én Coop módban leszek kíváncsi a lassítás témára, bár rémlik a F.E.A.R.-ben is megoldották multiban ...

Caliph
ja,majd olyan lesz mint a colonial marines- bemutató videoban szép és jó,de kiadáskor a fele valahogy eltûnik a promonak😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Shep
Hát ugyan azt mondta a fazon ,hogy nincs kötöttség, meg az üldözést is opcionálisnak írta de igen, gyanúsan scripteltnek tûnt az egész. Aztán persze lehet nagyot tévedünk és tényleg nyoma sem volt scriptnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Engem kicsit elijesztett az a jelenet, mikor a végén a metrót befékezi de elõtte megnyitott egy kör menüt és benne vagy 16 lehetõség aztán válasszál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem a videó elég hmm... "mesterkéltnek" tûnt (bocs, nem találtam rá jobb szót). Már úgy értem, hogy pl. ha nem futunk, nem sietünk annyira, akkor is ott lett volna a vonat. Vagy bevár, mint valami scriptelt jelenet? Bennem ezek merültek fel, de lehet majd a végén rámcáfolnak. <#eljen> <#smile>

a.carkey
Elég sok mindent betettek ebbe a játékba. Mászka az épületekre, élõ város, sandbox lehetõségek, metro, autók, irányítható elektromos dolgok. Fantasztikus az egész.

A medve nem játék.

Evin
A rendezvény a PS4-rõl szólt. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem mondták, hogy ez most real time PS4-en megy, vagy arról lett felvéve. És mivel nincs még publikus gép sem, várható volt, hogy nem is azon fogják futtatni. Sõt, lehet, hogy a portolást még el sem kezdték.
De információ hiányában könnyû fikázni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
Ne velem foglalkozz, hanem az infóval.

Malakai
PC-re is megerõsítették már, hogy jön, de az elképzelhetõ, hogy késõbb, mert a kiszivárgott korábbi szóróanyagon a konzolt említi az ünnepekre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
Csak azon nem is fog úgy kinézni, mint a videoban 😊

tõled mindenhol csak fikázást olvasni, kezd kicsit sok lenni nem gondolod?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Xbox360, Xbox next (720?), PS3/PS4 a biztos platform, PC-re megs zserintem szokás szerint késõbb jön ki.

annak idején az Assasin Creedet PS3-ra mutatták be, aztán ott is PC-rõl ment a demo. 😊
Xbox controllerrel. 😛

Fpocok
Senkit nem érdekel.
PS4 bemutatóján fel akartak vágni a grafikával... erre PCn mutatják be és senkinek nem mondták elõtte, hogy figyelem, ez most pcn fog futni. Mindenkit át akartak verni... ismét.
Szánalom a köbön.

Evin
Ha megnézed a PS4 felépítését, ami lényegében egy nagyon erõs PC, nem meglepõ a hír.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
lol

Fpocok
Csak nem merték megtenni, hogy ps4et promózzák és pcn mutatják a játékot. Szerintem nem PCn ment EZ.

Ez PC-rõl futott egyébként. <#eljen>

Meg Wii U is!