5939
-
TomStorm #1374 Na TES haterek én mentem innen,ezt nem olvasom tovább az alaptalan hülyeségeket -
#1373 Én is gondoltam rá, de... a TESO tényleg ultragáz... így hagytam -
#1372 Pont ezért nem reagáltam rájuk. :) Trolkodnak, majd megunják. -
#1371 Bazmeg ... ESKÜSZÖM Skyline, hogy bennem volt, hogy írok neked egy kommentet, hogy csak okosan a teso fikázással, mert jön a véresszájú TomStorm, aki egy személyben képviseli a fejlesztőket és mindenkinek leharapja a fejét, aki rosszat mer szólni róla :) -
TomStorm #1370 Az a játék nem szemét.Max.neked nem tetszik de különben is egy olyan véleménye aki meg se vette szart sem ér maradjunk annyiban.
Ha még odaírtad volna,hogy "szerintem" és kis indoklás akkor még átfutottam volna ezen a hsz.-on de így ez egy szimpla Troll,off,flame baromság
No offense -
Skyline #1369 Az.... -
#1368 Ilyet ne írj! Hisz az a legjobb mmo a piacon!
-
Skyline #1367 Hát valahogy ebben nem tudok hinni...
Még a videók alapján is tartalmasabb mintha megvettem volna az Elder Scrolls online szemetet holott az rpg (igaz bárgyú MMO szinten).... -
#1366 -
#1365 Ajaj lesznek ilyen OPCIONÁLIS fun melléküldik. Most mi lesz :D -
#1364 oké. Nem is kell. Részemről lezártam a dolgot, csak mondtam. -
TomDantes #1363 Aha, persze. Én ezt valahogy nem tudom elhinni. -
#1362 Ubisoft Magyar marketinges.
De mint mondtam, nem a játék ellen akarok kampányolni, mert engem is érdekel a játék. Csak szar ilyeneket hallani, még ha nem is lesz igaz. -
TomDantes #1361 Milyen belsős infó. Ki mondta valaki Ubisoft-tól, vagy a szomszéd Józsi -
TomDantes #1360 Nem lesz kötelező használni. Szóval nem értem előre minek sírni miatta -
#1359 Minigame lesz ha nem szeded elő szerintem nem kötelező vele játszani majd!
De ha igen az se lesz nagy gáz pár perces szösszenetek ezek. -
#1358 Ezzel a virtuál realitys faszsággal teljesen elvették a kedvemet. Eddig tökre az jött le, hogy közelebb lesz a valósághoz, mint pl a gta4, de ilyen saints row faszságokkal? bassza meg. -
#1357 Azt hogy mi az értelme mit kell csinálni ? -
#1356 Mit nem értesz rajta? Nekem tetszik a multi ötlete. Ilyesmi integráció van GTA 5ben is meg átvették az invade cuccot dark soulsból. -
#1355 35-40 órát mondanak storylinera. Nem nevezném rövidnek. Az is kikerült már hogy mennyi story meg mennyi sidemission van. -
#1354 Magyar mentalitás. Negatív posztok állandóan. -
#1353 Én is ettől tartok. -
#1352 A rövidsége az előnyére válik az 100%.
Alapból az lesz hogy majd 3 óra gameplay után amikor már a jövő hetet is széthekkelte mindenki onnantól hot unalom lesz szerintem. -
#1351 Ezeket a belsos infokat szeretem:) -
#1350 Belsős infó szerint a játék nem lesz nagyon nagy durranás. Rövid lesz és kevés "fél kész" tartalom lesz benne. Azért nyomatják ezt az akora nagy marketing szöveget, hogy sokan megvegyék.
Minden esetre én akkor is beszerzem majd PS4-re első nap.
Miért?
- Mert magyar lesz.
- Mert PS4-re nincs hasonló játék
- Hátha jó lesz idővel és ami benne van hátha leköt vagy 30 óráig.
Ha meg nem akkor se fogom fikázni, hanem egyszerűen túladok rajta. -
#1349 Mivan? Nem is értem mi a multi lényege.
De legalább sporoltak nekem 10k-t! -
TomDantes #1348 A sztorit senki nem ismeri mert még meg se jelent. A robot pók meg egy poén játék a játékban. De szerintem véletlenül se olvassunk cikkeket a játékról hasznosabb faszságokat beszélni -
#1347 Ezt a baromságot, hogy a multiplayerben mindenki Aiden-ként látja önmagát... Pedig abból is kitudnának szedni egy csomó pént, hogy customizálhatod a karaktered, viszont bizonyos ruhákat csak igazi pénzért vehetnél meg. Itt van még ez a gépigény is, az egész sztorit sem értem,a jövőbeli robotos pók halálfasza képet meg se említem.
-
#1346 Neki az Nvidia 550-el semmi nem lesz 60 FPS mar:) -
pHNxX89 #1345 Watch Dogs előzetes - arra van egy appom -
#1344 -
Skyline #1343 Értelmes autóhangot valamiért szinte csak az EA-s NFS játékokban találsz... -
#1342 Amúgy nehéz lenne egyszer már végre értelmes autó hangokat belerakni már egy ilyen sanbox játékba?... -
#1341 Amúgy jó hogy megint a baromságokról van szó és nem a játékról meg az ezer infóról, ami ma kijött. Gratulálok. -
#1340 Akkor is :D -
Evoluti0N #1339 Hát persze, hogy nem netxgen, hanem currentgen. Mivel kijött, ezért már currentgen. Addig volt nextgen, ameddig nem jelent meg. Most a PS4, a One és a Wii U a currentgen, a PS3, a 360 és a Wii a prevgen. -
#1338 ez kb 8 hónapos videóból van -
#1337 Nem. Viszont 30fpstől NEM LESZ NEXT GEN :D
Amúgy most ebbe is belekötök
-
#1336 :DD -
Skyline #1335 Ezt majd mond el 2-3 év múlva is....:)
//Nem fikázom én a konzolt, a ps4 majd jön az asztalra ha van már rá értelmes exkluzív (Új Uncharted, Lou HD, stb), de hogy ezekre a "nextgen" jelző már túlzás az fix....Currentgen nemtöbb...