Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Fejlesztõk szarnak ránk pc-sekre és így mivel a pc-s gémer minden fillérét új gépbe invesztálja marad a warez. Fejlesztõk meg sírnak hogy mennyien warezolják a játékukat így nem fognak törõdni a pc-s porttal.
Na most itt ez a jó kis WD gépigény is. WTF is this shit?<#violent>#violent>
Látszik hogy ez is egy minõségi port lesz. Kb tesznek ránk pc-sekre.
És ahogy az elõttem lévõ kolléga írta meg lehet nézni az AC3-at is.
Én speciel NEM VAGYOK HAJLANDÓ egy fillért sem költeni az ilyen szemetekre. GTA 4 Steam leárazásnál 5€ volt. Gondolkodtam hogy megvegyem e de nem vettem mert azért a nukleáris hulladékért sajnáltam az 5€-t.
És nem vagyok spúr ami tetszik és jól optimalizált azt rögvest veszem Pl: Max Payne 3. Csak hogy ilyen játék kevés van.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
PS3on is sokszor belassul. VICC!!!
Vicc 😄 😄
Vicc!
Vicc!
Vicc!
Mai optimalizálásért felelõs ember/dolgozók nem nagyon teszik oda magukat sajnos.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mondjuk ezek után egy kicsit meglepõdtem még azon is, hogy egyáltalán odaírták az AMD-t:
http://news.softpedia.com/news/NVIDIA-Gave-Ubisoft-5M-for-Assassins-Creed-and-Watch-Dogs-Otpimizations-387861.shtml
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hacsak azért nem, h utána lehessen a gyenge pc-s vételi adatokra mutogatni, és a késõbbiekben leszarni a platformot.
(Fõleg, hogy a gameplay alapján a látvány sem indokolja ezt az elmebajos gépigényt).
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
SZVSZ mindketto grafra erosen kozepes. Egyszeruen csak mas a jatekelmeny mint amihez az average pc es kozol gamer szokott.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Lasd a mostani ulplatform cimeket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A legolcsóbb legjobb megoldás a PS4 120k és tolod vele évekig "maxon" a játékokat.
Aki meg pc-n marad annak maradt a sírás és a súlyos százezrek elköltése.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Röhejes.
Én úgy vagyok vele ha jó gém és jól fut, vétel, ha már nem jól fut akkor is vétel ... valamikor 5 év múlva egy új konfig összerakása után.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
NEM az egyik
hanem az EGYETLEN
már akinek... 😊
az eddig bemutatott X-One excl. játékok teli vannak b.szva 1-1 gombos QTE-kel
agyhalottaknak 😊
a másik pedig, hogy én viszont nem filmet akarok nézni, ha játszani akarok
a valós FULL-HD felbontás az egyedüli érzékelhetõ fejlõdés
de X360-ról X-One -ra nem lesz akkora robbanás szerû vizuális élmény különbség
mint a Classic-ról X360-ra átálláskor
így aztán, jó lesz ez vmikor, amikor már
- kinövi az elsõ 2 év gyerekbetegségeit
- 70-80 körül lesz az ára
- és elvágják az X360 köldökzsínórját
addig szvsz tökfelesleges
Just do it :)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Csak ugye a nextgen konzolok egyik selling-pointja pont az lenne, hogy már tudják az 1080p60-at. Elméletben.
A 60 fps meg full HD pisták tolják majd pc-n ennyi.
[merlinw.org]
A második miatt ítam be igazán egyébként, mert azzal nincs bajom, ha eljátszák tényleg játékosok, de ott az inkább egy scriptelt botnak tûnik, amire ráfogják, hogy játékos.
(\__/) ( X.x) ( } . { )