Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
És a GTA V PC verzióját (Majd ha bejelentik) se felejtsük el! Mi lesz azzal is ?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ryder62
Ez egy ördögi kör.

Fejlesztõk szarnak ránk pc-sekre és így mivel a pc-s gémer minden fillérét új gépbe invesztálja marad a warez. Fejlesztõk meg sírnak hogy mennyien warezolják a játékukat így nem fognak törõdni a pc-s porttal.

Na most itt ez a jó kis WD gépigény is. WTF is this shit?<#violent>

Látszik hogy ez is egy minõségi port lesz. Kb tesznek ránk pc-sekre.

És ahogy az elõttem lévõ kolléga írta meg lehet nézni az AC3-at is.

Én speciel NEM VAGYOK HAJLANDÓ egy fillért sem költeni az ilyen szemetekre. GTA 4 Steam leárazásnál 5€ volt. Gondolkodtam hogy megvegyem e de nem vettem mert azért a nukleáris hulladékért sajnáltam az 5€-t.

És nem vagyok spúr ami tetszik és jól optimalizált azt rögvest veszem Pl: Max Payne 3. Csak hogy ilyen játék kevés van.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

JaSoN HuNTeR
Nekem az Assassin's Creed 3 50%-ban használja ki kb a procit/vga-t. Ramból 2GB-ot se eszik a feladatkezelõ szerint és akad x)
PS3on is sokszor belassul. VICC!!!
Vicc 😄 😄

Vicc!
Vicc!
Vicc!

Mai optimalizálásért felelõs ember/dolgozók nem nagyon teszik oda magukat sajnos.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

BoneDragon
Blablabla, unalmas téma megint. Felesleges errõl vitázni, kinek mi...

Csacsi
Érdekes hozzáállás. vegyél PC-t, mert arra lophatsz. Aztán majd megy a sírás, hogy PC-re miért késõbb, meg optimalizáció nélkül jönnek a játékok 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ProGabe
Ez várható volt, szerintem optimalizálták... felfelé!
Mondjuk ezek után egy kicsit meglepõdtem még azon is, hogy egyáltalán odaírták az AMD-t:
http://news.softpedia.com/news/NVIDIA-Gave-Ubisoft-5M-for-Assassins-Creed-and-Watch-Dogs-Otpimizations-387861.shtml

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A mostani gépemnél a minimum sincs meg, de ez nem is baj. Ami bosszantó, hogy körülbelülre kitalálok egy jobb gépet, ami rohadt sokba kerül, és lehet az is épp csak elindul? Hát kicsit nem stimmel ám. Nem azért vesz az ember új gépet, hogy rögtön szembesüljön azzal, hiába költöttél rá 150-200 ezret, ez nem elég, ez se elég. Költsél rá kétszer ennyit.

Azért kicsit érdekes olyan minimum konfigra belõni a játékot, ami a pc játékosok felét kizárja (nem hasraütés).
Hacsak azért nem, h utána lehessen a gyenge pc-s vételi adatokra mutogatni, és a késõbbiekben leszarni a platformot.
(Fõleg, hogy a gameplay alapján a látvány sem indokolja ezt az elmebajos gépigényt).
AnuluWork
Miért? Szerinted ez nem fog? Úgy ahogy írod, biztos.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Bocs, de a mindent kihozott a szerkezetbõl rész a konzolra értendõ, nem arra, hogy a jelenlegi viszonyok között máshoz viszonyítva valaki mennyire érzi erõs közepesnek (😄) a grafikáját.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Akkor mindenki csinálja úgy, ahogy te? Vegyen konzolt és aztán warezolja a játékokat?
Azt se felejtsük el, hogy fõleg a konzolgeneráció vége felé egyre több olyan játék jön ki/jött ki, amelyikben FPS problémák vannak. Különösen a multiplatform címekre jellemezõ. Ráadásul ezek sokkal gyengébben néznek ki konzolokon, mint PC-n. Ha a konzolodon elkezd szaggatni egy játék, mit csinálsz? Húzod a szád. Mást nem nagyon tudsz. Ha PC-den, akkor még mindig ott a lehetõség, hogy fejleszd.
BoneDragon
Amúgy ezeket a gépigényeket 30 vagy 60 fps-hez ajánlgatják?

Shep
Nekem nem kell magyaráznod, nem én vagyok a vegyél konzolt és warezoljál rá banda zászlóhordozója 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
de nyílván nem fogják 0day feltörni az új gépeket 😊 Ha jól tudom a PS3-at 4 évbe telt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Nem vesz hozzá, õ konzolra csak warezol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
megveszed 120-ért,de akkor még nincs játékod hozzá. Nyílván amíg nem törik fel a védelmét a gépnek,addíg veszed hozzá a játékot,azaz folyamatosan költesz rá,hogy használhasd. Aztán eltelik 2-3 év,és a megjelenéskori grafikai megjelenítés már nem is lesz annyira szép a PC-hez képest,de a játékokat még mindig veszed,és még mindig ugyanannyiért,mint a gép megjelenésekor. PC-t összeraksz 120-130-ból tegyük fel. Van hozzá játékod? IGEN,internetrõl. PS4-re fél év alatt kell költened? Igen,ha játszani akarsz valamivel. PC-re? Nem. Aztán PC-re 1 év múlva veszel plusz ramokat,vagy esetleg egy picivel jobb VGA-t,de még mindig kevesebbet költöttél a szórakozásra,mint konzolon.

grebber
Azt persze mindenki elfelejti,hogy azt a grafikát egy 8 ÉVES!!! gép tolja magából. Keress elõ egy 8 éves pc game-et hol van az ezektõl a konzol címektõl? Inkább ne is keress felesleges.

Next PC upgrade: 2022

Az azért a mistani régi gepemen is fut, oké min grafika, és lassú, de fut. Majd patchek javìtják még

Bucser
Sem a last of US, sem a Beyond two souls nem a grafikajaval fogja megnyerni az ev jateka cimeket.

SZVSZ mindketto grafra erosen kozepes. Egyszeruen csak mas a jatekelmeny mint amihez az average pc es kozol gamer szokott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Akárhogy is, szerintem nem épp közép kategóriás gépet terveztem, és kevés lenne? Itt inkább valami üzleti machináció van, vegyél konzolt vagy vegyél nagyon drága gépet, de ha tényleg csak ilyen gépen fut jól...érdekes lesz, kinek lesz ehhez gépe? Ez ìgy nagy bukta lene

a.carkey
Ott a Rome2 PCre. Hogy is megy csúcsgépeken, különösen a legújabb patchel? Áh. Jól kell megírni a programokat, oszt nincs gáz.

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem tök mindegy, semmi bajom a konzolokkal, de azért a végére PS3ra pl. kijött/kijön pár olyan, ami mindent kihozott a szerkezetbõl, mint pl. The Last of Us, Beyond: Two Souls.

A medve nem játék.

Eh szart új generáció, persze teszem azt 200 ezer körüli gép az kevés hozzá, fél miliós gép vagy drágább kellene , ez nem új generáció

Bucser
Marmint evekig tolod ugyanazon a minosegen a jatekokat... Ami elso evben tenyleg kiralysagos, csak mondjuk a gen 3. evere elfogy a power a konstrukciobol...

Lasd a mostani ulplatform cimeket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shep
Igen, mert a ps4-et meg a játékokat bagóért dobálják utánad. Értjük, csak fel nem foghatjuk!

Shep
Ez is egy módja annak ,hogy a konzol felé tereljék a népet ahol el lehet adni 20e Ft-ért egy játékot.

grebber
Nem az új generáció azok fog csak betenni aki kényszert érezz arra hogy a pc-re költse minden pénzét.

A legolcsóbb legjobb megoldás a PS4 120k és tolod vele évekig "maxon" a játékokat.
Aki meg pc-n marad annak maradt a sírás és a súlyos százezrek elköltése.

bakkerman
aztakurva...ez az új generáció azoknak fog nagyon betenni,akiknek eddig középkategóriás gépük volt,eddig úgy ahogy simán játszottak mindennel,na majd most a BF4 meg Watch Dogs megjelenésével jönnek majd a játékok amik már csak diavetítések lesznek...én is lehúzhatom a rolót a phenom procimmal meg a 7770-el,cry3 még hozott 32-34 fpst high-on,de szerintem ez a watch dogs jó ha lehozza ezt az fpst lowon majd...nem baj,majd játszom boxon vele

Shep
Üdv az új generációban!

Mi ez a gépigény? Mia szar? Épp most akarok új gépet venni, de nehogy már egy jobb i5 proci kevés legyen, ìgy is rohadt drága gép lenne, de ehhez fél milliós konfig kell?mi ez a hülyeség

Shep
Hát már a minimum is durva, nem ,hogy a max. 😊

Hát.... Érdekes. 😄 Mindegy. Van egy csomó játék, ami még vár rám, hogy végigjátsszam. Ezzel legfeljebb majd pár év múlva fogok. 😄
Fpocok
Még egy játék, aminek a demóját kell játszani, mielõtt megvenném. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
8 mag mi? És mennyi fog használni? 1-et? Mint az AC3?

Röhejes.

Én úgy vagyok vele ha jó gém és jól fut, vétel, ha már nem jól fut akkor is vétel ... valamikor 5 év múlva egy új konfig összerakása után.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

A Recommended-hez megvan a RAM es a 8350-es AMD, a VGA-m kicsit gyengebb, majd azt cserelni kell :/

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Az eddigi trailerek és videok alapján nem igazán lehetett erre számitani mert semmi se mutatott erre a magas rendszer követelményre / sõt az utóbbi videókon már csak átlagosnak mondanám a grafikát /, kivéve ha tényleg szándékosan kúrták el az optimalizálást...

Lehetett erre számítani Tech Demo alapján:/
BoneDragon
Várható volt, hogy elszálnak, mivel ez már "új generáció", basznak optimalizálni. Biztos mondják magukba: majd a sok kis köcsög vesz új gépet, baszok optimalizálni.

wedge31
<#wow3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

NEOreg3
itt az ideje gépet fejleszteni

forrás (lap alján read more-ra kattints)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Muttley
"Csak ugye a nextgen konzolok egyik selling-pointja pont az lenne, hogy már tudják az 1080p60-at."

NEM az egyik
hanem az EGYETLEN
már akinek... 😊

az eddig bemutatott X-One excl. játékok teli vannak b.szva 1-1 gombos QTE-kel
agyhalottaknak 😊
a másik pedig, hogy én viszont nem filmet akarok nézni, ha játszani akarok
a valós FULL-HD felbontás az egyedüli érzékelhetõ fejlõdés
de X360-ról X-One -ra nem lesz akkora robbanás szerû vizuális élmény különbség
mint a Classic-ról X360-ra átálláskor
így aztán, jó lesz ez vmikor, amikor már
- kinövi az elsõ 2 év gyerekbetegségeit
- 70-80 körül lesz az ára
- és elvágják az X360 köldökzsínórját

addig szvsz tökfelesleges

Just do it :)

modellmaker
De szép is lenne, hogy minden megy egybõl a gyakorlatban is, amit elméletben kitalálunk. 😊 De valamivel el kell adni a next-gen konzolokat is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Semmi köze a témának ahhoz, hogy PC-n mi lesz.

Csak ugye a nextgen konzolok egyik selling-pointja pont az lenne, hogy már tudják az 1080p60-at. Elméletben.
grebber
Mindenki úgy írogatja ezeket ,mintha nem létezne a földön pc!
A 60 fps meg full HD pisták tolják majd pc-n ennyi.

Fpocok
Ez is? Most olvastam, hogy a bf4 is csak 720p lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Mégiscsak egy játék lesz ez, nem a skynet😊 Hétköznapi emberek készítik, napi 8 órában😊

[merlinw.org]

Malakai
Ezt vágom, még mondtam is ugyanezt régen, az elsõn annyira nem is akadnék fent, amellett hogy hangsúlyozzák, hogy ezek a véletlen küldetések procedurálisak videókban meg ugyanabba futnak bele mindig, az úgy akkor kicsit az õ bénázásuk. Kétlem hogy ne lehetett volna elõkészíteni ezt jobban pl ugyanazon a ponton generál le egy bûntényt a proc rendszer, vagy ha maradnak az ilyen teljesen megadott küldetéseknél, akkor is elõ lehetett volna készíteni 5-6 darabot ahelyett volt 2.

A második miatt ítam be igazán egyébként, mert azzal nincs bajom, ha eljátszák tényleg játékosok, de ott az inkább egy scriptelt botnak tûnik, amire ráfogják, hogy játékos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shep
Persze ez igaz, na de majd kiderül az õsz folyamán.