5939
-
#1534 a grafika mindig fontos volt... -
Evoluti0N #1533 Most azt jelenti? -
jocking #1532 Régen a jó játék nem azt jelentette, hogy "hűdef@sza" a grafika. Sőt, először már annak is örülni lehetett, hogy egyáltalán volt grafika. -
#1531 Jöhetne már egy normális videó a játékról... -
Evoluti0N #1530 Ne! Ne! Utálom ezt a "régen minden jobb volt" dumát. Régen is voltak szar játékok, most is vannak szar játékok. Régen is voltak jó játékok, most is vannak jó játékok. Több a fejlesztőcsapat, több a játék, több a jó játék, több a szar játék. Ilyen egyszerű. -
jocking #1529 Pont rossz példa, nekem max. 1 órát volt fent a gépen, annyira idegesítő egy fosch volt. :D -
jocking #1528 Ha egy játék sz@r, akkor ott már a grafika nem segít (az én esetemben legalábbis biztosan nem). Ha fogunk egy szép adag kutyasz@rt, beborítjuk tejszínhabbal, rakunk rá cseresznyét és nyakon öntjük sziruppal, attól az marha jól fog kinézni, de az íze attól még sz@r lesz.
Nagyon nem tetszik nekem az irány, amerre a játékipar ma halad. -
#1527 azert a max payne 3 szerencsere nem lett nagyon szar -
#1526 Épp ez az, hogy annyira szarok a mai játékok, hogy csak grafikával lehet eladni őket. -
jocking #1525 Lehet, hogy túl öreg vagyok, de felfoghatnátok már, hogy a látvány másodlagos. B@szhatod hogy "hűdeszép" a játék, ha sz@r az interfész, 0 a sztori és félkész (mint ahogy az elmúlt időben kiadott játékok többsége). A játékélmény a lényeg, nem a látvány. Mai napig szoktam játszani 5-6 éves játékokkal, amiknek mai szemmel már csúnya a grafikája. De mégis megéri játszani velük, a játékélmény és nem a grafika miatt. A jó játék ismérve, hogy a grafika nem számít. -
#1524 ütős lesz, csak jönne már... -
#1523 -
#1522 De ők a gépigényt nem úgy nézik, és ezt tudja mindenki. szerinted a ubisoft milyen gépen tesztelte le a játékot? -
#1521 Azért azt hozzá kell tenni, hogy oké, hogy egy városban mint említettétek több object van mint egy Black Flag városban DE mint említettem ott se fakunyhók és simán csak fű volt :D azért tele volt olyan elemekkel amik jócskán felérnek a WD elemeivel... és félreértettél, nem egy játékot nézünk, mert mint mondtam esélytelen, hogy a két játék között ekkora eltérés legyen, oké, tegyük fel több object van, tűzpárbajok, robbanások (ami mellesleg a BF-be is volt).... DE vannak más játékok amik ezerszer jobban néznek ki és mégse kell akkora gépigény nekik.. mind1 egy szó mint száz ez a része nagyon össze van zavarodva és elég ködös minden :D majd 27.-én kiderül minden -
Ra1n #1520 Nem egy játékot nézünk? Black Flag veri? Dehogy veri....Szokásos "tengeri" hangulat ami szebb színeket ad mint egy városi környezet ettől szebbnek hat, de kidolgozásban összképileg messze nem veri, és akkor még csak youtube videókat nézegethetünk a WD-ből...
És továbbra is: a városi környezethez, akcióhoz jóval több effekt kell, valamint a bejárható terep (elméletileg) nincs le ezredelve szakasztöltésekre.... -
#1519 fejlesztették* -
#1518 ez hülyeség :D a hardver igény miért ne lenne időhöz kötve?? ahogy telik az idő ugye egyre inkább fejlesztik a játékokat és a fejlesztéssel együtt nő a hardver igény... :D de akkor is én azt mondom, hogy nem telt el annyi idő, mert oké, hogy 2009 óta fejlesztik, egyébként a Blacket is régebb óta fejlesztik, hogy ekkora ugrás legyen a két játék közöt, amikor azért valljuk be, hogy eddig a Black Flag grafban veri a WD-t -
Ra1n #1517 Jaa......:D
Azesetben meg ugye ott a tény hogy a bejárható terepet töltés szakította sok részre, és a látvány is foghíjasabbnak tűnik jóval. De tény az jó volt.:) -
#1516 A BF nem Battlefield, hanem Black Flag... xD -
Ra1n #1515 A tökéletestől messze van...Fényévekre...Moslék víz szimuláció, a hullámzás mozgása, az animációja, a benne mozgó járművek, emberek animációja gagyi.
A rombolás scriptelt, fizika nincs benne, minden mindig ugyan úgy dől össze ugyan annyitól, a tank simán fennakad egy bokron ha a készítők azt épp kidönthetetlennek találták. Az a minimális fizika ami van benne inkább nevetség tárgya, elég csak a háztetőkre robbantott hajókra gondolni, vagy a fél órán át utas nélkül zuhanó lebegő járművekre.
És még lehetne kilóméter hosszasan sorolni....
Neked ezek "fölösleges" szírszarok. Amiket valószínüleg majd ki is kapcsolhatsz mondjuk az effektusokat nem ultrán nyomva. Másnak ezek számítanak, növelik a látványt.
Hasonló "szírszar" a Tomb Raiderben is Lara hajszimulációja. Zabálja a gépet. Mégis látványos, és dob az összképen. Ennyi.
-
Ma jön trailer karakterekről. Gondolom szokás szerint 6kor. -
#1513 Én okosan cserélgetem a gépemet, így nem para. fél-1 évente eladom (proci+vga, illetve lap/ram mikor új tokozás van), és 20-30k-ért veszem a következő generációt. Így mindig naprakész gépem van évi max 50e magyar forintért.
Autót sem 10 évesen adja el az okos ember, hanem amíg még van értéke:) -
jocking #1512 Pont ezt mondtam én is. Nincs mindenféle fölösleges gépzabáló szirszar, mégis tökéletes úgy ahogy van. -
#1511 BF-ben nincs dinamikusan számolt levegőszimuláció. Ott előre scriptelt animációk vannak. -
#1510 Nem fél év. 2009-ben kezdték fejleszteni a játékot. A hardverigény pedig egyébként sem időhöz kötött, hanem funkciókhoz. -
jocking #1509 A Black Flagben is van szél, mozognak a fák, a vitorlák. Ott mégsem emelték ki, hogy ez "fúdenagyonszimulálvavan", mégis minden jól néz ki, és normális gépigénye van. -
#1508 emberek... itt nem arról van szó, hogy bárki az ellen van, hogy fejlődjön egy játék és nyilván újabb hardverek kellenek, de azt ne magyarázza meg nekem senki, hogy ugyan annak a cégnek a két játéka között ekkora különbség van és, hogy fél év alatt ekkora hardver igény növekedés történt volna (a két játék a Blackflag és a Watch Dogs természetesen) ugye ezt nem hiszi el senki :D -
#1507 Hogyha a jatek engineje hasznalja ezt az informaciot (marpedig a fizikai modellezesek manapsag mar az engine reszei) akkor igencsak nehez lenne ezt kivenni es kikapcsolhatova tenni. Masreszrol sokkal olcsobb nekik a fizikai modellezest megoldani mint mondjuk minden egyes fizikai behatast inkabb kezzel lemodellezni. -
jocking #1506 Itt inkább az a gond, hogy olyan marhaságok miatt lesz a mai cuccoknak brutál gépigénye, mint amit machirarium is leírt. Sz@rom le hogy hogy szimulálja a szelet a játék, ez egy olyan opció, ami teljesen haszontalan és fölösleges. Sokkal régebbi játékokban is mozogtak már a fák, mégsem volt nagyobb a gépigény az átlagosnál. Vagy legalább oldanák meg ezeket a hülyeségeket úgy, hogy kikapcsolható legyen annak, akinek megfelel a "sima" scriptelt famozgás is. -
Borg #1505 Tehát ahhoz hogy szebb grafika legyen, jobb fizikával, haladni kell a korral a hardverekkel is? Nanebasszfel! Micsoda gecik ezek...
Pedig alap lenne, hogy Vér István 10 éves, már akkor is középszerű fosnak számító gépén ma is tökéletesen fusson... -
#1504 Azért nagy a WD gépigénye, mert dobálóznak a hangzatos effektekkel, mint pl . szél szimuláció, csak azt elfelejtik megemlíteni, hogy az egész csak parasztvakítás és valójában azért rakták bele a játékba, hogy mesterségesen felpeckeljék a gépigényt.
Azért írom ezt, mert volt az egyik videóban, hogy a fák ágai vidáman lengedeztek, közben a zászlók mintha kőből lettek volna faragva, nem is reagáltak a hyperszuper szél szimulációra. Ráadásul PC-n több az NPC mint bármelyik más platformon, nagyobb a forgalom az utakon, tehát több számítást kell végeznie a processzornak alapból.
És még erre rájön egy lapáttal, hogy alapból kicsit a tényleges gépigény felé lőnek, mint ahogyan azt általában szokás minden játéknál. -
TomDantes #1503 Milyen 4 gépigényt? -
#1502 az igaz, csak ugye most az elmúlt időszak alatt kaptunk kb 4 gépigényt, ami azért elég furcsa :D -
Skyline #1501 Én bízom bennük, főként hogy hangsúlyozottan a pc a "superior" változat, nomeg Ubiék eddig egyszer hibáztak, az AC3-nál optimalizáció tekintetében, se előtte se utána komoly probléma ilyen téren nem volt. -
#1500 Jah... hát meglátjuk, minden kiderül 3 hét múlva :D -
#1499 Hát történetek már furcsa dolgok a játékvilágban, PC-s optimalizáció terén meg pláne. :) -
#1498 Hát igen, de amúgy nagyon kusza és teljesen zavaros ami a játék körül megy és ez az ami elég aggasztó, hiszen, ekkora teljesítménybeli ugrás nagyon nagy a félévvel ezelőtti Ac-hoz képest ami elég furcsa lenne, nem? -
#1497 Persze az igaz ,hogy használ elemeket az AC4 motorjából is. -
#1496 Hát azért... oké, hogy egy városban több a fizikai elem, (modern városban)
de a blackflag-nél is voltak nagyon zsúfolt részek+ dzsungel, szal ráadásul egyéb elemek is voltak nem csak kunyhók növényekkel, meg emberekkel szal kb ugyan ott tartunk :D -
#1495 Más a motor, így szerintem bármi lehet, de legfőképp egy optimalizálatlan szaggató valami várható.