6309
-
TomStorm #1726 No,ez már tetszik!:) -
TokraFan #1725 Male, és corpo. Leigázom a pórnépet a p*csába. -
nordan #1724 nem lesz pöcse a csajnak....awesome -
Evoluti0N #1723 Ne izgulj! Az enyémnek nem lesz pöcse. Szal nincs itt semmi másolás. -
lonvard #1722 Aha, a nomád csaj (pöccsel), lopakodó-hekker-techgurut én találtam ki, neked már mást kell választani. :P Lestoppoltam.
Találtam hozzá egy dalt is, szóval rockergirl lesz. Oké nem játszható kaszt, de nem érdekel. Ilyen szigorú fejet képzelek most hozzá. -
Evoluti0N #1721 Én valszeg female. Nem igazán jön be a male voice actor hangja. A csajé jobban.
Nomad mellett döntöttem, mivel így nem csak én, hanem a karakterem is először fogja megtapasztalni Night City-t és ezt érdekes párhuzamnak tartom.
Szeretem a lopakodást. Szóval lopakodó, hackelő buildet gondoltam ki. Aztán még elválik, h mi lesz a végén belőle. -
#1720 Helló!
Én is male, Nomad vonalon és megpróbálok valami stealth/hacker kombót. Persze egy shotgun azért megbújik vész esetére nálam. -
#1719 Sziasztok.
Ki milyen biológiai nemmel fog kezdeni ezek után melyik kasztot választjátok és mire fogtok specializálódni ?
Első végigjátszás:
Én male [ egyéni beállítások ] utána Street Kid és nagy harcos akarok lenni, szóval arra fogok gyúrni.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2020.11.21. 14:13:06 -
#1718 -
Evoluti0N #1717 Félreértés ne essék. Szeretem a DLSS-t. A 2.0 olyan, mint valami varázslat. Előszeretettel használom. -
#1716 DLSS jó, hasznos, hatékony. Szeretni kell, nem utálni:) Nagyítóval veszed észre a különbséget natív 4K és DLSS között, viszont kapsz tőle 40+ fps-t. -
Evoluti0N #1715 Azt nem találtam meg sehol, h mennyi a target FPS. Gondolom, h 60. Azt viszont megtaláltam, h a bekapcsolt RTX esetében bekapcsolt DLSS-szel akkora a gépigény, amit ír. -
Evoluti0N #1714 Részletes gépigény.
-
#1713 Mondjuk ez engem nem érint engem, de tudom, hogy sok játékosnak fontos. Szóval igen. Ez jó pont. -
caps lock #1712 Itt a ma esti teljes anyag magyar felirattal:
-
TomStorm #1711 Ok,akkor megnyugodtam!:) -
Evoluti0N #1710 Az összes eddigi videó, ami nem a pár nappal ezelőtti Xbox videó volt, a PC-s verzióból volt. -
TomStorm #1709 Nem is értem miért konzollal mutogatják.
Látszik is a minőségen -
TomStorm #1708 PC-s videot várok nagyon!! -
TomStorm #1707 Nézted is az ingame részeket amik nem átvezetők??
Ugyanaz -
#1706 Tegyük egymás mellé a mai trailert és a két nappal ezelőtti XB trailert... Mintha nem is ugyanaz a játék lenne :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.19. 18:42:20 -
Evoluti0N #1705 Legújabb Night City wire.
"We’ll talk about our favourite rockerboy Johnny Silverhand, share a variety of Night City's tunes and a lot more. It's going to be a big one!" -
#1704 CD Projekt Twitch csatornáján 6 körül lesz valami. Nem tudom miket szoktak ilyenkor nyomni, de hátha érdekel valakit... -
TokraFan #1703 Minden grafikai bug, és sivárság azért lehet, mert egy 2020-as (de inkább 2021-es) AAA címet kenyérpirítókon akarnak emberek milliói futtatni, Egy olyan címet, ami HEDT PC-ken hozza az elvárt szintet. Ugyan ki gondolná komolyan, hogy egy Core2Duo-n és egy GTX 560-on nem kell leszedálni a játékot annyira, hogy az már fájjon? Mert a korábbi gen konzolok -ami miatt az egész csúszás és szívás van-, kis túlzással ilyen vén hardvereket rejtenek. Az meg ennyit tud.
nincs ezzel semmi gond, PC masterrace és kész, ott nem lesz gond ilyenekkel, mert nem kell számolgatniuk a poligonokat szerencsétlen fejlesztőknek.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.11.19. 16:20:52 -
Evoluti0N #1702 Az egyértelmű, h nem hardcore RPG lesz. Már attól függ, h ki mit ért "hardcore RPG" alatt. Nyilván meglesznek a skillek, meg a választási lehetőségek, meg többfajta befejezés, de nem egy Baldur's Gate-féle játékot kapunk. :) -
lonvard #1701 Tegyük hozzá azt az igazán apróságot, hogy MAGYAR FELIRAT. Összehasonlításképp, amikor kicsapták a Mass Effect 3-at felirat nélkül, akkor csak pislogtunk. Mert a 2. részhez volt alapból felirat, aztán a 3. résznél lehetett kapkodni a levegőt. Két évre rá lett felirat.
Szóval aki nem tudja megbecsülni, hogy egy ilyen párbeszédigényes AAA kategóriás játékot magyar felirattal kap meg egyből, mert ráadásul a fejlesztői részben magyarok, az húzzon el a topikból de azonnal. Majd jöjjön vissza. :) -
#1700 Nyilván, ha sikerül megcsinálniuk egy olyan hangulatot ami az embert berántja akkor lehet bármennyire bugos egy játék akkor sem számít. Majd kiderül hamarosan.
Talán annyi, hogy nem lesz hardcore rpg játék. Meglátjuk. -
#1699 Utálok kommentálni videókat de most megfogom tenni. Én elég rég nem játszom már (1 éve) PC-n legutolsó játékaim a subnautica és witcher 3 voltak, plussz GTA 5.
- Azért az autó kerékmozgás (felfüggesztés) eléggé faszányosan néz ki
- 90 fokban kanyarodó nő a járdán. Hát na... igen... előfordul ha ojjektnek megy.
- aszfalton kátyú benne pocsolya... wow
- az utcák gyönyörűek de amikor megy a küldi felé akkor totál kihaltak (xbox performancia limitáció?)
- szerelmi fészek: igen, elég steril a kültér semmi dekor. szoba: hát igen, még sterilebb, de tulképpen itt dugnak az emberek szóval funkcionális
- iroda: teljesen rendben van. (nincs szendvics harapás arcanimáció)
- gunplay: szokásos.
- kardozás: túl sok vér (nem a tudat miatt sipolok). Ennyi vér egy kardcsapásnál sosincs. Kicsit 90-es évek feeling amikor még a vérrel takarták ki a hiányosságokat.
- 7:00 alpha shader bug az ajtónál (xbox?)
- pár árnyék bug
Szóval semmi kirivót nem találtam ami engem eltántoritana a vásárlástól. -
Probatbicol #1698 Ezekre a bugokra szerintem is kár vadászni, semmit nem fognak elvenni a játékélményből.
Ami engem aggaszt az a belső terek fantáziátlansága, egyhangúsága, meg valahogy mintha az arányok nem stimmelnének. Pl. amikor a 4. percnél bemegy a bárba, túl nagy tér, a bútorok túl messze egymástól, aránytalanul nagy bárpult...A 90-es évek fps-ei jutnak eszembe, az akkori SW játékokban nézett ki ilyen viccesen a kantin. Aztán rögtön az a 'szerelmi fészek' a köntösben levő fickóval, az is, rohadt nagy tök üres szoba, közepén egy franciaággyal, függöny körben. Itt is az arányok. Ugyanez az irodában, a lepukkant házhoz képest valószínűtlenül nagy szoba, a közepén egy steril íróasztal, háta mögött egy töküres szekrény...
Ettől persze még lehet majd jó a game, csak azért ha belegondolok hogy a W3-ban ha belovagoltál egy új településre, akkor letetted a hajad, hogy milyen jól néz ki és élettel teli, és ez azért jócskán adott az élményhez.
Lehet hogy kicsit erős lesz amit írok, de ha ebből a videóból a 4-6. percig tartó rászt kivágnánk (meg persze Reevest belőle :) ) és név nélkül mutatnánk olyanoknak akik nem látták, akkor 10-ből 8 ember arra tippelne, hogy ez valami indie próbálozás. -
BladeW #1697 -
#1696 Csak mondom reggel ugyanezt láttam élőben..
Ez csak növeli a realitást. -
#1695 Hangulatban és részletességben szerintem nagyon jó, a gunplay jónak tűnik, mégis csak akciójáték lesz szerepjátékos történetvezetéssel. Viszont az NPC öltözéke/ruhái nagyon furcsák bennük, a textúrák és a megoldások, főleg az általános/nem annyira központi npck esetében van valami, amit nem tudnék megfogalmazni, de olyan műnek hat, vagy nemtudom, furák... A kidolgozott, sztorikhoz köthető NPC-k esetében nem éreztem ezt, azok elég egyediek és jók.
Jó lesz ez!
(ui: látva a videót nem bánom, hogy PC-n fogok játszani vele...) :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.18. 13:08:12 -
Although_ #1694 Ami látszik a videoból szerintem.
- Válaszoknál, sok féle úton módon megoldható questek, feladatok. Ez biztosra volt vehető. A skyrim óta, vagy már megelőzően várt élő lélegző világ ami ténylegesen reagál a viselkedésedre, döntéseidre. Az megérkezett. Sokkal nagyobb méretben mint a Fallout NV volt.
Milyen szintű szövegek, mélység lesz az kiderül majd.
- harcrendszer pont mint számítottam. A skill és attrib fa, faék egyszerűsége előrevetítette. Gondolkodni nem kell majd semmin.
főleg harci skillek vannak az egyéb mint intelligencia csak mutatóban. Valószínű szöveg szinten, meg quest szinten alkalmazható lesz, ettől is lesz élő a világ. Hiszen nem csak hentelni lehet.
-Grafikai bugok, nem kell túlragozni javítani fogják.
-
caps lock #1693 Biztos... Ugyan már, itt lovagoltok pár bugon amiktől egy játék sem mentes megjelenéskor. A sztori/játékmenet már nem is számít, máris temetitek. Várjuk csak ki a végét. -
BladeW #1692 Előtte nemsokkal pedig egy autó kanyarodni próbál az egyenesben... Szarjáték lesz -
Anonymusxx #1691 Épp hogy belenéztem:
0:51 -nél elég élesen fordul be a kövér ember, mintha egy feljavított gta 3-at látnék.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2020.11.17. 23:04:51 -
TomStorm #1690 Hasra nem estem 7 év várakozás után.. -
#1689 Hát huh a hangulat fasza meg minden, de lassítva 06:08-tól nézzétek a beszélgetőket: A baloldali figurára ráteleportál a haj előtte meg egy "röccenés" az animációjukba. Plusz közvetlen közelről nincs a jobb oldali nőnek feje csak haja.Amikor elindul onnan az emberünk akkor totálba látszik. Érdekes. :(
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.11.17. 19:21:24 -
#1688 -
Evoluti0N #1687 Én elkezdtem lassan olvasni és úgy terveztem, h a játék megjelenésére elolvasom, aztán meg halasztották. Azóta elő se vettem a könyvet, mert elment tőle a kedvem. Majd közelebb a játék megjelenéséhez megint előveszem. :D