6314
-
Anonymusxx #1691 Épp hogy belenéztem:
0:51 -nél elég élesen fordul be a kövér ember, mintha egy feljavított gta 3-at látnék.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2020.11.17. 23:04:51 -
TomStorm #1690 Hasra nem estem 7 év várakozás után.. -
#1689 Hát huh a hangulat fasza meg minden, de lassítva 06:08-tól nézzétek a beszélgetőket: A baloldali figurára ráteleportál a haj előtte meg egy "röccenés" az animációjukba. Plusz közvetlen közelről nincs a jobb oldali nőnek feje csak haja.Amikor elindul onnan az emberünk akkor totálba látszik. Érdekes. :(
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.11.17. 19:21:24 -
#1688 -
Evoluti0N #1687 Én elkezdtem lassan olvasni és úgy terveztem, h a játék megjelenésére elolvasom, aztán meg halasztották. Azóta elő se vettem a könyvet, mert elment tőle a kedvem. Majd közelebb a játék megjelenéséhez megint előveszem. :D -
#1686 Grat!
Én valszeg nekiállok mégegyszer elolvasni. -
#1685 Berongyoltam, és magamévá tettem. Igaz, majd 10 ezer volt (~9500ft), de egye fene. Tényleg nagyon szép kiadvány. :) -
#1684 Köszi, akkor beszerzem mindenképpen, sajnos ma nem jött össze, de amint lehet megveszem, nagyon jónak tűnik. -
#1683 Tartalmilag, szerkezetileg, stb. nagyon igenyes es tartalmas (sulya sem semmi). Az egyetlen "gondom" vele, hogy lehettek volna egy picit nagyobbak a betuk, melo utan a faradt szemeimnek neha eleg nagy kihivast nyujtott az olvasasuk, de ez egyeni problema nyilvanvaloan. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.11.13. 09:58:33 -
#1682 Szintén.
Nagyon jó. Megéri a pénzét ha szereted az ilyesmit. -
#1681 Köszi, akkor beszerzek egy példányt belőle.
-
Evoluti0N #1680 Nagyon jó és minőséges. Csomó érdekes leírás a játék világáról, történelméről, technológiáról, csomó minőségi artworkkel. Az egész úgy van megírva, mintha a játék világán belül írták volna különböző emberek. Remek bevezető a játék előtt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.11.13. 01:58:19 -
#1679 Sziasztok!
Gondolom páran már megvettétek a Cyberpunk 2077 világa kiadványt.
Vélemény? Első ránézésre frankónak tűnik.
Ha tényleg az, holnap ellátogatok egy könyvesboltba. :)
Utoljára szerkesztette: blackcalibra, 2020.11.13. 00:22:22 -
#1678 köszönjük hogy kimásoltad a 2-vel előtted lévő linkből ezt nekünk... -
nordan #1677 So, what if #Cyberpunk2077 gets delayed..... Again.
Like what if it doesn't launch this year.
Like uh until 2021.
...
Just asking..... -
#1676 Lesz, csak ne a mikulastol vagy a jezuskatol kerje az illeto, mert 20:00 utan mar nem jutnak be az ajandekba kapott CP-kal :) -
#1675 na, majd kiderül nemsokára lesz-e karácsonyfa mellett játszás:
https://www.pcgamer.com/cd-projekt-shoots-down-a-new-cyberpunk-2077-delay-rumor/
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.11.12. 13:48:47 -
TokraFan #1674 Tehát még egyszer: Honnan tudod, milyen lesz a skill tree?? Mert a kép amit linkeltél, 2018-as, és az sem derül ki belőle, hogy mindent látunk rajta ami egyébként a játékban majd ezen a téren elérhető lesz. Megyjegyzem, még ha netán igazad is lenne és valóban szegényes a skill tree, az sem minősítené a játék egészét, mivel ez csak egyetlen paraméter a sok közül, melyek alapján egy játék minősége megítélhető. Ez pont olyan marhaság, mint amikor a térkép méretével jönnek. Már mi a fenét tudunk meg abból, hogy mekkora a térkép? Semmit, mivel nem az számít, hanem az, hogy a térképen belül mennyi és milyen tartalom van. Lehet hatalmas térképet gyártani úgy, hogy 10percig a semmi közepén autózol, és lehet egy kisebbet úgy, hogy eldobod az agyad mert tele van élettel. A skill tree is ilyen. Hiába van belőle ezer ha egyébként a játék sz*r, mert akkor nem mész vele semmire, és fordítva.
Értem, hogy szereted a sok skill-t, én is így vagyok vele, de látatlanban kijelenteni, hogy sz*r az egész és leírni már előre, ráadásul egyetlen screenshot alapján, az epic fail. Mármint magaddal szemben, mert természetesen úgy szivatod magad ahogy akarod. Mi remélhetőleg nagyon jókat fogunk játszani ezzel a játékkal.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.11.07. 20:42:25 -
Although_ #1673 nagyon örülök, hogy mellékeltél egy ilyen szép képet magadról látom az idegállapot nálad rendszeresnek tűnik, kicsit öreg vagy remélem, azért még formában tartott magad, ha nem tudok ajánlani egy elfekvőt a Gyáli úton.
Szeretem az ilyen értelmi fogyatékosokat mint te.
Igen, el tudok képzelni jobb skillfát meg rendszert is. Tudod nekem a New Vegas az etalonok egyike. És mikor a kérdésekre válaszolsz ott függő a képességeidtől. Mennyire működik. Tisztában vagyok mit tud a CD projekt. De ezzel a fával közelében sem lesznek..nem tudom minek magyarázok neked, hiszen idegállapot van, -
#1672 Egyáltalán nem mindegy.
A játék meg nem érdekel annyira.
Majd meg lesz, amikor meg kell lennie. -
#1671 "Módolni" akarja a játékot... Mit vársz?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.11.07. 18:19:24 -
#1670 :D:D
-
TokraFan #1669 Te most komolyan 1db 2018-as screenshot alapján akarod megítélni, milyen lesz a skill fa? Akkor meg is érdemled... -
#1668 Tökmindegy hol leszel 19-én, mert dec 10-én jelenik meg a játék. -
lonvard #1667 Ha nem előbb, akkor utóbb, de egy ilyen játék már csak az alap magyar nyelvi támogatás miatt is kötelező vétel. Mit össze szenvednek a fordítók ennél jóval szerényebb szerepjátékok fordításával. Évekig fordítják. Ezt meg megkapjuk alapból. -
lonvard #1666 El tudják baszni a skillfát, a Witcher 3-at pontosan itt baszták el. De jól is tudják csinálni, a Witcher 1-nek kiválóan csinálták meg szinte minden részletét. Nem tudjuk mi lesz, engem nem zavar a kevesebb skill, mert van mellette egy valag perk, meg ott vannak a cyber-beültetések, szóval lesz mit fejleszteni. Másrészt nem tudjuk a kiadott játékban hogyan lesz. Nem biztos, hogy minden kártyát előre kijátszott a stúdió. Lesznek még DLC-k, valszeg a falon futást valamikor beleteszik (tuti kiköveteli a közönség :)), és hát az az alap, hogy megvárjuk mit kapunk elsőként, és abból mit lehet kihozni. Nem kell sírni. Egyelőre. :) -
#1665 Én még nem döntöttem el.
Korábban elő akartam vásárolni, de szerencsére pár szóval könnyen lebeszéltek róla.
Most meg még a gépet is eladom alóla, szóval esélytelen a dolog PC-n.
Bár jön a PS5 és megfordult a fejemben, hogy, mint első játék, de az MK11 Ramboval nagyon ott van. Úgyhogy lehet, hogy az lesz az első játék.
Még nem döntöttem el. Azt sem tudom, hol leszek 19-én.
Ennek a játéknak is akkor hírverést csináltak, nehogy úgy járjon, mint NMS.
Bár ott gameplay videó alapján vettem meg. Nem kellett volna. Elfelejtettem, hogy már a bemutatónál eldöntöttem, hogy ezt a játékot nem szabad megvennem. Mondjuk fel sem ismertem, hogy ennek a bemutatóját láttam már.
Ennél majd többet várok, több videót nézek. -
#1664 Csak szolok, hogy jo ideig nem lesz mod support a CP-hez, jobban jarsz (es a topik is), ha keresel addig mas jatekot! Szivesen. -
Although_ #1663 Sztori biztos jó lesz meg a karakterek, az is biztos ez új mértékegység lesz A+ piacon. Mégis egy cp-rp játékot amiben a intelligencia alapképesség 1db skillt tudnak pakolni hozzá. Technika a másik oda is. Látszik kiknek készítik. Tényleg az van amit Mateusz W3 előtt megígért. Lehet minden változni fog. A sztori meg a karakterek amiből nem engedünk. Ha nem akarnak kínlódni vele vették volna át a shadowrun rendszerét. Az bőven elég lett volna. Remélem módolható, nagyon. Ha valaki csinál egy szuper rendszert hozzá akkor verhetetlen lesz ez a játék. -
lonvard #1662 Vegyed meg kétszer. Aki igazi rajongó, az nem egyszer veszi meg. Vagy kétszer, vagy egyszer se. Jocót bepalizták az összeesküvéselméletes fakenews-terjesztők, és azt mondta itt rohadjon meg, ha megveszi. Én talán megveszem azér. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.07. 13:13:21 -
#1661 én idén már nem fogom megvenni -
lonvard #1660 Én és Jocó nem vesszük meg. :P -
nordan #1659 úgyis megveszi mindenki -
lonvard #1658 Csatlakozz te is. Ha ketten nem vesszük meg, azt már kezdik komolyan venni. ;-) -
#1657 Nem vesztenek veled semmit.
Bőven elég vásárlójuk lesz nélküled is.
-
lonvard #1656 Azért mert csúsztatták, én meg se veszem. Velem nem fognak szórakozni. Megbüntetem őket, és a következő játékukra már odafigyelnek. Azt meg fél lábon is kivárom. 7-10 év. -
TokraFan #1655 -
Although_ #1654 Még egy leírás a skillekről és a perkekről. Izé borzasztóan szegényes lehet nem veszem meg csak akkor ha látok egy normális módot ami élvezhetővé teszi ezt a részt.
Skills and perks
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.11.06. 15:26:52 -
traz #1653 Szerintem te... :D -
lonvard #1652 Alap. Tulajdonképpen a másik verzió, a pasi pinával, az nem is egy komolyan vehető alternatíva. A pöcspakolgatást a csaj pöccsel verzióra találták ki szerintem. Mégis milyen beteg lélek csinál pasit pinával? Na ugye. :D