620
  • Narxis
    Kenyeret és cirkuszt a népnek? :o
  • Andr0
    Panem et circenses.
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeee :D
  • Andr0
    jó rész volt, de én a vállalatokkal vagyok, nem a Liber8-el :)
  • jackoneill90
    Végre már. Legfőbb ideje volt.
  • Narxis
    Nagyon jól indult a 2. évad. Végre újra felvehetjük a harcot a corporations ellen! Am. nagyvonalakban azért rejtve maradtak dolgok, de elindítottak pár szálat ami nagyon érdekes lesz, főleg Gardiner ügynök vagy ki a franc részéről.

Liber8 4ever!
  • Zomil
    Jaja, nagyon vártam már :)
    Bár még a feliratot megvárom.
  • cylonflatus
    Látta már valaki az új részt? Ha igen írna 1-2 szót, hogy milyen spoiler nélkül?
  • Evoluti0N
    El? o.O Jó tudni. Mindjárt utánanézek :)
  • grebber
    És elkezdődött a 2. évad!
  • cylonflatus
    Király. Hibáival együtt nem volt rossz az első évad se. Várjuk szeretettel.
  • cassoneitaly
  • stargatelost
    Április 21-én indul.

• Evoluti0N
    "Continuum was renewed for a second season on August 25, 2012. It officially began production on January 25, 2013. The Canadian premiere of season two is planned for April 2013."
  • Narxis
    Ja, rég volt már. :D Arra is csak nagyjából emlékszem, hogy hogyan lett vége. Majd kell egy összefoglaló.
  • stargatelost
    Nem, ez pont, hogy kapott második évadot, nem emlékszel? :) Majd gondolom jön valamikor május végén, mint tavaly, vagy nyáron.
  • Narxis
    Kasza?
  • jackoneill90
    Helyzet?
  • jackoneill90
    http://www.origo.hu/teve/20130102-januari-teves-premierek-magyarorszagon-es-az-egyesult-allamokban.html Lehet, hogy azért is került bele a cikkbe mert esélyes egy magyar csatornán a megjelenésre?
  • jackoneill90
    Nézdmár, Hát ezaz . Lehet, hogy egy éves koromban beleégett az agyamba? Vagy pár év késéssel.
  • ldavid
    hátha aktuális még
    nem ez? bár ez sorozat volt
  • Borg
    Főszereplő nénink szerepet kapott az Alex Crossban, meg lehet nézni a moziban :)
  • jackoneill90
    juhéé
  • Zomil
    hurrá :)
  • Andr0
    így is van.
  • Narxis
    yeeeeeeeeeeeeeeee
  • stargatelost
    "Continuum 2. évad berendelve."
  • Valezius
    9. rész kipipálva, a pilot óta ez volt a legjobb.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

20. percnél még reménykedtem, hogy hátha meglepnek azzal, hogy apuci nem lesz kinyírva. 25. percnél már nyilvánvaló volt, hogy erre megy ki a játék. Most nagyon okosnak érzem magam.
    A Julien beszervezés a végén jó volt. Az utána jövő epizódzárást meg nem tudom hovatenni...
  • zoliii
    Ma néztem meg a 10.részt! :D Egyre jobban tetszik a története :D
    Az a ruha nagyon király, meg a pisztoly is tetszik, hogy azonosítja a célszemélyt :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak leoperálhatnák a szeméről azt az árpát, vagy mit, ami ott éktelenekdik alatta. Rém illúzióromboló (főleg, hogy a jövőből jött).
  • zoliii
    Én mostanában kezdtem el nézni, és idáig tetszik! :D
    Jó kütyük vannak benne :D Kiera egész jó csaj! :D
    Ez az időutazás dolog szerintem nem fog megvalósulni, de a dimenziók közti utazás talán! :D
  • Shep
    Ha lesz is folytatás az már csak jövő nyárra várható?
  • Narxis
    Ez jó összefoglalás.
  • Anthrax
    Első évad után és pár hozzászólás olvasva
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az időgép amit Jacob épített az utolsó részben az csak örült elme találmánya, nem igazi időgép és ennek okán vitte el Kiera a az időgép darabkát és ezért sírt,hogy végül mégse jut haza. Ne mondja senki,hogy alumínium fóliából készített sisak kell az időutazáshoz, meg nem véletlen vált látatlanná a nemzetbiztonsági faszi előtt,mert még azt hitte,hogy mindegy mindegy alapon úgyis visszajut a jövőbe.

Alecnek honnét volt pénze nem derül ki, de nagy valószínűséggel apja aki meghalt híres tudős volt és neki volt pénze amit megörökölt, mivel Keira ruhája Alec apjának tervei alapján készült. És valamelyik részben szó is volt róla,hogy Roland elvesztette farmját akkor valószínűsítem,hogy Alec anyja eléggé gazdag lehet.

Alec nem hiszem,hogy gonosz lenne, szerintem csak rájött,hogy a vállalatokat senki nem felügyeli a jövőben és bármit megtehetnek és ez nem jó. Például az a rész ahol az ételért küzdöttek 2077ben és kiderült,hogy az egyik vállalat tartja vissza őket. Szerintem ezt próbálja az idősebb Alec is megakadályozni és ezért ért végül egyet vele az öccse is.

Mr. Escherről sokat nem lehet tudni, csak,hogy figyeli Kiera tevékenységét és idősebb Alec küldte vissza őt is valószínűleg,hogy előkészítsen mindent. Freelancerek szerintem hasonlóak lehetnek a mostani zsoldosokkal , pénzért bármit elvállalnak cégeknek.
  • xido
    felötlött bennem valami ökörség...
    Alec anyja második házasságában élt...igaz a családneve Sadler-ha jól írom-de ez vagy anyja lánykori vagy apja neve...
    Már valaki mondta,hogy mit keres egy átlagos gazdálkodásból ilyen cucc a pajtában,hogy nem Rolandéktól kapta,az tuti...Mi van ha ez a Mr.Esher-ha jól írom-a faterja a jövőből..vagy simán csak a titkos forrása a cuccokhoz és a tudáshoz?
  • jackoneill90
    a gonosz meg maga alek akit lekéne győzzenek csak mindig előttük jár. a szabadúszóknak köszönhetően?
  • jackoneill90
    Hú a film végén jól belekavarodtam ezzel a jövőbeli bejátszással. Most kagame változtatott valamit a jövőn, hogy aztán alek testvére felkészíthesse, hogy alek visszaküldhesse kierat, hogy aztán kagame mégse tegye meg a dolgokat és túl bonyolult. MEgnézem még párszor ezt a részt, hátha jobban megértem.
  • xido
    jaj de miért ilyen bonyolult ez?:)
    a Doki visszament 1885-be és lelőtte Bufford Tannen..de ettől még Doki megszületik,él 1955-ben..1985-ben visszaküldi Marty-t a múltba..stb.
    az,hogy az öreg hol és hogyan hal meg,nem fogja megváltoztatni az addigi életútját:)
  • jackoneill90
    bonyolult :) Szép lassan felnőtt, a terrorista eszmék hatása alatt. Elmesélték neki a történelmet. Fiatalabb mikor visszamennek a múltba, így ha meg is hal pár hónappal öregebben , a jövőbeli fiatalabbik énje az nem hal meg. Leírtam de már lehet énse értem.
  • Narxis
    Elvileg ő egy karbantartó/mérnök aki a gép közelében volt vagy ő kapcsolta be már én se emlékszem pontosan.