Continuum (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
nemhülye a srác 😄

Armin & Ayu fan

1000%-ban biztos vagyok benne,ráadásul ugye

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

8 évvel korábban írta a programba

Fogadjunk, h azt a Read me first nevû fájlt, ami a 8. rész végén van, Alec küldte magának a jövõbõl.
A nyolcadik részt nem láttam még (ma tervezem megnézni), de 3 hét kihagyás után tegnap megnéztem tegnap a 6. és 7. részt és sztem meglehetõsen felfelé ível a sorozat minõsége. Az elején eléggé B kategóriás érzésem volt, de kezd lassan eltûnni.
Andr0
Két külön system. A ruha meg kezeslábas.

Armin & Ayu fan

birdo

Igen igen...a tarkójába....megvan ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Nincs..ha jól rémlik,az egyik flashback-ben jóval a ruha elõtt kapta a beültetést az állományba lépésekor..
birdo
Hali )
Igen.... szintén csodálkoztam, hogy akkor a szemén lévõ lencse nincs összeköttetésben a ruhájával ?! .... de mintha a nadrágja külön életet élne
a felsõrésztõl....az nem sérült meg ügye ?
Jah igen: csalok : a sorozatot innen nézem

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Narxis
Azért mentem bele ebbe a vitába mert reméltem, hogy a sorozatról fog szólni, ehelyett õ a terrorizmust ítéli el általánosságban. Ez nem ebbe a topikba való.

Egyébként maga a sorozat pont errõl szól, hogy se a terroristák, se a vállalatok nem jól reagálnak a szituációra(válságra) és Kiera képviseli az igazságos, de erõszakmentes megoldást ami ironikus mivel rendõr.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
nyugiii...
amúgy igaz nincs jó vagy rossz. mindenki a saját érdekeit nézni, a vállalatok és az emberek is.
Olyan ez mint a gyalogos - autós ellentéte. Ha gyalog vagy anyázol a kocsikra, a kocsival anyázol a gyalogosokra.
Az ember egyszerû teremtés, csak a saját nézõpontjából akarja a neki legmegfelelõbb végeredményt.

Armin & Ayu fan

Narxis
Te nem vagy normális, nem is látod mirõl szól ez a sorozat. Itt nincs jó és rossz, mindkét oldal "öl" és erre döbben rá Kiera. Ha meg filozofálgatni akarsz akkor takarodj a tudományosba.

Ártatlan embereket ölnél csak hogy elérd a célodat és ilyen dumával igazolod magad?!
Te nem vagy normális.

Andr0
elég komoly rész volt... és a sorozat témája eléggé idevág, az biztos.

Armin & Ayu fan

Narxis
váááá, ezen felröhögtem 😄DD

Narxis
Jaja, nagyon jó rész volt, remélem köv. részben is lesz zúzás rendesen és végre megjavul a ruhája.

Narxis
A cél szentesíti az eszközt.

ForzaInter
na ez jó rész volt. ilyenbõl kéne még több.

Yo, Bitch!

cylonflatus
<#eljen>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kicsit nagyobb mázlijuk lett volna és többet mentek volna vissza véletlenül,Kellog lehetett volna a müzli alapító multimillárdos😊
A jövõben történt robbantások/gyilkolásokról Kagame is tudott.
A vallást meg hagyjuk, irreleváns. Nem a motiváció a lényeg hanem az eszközökrõl beszélgetünk.

grebber
Ezt vágom melyik én is néztem jó volt,de a címére sajnos nem emlékszem én sem 😞

Next PC upgrade: 2022

ToCsEk
alkottam 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
Azt hittem a ruhája után már ezt fejében lévö izét is elveszti...de ugy tünik nem 😊
Amugy jo rész volt, történnek a dolgok rendesen és ugy néz ki a jövöbeli Alec tudott mindenröl.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

õ a nagy darab izmos erõ a testületnél

ja nem,mert elpicsázzák rendesen 😊
stargatelost
Mekkora ostoba ez a Carlos 😄 😄 És még nyomozónak mondja magát, aztán semmit nem vág le abból, ami körülötte folyik 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

érdekes és véletlenül jól idõzített témájú...
cassoneitaly
CONTINUUM 1x08 (hdtv-2hd, 720p-2hd) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Narxis
Ez csak addig volt így amíg Kagame nem csatlakozott, õ sokkal inkább az eszét használja és erõszak nélkül próbálja elérni a célját. Hamasz meg amúgy is vallási alapokkal rendelkezik, itt meg szó nincs vallási hovatartozásról.

Eléggé egy szinten vannak a Hamasszal ha az ügyük érdekében ugyanúgy bármire hajlandóak, beleértve a civilek legyilkolását.

jackoneill90
Én a mostohatestvére helyében már rég szétbarmoltam volna azt a pajtát.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

JethroHUN
HDMI 3.0-val, nem tudtad? Amúgy Alec a legkérdésesebb személy a sorozatban. AZ egy dolog h a jövõben õ lesz minden kütyü feltalálója. De azért elég érdekes, h egy kb 18-20 éves srácnak egy pajtának álcázott titkos kutató lapborja van, tele csúcs tech cuccokkal, ÉS adatbázisokba tör be, mûholdakhoz kapcsolódik hozzá... és senki nem vette még észre. De eközben egy farmon laknak o.O

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Andr0
folyékony biz-basszal 😉

Armin & Ayu fan

jackoneill90
Fullos a ruhája a csajnak. Hogy csatlakozott rá alex? usb-vel?

jackoneill90
NA. kicsi voltam még. zavarosak az emlékek.

Narxis
omg...

jackoneill90
😄 . Rendes élõ színészek játszottak benne.

Denver, dínó jóbarát? 😄
jackoneill90
úgy emlékszem családi filmet keresek. Volt egy család akik egy olyan autóval utaztak mint chevy chase a családi vakációban. De valami örvény segítségével úgy rémlik mindig visszarepültek a múltba a dinoszauruszok korába. meg mindtha lett volna házidínójuk is. Nem flinstone család 😊 . Mi volt az a film /sorozat segítsetek már kíváncsi vagyok rá.

ForzaInter
ez kegyetlen szar rész volt az utolsó 2 percet leszámítva..

Yo, Bitch!

jackoneill90
Szerintem meg leáldozóban van. az idõzsaruban több izgalom volt. Azt is leforgathatnák már. Abban legalább tényleg az idõben utaztak.

JethroHUN
Na végre. Kezd beindulni a sorozat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jó volt.
a kütyük tetszenek😊
a zene néhol túlvezérelt a dialógushoz képest
a sztori finom szövevényese okos húzás 😊
cassoneitaly
CONTINUUM 1x07 (hdtv-2hd) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Narxis
Azért õk elég messze vannak a Hamasz-tól...

Más: jó rész volt, durvulnak majd a dolgok Kellogg a legjobb arc. 😄

zsivany20
Úgy legyen! Anno a V-nek is szurkoltam, hogy ne "cancel" legyen a vége... az is nézõs volt.

A liber8 egyre szimpibb? Akkor gondolom a Hamasz is.

Sir Quno Jedi
8.0-ás imdb rating az nem rossz.

Amúgy kanadai, tán tovább bírják.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zsivany20
Jó kis sorozat... remélem nem lesz elkaszálva mint sok más jó sorozat (The Event, V, Vanished, Invasion stb.... ), nem is érteném ezeket az amcsikat... <#pardon1>

Teppik Amon
most sikerült megnéznem a múlthetit. Azt kell hogy mondjam hogy a liber8 egyre szimpibb. És erre a csaj is lassan rájön :o

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Andr0
OFF:

ON

Armin & Ayu fan