619
-
#339 én most értek haza a munkából te meg már végignéztem a teljes hétfői repertoárt. :D Hogy van ez?:D -
#338 Jó kis rész volt. -
#337 Az itt Hétfő éjjel. :P A helyi idő érdekelje a helyieket. -
#336 Vasárnap . Helyi idő szerint. Mi meg hétfő reggel tölthetjük. -
#335 Hétfőn -
#334 Most akkor keddenként adják a tvben? -
#333 Akkor nekem kimaradt egy epizód, mert az említett férjes dologra kajak nem emlékszek, csak a lányára. -
#332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!badass alec -
#331 Continuum 2x02 (hdtv-2hd, hdtv-afg, 720p-2hd) Magyar felirat beküldve...
Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
maraxush nevében is Jó szórakozást mindenkinek! ;-) -
#330 Hát jah, a kocka fiúval kéne lefeküdnie mert így akkor a mi kocka álmaink is tovább élnek. :D -
#329 Fúúú basszus a mostani rész vége priceless. :DDD -
#328 Direkt kétértelműen hagyák az előző szezonban, bár úgy tűnik.
Ment is a nerdrage tavaly, hogy nem a kocka fiúval fekszik össze és elrontják az egász showt ezzel. :) -
Janika114 #327 Srácok Kiera az első évadban lefeküdt Kelloggal? Tudom hogy volt egy ilyesmi rész, de nem rémlik h megtette-e végül. -
#326 Nah igen, de fene tudja, hogy itt melyik idöutazos szabályt használják. Lehet azt, hogy az idö egy vonalon halad és a jövöben már minden megtörtént vagy azt, hogy most létrehoznak egy alternativ idöt... -
#325 Eleve arról ír a végén, hogy nagy hibát vagy hibákat követett el. Szóval valamit megbánt ez már fix. -
#324 Hogy ő legyen a mindent irányító főmuksi :D Lost időutazás első lecke, whatever happened, happened. Azért lesz ő a főmuksi, mert vissza lett küldve Kiera. :D Persze aztán lehet nem, de ez így lenne logikus :) Bár ha ezt szánják csavarnak, az igen vékonyka lesz :) -
#323 De ha már most ö a mindent irányitö fömuksi, akkor miért is kellett visszaküldenie valakit ebböl a célbol? :D -
#322 Há, hogyne, mint a mesébe, dártvéder az uccsó pinanyalatban átáll a jóoldalra... :D
Nem hiszem én azt. -
#321 "Az egész szenvedésük egy nagyhatalmú ember játszmája csupán a totális hatalomért."
Öööö nem pont az a lényeg, hogy azért küldte vissza a csajt, mert rossz döntéseket hozott és ki akarja javitani? Vagyis pont nem az a célja, hogy végtelen hatalma legyen(ami egyébként jelenleg én ugy vettem észre megvan), hanem csak hogy megakadájozza a dolgokat amivel ilyen "gonosszá" vált. -
#320 Ne őrüljünk má meg. Láthattuk, hogy a férjével hogy hozták össze és az kinek dolgozik. Akinek meg dolgozik, az itt a múltban a kissrác és nem véletlenül ő lett a főmufti a jövőben, nem véletlenül kötötte magához a lányt melóval és a férjével és nem véletlen az sem hogy ő tért vissza az időben és nem más. Az egész jó előre meg volt rendezve és mindez a fickó terveinek a része csupán. Ne feledjük, ő tudja mi történt és mi fog történni a jövőig.
Az egész szenvedésük egy nagyhatalmú ember játszmája csupán a totális hatalomért. -
#319 A férje benne van az biztos, legalábbis valamilyen szinten, már az első részből lehetett látni mikor visszajöttek az időben, majd kialakul -
#318 Ok, de annyira látványosan lehetett látni a csaj lakásának ablakából, és többször is, markánsan (pl amikor fölriad a csaj, a faszija meg sokat mondóan odasandít a lebegő házra - tuti benne van a férje is). Abból a szögből, és olyan távolságról mutatva meg nem hiszem, hogy dobott volna a költségvetésen, ha közeliket nem csinálnak róla. De persze ez nem jelent még semmi konkrétat. -
#317 Mivel nem is szerepelt benne,de gondolom több pénzt kaptak cgire így berakták -
#316 Csak nekem tűnik úgy, mintha már megváltozott volna a jövő? Abból a kevés dologból amit mutattak, persze nem lehet megállapítani, de én valamiért úgy érzem. Az öreg lebegő pecójára sem emlékszem az első évadból, bár ez még sokat nem jelent. -
#315 "Whatever happened, happened", szóval mit is akarnak? :D Na jó, komolyra véve a szót, kurva langyos kezdés volt. -
#314 Évadkezdőnek szerintem gyenge volt, évad közepére jó lett volna töltelék résznek -
#313 De az is ő volt.
@Andr0: Vagy még ki tudja miket csinált vele, pl mi volt az-az álom. -
#312 őő mikor betörtek raktárba 3an és a csaj elintézte mind3ukat őr szeme láttáraa vörös csajszi az nem Kieara volt igaz?:D -
#311 nem az volt az üzenet, amit saját magának küldött el a múltba a csajon keresztül? -
#310 Feltöltött valamit a csajnak. Panaszkodott ugye korábban is, hogy mintha valami lenne a sev-jével, vagy mivel, miután fölriadt és fájt a feje. A zöld felirat meg ez volt: upload complete. (feltöltés kész) -
#309 Egyre kíváncsi vagyok, mi az a zöld felirat 43:10 percben az öreg babrált valamit. -
#308 omg tényleg :D -
#307 Miközben néztem az új részt folyamatosan hiányérzetem volt, amit nem tudtam hova tenni. Aztán rájöttem: Kiera leszedette a kis sexepiljét X) -
#306 Ja azt tudom. :D Igazából itt szvsz nincs "jó" oldal, sáros mindkettő bár az tényleg érdekes lenne ha a vállalatok manipulálnák a Liber8-et. -
#305 Nem mintha a liber8 nem a vállalatok érdekét szolgálná valójában és nem azok kelteték életre és manipulálták volna őket a háttérből mindvégig. Semmi sem az aminek látszik szvsz. -
#304 Keress rá a neten. Ez kb annyit jelent, hogyha a népnek van étel az asztalán és le van kötve a figyelmük, akkor mind1 ki van hatalmon. (Római Birodalom)
Ez van a 2077-ben is a Continuum-ban. -
#303 Köszi a feliratot :)
Jo ujra látni a sorozatot :) -
Felirat beküldve...
Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
maraxush nevében is Jó szórakozást mindenkinek! ;-) -
#301 bízom benne hogy alaposan felforgatják a jövő eseményeit. bár nem valószínű hogy így lesz. -
#300 Kenyeret és cirkuszt a népnek? :o