Continuum (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kütyük vannak benne 😄 Kiera egész jó csaj! 😄
Ez az idõutazás dolog szerintem nem fog megvalósulni, de a dimenziók közti utazás talán! 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az idõgép amit Jacob épített az utolsó részben az csak örült elme találmánya, nem igazi idõgép és ennek okán vitte el Kiera a az idõgép darabkát és ezért sírt,hogy végül mégse jut haza. Ne mondja senki,hogy alumínium fóliából készített sisak kell az idõutazáshoz, meg nem véletlen vált látatlanná a nemzetbiztonsági faszi elõtt,mert még azt hitte,hogy mindegy mindegy alapon úgyis visszajut a jövõbe.
Alecnek honnét volt pénze nem derül ki, de nagy valószínûséggel apja aki meghalt híres tudõs volt és neki volt pénze amit megörökölt, mivel Keira ruhája Alec apjának tervei alapján készült. És valamelyik részben szó is volt róla,hogy Roland elvesztette farmját akkor valószínûsítem,hogy Alec anyja eléggé gazdag lehet.
Alec nem hiszem,hogy gonosz lenne, szerintem csak rájött,hogy a vállalatokat senki nem felügyeli a jövõben és bármit megtehetnek és ez nem jó. Például az a rész ahol az ételért küzdöttek 2077ben és kiderült,hogy az egyik vállalat tartja vissza õket. Szerintem ezt próbálja az idõsebb Alec is megakadályozni és ezért ért végül egyet vele az öccse is.
Mr. Escherrõl sokat nem lehet tudni, csak,hogy figyeli Kiera tevékenységét és idõsebb Alec küldte vissza õt is valószínûleg,hogy elõkészítsen mindent. Freelancerek szerintem hasonlóak lehetnek a mostani zsoldosokkal , pénzért bármit elvállalnak cégeknek.
Alec anyja második házasságában élt...igaz a családneve Sadler-ha jól írom-de ez vagy anyja lánykori vagy apja neve...
Már valaki mondta,hogy mit keres egy átlagos gazdálkodásból ilyen cucc a pajtában,hogy nem Rolandéktól kapta,az tuti...Mi van ha ez a Mr.Esher-ha jól írom-a faterja a jövõbõl..vagy simán csak a titkos forrása a cuccokhoz és a tudáshoz?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
a Doki visszament 1885-be és lelõtte Bufford Tannen..de ettõl még Doki megszületik,él 1955-ben..1985-ben visszaküldi Marty-t a múltba..stb.
az,hogy az öreg hol és hogyan hal meg,nem fogja megváltoztatni az addigi életútját😊
Kiera se azért sírta el magát,mert dolga van még,picit szarul esett neki,hogy palira vették a honvágyát 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Yo, Bitch!
Azt meg szépen meghagytál cliffhanger-nek, h Kiera-t miért küldte vissza Alec...mostmár muszáj egy 2. évad ahol befejezi a mondatot 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Armin & Ayu fan
Meglátjuk a következõ évadban 😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
akkor ütött volna nagyot ha krycek a cigis oldalán állt volna, és a jövõbõl küldték vissza õt is😄
Yo, Bitch!
krycek is elõbukkant a sorozatban a cigis mellett. már csak mulder hiányzott😄
Yo, Bitch!
elmesélik neki és felkészítik..gondolom..öreg Alec meg öreg Julian is
és addig meg felnõ,58 éves lesz...vagy most ki hol került paradoxonba?😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ott volt frissen születve..neki ennyi volt,hogy pont aznap haljon meg,a múltban..
mondjuk ezt lehet csak én nem értem, valaki magyarázza már el<#nemtudom>#nemtudom>
sejtettem,hogy Julian csak elterelés,de bennem bujkált,hogy Kagame-nak késõbb találkoznia kell vele,tehát még élnie kell
tetszett,várós lett a 2.évad
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Szerintem jó kis évadzáró volt... 😊 várjuk a következõ évadot 😊
Armin & Ayu fan
És Freelancers? Mr. Escher? Nagyon kíváncsivá tettek...
Ezt meg a wiki-n olvastam.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Sight címû rövidfilm. Jövõ, mindenkinek be van építve a szemébe Kiera-éhoz hasonló cucc, csak social szempontból 😄 Érdekes lenne a jövõ így 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
3.elsõ gondolatom ez volt nekem is,de eszembe jutott,hogy a túszcsere egyik fele Kagame anyja volt,épp várandósan..emlékszel?
2. mert egy középszerû, plothole-os sorozat ez, de azért elnézzük, mert sci-fi, és azért nézhetõ.
3. ki tudja... nekem az jött le a jelenetbõl, hogy Kagame=Julian, de csak nem, azért az hülyeség lenne 😊 szóval nemtom
miért nem Carlos-al van majdnem intim jelenet,miért Kellog-gal,noha érdekes ötlet és még kezdem is kedvelni..
hogy nem tudnak megkülönbözteti telefonon egy 20 körüli srác hangját és benyelni,hogy õ egy 40 körüli ember...
ki Julian a jövõben,hogy a mozgalom jelét elsõnek fogja viselni és Kagame cirka 20 év múlva nyilván összejön vele és a mostani elõtalálkozás nem-e okoz még nagyobb paradoxont?
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub