619
  • Andr0
    én most értek haza a munkából te meg már végignéztem a teljes hétfői repertoárt. :D Hogy van ez?:D
  • Narxis
    Jó kis rész volt.
  • Narxis
    Az itt Hétfő éjjel. :P A helyi idő érdekelje a helyieket.
  • stargatelost
    Vasárnap . Helyi idő szerint. Mi meg hétfő reggel tölthetjük.
  • Narxis
    Hétfőn
  • jackoneill90
    Most akkor keddenként adják a tvben?
  • cylonflatus
    Akkor nekem kimaradt egy epizód, mert az említett férjes dologra kajak nem emlékszek, csak a lányára.
  • ToCsEk
  • cassoneitaly
    Continuum 2x02 (hdtv-2hd, hdtv-afg, 720p-2hd) Magyar felirat beküldve...

Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

maraxush nevében is Jó szórakozást mindenkinek! ;-)
  • Narxis
    Hát jah, a kocka fiúval kéne lefeküdnie mert így akkor a mi kocka álmaink is tovább élnek. :D
  • Narxis
    Fúúú basszus a mostani rész vége priceless. :DDD
  • Malakai
    Direkt kétértelműen hagyák az előző szezonban, bár úgy tűnik.
    Ment is a nerdrage tavaly, hogy nem a kocka fiúval fekszik össze és elrontják az egász showt ezzel. :)
  • Janika114
    Srácok Kiera az első évadban lefeküdt Kelloggal? Tudom hogy volt egy ilyesmi rész, de nem rémlik h megtette-e végül.
  • Zomil
    Nah igen, de fene tudja, hogy itt melyik idöutazos szabályt használják. Lehet azt, hogy az idö egy vonalon halad és a jövöben már minden megtörtént vagy azt, hogy most létrehoznak egy alternativ idöt...
  • Narxis
    Eleve arról ír a végén, hogy nagy hibát vagy hibákat követett el. Szóval valamit megbánt ez már fix.
  • stargatelost
    Hogy ő legyen a mindent irányító főmuksi :D Lost időutazás első lecke, whatever happened, happened. Azért lesz ő a főmuksi, mert vissza lett küldve Kiera. :D Persze aztán lehet nem, de ez így lenne logikus :) Bár ha ezt szánják csavarnak, az igen vékonyka lesz :)
  • Zomil
    De ha már most ö a mindent irányitö fömuksi, akkor miért is kellett visszaküldenie valakit ebböl a célbol? :D
  • Sir Quno Jedi
    Há, hogyne, mint a mesébe, dártvéder az uccsó pinanyalatban átáll a jóoldalra... :D

Nem hiszem én azt.
  • Zomil
    "Az egész szenvedésük egy nagyhatalmú ember játszmája csupán a totális hatalomért."

Öööö nem pont az a lényeg, hogy azért küldte vissza a csajt, mert rossz döntéseket hozott és ki akarja javitani? Vagyis pont nem az a célja, hogy végtelen hatalma legyen(ami egyébként jelenleg én ugy vettem észre megvan), hanem csak hogy megakadájozza a dolgokat amivel ilyen "gonosszá" vált.
  • Sir Quno Jedi
    Ne őrüljünk má meg. Láthattuk, hogy a férjével hogy hozták össze és az kinek dolgozik. Akinek meg dolgozik, az itt a múltban a kissrác és nem véletlenül ő lett a főmufti a jövőben, nem véletlenül kötötte magához a lányt melóval és a férjével és nem véletlen az sem hogy ő tért vissza az időben és nem más. Az egész jó előre meg volt rendezve és mindez a fickó terveinek a része csupán. Ne feledjük, ő tudja mi történt és mi fog történni a jövőig.

Az egész szenvedésük egy nagyhatalmú ember játszmája csupán a totális hatalomért.
  • Anthrax
    A férje benne van az biztos, legalábbis valamilyen szinten, már az első részből lehetett látni mikor visszajöttek az időben, majd kialakul
  • cylonflatus
    Ok, de annyira látványosan lehetett látni a csaj lakásának ablakából, és többször is, markánsan (pl amikor fölriad a csaj, a faszija meg sokat mondóan odasandít a lebegő házra - tuti benne van a férje is). Abból a szögből, és olyan távolságról mutatva meg nem hiszem, hogy dobott volna a költségvetésen, ha közeliket nem csinálnak róla. De persze ez nem jelent még semmi konkrétat.
  • Anthrax
    Mivel nem is szerepelt benne,de gondolom több pénzt kaptak cgire így berakták
  • cylonflatus
    Csak nekem tűnik úgy, mintha már megváltozott volna a jövő? Abból a kevés dologból amit mutattak, persze nem lehet megállapítani, de én valamiért úgy érzem. Az öreg lebegő pecójára sem emlékszem az első évadból, bár ez még sokat nem jelent.
  • stargatelost
    "Whatever happened, happened", szóval mit is akarnak? :D Na jó, komolyra véve a szót, kurva langyos kezdés volt.
  • Anthrax
    Évadkezdőnek szerintem gyenge volt, évad közepére jó lett volna töltelék résznek
  • Malakai
    De az is ő volt.

@Andr0: Vagy még ki tudja miket csinált vele, pl mi volt az-az álom.
  • ToCsEk
    őő mikor betörtek raktárba 3an és a csaj elintézte mind3ukat őr szeme láttáraa vörös csajszi az nem Kieara volt igaz?:D
  • Andr0
    nem az volt az üzenet, amit saját magának küldött el a múltba a csajon keresztül?
  • cylonflatus
    Feltöltött valamit a csajnak. Panaszkodott ugye korábban is, hogy mintha valami lenne a sev-jével, vagy mivel, miután fölriadt és fájt a feje. A zöld felirat meg ez volt: upload complete. (feltöltés kész)
  • jackoneill90
    Egyre kíváncsi vagyok, mi az a zöld felirat 43:10 percben az öreg babrált valamit.
  • Narxis
    omg tényleg :D
  • cylonflatus
    Miközben néztem az új részt folyamatosan hiányérzetem volt, amit nem tudtam hova tenni. Aztán rájöttem: Kiera leszedette a kis sexepiljét X)
  • Narxis
    Ja azt tudom. :D Igazából itt szvsz nincs "jó" oldal, sáros mindkettő bár az tényleg érdekes lenne ha a vállalatok manipulálnák a Liber8-et.
  • Sir Quno Jedi
    Nem mintha a liber8 nem a vállalatok érdekét szolgálná valójában és nem azok kelteték életre és manipulálták volna őket a háttérből mindvégig. Semmi sem az aminek látszik szvsz.
  • Andr0
    Keress rá a neten. Ez kb annyit jelent, hogyha a népnek van étel az asztalán és le van kötve a figyelmük, akkor mind1 ki van hatalmon. (Római Birodalom)

Ez van a 2077-ben is a Continuum-ban.
  • Zomil
    Köszi a feliratot :)

Jo ujra látni a sorozatot :)
  • cassoneitaly

Felirat beküldve...

Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

maraxush nevében is Jó szórakozást mindenkinek! ;-)
  • jackoneill90
    bízom benne hogy alaposan felforgatják a jövő eseményeit. bár nem valószínű hogy így lesz.
  • Narxis
    Kenyeret és cirkuszt a népnek? :o