619
-
#259 Elmesélte, hogy ő 20 évvel hamarabb érkezett meg, aztán elmegyógyba tették ahol gondolom megbolondult. Nekem már akkor gyanús volt amikor mindenáron halogatták az időgép bemutatását. :D -
xido #258 de nyilván nem tech.mérnök volt,mert akkor tényleg csinált volna valamit 20 év alatt,nem csak egy ócskavas kupolát celofán sisakkal :)
Kiera se azért sírta el magát,mert dolga van még,picit szarul esett neki,hogy palira vették a honvágyát :) -
#257 nyilván azért tudott annyi mindent... :D -
#256 Na ne csináljátok már. Az nem volt komoly időgép... :D Jason-nak hiányzik egy kereke ha értitek mire gondolok. :D -
#255 nyilván nem örökre akar maradni. ha hagyja jasont hazajutni akkor lehet ő meg soha nem jut haza. -
#254 Nagyon kellemes évadzáro volt. Bár ha már Kiera annyira maradni akart igazán engedhette volna Jason-nek, h visszamenjen :S
Azt meg szépen meghagytál cliffhanger-nek, h Kiera-t miért küldte vissza Alec...mostmár muszáj egy 2. évad ahol befejezi a mondatot :D -
#253 Kíváncsi vagyok már miért küldte vissza a Alec a nanorucis nőcit! -
#252 Ez brutáljó évadzáró volt, muszáj jönnie a 2. évadnak. Szerintem ezután majd még jobban felpörögnek az események. Szegény Jason. :( -
#251 én is erre gondoltam... merthogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti ő áll a buli mögött. -
#250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alac, amennyiben ő áll a liber8 mögött, szerintem nem akkora gonosz hogy kinyírjon rengeteg embert céltalanul. Valami nagyobb dolog lesz a háttérben ha simán beáldoz egy csomó embert. Pl ufók, vagy hatalmas katasztrófára felkészülés.
Meglátjuk a következő évadban :D -
#249 :)
akkor ütött volna nagyot ha krycek a cigis oldalán állt volna, és a jövőből küldték vissza őt is:D -
xido #248 disznó vagy..2x gondoltam rá,de jó volt látni őt is,de mondom nem..erre te :))) -
#247 erős középszer a sorozat. de ez az évadzáró ütött. most már el ne merjék kaszálni.
krycek is előbukkant a sorozatban a cigis mellett. már csak mulder hiányzott:D -
xido #246 hát ööö
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
elmesélik neki és felkészítik..gondolom..öreg Alec meg öreg Julian is
és addig meg felnő,58 éves lesz...vagy most ki hol került paradoxonba?:)
-
#245 jólvan,nagyot koppant de leesett -
#244 -
#243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a sorozat elejét nézzük egyből belecsaptak lecsóba hogy 2077van öreg kagame, nah ez ok, de 2012ben elmondja hogy ez is megtörtént jövőben mert ugye történelem, szóval ha megölte magát 2012ben hogy van ott 77ben? még mindig sötét -
xido #242 hát de
ott volt frissen születve..neki ennyi volt,hogy pont aznap haljon meg,a múltban..
-
#241 nekem csak az nem tiszta hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kagameval mi is van akkor? jövőből hogy tudott átjönni ha 2012ben felrobbantja magát?
mondjuk ezt lehet csak én nem értem, valaki magyarázza már el -
xido #240 nem mondom,hogy
sejtettem,hogy Julian csak elterelés,de bennem bujkált,hogy Kagame-nak később találkoznia kell vele,tehát még élnie kell
tetszett,várós lett a 2.évad -
#239 CONTINUUM 1x10 (repack.hdtv-2hd, 720p-2hd, hdtv-afg) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az öreg nem hülye... szerintem az egész jövőbeli Liber8 mögött is ő áll... Van egy olyan érzésem hogy ezzel üti ki a versenytársait és lesz a nagygoré...
Szerintem jó kis évadzáró volt... :) várjuk a következő évadot :) -
Petike125 #237 Láttam már odabaszósabb évadzárókat, de ez azért egy igen jó rész volt. Remélem nem fogják elkaszálni, mert jelenleg ez az egy sorozat tudott lekötni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi volt az öreg Alec célja ezzel az egész időutaztatással. Vajon ő is a vállalatok erejét akarta csökkenteni a múlt buherálásával - kevésbé radikálisan mint a liber8- vagy csak szimplán nagyobb hatalmat akart magának?
És Freelancers? Mr. Escher? Nagyon kíváncsivá tettek... -
#236 Jön jön jön a vég. Segítség a jövőből?
Ezt meg a wiki-n olvastam.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiera gets wind of a plot to bomb a significant corporate target, but that's the least of her worries. When Alec finds out one of his own extended family has been recruited to Liber8, before he can warn Kiera, Kagame and company kidnap their arch-enemy's enabler in the present. -
#235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bűntudatból ment el, a " ruha szoríthatta de nem azééért ....viszont az egyetlen ember...akivel nyíltan beszélhet....ha megértést nem is biztos kap. -
#234 nézettség alapján igen -
pannika89 #233 Van esély egy esetleges második évadra? -
#232 a végén a csávó feltörte a csajt...:D dejóbiztonság...:D -
#231 Félig OFF:
Sight című rövidfilm. Jövő, mindenkinek be van építve a szemébe Kiera-éhoz hasonló cucc, csak social szempontból :D Érdekes lenne a jövő így :) -
#230 Szerintem nem kell ezt túlbonyolítani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Julian a mozgalom alapítója, csak sokkal később jut el az alapításig. -
#229 Olyan volt a csaj mintha be lett volna kábulva. Lehet elszorította az agyát az új ruha. kellog meg kihasználta az alkalmat. Az tényleg a nagyanyja lehetett vagy csak átverte a többieket? -
#228 Hú, tényleg. Akkor majd kiderül :) -
xido #227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3.első gondolatom ez volt nekem is,de eszembe jutott,hogy a túszcsere egyik fele Kagame anyja volt,épp várandósan..emlékszel?
-
#226 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. mert Carlos egy tesze-tosza, ostoba ember :D semmi kémia nincs köztük amúgy se, szar a színész.
2. mert egy középszerű, plothole-os sorozat ez, de azért elnézzük, mert sci-fi, és azért nézhető.
3. ki tudja... nekem az jött le a jelenetből, hogy Kagame=Julian, de csak nem, azért az hülyeség lenne :) szóval nemtom -
xido #225 ez rendben volt nagyon..pár dolog nyitott nekem:
miért nem Carlos-al van majdnem intim jelenet,miért Kellog-gal,noha érdekes ötlet és még kezdem is kedvelni..
hogy nem tudnak megkülönbözteti telefonon egy 20 körüli srác hangját és benyelni,hogy ő egy 40 körüli ember...
ki Julian a jövőben,hogy a mozgalom jelét elsőnek fogja viselni és Kagame cirka 20 év múlva nyilván összejön vele és a mostani előtalálkozás nem-e okoz még nagyobb paradoxont?
-
xido #224 már korábban akartam mondani,de mikor a főcím beúszik,mindig várom a suttogást,hogy Sliders :) -
#223 Pörgös rész volt. Jövö héten sajnos tényleg utolso rész, de nagyon remélem, h még kapunk pár évadot. :) -
#222 jókis rész volt jövőhéten finálé! -
#221 CONTINUUM 1x09 (hdtv-2hd, 720p-2hd, hdtv-afg) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#220 nemhülye a srác :D