619
-
#379 Nemkamu? -
#378 -
#377 3.évad berendelve :) -
#376 Na és kilehet alec apja? egy időutazó? -
#375 Sosem volt olyan bajom a sorozattal, mint sok másikkal, csak rettentő középszer volt. De úgy látszik jót tesz neki, hogy jegelik a Liber8 szálat. -
#374 Végre megszeretted. :D -
#373 A legutóbbi három rész baromi jó volt (másik time traveler, pszichológiai vizsgálat, sorozatgyilkos).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És végre tudja Carlos!!!! VÉGRE!
A kiscsaj valóban tök átlátszó volt.
Amúgy tök durva, most vettem észre, hogy az első évadban minden epizódnak a címében benne van a 'Time' szó, most a második évadban pedig a 'Second' szó. -
#372 csak 10 rész lesz? azt hittem 12 vagy 13 -
#371 nah csak kiderült aminek ki kellett hogy derüljön :)
még 4rész és vége az évadnak :(
van infó hogy lesz-e 3.? -
#370 Annyira kiszámithato volt, hogy a kiscsaj is benne van a dolgokba...mondjuk ö gondolom nem a terroristákkal van, hanem Mr Escherrel(nagyon kiváncsi lennék mostmár, hogy ö kicsoda...) -
#369 Continuum 2x06 (hdtv-2hd, hdtv-fum, 720p-2hd) Magyar felirat beküldve...
Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
maraxush nevében is Jó szórakozást mindenkinek! ;-)
Cassone -
#368 De! Én igen. -
#367 Na végre!!! Erre nem számítottatok, fogadjunk. :D -
Borg #366 Pontosan ahogy mondod. Teljesen logikus, hogy van tégla a rendőrök között, és mivel Krycek ügynök bár ellenszenves, de a végén csak belátta, hogy hibáztak, Kiera is logikusan arra fog következtetni, hogy csak a csaj lehet a tégla. Főleg, hogy Adam elmondta neki, hogy kifelé is küld adatokat a trójai, amit felrakatott vele. Óriási baki lenne, ha a forgatókönyv szerint innentől Kiera nem lenne tisztában a helyzettel, és nem próbálná meg kihasználni, hogy eljusson a liber8-hez. -
#365 Ja, nem tudja. Én arra gondoltam először, hogy direkt nem buktatta le, így nyomon követheti. Ha most bebuktatja, akkor a nagyhalak továbbúsznak. Bár amilyen hülyepicsa ábrázatokat vágott a végén... az nagyon gáz lesz, ha úgy hozzák ki, hogy nem vette észre. Egy dörzsölt, tapasztalt rendőrtiszt a jövőből, high-endnél is durvább technikával és egy ennyire egyértelmű dolog nem esik le neki? Ne már... szóval remélem csak megjátszotta. -
#364 De nem tudja. -
Borg #363 Teljesen kiszámítható volt, hogy ő összedolgozik velük. Viszont Kiera sem hülye, ő is tudja már.
A kérdés csak annyi, hogy mennyire árnyalt a szerepe a liber8-ben. -
#362 mindenki hazudik,már house is megmondta -
#361 Ennyi. -
#360 Sose bízz meg senkiben. -
Evoluti0N #359 A rész végéről csak annyit mondanék, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudtam b+, tudtam! Annyira várható volt, hogy kiderül, valójában a Liber8-tel dolgozik a csaj. -
#358 Feliratok.info
Cassone -
#357 Continuum 2x05 (hdtv-2hd, hdtv-afg, 720p-2hd) Magyar felirat beküldve...
Cassone -
#356 Jó kis rész volt a mai is. -
#355 Huhh ez most nagyon jo rész volt, elég jol elkapták benne a drámázást, nem volt eröltetett, jol megvolt csinálva :) -
Evoluti0N #354 Jó rész volt. Szerintem az eddig legjobb. Szépen fejlődik a sorozat. :) -
xido #353 Azt jól láttam,hogy csajszi 2 évad között lekapatta a szeme körüli szemölcsöt?:) -
#352 Continuum 2x04 (hdtv-2hd, hdtv-afg, 720p-2hd) Magyar felirat beküldve...
Cassone -
#351 :DDDD jaja
Am. nekem egy roppant egyszerű feltételem van. Leköt az első másodperctől az utolsóig vagy nem? Ennyi. :D Ha egyszer azon kapom magam, hogy nézem mikor lesz vége vagy hanyadik percnél tartok akkor már max. közepes rész lehet. Ha bele kell tekernem akkor egyenesen szar, de ilyen nagyon-nagyon ritkán van. :D -
#350 Narxis olyan, hogy neki ha már kijön egy rész akkor +100-ról indul és max +90-ig csökken... -1-től rossz egy rész és 0-tól pedig baromijó :D -
#349 :D
De volt ebben a részben is minden, dráma, verekedés, akció, lövöldözés stb. -
#348 Neked mindegyik az :) -
#347 Fúúú ez nagyon zsír rész volt skacok! -
#346 ahh zsírkirály köszi szépen -
#345 -
#344 a végén a zene címét tudja valaki esetleg? -
#343 Continuum 2x03 (hdtv-2hd, hdtv-afg, 720p-2hd) Magyar felirat beküldve...
maraxush nevében is Jó szórakozást mindenkinek! -
#342 :DDD nem bírom kivárni, inkább felkelek hamarabb ha már tölthető. am. most is az eső miatt ébredtem hamarabb amúgy nem néztem volna meg a Revolution-t :D -
#341 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak mikor havi pénzügyi zárási időszak van ;) DE máskor sem 6kor kezdem el nézni a sorozatokat:D:D -
#340 Munkakörtől és főnöktől függ. :D Am te este 10-ig dolgozol? :O