619
  • Evoluti0N
    Ok. Lehet, hogy előtte utána kellett volna néznem a Face-n, mielőtt hülyeségeket kérdezek. Csak a húsvét miatt volt egy hét szünet. :D
  • Evoluti0N
    A 3x04 volt a legutóbbi, amit néztem, most be akartam pótolni a két részt, ami kimaradt, de kiderült, hogy csak egy résszel vagyok lemaradva. Itt is van valami évad közepi szünet vagy mi? IMDB-n se ír még dátumot se a következő részeknél.
  • xido
    továbbá az jutott az eszembe,hogy Travis chipjének kimenő jelét blokkolta a néger IT guru vagy Alec miért nem kapcsolódik rá,hogy lássa amit ő lát és így megfigyelhessék/megtalálhassák?
  • xido
    az még korábbi évadban volt,mikor Kiera találkozott egy néger védelmező kollegájával,aki valahogy szintén visszakerült és megöregedett..na az annak a rucija volt..
    de Kiera mindig hordja a sajátját és ugye hirtelen 2 Kiera lett..
  • Golyo69
    Travis-nél van nem? :)
  • cassoneitaly

Continuum 3x05 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

(WEB-DL-720p, 1080p) - [ HAMAROSAN ]

Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • Evoluti0N
    Tényleg... Lehet, hogy ez az íróknak se jutott eszébe? :D
  • xido
    az jutott az eszembe..hogy oké..van 2 alec...van/volt 2 kiera...viszont akkor van 2 szuperruci is..kinél van a másik és mit csinál vele?
  • Shep
    Na akkor lesz egy gonosz, meg egy jó Alec ezt leszámítva eléggé gyenge az egész.
  • Narxis
    The 100 :p
  • xido
    hehe..találtam egy 4.részénél járó új sorozatot,legalább 2 átigazolt arccal,akik még itt is vannak...Julian az egyik,a vágott szemű időzsaru meg a másik :)
  • Evoluti0N
    Húha! Úgy tűnik, hogy egyedül vagyok akkor. :) Szerintem egyre jobb. Ez a mostani rész is rohadt jó lett. B-kategóriás akciósorozatból egy jó kis dráma, sci-fi sorozat lett.
  • ForzaInter
    Nekem se tetszik, sztem félrerakom és ha nagyon jókat írnak az évad után akkor folytatom..
  • Narxis
    Hát jah, nagy katyvasz lett. :D
  • stargatelost
    Szerintem se :O :D Jó volt a felütés, a nyitány ugye, de az utóbbi két rész nagyon nem adta, unalmas volt. Szerintem azt se kezelik jól, hogy kettő volt/van belőlük (Carlos sír a másik Keira után, meg a rész végén a két Alec durcizása... nemá...)
  • Narxis
    Nem tom valahogy ez az évad nem olyan jó.
  • ToCsEk
    végére csak bepörögtek az események
  • cassoneitaly

Continuum 3x04 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Evoluti0N
    Három ment le és tök jó. Egyre jobb és jobb ez a sorozat.
  • jackoneill90
    húha kicsit lemaradtam. már 4 rész lement? eddig milyen?
  • cassoneitaly
    (WEB-DL 720p, 1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából.

Cassone
  • ToCsEk
    dafuq :D
    de azt eleve el nem is akarták hogy találkozzanak
  • Evoluti0N
    Gondolom, azt az apróságot, hogy kettő van belőle, mivel az egyik visszautazott az időben. :D
  • ToCsEk
    kemény volt az a rész :O

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végén mit nem kell tudnia nem értem :D
  • cassoneitaly

Continuum 3x03 (hdtv-2hd, hdtv-afg, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • xido
    Már mindenki látta az 1.részt,hát nyíltan írom le..
    Lusta voltam eddig,most kezdtem el az új évadot..kicsit nyögvenyelősnek éreztem az első 10 percet..aztán mikor ez az Időzsaru vonal felbukkant,azóta nem férek a bőrömbe...20 éve várok egy ilyen témára,mióta könyvben olvastam az Időfolyó című regényt...bár lehet ez nem lesz olyan akciódúsan kidolgozva,csak a háttérben marad :)
  • cassoneitaly

Continuum 3x02 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-evo, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • cassoneitaly
    Hopsz, a link lemaradt. Szóval: (WEB-DL 720p, 1080p)
  • cassoneitaly
    (WEB-DL 720p, 1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából.

Cassone
  • Evoluti0N
    Húha! Ez jó kezdés volt. Egyre jobb ez a sorozat. Amilyen B-kategóriás volt sokszor az első évad, annál inkább fejlődik fénysebességgel felfelé a másodiktól kezdve.
  • stargatelost
    Bates Motel unalomtengerrel nyitotta a második évadot :)

Ez viszont fasza volt, bár azért kár, hogy a több idősíkos 'megoldást' választották az időutazásra, de hát nem lehet minden olyan átgondoltan zseniális, mint a Lost :D De ebből is jókat lehet kihozni, nyitánynak teljesen jó volt.
  • Shep
    Kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből a felállásból! Kicsit tartok tőle, hogy túlságosan kacifántos lesz az egész.
  • Evoluti0N
    Akkor hova? De tényleg. Mit kezdtél el nézni? :)
  • ForzaInter
    Ja ez nem ide.:D
  • ForzaInter
    Ez az epizod mar jobb volt mint az első 2.
  • cassoneitaly

Continuum 3x01 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-evo, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone
  • Evoluti0N
    Huuuu! Nem is tudtam, hogy elkezdődött az új évad. Látom, hogy új hozzászólás, ez jelent valamit és
  • cassoneitaly
    Az évadnyitó magyar felirata szerda környékére várható.
  • Narxis
    Durva egy évadnyitó volt, rendesen megkavarták a szálakat.
  • ToCsEk
    spoiler