Continuum (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsi leszek mi lesz az évad vége
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem tom talán csak az idõutazós sorozatok "realisztikus" ága nem jön be nekem, passz. Azért még nézni fogom de inkább megszokásból.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Talán még nem is volt ennyire realisztikus sorozat soha, ahol így fel merik rúgni a szereposztást, összemosni a jót és a rosszat. Bár félek tõle, hogy esni fog a nézettség, mert az emberek sosem tudnak kibékülni azzal, ha valamire nem lehet egy egyértelmû fekete-fehér szûrõt húzni. Mindig mindenkinek egy 100%-osan tiszta ellenségkép kell, pedig a világ nem így mûködik...
Continuum 3x11 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed
(WEB-DL-720p, 1080p) - [ HAMAROSAN ]
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pörög a story rendesen
gonosz Alec :(
Kelloog még mindig a legjobb szereplõ
röhögök mindig rajta<#hehe>#hehe>
Continuum 3x10 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Continuum 3x09 (hdtv-2hd, hdtv-snake, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone
Ugye minket sem érdekel sem fogyasztóként, nodepláne részvényesként, hogy hány nyomorult gyermeket zsákmányolnak ki és dolgoztatnak halálra éhbérért egy tááááávoli országban (ami talán nem is létezik?!), ha megkaphatjuk az új csúcstechnokütyüt, az osztalékunkat, vagy amire vágyunk! Na egy idõ után pediglen már mi leszünk azok a rabszolgák, hiszen annyi potenciált/hatalmat adtunk a cégek kezébe és már értünk sem aggódik senki, de senki... :DDDDDDDd
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én arról beszéltem, hogy amíg eljutottak ide, addig mit milyen szándékkal vezettek be. Semmire se mondhatod azt, hogy már az elején csak azért csinálták, hogy ez legyen a vége a rendszernek 2077-re...
- kilobbizzák hogy az alapvetõ élelmiszerek is csak rajtuk keresztül lehessenek beszerezhetõek. A természetes és hagyományos termelést/mezõgazdaságot törvényileg illegálisnak bélyegzik és üldözik aki ilyesmivel próbálkozik. (hibrid magvak, speciális vegyszerek amikkel növekedhetnek)
- nincs nemzet. A cég szolgálata a "hazafias". Bekúsznak az oktatásba és már ott tisztáramossák a fiatalság agyát
- minden nyomtatott sajtó és könyv, valamint eltérõ vélemény illegális, csempészáru, vagy épp terrorizmus
- minden költséget áthárítanak a lakosságra: nem mentetted meg a drága aktatologatót a tûzbõl és egy gyereket mentettél ki? Nosza, fizesd ki a különbözetet!
- nincs semmi ellenõrzés és elszámoltatás a vállalatokra. Kb azt is teszik amit akarnak. Ölnek, rátörnek bárkire az otthonában, letartóztatják ha többen vannak egy helyen... Kb a cégek a hatalom és az "állam". Ami nem jövedelmezõ azt lezárják. Az embereket is megsemmisítik akiken kisérleteznek.
- adósrabszolgaság és pénztartozásért kivégzés: aki nem fizet, annak chipet ültetnek a fejébe és megy biorobotnak a gyáraikba tudat nélkül zombiként. Ha a chip vagy a szerver lekapcsol, akkor meghalnak.
- az embereket vagyontárgynak tekintik
- rákényszerítik a rendõrökre is a feljebbvalóik a saját parancsaikat. Szükség esetén bármikor átvehetik a testük/mozgásuk felett az uralmat (informátor kinyírása).
- a Sonmato (vagy hasonló nevû) cég: vegyifegyvert ad el terroristáknak, majd késõbb a kormánynak eladja az ellenanyagot és gyógymódot. Persze voltak enyhébb genyaságok is amiket kihasználtak egyes cégek. A Felszabadítók kedvenc célpontjai voltak ezek. Például az a nyugdíjkassza, vagy banki nõszemély aki lenyúlta a betétesek pénzét és megpróbálta úgy beállítani, hogy a válságban ez is befuccsolt/elértéktelenedett..
Nincs itt jószándék. Minnél nagyobb hasznot akartak, meg hogy senki se szóljon bele a dolgaikba. Meg persze hatalmat. Szépen apró lépésekben szétcseszték a világukat 2077-re.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Continuum 3x08 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone
Lényegében a cégek által felépített világ sem rossz, hiszen azoknak akik részt vesznek benne, jó életet, komfortot biztosít. És a lépések, egyéni döntések amik oda vezettek ahol 2077-ben tartanak, nem feltétlenül voltak gonoszak attól, hogy a végeredményben megkérdõjelezhetõ a morál.
dafuq mekkora rész volt már
kurva gonosz 2077 sadtech jövõ :D
ezért durva hogy el tud kurvulni a világ remélem mi nem fogok így járni<#idiota>#idiota>
Continuum 3x07 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
Cassone
remélem valami elbaszott jövõbe fog visszatérni <#mf1>#mf1>
Continuum 3x06 (hdtv-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(HDTV-FUM, 720p-BAJSKORV) release-ekhez is nemsokára érkezik idõzítés!
Cassone
de Kiera mindig hordja a sajátját és ugye hirtelen 2 Kiera lett..
Continuum 3x05 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Continuum 3x04 (hdtv-2hd, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-2hd) ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone