Continuum (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Na neeeeeeeeeeee!!!! Gyerekek ez tényleg 100% brutális zárás lesz!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cylonflatus
Kiera Cameron is PE #1? wow... Na ez érdekes lesz.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

jackoneill90
Miért kellett meghalnia? rip Kár érte, de lehet emiatt lesz azzá aki.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
10. részben történt valami érdekes? 11-t is nehezen bírtam már végignézni, ettõl meg tartok egy két vélemény miatt. Már nem olyan érdekes mint az elején volt.

Narxis
Jah értem, de nem lehet mindig a fõ történetszálat vezetni, kell egy kis mellékes ami elvileg a karaktert is építi, mélyíti. Hogy most az minõségileg milyen az már más kérdés. Ha mondjuk 22 vagy 25 rész lenne akkor szerintem még több lenne a töltelékrész. :/

cylonflatus
Nem errõl van szó. Carlos elõtt come outol Kiera, eddig ok, ez érdekes. De ezt nem az a sorozatgyilkos utáni nyomozásra kellett volna kifuttatni. Amikor ilyen rövid egy évad baromi kár ilyen kitérõket tenni.

Narxis
Olyan szituációba kellett terelni Kierát ahol nem volt választása. Másrészt ez egy olyan ügy volt amit az õ jövõjében nem oldottak meg itt meg megoldották, szóval ezért is érdekes, hogy hogyan lesz ez tovább. Egyértelmûen vagy más jövõbe érkezik majd ha érkezik vagy nem tom. Ugye emlékszünk még Kellog anyjára... az is érdekes volt.

cylonflatus
Igen, az egy fontos momentum volt abban az epizódban, kár hogy tök felesleges 40 percen át jutottunk el ahhoz az érdekes 3-hoz. A Fringe-et nagyon bírtam, de ott voltam így sokszor, hogy végig kellet szenvedni a heti aktuális -sokszor langyosabb, gyengébben sikerült- új rejtélyes ügyet, hogy az epizód végén max. öt mondatot áldozzanak a Peter-gép, világvége para, univerzumok szembenállása etc. történetre. Csak ott az az öt mondat, vagy ucsó 3 perc elég gyakran volt komoly mindfuck 😊

Narxis
Az nem volt annyira mellék mert akkor kellett elmondania az igazságot a társának.

cylonflatus
Na, a végére ez is izgalmas lett 😊 Csak azt nem értem (és ezt most a Falling Skiesre is írhatnám), hogy ha már mostanában ennyire ráálltak a nyúlfarknyi évadokra, és egy évet kell várni 10 epizódra, akkor miért nem lehet húzósra megcsinálni a fõszálon maradva, miért kell belassítani tök lényegtelen melléksztorikkal? Végig ilyen epizódok kellettek volna, mint a mai, az ilyen szivárványhártyát kivágó sorozatgyilkos utáni nyomozás és hasonlóan mellékszálak annyira fölöslegesen veszik el az idõt a kevés epizódból. Amúgy jó kis sorozat ez, csak keveset mérnek ebbõl is.

Narxis
ja az tényleg béna volt

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emily kap tölem egy Darwin dija, a sorozat készitöi, meg 2013 legidiotább halála dijat...komolyan igy elbaszni egy egész sorozatot. Az egész annyira szánalmas volt, ahogy egyértelmüen ki akarták irni Emily-t számomra ezzel a sorozat elérkezett a legmélyebb mélypontjába...az egész rész annyira jo volt, ugy gondoltam ez a rész lesz a 2. éved legjobb része...erre bumm a végével olyan szépen elbaszták az egész felépitett dolgot. És nem az zavar, hogy kiirták Emily-t, de egyszerüen NEM HISZEM EL, hogy nem lehetett volna ennél normálisabb halált irni neki, nem pedig ilyen barátok közt szinvonalat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Köszi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cassoneitaly
Continuum 2x12 (hdtv-killers, hdtv-afg, 720p-killers) Magyar felirat beküldve...

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

Ne feledjétek, jövõ héten jön az évadzáró epizód! Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Zomil
Végre egy brutálisan jo részt kaptunk, már vártam erre 😊

cassoneitaly
Continuum 2x11 (hdtv-killers, hdtv-afg, 720p-killers) Magyar felirat beküldve...

Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cylonflatus
Hurrá! Köszi.

augusztus 4 az utolsó rész elvileg, ami a 13. rész lesz.

Narxis
jaja

cylonflatus
Az aktuális epizód (11. rész) az utolsó ebben az évadban, ugye? Mostanában olyan rövidek a sorozatok, legalábbis amiket én nézek. Kevés a 10 epizód, kurva gyorsan lemegy 😞

cylonflatus
Kanadában is a TEK-et riasztják? 😊

jackoneill90
Valójában alec irányít mindent a háttérben. Nem tud kiszállni az üzletbõl amit kötött....

Hát igen, kezd realisztikussá válni...
Shep
Hát kezd kicsit lecsósodni a dolog, azt sem tudni már ki kivel van és mit akar, ezek meg csak sodródnak az árral.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Azért lett ilyen mert rájött, hogy ki Theseus.

Zomil
Köszi szépen. Érdekes egy rész volt. Mondjuk ez az "uj" Kiera nem igazán tetszik, kicsit olyan eröltetett vagy nem tudom, hirtelen tul agressziv lett a személyisége.

cylonflatus
10 GOTO #441
20 END

cassoneitaly
Continuum 2x10 (hdtv-killers, hdtv-afg, 720p-killers) Magyar felirat beküldve...

Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

cylonflatus
Tudod Cassone Te vagy a király!

ToCsEk
ûber imba mega durva rész volt ez a 9es 😮
sadtech gonosz kis alec<#wow1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Narxis
Fúú jó kis rész volt a mai, ez az Eshör idegesítõ egy alak.

cassoneitaly
(hdtv-afg, 720p-killers), valamint (WEB-DL) idõzítés J1GG4 jóvoltából!

Cassone

Köszi! Idõ a sorozatsasolásra beütemezve estére 😊
cassoneitaly
Continuum 2x09 (hdtv-2hd) Magyar felirat beküldve...

Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek! Bocsi a csúszásért! A következõ részt (is) már egyedül készítem, szóval Continuum 2x10 (hdtv-killers, hdtv-afg, 720p-killers) elkezdve... Holnapra ez is meglesz! 😉 Szép napot mindenkinek!

Cassone

Shep
Köszönjük!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cylonflatus
Köszi!

grebber
Eddig a pontig volt jó a hétvégém<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

cassoneitaly
Sziasztok! Maraxush tegnap este jelezte, hogy mégsem tudja megcsinálni az eheti részét sem, így átküldte, amit addig megcsinált. Így az õ részét is én fogom befejezni, de ma semmiképp sem, mert fél órán belül indulok egy legénybúcsúra, de ha holnap hazaérek az lesz az elsõ, hogy befejezem az egészet & estefelé töltöm fel! Kitartás! Jó hétvégét mindenkinek!

Shep
De megy csak jobb szeretem magyar felirattal. Angol felirattal olyan filmeket szoktam nézni amik érdekelnek de nem várható hozzájuk magyar fordítás. Na meg van amit felirat nélkül is megnézek, mert nem egy Háború és Béke a mondanivaló 😊

cylonflatus
A twittere szerint Cassone elkészült az õ részével már hétfõn, de szólt, hogy csak csütörtökön lesz felirat a másik srác elfoglaltsága miatt, aki viszont csütörtökön szólt, hogy mégse ér rá. A továbbiakban Cassone fogja csinálni egyedül a többi részt is ami még hátravan. Ennyit tudok, a pontos elkészültérõl nincs infó(m), de szerintem most már nem kell sokáig várni.
Más: angol semennyire nem megy? Én úgy szoktam, hogy angol felirattal nézem, és amit nem hallok ki azt elolvasom. Javaslom ezt, mert ha dadogva is megy az angol ezzel a módszerrel szépen föl lehet jönni belõle. Persze a beszéd rutinját ez nem segíti, de a szövegértéshez nagyon jó. De kényelmesebb az anyanyelven élvezni a mûsort, elismerem.

Shep
Feliratról a 9. részhez nincsen hír? Nyaralnak a srácok?

Narxis
😄DDD

Nekem egy kertitörpe ugrott be róla.
Narxis
Annyira éreztem, hogy ez lesz, de azért jó rész volt. 😄

Theseus! Theseus!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon komoly volt a szakállal! 😄D

Tudtommal 13 részes lesz az évad, nem 10.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ToCsEk
<#rinya>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Jövõ héten lesz csak.
ToCsEk
most sincs rész?

Zomil
Mert arrol tudtam 😄
Ez meg most ilyen hirtelen 1hetes szünet.