619
The voice
  • Dean Winchester
    párbaj részben most 1 adás alatt kapunk 6 előadást azaz 6 muzsikát hallhatunk.
    faktorban 5 versenyző és mindenki 2 szer lép fel, szóval 10 előadás plusz a közös produkció.
    a voiceban több a rizsa, és a verseny előtti bevezető ami uncsi... én is most letöltöm és oda "tekerem" a videót ahol kezdenek énekelni....

caramell döntésén meglepődtem, azt hittem burait viszi magával ,elvégre ismerőse s együtt is dolgoztak. örülök, hogy nem így döntött különben jöhetne a duma, hogy ismerős egyértelmű h őt viszi tovább...stb.

fatima továbbjutattásának sem örültem, szerintem a másik valamivel jobb volt bár lehet itt picit elfogult is vagyok :D
  • Tyler1
    Azt nem értem, hogy az xfaktor hogy a szarba tudja még mindig elverni nézettségben? Annyival színvonalasabb ez a műsor, mint a jelenlegi faktor, hogy érthetetlen számomra miért néz a többség tehetségtelen tucatzenészeket, mikor itt a kiesők is jobbak, mint az egész rtl-es bagázs együttvéve.

Végre megvan a tv2 aduja, és nem tudják kihasználni...
  • Dean Winchester
    én még eztán nézem meg :D majd megmondom feltűnik-e de fgyelni fogom :D
  • RatBaG #295
    a tegnapi adásban másnak nem tűnt fel, hogy szarul volt összevágva az eleje, és már akkor behallatszott véletlenül, hogy caramel dávid nevét mondja majd?
    tv2, lol.
  • RatBaG #294
    a colos csaj egy öntelt picsa volt, jó hanggal, de tucat ilyen van. a hörgős meg legalább egyéniség, és azért a sima éneklése se olyan rossz.

az feltűnt másnak is a végén, hogy a dénes gyereknek bevágásonként változott a szeme színe? egyszer ilyen sárgás-barnás volt, utána meg kék...
  • Dean Winchester
    fehér adrienn Taiwanon van énekversenyen :DD LOL
  • a.carkey
    Hogy engedhették be az XFaktorba a jelenlegi mezőnyt, köztük JFKt? :) Biztos szarabbra mérik a voice nézettségét, de ezek azok az arcok, akik a tehetségkutatókból kiestek, és bármelyik jobb eddig, mint a jelenlegi XFaktoros gépezet.
  • Béka Benő
    Ez a Blanka meg a Dávid mit összenyekeregnek !
    M indkettő hűzhat haza !
  • a.carkey
    Biza.
  • Zeraa
    na most a pasinak kellene tovább mennie
  • a.carkey
    Az első kör kibaszottul pofára ment. Az egyik énekelt, a másik hörgött, mégis a hörgőt nyomták tovább. Baszott gáz lesz ez így, mert elindul az, ami a reteknél, hogy melyikből lehet kihozni a legtöbb smst. Susan Boylet itt kiverné valamelyik ikerlány, az tuti ...
  • Dean Winchester
    a hörgés a végén tényleg már gáz kategória
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dénes ment tovább asszem úgy hívják, a vaklány is szépen énekelt sokat drámáztak. Ezekszerint bevágták, amikor Misi kiment
  • Dean Winchester
    igen a duettnél azért kiderül, hogy ki a jobb :D
    de a kalapos vs vak párbajról tudsz vmit? spoilerbe ezt elmondhatnád ! mutattak előzetest ,hogy pont ennél kiment misi szellőzni mert nem tud dönteni pedig sztem tök egyértelmű, hogy a kalapos menjen tovább
  • IXEMGabeo
    elárulom, hogy élőben én alig tudtam különbséget tenni annyira sok a jó hang a duetteket várom majd
  • Dean Winchester
    egész jó a mezőny :D
    mondjuk itt megint a pénz is dönthet, ugye a mentrook döntik el, hogy ki megy tovább...
    a szőke csaj caramell csapatából tuti továbbmegy xD 1-2 cummantással ezt el is intézi magának :D
    viszont kíváncsi lennék,hogy a kalapos vagy a vak fog továbbmenni a köv. körbe ?
    Nagyon remélem, hogy a kalapos
  • Zeraa
    ooooooooo óóóóóóóóóóóóóóóóóó
  • Béka Benő
    Duettokot !
  • IXEMGabeo
    Somló csak a csajszi térdét vette észre
  • Béka Benő
    Ez a csaj egy kalap szart nem ér. A Mező meg rányomott.
  • Béka Benő
    Be is égett vele !
  • IXEMGabeo
    Caramel már megint a lélek szöveggel jön
  • IXEMGabeo
    ez is az is:)

egyiken kicsit felháborodtam, mert a saját egyénisége miatt nem juttatták tovább...mezítlábas csajsziról beszélek ő pl favom volt az élőben és a Pink/Tóth Gabi utánzatot juttatták tovább...majd meglátod lelőném a műsort, ha mindent elárulnék. Ezen pl eléggé felháborodtam
  • Dean Winchester
    inkább + vagy - irányban?
  • IXEMGabeo
    rendesen

-a
  • IXEMGabeo
    következő műsorban már a párbajok lesznek. Rendesek meg fogtok lepődni a kik és milyen produkcióval kerültek be:)
  • Tyler1
    Pedig már ott is jó volt, sokkal jobb, mint pár akkori döntősük. Tv2 nagyot foghat vele.

• Tyler1
    Tényleg, faktorban volt :)
  • Zeraa
    vagy faktorban nem is tom pontosan
  • Zeraa
    Megában:)
  • Tyler1
    Valamiben már ő is szerepelt, legalábbis nagyon ismerős az arca.
  • IXEMGabeo
    ja nekem is nagy kedvenc kibaszott jó kisugárzása van a csávónak és árad belőle a zeneiség
  • Zeraa
    imádom:)
  • IXEMGabeo
    Nádor Dávid a király:))
  • IXEMGabeo
    jaja lentebb írtam már...

Tudom kik jutottak be az élő showba. Mondjuk nem mindenkinek a nevére emlékszek:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Természetesen a Fatimának és a Nikának be kellett kerülni, az ismertek közül:)
  • MerlinW
    Ennyi:)

• jackoneill90
    Ott voltál a forgatáson?
  • IXEMGabeo
    Ne tudjátok meg mit drámáztak Mező Misiék amikor a Vak csajszi énekelt a Dénessel. Nem bírtak dönteni, Misi ki is ment a felvétel közben levegőzni egyet kíváncsi leszek ezt bevágták e a műsorba:D
  • MerlinW
    Knock out-al. Az utolsó kettő is párbajozik egymással. Csak egy maradhat alapon:)
    Nem 12 hanem 40. Minden zsűritagnak 10 versenyzője lesz.
  • Dean Winchester
    tehát 12 lecsökken 6ra!
    aztán nem értem, hogy marad 1 énekese minden zsűritagnak?