The voice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Wiki
[merlinw.org]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szóval ez rokona a Malek Mikinek?
Aki szeretné, hogy lelõjem a poént és elmondjam kik jutottak be az élõ showba az írjon;)
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
[merlinw.org]
http://www.youtube.com/user/probachannel
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
ez nem olyan fajta mûsor mint egy megasztár vagy xfaktor, ezt kéne felfogni :) tekintsd egy énekversenynek és ne tehetségkutatónak
ráadásul az xfaktorban is vannak profik, olyanok is akiket az rtlklub hívott meg a mûsorba, hogy induljanak... csak persze õk ezt nem vallják be, itthon sem, külföldi xfaktoroknál sem... ott van pl. a Lass Bea, színész, énekes...stb., tonnányi szerepe és felkérése van/volt... a színész gyereknek is állandó fellépései voltak az operett színházban vagy hol
Bazinga!
februárban pl. dunaszerdahelyen lépett fel
nika meg az összes közül a legprofibb, õ már túl jó ebbe a mezõnybe szinte, ezt a vak is látja.
Yo, Bitch!
na mind1, tényleg ízlések és pofonok... de a kalapos srác _szerintem_ max tanulhat a Nika mellett :)
Bazinga!
MO hangja díja picit erõs lenne :D
sokszor idegeskedett is Misi mert Caramel is megnyomta miután õ már rég megfordult
Bazinga!
Malek Andreatól én is komolyabb megnyilvánulásokat vártam, mintha egy 23 éves ember ülne ott...
picit off, de elég csak meghallgatni ezt a számát, különösen a szöveget... és egyértelmûvé válik, hogy ez nem az a tinglitangli dedó divat szint, amit a legtöbb itthoni, leginkább tinisztár képvisel... akik sorra kapják a Comet díjat... Caramelt még csak nem is jelölik soha :)
Bazinga!
Ebben a "sztár" dologban tökéletesen egyetértek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Caramel pedig azért nagy szám, mert egyrészt az összes zenéjét õ maga szerzi, zenét és szöveget egyaránt... és nem ilyen hello mizu szerû tinglitangli szarokat hanem némely száma versként is megállná a helyét. Másrészt elõben csontra ugyanúgy hangzik mint a cdn, egyszóval nem tehetségtelen. De manapság az a sztár aki autotuneozva szótagismételve dadog valami divatszart.... ilyen é-é-é-é-é és társai. Persze ha valakinek nem jön be maga a stílus amit Caramel képvisel az más kérdés.
Bazinga!
Megasztár -> X Factor és most Voice :D
Somlón sokszor látszik, hogy mi ez a szar, mindjárt elalszok, de mégis megnyomja a gombot hmm
egész mûsorból egy dolog maradt meg bennem, az elsõ srác amikor énekelt és mutatták a családját, az anyja mellett a nõnek jó melle volt:DDd<#bohoc>#bohoc>
baszki,hogy valaki ennyire figyelmetlen gy*kér legyen már, ott írják a voicban a szám címét...
"Valaki sûrgõsen mondja meg hogy mi a számnak a cííííme
David Virag 20 perccel ezelõtt"
vs
eredeti (?)
Nálad a faktorban is tolja magát.:)
Én a dalszerzésre,hangszerelésre és éneklésre gondoltam.

https://www.youtube.com/user/probachannel
Viccen kívül,engem személy szerint nem izgatott semmilyen szinten Caramel,azért kérdem mi a jó benne.Tudom,sokan szeretik,de én nem tartozom közéjük.
Adélra meg majd kb. 3-4 év múlva kérdezz rá,s akkor megmondom.:)