619
The voice
-
Dean Winchester #298 párbaj részben most 1 adás alatt kapunk 6 előadást azaz 6 muzsikát hallhatunk.
faktorban 5 versenyző és mindenki 2 szer lép fel, szóval 10 előadás plusz a közös produkció.
a voiceban több a rizsa, és a verseny előtti bevezető ami uncsi... én is most letöltöm és oda "tekerem" a videót ahol kezdenek énekelni....
caramell döntésén meglepődtem, azt hittem burait viszi magával ,elvégre ismerőse s együtt is dolgoztak. örülök, hogy nem így döntött különben jöhetne a duma, hogy ismerős egyértelmű h őt viszi tovább...stb.
fatima továbbjutattásának sem örültem, szerintem a másik valamivel jobb volt bár lehet itt picit elfogult is vagyok :D -
#297 Azt nem értem, hogy az xfaktor hogy a szarba tudja még mindig elverni nézettségben? Annyival színvonalasabb ez a műsor, mint a jelenlegi faktor, hogy érthetetlen számomra miért néz a többség tehetségtelen tucatzenészeket, mikor itt a kiesők is jobbak, mint az egész rtl-es bagázs együttvéve.
Végre megvan a tv2 aduja, és nem tudják kihasználni... -
Dean Winchester #296 én még eztán nézem meg :D majd megmondom feltűnik-e de fgyelni fogom :D -
#295 a tegnapi adásban másnak nem tűnt fel, hogy szarul volt összevágva az eleje, és már akkor behallatszott véletlenül, hogy caramel dávid nevét mondja majd?
tv2, lol. -
#294 a colos csaj egy öntelt picsa volt, jó hanggal, de tucat ilyen van. a hörgős meg legalább egyéniség, és azért a sima éneklése se olyan rossz.
az feltűnt másnak is a végén, hogy a dénes gyereknek bevágásonként változott a szeme színe? egyszer ilyen sárgás-barnás volt, utána meg kék... -
Dean Winchester #293 fehér adrienn Taiwanon van énekversenyen :DD LOL -
#292 Hogy engedhették be az XFaktorba a jelenlegi mezőnyt, köztük JFKt? :) Biztos szarabbra mérik a voice nézettségét, de ezek azok az arcok, akik a tehetségkutatókból kiestek, és bármelyik jobb eddig, mint a jelenlegi XFaktoros gépezet. -
Béka Benő #291 Ez a Blanka meg a Dávid mit összenyekeregnek !
M indkettő hűzhat haza ! -
#290 Biza. -
#289 na most a pasinak kellene tovább mennie -
#288 Az első kör kibaszottul pofára ment. Az egyik énekelt, a másik hörgött, mégis a hörgőt nyomták tovább. Baszott gáz lesz ez így, mert elindul az, ami a reteknél, hogy melyikből lehet kihozni a legtöbb smst. Susan Boylet itt kiverné valamelyik ikerlány, az tuti ... -
Dean Winchester #287 a hörgés a végén tényleg már gáz kategória -
IXEMGabeo #286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dénes ment tovább asszem úgy hívják, a vaklány is szépen énekelt sokat drámáztak. Ezekszerint bevágták, amikor Misi kiment -
Dean Winchester #285 igen a duettnél azért kiderül, hogy ki a jobb :D
de a kalapos vs vak párbajról tudsz vmit? spoilerbe ezt elmondhatnád ! mutattak előzetest ,hogy pont ennél kiment misi szellőzni mert nem tud dönteni pedig sztem tök egyértelmű, hogy a kalapos menjen tovább -
IXEMGabeo #284 elárulom, hogy élőben én alig tudtam különbséget tenni annyira sok a jó hang a duetteket várom majd -
Dean Winchester #283 egész jó a mezőny :D
mondjuk itt megint a pénz is dönthet, ugye a mentrook döntik el, hogy ki megy tovább...
a szőke csaj caramell csapatából tuti továbbmegy xD 1-2 cummantással ezt el is intézi magának :D
viszont kíváncsi lennék,hogy a kalapos vagy a vak fog továbbmenni a köv. körbe ?
Nagyon remélem, hogy a kalapos -
#282 ooooooooo óóóóóóóóóóóóóóóóóó -
Béka Benő #281 Duettokot ! -
IXEMGabeo #280 Somló csak a csajszi térdét vette észre -
Béka Benő #279 Ez a csaj egy kalap szart nem ér. A Mező meg rányomott. -
Béka Benő #278 Be is égett vele ! -
IXEMGabeo #277 Caramel már megint a lélek szöveggel jön -
IXEMGabeo #276 ez is az is:)
egyiken kicsit felháborodtam, mert a saját egyénisége miatt nem juttatták tovább...mezítlábas csajsziról beszélek ő pl favom volt az élőben és a Pink/Tóth Gabi utánzatot juttatták tovább...majd meglátod lelőném a műsort, ha mindent elárulnék. Ezen pl eléggé felháborodtam -
Dean Winchester #275 inkább + vagy - irányban? -
IXEMGabeo #274 rendesen
-a -
IXEMGabeo #273 következő műsorban már a párbajok lesznek. Rendesek meg fogtok lepődni a kik és milyen produkcióval kerültek be:) -
#272 Pedig már ott is jó volt, sokkal jobb, mint pár akkori döntősük. Tv2 nagyot foghat vele.
-
#271 Tényleg, faktorban volt :) -
#270 vagy faktorban nem is tom pontosan -
#269 Megában:) -
#268 Valamiben már ő is szerepelt, legalábbis nagyon ismerős az arca. -
IXEMGabeo #267 ja nekem is nagy kedvenc kibaszott jó kisugárzása van a csávónak és árad belőle a zeneiség -
#266 imádom:) -
IXEMGabeo #265 Nádor Dávid a király:)) -
IXEMGabeo #264 jaja lentebb írtam már...
Tudom kik jutottak be az élő showba. Mondjuk nem mindenkinek a nevére emlékszek:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetesen a Fatimának és a Nikának be kellett kerülni, az ismertek közül:) -
#263 Ennyi:)
-
#262 Ott voltál a forgatáson? -
IXEMGabeo #261 Ne tudjátok meg mit drámáztak Mező Misiék amikor a Vak csajszi énekelt a Dénessel. Nem bírtak dönteni, Misi ki is ment a felvétel közben levegőzni egyet kíváncsi leszek ezt bevágták e a műsorba:D -
#260 Knock out-al. Az utolsó kettő is párbajozik egymással. Csak egy maradhat alapon:)
Nem 12 hanem 40. Minden zsűritagnak 10 versenyzője lesz. -
Dean Winchester #259 tehát 12 lecsökken 6ra!
aztán nem értem, hogy marad 1 énekese minden zsűritagnak?