619
The voice
-
Béka Benő #258 Akkor tényleg be lehetett lőve... -
#257 olvass vissza.... #220 -
IXEMGabeo #256 ezen a csávón szakadtunk élőben:D nem találta a kijáratot:D -
Béka Benő #255 Ez elég durva ! Volt drogos-alkesz került be a Voice-ba !
Szerintem még most is cuccozik.
A viselkedése erről árulkodik.
-
Dean Winchester #254 blikk,ráadásul a jelen a fontos, elvileg túllépett a múltján
a hangja nem rossz, a stílusa érdekes :D vagány de visszafogott picit búzás is olykor olykor... várom a köv. fellépését ott milyen lesz.
egyébként mi a forgatókönyv? Mi lesz ha mindegyiknek meglesz a 12 embere? -
Béka Benő #253 Én szívlapáttal ütném agyon mikor elkezdi a lónyerítést. -
xido #252 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/malek-andrea-felek-ettol-a-sractol-2117375
na..csávónak tényleg cuccos múltja van -
Dean Winchester #251 szerintem ez kurva gáz volt ,de ne zavarjon senkit -
Dean Winchester #250 malek nevetése tök idegesítő baszki
most is
"nem fordultok meg? hehehehe "
-
Dean Winchester #249 fehér adrienn nagyon ismerős vazze! melyik csapatban tolta? -
xido #248 nekem is erőtlen volt és tucat -
Dean Winchester #247 ez a csaj sztem kurva jó volt -
Béka Benő #246 Én kibasztam volna mint macskát szarni ! -
Dean Winchester #245 mintha be lenne tépve a srác :D -
xido #244 vv dya forgatta így a mikrofont,mikor be volt lőve:) -
xido #243 collin farrel szeme andy kauffman fején:)) -
Dean Winchester #242 ja :DD
de a srác se akarta elhinni, vagyis fel se dolgozta, hogy végül nyomtak :DDD -
xido #241 hülye andi..azt hittem ne mis fogjuk meglátni a srác arcát:) -
Dean Winchester #240 szerintem misi most pofára esett... én is azt hittem, hogy a tag őt válassza -
xido #239 meg tuti vendéglátós..valami kocsmárospuna:) -
Dean Winchester #238 a csaj elég karakán , sztem ő hordja az övet :D -
xido #237 tologasd,huzogasd..valami történjen bennem :D -
Dean Winchester #236 laza 18 év van köztük :D
am KLN ezt százszor jobban adta elő XD -
xido #235 jó szar száma volt ennek a Balázsnak,nem csoda,hogy nem nyomtak :) -
xido #234 a nő maga rendben van :) -
#233 Az az egy gáz ebben a műsorban, hogy kínosan dicsérgetik a szar produkciót is. Egyik sem fordul meg, de a végén agyon fényezik az előadókat, mintha kellemetlen lenne számukra, hogy nem kellett egyikőjüknek sem. Miért nem lehet megmondani, hogy nem volt jó, gyenge volt, hibás volt? -
Dean Winchester #232 a vége kurva szar volt :DDD ennek a nagyváradi nőnek -
IXEMGabeo #231 Ismerem a Fekete vonatot, de akkoriban a zenét nem követtem, meg alapból ma sem csak a rock együttesekkel vagyok képben...
BTW, nem vagyok olyan fiatal;) -
#230 Fatima a Fekete Vonat énekese volt (lásd #90 hozzászólás). Ha nem ismered őket, akkor nagyon fiatal vagy:) Nika pedig gyereksztár volt anno, szintén a 90-es években. -
IXEMGabeo #229 volt azért ott 1-2 volt X faktorba jelentkező is, akiknek nem jött össze pl Nádor Dávid egykori nagy kedvenc, vagy Abodi Nagy Blanka, aki erdélyi, hogy velük mi lett még nem árulom el mindenesetre szépen teljesítettek a párbaj során.
Mohamed Fatima nektek mond valamit? Csak, mert tegnap előtt párbajozott éppen ő is, de nekem baromira ismerős volt. Meg volt egy Nika névre hallgató énekesnő is, akinek szintén valami együttese volt. -
#228 Na ez már érdekes lesz. -
#227 Aham -
#226 Tehát minden zsűritag csapata a saját társaik ellenfele lesz, nem pedig a másik zsűri énekeséé? -
#225 Még mindig a nővére. -
#224 Az anyja. :) -
IXEMGabeo #223 jaja most olvasom. Pontosan így van...épp most jöttem forgatásról -
IXEMGabeo #222 párbajoknál se volt gombnyomogatás, hanem elkezdték őket értékelni egyenként és a végső döntést az adott páros mentoráltja hozta meg, akit a 2 közül csak egyet juttathat tovább -
Balázs 17 #221 ez így elég ratyinak tűnik lol -
#220 A zsűritagok párosával (szó szerint) ringbe állítják az saját énekeseiket, majd az adott zsűritag eldönti ki marad, ki megy. Ha minden zsűritagnak 1 énekese marad, akkor szintén párosával összeeresztik őket és kialakul a végeredmény.
Az amcsik idén bevezettek egy lopás fícsört, miszerint minden zsűri ellophatja a másik zsűritag által kiesésre itélt versenyzőjét. Szám szerint mindenki kettőt. Hogy ezt itthon is bevezetik-e azt majd meglátjuk. -
#219 Élő adásban mi lesz a séma egyébként? Mert ott gondolom már nem lesz gombnyomogatós székpörgetés. Átmegy sima "ének->értékelés" dologba, mint az eddigi tehetségkutatók?