The voice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Valamiben már õ is szerepelt, legalábbis nagyon ismerõs az arca.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ja nekem is nagy kedvenc kibaszott jó kisugárzása van a csávónak és árad belõle a zeneiség

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
imádom:)

Nádor Dávid a király:))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jaja lentebb írtam már...

Tudom kik jutottak be az élõ showba. Mondjuk nem mindenkinek a nevére emlékszek:D

Természetesen a Fatimának és a Nikának be kellett kerülni, az ismertek közül:)

MerlinW
Ennyi:)

http://www.youtube.com/v/VPY6QL2Q5C4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[merlinw.org]

jackoneill90
Ott voltál a forgatáson?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Ne tudjátok meg mit drámáztak Mezõ Misiék amikor a Vak csajszi énekelt a Dénessel. Nem bírtak dönteni, Misi ki is ment a felvétel közben levegõzni egyet kíváncsi leszek ezt bevágták e a mûsorba:D

MerlinW
Knock out-al. Az utolsó kettõ is párbajozik egymással. Csak egy maradhat alapon:)
Nem 12 hanem 40. Minden zsûritagnak 10 versenyzõje lesz.

[merlinw.org]

tehát 12 lecsökken 6ra!
aztán nem értem, hogy marad 1 énekese minden zsûritagnak?

Akkor tényleg be lehetett lõve...<#nyes>
MerlinW
olvass vissza.... #220

[merlinw.org]

ezen a csávón szakadtunk élõben:D nem találta a kijáratot:D

Ez elég durva ! Volt drogos-alkesz került be a Voice-ba !
Szerintem még most is cuccozik.
A viselkedése errõl árulkodik.
blikk,ráadásul a jelen a fontos, elvileg túllépett a múltján
a hangja nem rossz, a stílusa érdekes :D vagány de visszafogott picit búzás is olykor olykor... várom a köv. fellépését ott milyen lesz.

egyébként mi a forgatókönyv? Mi lesz ha mindegyiknek meglesz a 12 embere?
Én szívlapáttal ütném agyon mikor elkezdi a lónyerítést.
szerintem ez kurva gáz volt ,de ne zavarjon senkit
malek nevetése tök idegesítõ baszki

most is
"nem fordultok meg? hehehehe "
fehér adrienn nagyon ismerõs vazze! melyik csapatban tolta?
nekem is erõtlen volt és tucat
ez a csaj sztem kurva jó volt
Én kibasztam volna mint macskát szarni ! <#violent><#bdead>
mintha be lenne tépve a srác :D
vv dya forgatta így a mikrofont,mikor be volt lõve:)
collin farrel szeme andy kauffman fején:))
ja :DD
de a srác se akarta elhinni, vagyis fel se dolgozta, hogy végül nyomtak :DDD
hülye andi..azt hittem ne mis fogjuk meglátni a srác arcát:)
szerintem misi most pofára esett... én is azt hittem, hogy a tag õt válassza
meg tuti vendéglátós..valami kocsmárospuna:)
a csaj elég karakán , sztem õ hordja az övet :D
tologasd,huzogasd..valami történjen bennem :D
laza 18 év van köztük :D
am KLN ezt százszor jobban adta elõ XD
jó szar száma volt ennek a Balázsnak,nem csoda,hogy nem nyomtak :)
a nõ maga rendben van :)
Tyler1
Az az egy gáz ebben a mûsorban, hogy kínosan dicsérgetik a szar produkciót is. Egyik sem fordul meg, de a végén agyon fényezik az elõadókat, mintha kellemetlen lenne számukra, hogy nem kellett egyikõjüknek sem. Miért nem lehet megmondani, hogy nem volt jó, gyenge volt, hibás volt?

a vége kurva szar volt :DDD ennek a nagyváradi nõnek
Ismerem a Fekete vonatot, de akkoriban a zenét nem követtem, meg alapból ma sem csak a rock együttesekkel vagyok képben...

BTW, nem vagyok olyan fiatal;)

MerlinW
Fatima a Fekete Vonat énekese volt (lásd #90 hozzászólás). Ha nem ismered õket, akkor nagyon fiatal vagy:) Nika pedig gyereksztár volt anno, szintén a 90-es években.

[merlinw.org]

volt azért ott 1-2 volt X faktorba jelentkezõ is, akiknek nem jött össze pl Nádor Dávid egykori nagy kedvenc, vagy Abodi Nagy Blanka, aki erdélyi, hogy velük mi lett még nem árulom el mindenesetre szépen teljesítettek a párbaj során.

Mohamed Fatima nektek mond valamit? Csak, mert tegnap elõtt párbajozott éppen õ is, de nekem baromira ismerõs volt. Meg volt egy Nika névre hallgató énekesnõ is, akinek szintén valami együttese volt.

Tyler1
Na ez már érdekes lesz.

MerlinW
Aham

[merlinw.org]

Tyler1
Tehát minden zsûritag csapata a saját társaik ellenfele lesz, nem pedig a másik zsûri énekeséé?

MerlinW
Még mindig a nõvére.

[merlinw.org]

a.carkey
Az anyja. :)

A medve nem játék.

jaja most olvasom. Pontosan így van...épp most jöttem forgatásról

párbajoknál se volt gombnyomogatás, hanem elkezdték õket értékelni egyenként és a végsõ döntést az adott páros mentoráltja hozta meg, akit a 2 közül csak egyet juttathat tovább

ez így elég ratyinak tûnik lol
MerlinW
A zsûritagok párosával (szó szerint) ringbe állítják az saját énekeseiket, majd az adott zsûritag eldönti ki marad, ki megy. Ha minden zsûritagnak 1 énekese marad, akkor szintén párosával összeeresztik õket és kialakul a végeredmény.

Az amcsik idén bevezettek egy lopás fícsört, miszerint minden zsûri ellophatja a másik zsûritag által kiesésre itélt versenyzõjét. Szám szerint mindenki kettõt. Hogy ezt itthon is bevezetik-e azt majd meglátjuk.

[merlinw.org]

Tyler1
Élõ adásban mi lesz a séma egyébként? Mert ott gondolom már nem lesz gombnyomogatós székpörgetés. Átmegy sima "ének->értékelés" dologba, mint az eddigi tehetségkutatók?