The voice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
"Összevesztem a producerrel, de akár a TV2 vezérigazgatójával is összeveszek, ha a versenyzõimrõl van szó – jelentette ki harciasan Molnár Ferenc Caramel, aki szerint a hatalmas stúdió és a versenyhelyzet miatt sokkal érzékenyebbek az énekesek, amit a mûsor készítõinek igenis figyelembe kell venni."
A medve nem játék.
Itt
A medve nem játék.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha meg õt juttatják tovább szar produkcióval egy sokkal jobb ellen, akkor meg az a kibaszás, és ott meg arra fogják, hogy Caramel Fatimát pártolja.
Annak a Berkes srácnak kellett volna ott állnia valamelyikkel, mert az a gyerek annyira steril, hogy ha a világbékét meglehetne személyesíteni, ez lenne az. Rettentõen idegesítõ, hiába van aránylag jó hangja is.
Bazinga!
amit a selejtezõn lenyomott a kiscsajjal szemben már elég volt, de erre rápakolt most is a kisfilmben ahogy oktatni próbálja a mesterét és az énektanárt, az eredményhirdetésnél pedig leolvasható a szájáról, hogy azt mondja: "ennyi :)" amikor Somló az õ nevét mondja :)
az a baj vele, hogy nincs akkora hangja mint amekkora arca és egója
Bazinga!
egyetértek az egyik lenti hsz -el... Fatima kiejtése nem Caramel döntése volt hanem a TV2 -é... esélytelen, hogy Caramel kiejtse gyerekkori példaképét és az ország egyik legjobb nõi énekesét egy Quan -al szemben... nemtom, lehet sok a vietnámi Magyarországon akik nyomják rá a szavazatot vagy nemtudom...
tény és való, hogy nem énekelt jól tegnap Fatima, de egy esélyt megérdemelt volna, pláne hogy baj volt a torkával és ismerve a munkásságát/tehetségét :) bármit el tud énekelni szemben az 1.0 -ás Quan -nal akinek rém unalmas a hangszíne és a tehetsége sem túl kimagasló
na mind1. csalódtam a TV2 -ben és Caramelben is...
nekem Nika a kedvencem, tud õ ennél sokkal többet is... pedig simán leénekelte a mezõnyt tegnap, de õ is olyan mint Fatima, hogy bármit el tud énekelni :)
Bazinga!
Yo, Bitch!
Király Linda meg tanuljon meg öltözködni, ha már olyan lett, mint egy tehén.
A medve nem játék.
Viszont Nádor Dávidtól és ettõl a Czverovszky Henitõl, fõleg, mint ember és mint hang is, hányok. Nádor Dávid idegesítõ, egyet tud, és erre most ráállt, mintha Renatot látnám és hallanám az elsõ BBbõl. Heni pedig egy talpig nagyképû picsa, akinek az angol kiejtése katasztrofális.
Berkes Olivért az anyja nyomta tovább. Csak meg ne nyeressék vele.
Igazából talán Torzsa Gabiban látom a megmaradtak közül az egyetlent, aki bármit el tud énekelni.
SDávid, mint Dombovári a Showder Klubból.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A Qurva jóért köszönet a srácnak.
Somló a legbénább mester, a legértelmesebb, leglogikusabb szerintem élõben a Malek, és talán a legszórakoztatóbb is. MFC kevesen tudnak ilyet dumájával viszont tele a tököm. Misinél a szálka és gerenda szintén nagyon kínos ...
A medve nem játék.
annyit láttam, hogy fatima meg drogos gyerek kiesett.
Per Aspera Ad Inferi.
Ez a mûsor nagyon utálható lesz(fõleg a késõbbiekben), mert itt mindig hatalmas tehetségeknek kell majd kiesnie.
sztem 1-2 kanyar volt a srácba :D
na erre nme számítottam, hogy ki ejtik õt... azt hittem nyomni fogják pár körig... örülök a döntésnek
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://pspfilez.extra.hu/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"beletekertem" és pont malek beröhögésénél állítottam meg...
ennek minden adásban kell ilyen idíótán nevetnie??? csak engem idegesít?
meg amit írtam, hogy ott legalább nem 6 elõadást látunk hanem dupla annyit. Voiceban sok a rizsa.
tegnap mondjuk pont megakartam nézni de késõn jutott eszembe :D
ott meg ott van a sok fahangú aki mindig témát ad és azért megy jobban a topikja
Bazinga!
Per Aspera Ad Inferi.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
am a voice döntõ mikor lesz?