619
The voice
-
Béka Benő #378 A drogos gyereket nem kellene már hazazavarni ? -
Dean Winchester #377 a műsorvezetőnek nem is rossz a hangja vazze, indulhat jövőre a faktorba :DD -
IXEMGabeo #376 ja az tud az a srác, de szerintem picit túlértékelik...
nehéz lesz itt eldönteni ki a legjobb:) -
#375 Szerintem meg jobban énekelt az adásban a kis viet gyerek, és csak ez számít, nem lényeges honnan jöttél és ki is vagy/voltál, mert ha ez döntene egy Voice-ban már régen rossz. Minden adáson, próbán ott vagyok látom mi történik. Megérdemelten ment tovább Quan. -
#374 Igen, a 4 kieső közül ő volt az egyik. -
IXEMGabeo #373 Fatima esett ki elsőnek akkor?
Külföldről sajnos nem tudtam nézni:S -
#372 Nem tudlak és akarlak meggyőzni.
A balhé vagy csak kezelhetetlenség miatt, vagy csak mert nem úgy táncoltak, ahogy a TV2 fütyült jelenleg dobnak olyan énekeseket, akikben sokkal több van, mint akik miatt kiestek, miközben hótbunkó, tajparaszt énekeseket, mint ez Heni is továbbengednek.
De ez van. Csakhogy ez nem a The Voice így, hanem a Megasztár 112323, csak több a jóhangú, mint a Retek raktorjában.
(Szegény Susan Boyle, itthon élő adásig se jutott volna ...) -
#371 Tehát ez akkor is igazságtalan lett volna, ha Fatima kimegy és úgy vonyít végig 2 és fél percet, mint egy sakál, de továbbjutást érdemel, mert ő igazából többet tud ennél?
Azért Kván nem annyira rossz, hogy ennyire leminősítsük. Fatima betegen vállalta a produkciót, elszarta, kiesett. Ennyi. Az ment tovább, aki ott, azon az estén jobb volt.
De ezt megint nem értem. Eddig az volt a baj, hogy az ismert zenészek biztos protekcióval mennek majd tovább, erre az első élő adás rácáfol erre, és most ezért vádolják csalással a csatornát. Semmi nem elég jó ennek a magyar közönségnek? -
#370 Nekem bejött Quan, Fatimát meg nem bírom, de itt most a The Voiceról volt szó, nem a The Lookról. -
#369 Egy traktornál azt mondom oké, de egy Quant továbbvinni egy Fatimával szemben egy műsornál, aminek a címe: The Voice? :D
Ezért voltam mérges amikor Karai továbbment. Oké, csendes, aranyoms, a másik meg bunkózott vele, meg minősítette, de akkor hívjuk a műsort The Looknak, ahol jópont, ha valaki tud még énekelni is. (Ok, Russel Crowe is énekel a Nyomorultakban.) Madonnát se az életviteléért szeretjük, és Amy Wnél se a lemezborítót néztük, ha hallgattuk. :)
Fatimának itt talán mindenkinél jobb hangja volt. Erre kiteszik egy Quannal szemben úgy, hogy nem adnak neki még egy esélyt, miközben JFK mennyit is kapott? Fatima esetében ráadásul kutyafasza se szólt volna egy Quannal szemben, ha így is továbbküldik. RÁADÁSUL Caramel személyesen is kötődik hozzá. Szóval ne mondjátok már, hogy ez Caramel döntése volt ... -
#368 Hát akárhonnan nézzük a mostani produkciója jobb volt, mint Fatimáé. -
#367 pont erről beszélek. ott is seggfej volt a másik csaj, ki is ejtették a picsába. -
#366 Akkor Karai Anna, hogy is ment tovább? Majd meghalljátok élőben, de ott sem a hang döntött a javára. :) -
#365 PR duma <> valóság -
#364 Ugyan Blikk, de ...
"Összevesztem a producerrel, de akár a TV2 vezérigazgatójával is összeveszek, ha a versenyzőimről van szó – jelentette ki harciasan Molnár Ferenc Caramel, aki szerint a hatalmas stúdió és a versenyhelyzet miatt sokkal érzékenyebbek az énekesek, amit a műsor készítőinek igenis figyelembe kell venni." -
#363 "Szegény Somló viszont olyan volt, mint egy nyugdíjasházból erre az alkalomra megfésült, nagyon idős bácsi, akinek fogalma sincs, hol van és miért van ott. Néha kérdeznek tőle valamit, és ő válaszol is, de ha Malek Andrea nem fejezi be a mondatait vagy nem fordítja őket magyarra, a büdös életbe' nem tudom meg, mi a véleménye az előadókról."
Itt -
#362 semmi köze a tv2nek fatima kiejtéséhez. kezelhetetlen hisztis picsa volt, a főpróbán is megmakacsolta magát, az élő műsorban is csak ült a seggén, tehát a koreográfus se tudta betörni. caramelnek a háta közepére se hiányzik, hogy erre menjen el az ideje/energiája, így hát szélnek eresztette... -
#361 Sokkal jobb ellen? Mint Quan? :D -
#360 Egy nappal előtte a főpróbán derült ki. :) -
#359 Jogos, de lehet nem ilyen egyszerűen működik. Meg lehet Fatima is vállalni akarta.
Ha meg őt juttatják tovább szar produkcióval egy sokkal jobb ellen, akkor meg az a kibaszás, és ott meg arra fogják, hogy Caramel Fatimát pártolja.
Annak a Berkes srácnak kellett volna ott állnia valamelyikkel, mert az a gyerek annyira steril, hogy ha a világbékét meglehetne személyesíteni, ez lenne az. Rettentően idegesítő, hiába van aránylag jó hangja is. -
#358 ja és még valami :) én nem vagyok valami nagy brainmaster, de ha kiderül, hogy az egyik lehetséges győztesnek baj van a torkával, mi a túróért nem pakolták át a következő adásba? :) feltétlenül most kellett énekelnie? :) vicces... -
#357 az akkora az arcom hogy alig fér be a képernyőbe idősebb csajszitól meg kiütést kapok...
amit a selejtezőn lenyomott a kiscsajjal szemben már elég volt, de erre rápakolt most is a kisfilmben ahogy oktatni próbálja a mesterét és az énektanárt, az eredményhirdetésnél pedig leolvasható a szájáról, hogy azt mondja: "ennyi :)" amikor Somló az ő nevét mondja :)
az a baj vele, hogy nincs akkora hangja mint amekkora arca és egója -
#356 nemtom mit esznek v. esztek ebben a Quan gyerekben, de egy annyira átlagos hangja van hogy csak na... ráadásul a selejtezőn is amikor énekelte azt a kis tinglitangli számot eléggé erőlködött, annál többre nem képes
egyetértek az egyik lenti hsz -el... Fatima kiejtése nem Caramel döntése volt hanem a TV2 -é... esélytelen, hogy Caramel kiejtse gyerekkori példaképét és az ország egyik legjobb női énekesét egy Quan -al szemben... nemtom, lehet sok a vietnámi Magyarországon akik nyomják rá a szavazatot vagy nemtudom...
tény és való, hogy nem énekelt jól tegnap Fatima, de egy esélyt megérdemelt volna, pláne hogy baj volt a torkával és ismerve a munkásságát/tehetségét :) bármit el tud énekelni szemben az 1.0 -ás Quan -nal akinek rém unalmas a hangszíne és a tehetsége sem túl kimagasló
na mind1. csalódtam a TV2 -ben és Caramelben is...
nekem Nika a kedvencem, tud ő ennél sokkal többet is... pedig simán leénekelte a mezőnyt tegnap, de ő is olyan mint Fatima, hogy bármit el tud énekelni :) -
#355 a szécsi ikreknek nagyon komoly hangjuk van. nekem eddig ők a legszimpatikusabbak. -
#354 Ja, az egész bandából ma Szabó-Kimmel volt a legjobb. Kár, hogy nem indult. :D
Király Linda meg tanuljon meg öltözködni, ha már olyan lett, mint egy tehén. -
Lord Mortanius #353 Leggyengébbek estek ki szerencsére. Kivéve Caramelnél, mert ott az ázsiai kölyök egyérteműen gyengébb volt a Fatimánál. -
#352 Mrámint amikor Écska és Heni párbajozott ! -
#351 Egyetértek az az idösebb nagy képű picsa nem odavaló nem elég hogy ugy néz ki mint egy Mumia de még a hangja is rossz és ezt a nézők is jól látták a fiatalabb csajt kellett volna tovább juttatni ! -
#350 Szerintem Saci jó volt, mindkét Szécsinek brutál hangszíne van. Nem Böbéhez kell hasonlítani, hanem a csapattársaihoz. Tuti, hogy Somló is őt vitte volna tovább, akármelyikkel állt volna ott. -
#349 Az a bajom a Voiceal, hogy jó, meg értelmesebb, mint a mostani gipsztraktor volt, DE!!! látszik, hogy a berántott kiöregedett énekeseket nem csípik a nézők, ami helyes, viszont, a többiek meg van egy hangszínük, és csak abban nyomják. Sőt, még Nika és Fatima is. Pontosabban, Fatima most már nem, de Nika elég rendesen ugyanazt a stílust erölteti.
Viszont Nádor Dávidtól és ettől a Czverovszky Henitől, főleg, mint ember és mint hang is, hányok. Nádor Dávid idegesítő, egyet tud, és erre most ráállt, mintha Renatot látnám és hallanám az első BBből. Heni pedig egy talpig nagyképű picsa, akinek az angol kiejtése katasztrofális.
Berkes Olivért az anyja nyomta tovább. Csak meg ne nyeressék vele.
Igazából talán Torzsa Gabiban látom a megmaradtak közül az egyetlent, aki bármit el tud énekelni.
SDávid, mint Dombovári a Showder Klubból. -
Gábor3 #348 Mestereknél Malek Andi az első két adásba nem volt szimpi... viszont azután normálisabb lett és mostanra tényleg jó dolgokat mond, jó észrevételei vannak. A párbaj próbáin is látni lehetett, hogy minden erejét bedobja, szigorú, és kimondja amit kell. Misivel nincs bajom, neki is megvan a saját véleménye, ez szerintem jó dolog, hogy különbözőek. Somló tényleg unalmas, sokszor ugyanazt mondja, vagy nem mond semmi szakmabelit. Karamelnél meg utálom, hogy szinte minden dal után leesik az álla,. hogy a szívébe hatolt stb stb, emiatt nagyon unalmas. -
#347 Az ikrek esete érdekes. Hiába különleges a hangjuk, azért állandóan ugyanabban a stílusban nyomni, ejjj. Ja, és qurvára izgultak mindketten, de talán Böbe esetében Lakatos Márk nem kefélt mellé, mert még jól is állt neki. -
Gábor3 #346 Fatimán én is meglepődtem, azt hittem tovább húzzák, de örülök, hogy jó döntést hozott Caramel. Talán csak a rocker srác kiejtését sajnálom kicsit, én Sacit küldtem volna haza, nem jön be a hangszíne. Viszont érdekes, mert testvére Böbéjé viszont nagyon tetszik, úgyhogy ott örülök, hogy bent maradt. -
#345 Ha nem tudnám, hogy Fatima kiejtése a TV2 döntése volt, még azt is mondhatnám, hogy ez a MFC tökös gyerek, de a főpróba eseményei alapján várható volt, hogy balhés emberkét nem visznek tovább.
A Qurva jóért köszönet a srácnak.
Somló a legbénább mester, a legértelmesebb, leglogikusabb szerintem élőben a Malek, és talán a legszórakoztatóbb is. MFC kevesen tudnak ilyet dumájával viszont tele a tököm. Misinél a szálka és gerenda szintén nagyon kínos ... -
#344 kik estek ki? vagy hogy ment ez a választás?
annyit láttam, hogy fatima meg drogos gyerek kiesett. -
#343 Én egyedül Somló döntésével nem értek egyet amikor az öreget jutatta tovább ! De a többivel egyet értek ! -
#342 Élő adásban - a lányok kurva jók voltak, ááá kész ez a csávó
Ez a műsor nagyon utálható lesz(főleg a későbbiekben), mert itt mindig hatalmas tehetségeknek kell majd kiesnie. -
#341 Misi döntése se volt meglepő a nézök viszont jól döntöttek !
-
Dean Winchester #340 LOL :D" a lányok kurva jók voltak "
sztem 1-2 kanyar volt a srácba :D
-
Dean Winchester #339 de örülnék ha nika kiesne...