The voice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Itt van egy kissé kaotikus leírás, de a lényeg nagyjából leszûrhetõ.
Tyler1
Élõ adásban változik a séma valamit? Ott is minden párbajról csak az egyik jut tovább? Mert akkor gyorsan véget ér a mûsor, ha minden adásban felezõdik majd a mezõny. Illetve, hogy a zsûri szavaz-e ott is, vagy már a nézõk?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

na végre akkor lessétek:) kár h nem láthattam, ezekszerint most mennek a párbajok:)

Meg fogtok még lepõdni 1-2 döntésen. Balázs-Olivér féle párbaj kurva jó volt majd meglátjátok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jó látni, hogy végre jót is írnak a magyarokról és nem csak a sláger (kurva szarok vagyunk, égés az összesnek a hangja..stb) :)
regina vs berkes
reginának a hangszíne jobban tetszik
berkes hanglejtésben,érzelemben jobban kiadja amit kell, de reginanak kéne tovább mennie :D

örülök, hogy somló is így döntött :D
a.carkey
Sajnos, ez sem a hangról szól.

A medve nem játék.

Tyler1
Érdekes, hogy párbajon is PONT ezt a dalt kapták :)

Mondjuk szerencsére azóta megtanulta elénekelni, mert ez borzalmas :D

MerlinW
Ennek a Böbe lánynak világklasszis hangja van... A tesó sem rossz, de Böbe a brit/amerikai X-ben is komoly esélyekkel indulhatna.

[merlinw.org]

a.carkey
A másik csaj sem volt rossz, sõt, csak ugye a média: nem véletlenül választották be az ikreket a párbajba. Egy élõ adást meg kell élniük, aztán majd meglátjuk mennyire jók is.

Egyébként már a kisfilmekbõl lehet vágni ki jut tovább. Na pont emiatt undorító bulvárgeci a tv2 is, The Voice ide v. oda.

A medve nem játék.

Köszönöm!

Tyler1

Gyönyörûszépen lemaradtam róla... Vissza lehet valahol nézni mostanság? Thx!

Tyler1
A Szécsi ikreknek brutál hangszínük van 16 évesen. Pedig direkt nem nekik szurkoltam, mert két kis idétlen tini picsának tûnnek, de ahogy énekelnek...

Tyler1
Somló bazmeg-.-

a válogatáson mondta is, hogy ismeri és dolgoztak is együtt...
én innen mndtam amit :D
precision
a Voice -t amúgy a nézõk 99% -a klasszikus tehetségkutatónak nézi, és nem akar ennyi háttéranyagot és interjút látni, látni akarja a bénázásokat is a selejtezõn..stb., szóval egy xfaktor v. megasztár jellegû mûsort vártak, holott a Voice nem ilyen mûsor

ezt kellett volna a TV2 -nek egyértelmûen a nézõk tudtára adni és talán többen néznék

amúgy egyetértek, a válogatásokon is volt olyan, hogy egy énekesre elment 15 perc adásidõ, amibõl az ének 2-3 perc volt, a többi interjú, ölelkezés Szabó-Kimmel -el, és a kampánybeszédek, hogy válassz engem

ezzel együtt tényleg mérföldekkel színvonalasabb ez a mûsor mint a FosFaktor, amit már 3 héttel ezelõtt canceleztem, már nem nézem... kritikán aluli szar az egész tényleg... megnézem Oláh Gergõ és Antal Timi produkcióit a neten és "letudom" 10 perc alatt a 3 órás szart :)

Bazinga!

precision
Egyértelmû volt, hogy a Dávidot fogja tovább vinni... hisz jobb énekes mint a Krisztián

amúgy a Krisztián (aki Kicsi Nyúl mûvésznéven fut már nagyon régóta youtubeon) szerintem nem ismerõse a Caramelnek és még nem dolgoztak együtt... de lehet rosszul tudom

amúgy a Nyúl az egyik legjobb zeneszerzõ az országban, a hangja már nem annyira jó, de azért nem lehet rá mondani, hogy tehetségtelen... kicsit a stílusán kéne csiszolni és jó lenne

Bazinga!

a.carkey
Ja, kiesik a szextraktor és mennek szombatra. :)

Vagy szombaton az RTL táncoltatni fog?

Tök mindegy. Abban az országban, ahol milliónyian nézik az RTLes adásszünetet, na ott én nem venném kpnak ezeket a nézettségi tanulmányokat.

A medve nem játék.

FZoleee
Voice az eddigi 1,3M-s nézettségét elõzõ héten már 1,5-re tornázta fel, van még remény.
a.carkey
Szombat vs Péntek

A medve nem játék.

párbaj részben most 1 adás alatt kapunk 6 elõadást azaz 6 muzsikát hallhatunk.
faktorban 5 versenyzõ és mindenki 2 szer lép fel, szóval 10 elõadás plusz a közös produkció.
a voiceban több a rizsa, és a verseny elõtti bevezetõ ami uncsi... én is most letöltöm és oda "tekerem" a videót ahol kezdenek énekelni....

caramell döntésén meglepõdtem, azt hittem burait viszi magával ,elvégre ismerõse s együtt is dolgoztak. örülök, hogy nem így döntött különben jöhetne a duma, hogy ismerõs egyértelmû h õt viszi tovább...stb.

fatima továbbjutattásának sem örültem, szerintem a másik valamivel jobb volt bár lehet itt picit elfogult is vagyok :D
Tyler1
Azt nem értem, hogy az xfaktor hogy a szarba tudja még mindig elverni nézettségben? Annyival színvonalasabb ez a mûsor, mint a jelenlegi faktor, hogy érthetetlen számomra miért néz a többség tehetségtelen tucatzenészeket, mikor itt a kiesõk is jobbak, mint az egész rtl-es bagázs együttvéve.

Végre megvan a tv2 aduja, és nem tudják kihasználni...

én még eztán nézem meg :D majd megmondom feltûnik-e de fgyelni fogom :D
RatBaG
a tegnapi adásban másnak nem tûnt fel, hogy szarul volt összevágva az eleje, és már akkor behallatszott véletlenül, hogy caramel dávid nevét mondja majd?
tv2, lol.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
a colos csaj egy öntelt picsa volt, jó hanggal, de tucat ilyen van. a hörgõs meg legalább egyéniség, és azért a sima éneklése se olyan rossz.

az feltûnt másnak is a végén, hogy a dénes gyereknek bevágásonként változott a szeme színe? egyszer ilyen sárgás-barnás volt, utána meg kék...

Per Aspera Ad Inferi.

fehér adrienn Taiwanon van énekversenyen :DD LOL
a.carkey
Hogy engedhették be az XFaktorba a jelenlegi mezõnyt, köztük JFKt? :) Biztos szarabbra mérik a voice nézettségét, de ezek azok az arcok, akik a tehetségkutatókból kiestek, és bármelyik jobb eddig, mint a jelenlegi XFaktoros gépezet.

A medve nem játék.

Ez a Blanka meg a Dávid mit összenyekeregnek ! <#falbav><#violent><#gun><#szomoru1>
M indkettõ hûzhat haza ! <#levele><#szomoru2><#wow1>
a.carkey
Biza.

A medve nem játék.

Zeraa
na most a pasinak kellene tovább mennie

a.carkey
Az elsõ kör kibaszottul pofára ment. Az egyik énekelt, a másik hörgött, mégis a hörgõt nyomták tovább. Baszott gáz lesz ez így, mert elindul az, ami a reteknél, hogy melyikbõl lehet kihozni a legtöbb smst. Susan Boylet itt kiverné valamelyik ikerlány, az tuti ...

A medve nem játék.

a hörgés a végén tényleg már gáz kategória
Dénes ment tovább asszem úgy hívják, a vaklány is szépen énekelt sokat drámáztak. Ezekszerint bevágták, amikor Misi kiment

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igen a duettnél azért kiderül, hogy ki a jobb :D
de a kalapos vs vak párbajról tudsz vmit? spoilerbe ezt elmondhatnád ! mutattak elõzetest ,hogy pont ennél kiment misi szellõzni mert nem tud dönteni pedig sztem tök egyértelmû, hogy a kalapos menjen tovább
elárulom, hogy élõben én alig tudtam különbséget tenni annyira sok a jó hang a duetteket várom majd

egész jó a mezõny :D
mondjuk itt megint a pénz is dönthet, ugye a mentrook döntik el, hogy ki megy tovább...
a szõke csaj caramell csapatából tuti továbbmegy xD 1-2 cummantással ezt el is intézi magának :D
viszont kíváncsi lennék,hogy a kalapos vagy a vak fog továbbmenni a köv. körbe ?
Nagyon remélem, hogy a kalapos
Zeraa
ooooooooo óóóóóóóóóóóóóóóóóó

Duettokot ! <#szomoru1>
Somló csak a csajszi térdét vette észre <#idiota>

Ez a csaj egy kalap szart nem ér. A Mezõ meg rányomott.
Be is égett vele ! <#hehe>
Caramel már megint a lélek szöveggel jön <#wilting>

ez is az is:)

egyiken kicsit felháborodtam, mert a saját egyénisége miatt nem juttatták tovább...mezítlábas csajsziról beszélek õ pl favom volt az élõben és a Pink/Tóth Gabi utánzatot juttatták tovább...majd meglátod lelõném a mûsort, ha mindent elárulnék. Ezen pl eléggé felháborodtam

inkább + vagy - irányban?
rendesen

-a

<#eljen> következõ mûsorban már a párbajok lesznek. Rendesek meg fogtok lepõdni a kik és milyen produkcióval kerültek be:)

Tyler1
Pedig már ott is jó volt, sokkal jobb, mint pár akkori döntõsük. Tv2 nagyot foghat vele.

http://www.youtube.com/v/h40r55ksctA?version=3&hl=hu_HU

Tyler1
Tényleg, faktorban volt :)

Zeraa
vagy faktorban nem is tom pontosan

Zeraa
Megában:)