The voice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Meg fogtok még lepõdni 1-2 döntésen. Balázs-Olivér féle párbaj kurva jó volt majd meglátjátok
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
reginának a hangszíne jobban tetszik
berkes hanglejtésben,érzelemben jobban kiadja amit kell, de reginanak kéne tovább mennie :D
örülök, hogy somló is így döntött :D
Mondjuk szerencsére azóta megtanulta elénekelni, mert ez borzalmas :D
[merlinw.org]
Egyébként már a kisfilmekbõl lehet vágni ki jut tovább. Na pont emiatt undorító bulvárgeci a tv2 is, The Voice ide v. oda.
A medve nem játék.
én innen mndtam amit :D
ezt kellett volna a TV2 -nek egyértelmûen a nézõk tudtára adni és talán többen néznék
amúgy egyetértek, a válogatásokon is volt olyan, hogy egy énekesre elment 15 perc adásidõ, amibõl az ének 2-3 perc volt, a többi interjú, ölelkezés Szabó-Kimmel -el, és a kampánybeszédek, hogy válassz engem
ezzel együtt tényleg mérföldekkel színvonalasabb ez a mûsor mint a FosFaktor, amit már 3 héttel ezelõtt canceleztem, már nem nézem... kritikán aluli szar az egész tényleg... megnézem Oláh Gergõ és Antal Timi produkcióit a neten és "letudom" 10 perc alatt a 3 órás szart :)
Bazinga!
amúgy a Krisztián (aki Kicsi Nyúl mûvésznéven fut már nagyon régóta youtubeon) szerintem nem ismerõse a Caramelnek és még nem dolgoztak együtt... de lehet rosszul tudom
amúgy a Nyúl az egyik legjobb zeneszerzõ az országban, a hangja már nem annyira jó, de azért nem lehet rá mondani, hogy tehetségtelen... kicsit a stílusán kéne csiszolni és jó lenne
Bazinga!
Vagy szombaton az RTL táncoltatni fog?
Tök mindegy. Abban az országban, ahol milliónyian nézik az RTLes adásszünetet, na ott én nem venném kpnak ezeket a nézettségi tanulmányokat.
A medve nem játék.
faktorban 5 versenyzõ és mindenki 2 szer lép fel, szóval 10 elõadás plusz a közös produkció.
a voiceban több a rizsa, és a verseny elõtti bevezetõ ami uncsi... én is most letöltöm és oda "tekerem" a videót ahol kezdenek énekelni....
caramell döntésén meglepõdtem, azt hittem burait viszi magával ,elvégre ismerõse s együtt is dolgoztak. örülök, hogy nem így döntött különben jöhetne a duma, hogy ismerõs egyértelmû h õt viszi tovább...stb.
fatima továbbjutattásának sem örültem, szerintem a másik valamivel jobb volt bár lehet itt picit elfogult is vagyok :D
Végre megvan a tv2 aduja, és nem tudják kihasználni...
tv2, lol.
Per Aspera Ad Inferi.
az feltûnt másnak is a végén, hogy a dénes gyereknek bevágásonként változott a szeme színe? egyszer ilyen sárgás-barnás volt, utána meg kék...
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
M indkettõ hûzhat haza ! <#levele>#levele><#szomoru2>#szomoru2><#wow1>#wow1>
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de a kalapos vs vak párbajról tudsz vmit? spoilerbe ezt elmondhatnád ! mutattak elõzetest ,hogy pont ennél kiment misi szellõzni mert nem tud dönteni pedig sztem tök egyértelmû, hogy a kalapos menjen tovább
mondjuk itt megint a pénz is dönthet, ugye a mentrook döntik el, hogy ki megy tovább...
a szõke csaj caramell csapatából tuti továbbmegy xD 1-2 cummantással ezt el is intézi magának :D
viszont kíváncsi lennék,hogy a kalapos vagy a vak fog továbbmenni a köv. körbe ?
Nagyon remélem, hogy a kalapos
egyiken kicsit felháborodtam, mert a saját egyénisége miatt nem juttatták tovább...mezítlábas csajsziról beszélek õ pl favom volt az élõben és a Pink/Tóth Gabi utánzatot juttatták tovább...majd meglátod lelõném a mûsort, ha mindent elárulnék. Ezen pl eléggé felháborodtam
-a