The voice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyok oda a szöszikért, de ebben a csajban van valami, ami miatt nagyon bejön. Szeme meg a stílusa imponáló<#vigyor2><#crazya> meghát rockos és belevaló baszki sajnálom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
De annak örülök hogy a kövér malac kiesett ! :D
wesker24
Annáért nagy kár én öt juttatam volna tovább !
Grove4
lófasz... komolyan miért nem lehet legalább 1 igazán rokkos csaj a mezõnyben?? Miért nem elfogadott ez a mûfaj??? Miért kell mindenkinek nyálgépnek lennie???

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sok a srác a csajokat itt most kipottyantották...

Anna igazán bekerülhetett volna:S még jó h a rocker Péter bentmaradt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Caramel amikor felment a színpadra, átment már mentalistába...
Caramel a színpad a tied !
áá a picsába:(

a dráma fokozódik:)

Grove4
szerintem sem, pedig én is szeretem ezt a csajt

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sejteni lehetett h a Henderson gyerek azonnal bejut:)

Annát és bejuttatnám félõ a Caramel nem õt fogja:S

Pátkai kiesett, Dénes és Szilárd is továbbment

Réka kiesett

Torzsa Gabi is tovább ment, ma nem hallottam õt sajnos késõn kapcsoltam ide

Peti a rocker srác marad:)

Grove4
remélem a ludas matyi megy, ott a balszélen

FrezeR
a sok rágózástól lehet :)

ááá nem:D, ott voltam 1-2 forgatáson és hát majdnem lement a nap mire kinyögte a szavakat

Grove4
hanggal nincs probléma

Amúgy somló szívott valamit? nagyon nehezére esik befejezni a mondatokat. csak én vettem észre?

:DDD

na azért ez is százszor jobb mint a Zámbó gyerek elõadása , de az eredetit ez se übereli...
mintha a srácnak a hangja be lenne rekedve :S
viszont hangilag rendben van, 17 évesen nagyon érett hangja van

Shiwo
mondjuk egy ilyen "csak azt szereném kiadni magamból a színpadon, ami bennem van" sablon-szöveg után elég fail lenne, ha valaki eldobná vukkot élõ adásban <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Grove4
tudnám miért öltöztették a csávót bigyófelügyelõnek???<#fejvakaras>

jön a Henderson Dávid

Grove4
nem nagyon, nekem mondjuk egy manson dal lenne a non plus ultra :DDDD

Shiwo
hát, soad sem sûrûn fordult eddig elõ énekes mûsorokban magyarországon... vagy igen? <#fejvakaras>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Grove4
azért egy jó chop suey!!!!!!!! mekkora nóta!

Azért tetszik jobban a voice mint a faktor, mert itt úgy látom nem csak a popszart nyomatják

zúzta a systemet rendesen Annácska:D<#idiota>

RatBaG
ki volt az az orbitális barom, aki a chop sueyt adta a csajnak... fix kiesõ.

Per Aspera Ad Inferi.

jön a csíkos zoknis szöszi:D ez egyéniség ez a csaj, de zárkózott valóban

ja ez a csávó énekelt duettet ilyen esküvõi öltönyben:D elég jó hangja van

Bálint is a kedvencem volt de akkor egyedinek tûnt és azóta is azt a sablont nyomatja, másik oldalát is megmutathatná mert ez így nekem unalmas...
ForzaInter
konkrétan szar. ez a dal kurvára nem illett hozzá.

Yo, Bitch!

Pákai Petra elég gyér volt most

a c****t hagyd már légyszi.

ez a weisz viktor hangja csak nekem Patakis ?
Ez valami istentelenül szar !
Amúgy az ózdi cigány dala már alapból szar, de így meg fõleg !
pffffffffffffffffffffff hogy voltak képesek ennek a KRP -nak a majka számot odaadni???
tiszta nevetséges, ha valaki idekapcsol a voicera és csak ezt látja akkor azt mondja milyen undorító szar mûsor :D
errõl a tagról a kelly family jut eszembe
jaaaa tényleg .DDD
a második mondatod tetszett :DDDD
De már a múlt héten kiesett ! Meg kurvajózott is élõ adásban !
Nem kellene lemennie Charlie Sheen-be !
egyik kedvencem :D szóval nem kellene..
A drogos gyereket nem kellene már hazazavarni ? <#confused>
a mûsorvezetõnek nem is rossz a hangja vazze, indulhat jövõre a faktorba :DD
ja az tud az a srác, de szerintem picit túlértékelik...

nehéz lesz itt eldönteni ki a legjobb:)

öregharcsa
Szerintem meg jobban énekelt az adásban a kis viet gyerek, és csak ez számít, nem lényeges honnan jöttél és ki is vagy/voltál, mert ha ez döntene egy Voice-ban már régen rossz. Minden adáson, próbán ott vagyok látom mi történik. Megérdemelten ment tovább Quan.

http://pspfilez.extra.hu/

Tyler1
Igen, a 4 kiesõ közül õ volt az egyik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Fatima esett ki elsõnek akkor?

Külföldrõl sajnos nem tudtam nézni:S

a.carkey
Nem tudlak és akarlak meggyõzni.

A balhé vagy csak kezelhetetlenség miatt, vagy csak mert nem úgy táncoltak, ahogy a TV2 fütyült jelenleg dobnak olyan énekeseket, akikben sokkal több van, mint akik miatt kiestek, miközben hótbunkó, tajparaszt énekeseket, mint ez Heni is továbbengednek.

De ez van. Csakhogy ez nem a The Voice így, hanem a Megasztár 112323, csak több a jóhangú, mint a Retek raktorjában.

(Szegény Susan Boyle, itthon élõ adásig se jutott volna ...)

A medve nem játék.

Tyler1
Tehát ez akkor is igazságtalan lett volna, ha Fatima kimegy és úgy vonyít végig 2 és fél percet, mint egy sakál, de továbbjutást érdemel, mert õ igazából többet tud ennél?
Azért Kván nem annyira rossz, hogy ennyire leminõsítsük. Fatima betegen vállalta a produkciót, elszarta, kiesett. Ennyi. Az ment tovább, aki ott, azon az estén jobb volt.

De ezt megint nem értem. Eddig az volt a baj, hogy az ismert zenészek biztos protekcióval mennek majd tovább, erre az elsõ élõ adás rácáfol erre, és most ezért vádolják csalással a csatornát. Semmi nem elég jó ennek a magyar közönségnek?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

a.carkey
Nekem bejött Quan, Fatimát meg nem bírom, de itt most a The Voiceról volt szó, nem a The Lookról.

A medve nem játék.

a.carkey
Egy traktornál azt mondom oké, de egy Quant továbbvinni egy Fatimával szemben egy mûsornál, aminek a címe: The Voice? :D

Ezért voltam mérges amikor Karai továbbment. Oké, csendes, aranyoms, a másik meg bunkózott vele, meg minõsítette, de akkor hívjuk a mûsort The Looknak, ahol jópont, ha valaki tud még énekelni is. (Ok, Russel Crowe is énekel a Nyomorultakban.) Madonnát se az életviteléért szeretjük, és Amy Wnél se a lemezborítót néztük, ha hallgattuk. :)

Fatimának itt talán mindenkinél jobb hangja volt. Erre kiteszik egy Quannal szemben úgy, hogy nem adnak neki még egy esélyt, miközben JFK mennyit is kapott? Fatima esetében ráadásul kutyafasza se szólt volna egy Quannal szemben, ha így is továbbküldik. RÁADÁSUL Caramel személyesen is kötõdik hozzá. Szóval ne mondjátok már, hogy ez Caramel döntése volt ...

A medve nem játék.