619
The voice
  • IXEMGabeo
    ez az Saci jó is volt remek döntés!!
  • IXEMGabeo
    nem hiszem el, ha ezt a díva utánzatot viszi be a Somló...
  • IXEMGabeo
    Regina!!!!!!
  • IXEMGabeo
    jó lenne, ha ez a Heni esne ki
  • IXEMGabeo
    rocker Péter megy tovább:)

Gabi kiesett:(
  • IXEMGabeo
    bassza meg pont Peti és Gabi maradt a végére:S
  • RatBaG #452
    malek andit továbbra is szívlapáttal kezeltetném.
  • IXEMGabeo
    áá óriási:) Ennek kell megnyerni
  • IXEMGabeo
    hát ja, elején még elment, de nyerni nem fog így a végén:)

Jön a kedvenc a Nádor Dávid utsónak:)
  • RatBaG #449
    ez a gájer majom tényleg nem tud semmi mást, csak swingesíteni a dalokat, röhejes.
  • RatBaG #448
    kurvajó ez a mai műsor, annyit bakiznak, rég röhögtem ennyit...
  • IXEMGabeo
    Ez a Dénes nagy esélyes a döntőre...
  • IXEMGabeo
    Saci az jobb nála sokkal
  • Grove4
    de olyan szar hangja van ennek a böbének, hogy nagyon...
  • IXEMGabeo
    mekkora fail összekeverték a 2 Szécsi lányt:D:D
  • IXEMGabeo
    ez a Regina valami csodaszép
  • IXEMGabeo
    ennek a tagnak a párbajnál olyan buzis hangja volt:D azért tud valamit
  • wesker24
    Na ennyit erről nem volt itt semmi még a táncos lányok is mások voltak !

Misi lecseréltette a táncos lányokat ! Hogy dögölne meg !
  • wesker24
    Na vazze a bányarémmel kezdenek ! Ehh ! :D
  • a.carkey
    Főpróba volt, esti show meg élő, úgyhogy biztos nem vágják ki. Ez volt a prozása a műsornak. Ahogy a traktornál JFK életbentartása. Utána esett a nézettség. :D
  • FrezeR
    biztos véletlen volt...:)
  • wesker24
    Na a mai Voice-ban lesz cici villantás ! xD

Botrányba fulladt a Voice főpróbája mert amikor Büdi Szilárd énekelt az egyik táncosnő a próba végeztével letépte magáról a melltartót !

Büdi Szilárd is zavarba jött hiszen itt állt közvetlenül mellette de a legjobban Misi akadt ki ! xD

Kíváncsi vagyok leadják-e az esti showban vagy egyszerűen kivágják az egészet !
  • kill3r21
    Srácok nem tudjátok mi annak a számnak a címe, ami az eredményhirdetés közben szól?
    Amikor már egy csapanak lezárult a szavazása...
    Ilyen filmzene feeling
  • IXEMGabeo
    ki a lamantin?:D
  • a.carkey
    lamantin :)
  • Dean Winchester
    én csak azt írtam el ami várható...
    egyébként én is most őt juttattam volna tovább..
  • RatBaG #432
    nem értem mit problémáztok ezen a büdin. ha fatimát ki lehetett ejteni a szar előadása miatt, akkor a lamantin is simán repülhetett. botrányosan fos volt ez a britneys szám.
  • Dean Winchester
    na igen :D nem is volt kérdés,hogy büdit viszi tovább! lehet egyik emberének jobb a hangja a másiktól viszont ha vele összeveszik vagy utálja , a másikkal meg kibaszott jóba van akkor ne mondja senki, hogy majd hang alapján fog dönteni. egyértelmű,hogy azt viszi tovább aki számára kedvesebb...
  • IXEMGabeo
    ja elég sok olyan van, akik indultak korábbi X faktor selejtezőkben...

Dénes pedig tényleg állati jó
  • a.carkey
    Másik megállapításom:

Kinek a rokona ez a jóga tanár? Tény, hogy a Majka szám ebben a formában ugyanolyan fail volt, mint "Spitney Bears balladája", de akkor is: ennyire talán a Bűdit nyomják gőzerővel.

Ilyen duma annál is, hogy "megismertelek titeket a próbák során" - mondta "a Mihály". Meg Bűdi ugye nagy haverja, plusz ismeri tíz éve ...

De kellenek a gyengék is.

Egy biztos, ez a Pál Dénes (remélem jól írom) egy világklasszis. Ezzel a Garou számmal zseniálisat nyomott, bár a francia pasi jobban "Johnny Hallydayesebb", de jó lesz ez. Talán ő az egyik legerősebb énekes a Voicban.

Torzsa Gabinál ez a számot bevállalni. OMG. Mondjuk nem volt ellenfele másodikként se, de zavaró volt, mint Pákai ezzel a fossal.

BTW,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Torzsa Gabi ebből ...

... lett ez:

Szóval lehet szidni ezt a homár Lakatos Márk gyereket, mert néha nagy béna állat tud lenni, de azért itt látszódik, hogy mennyire keményen felépítette ezt a csajt szinte a nulláról. Jó a hangja, így tényleg érdemes volt vesződni. Most nézett ki a legkorrektebben.
  • a.carkey
    Gyerekek. Csapjátok fel a youtubeot és vegyétek az ELSŐ számot ami nem faktor vagy voice mindkét tagtól a párbajból! De vehetitek bármelyiket ...

• a.carkey
    Ez a Voice, nem a Look, az Elite "sztárkeresője" ... :D
  • a.carkey
    Mi volt a jó benne? Tud hörögni? Mert amit nyom, az a youtubeon is fellelhető, és totál hamis ...
  • RatBaG #425
    szar volt a szám, vmi lightosabbal bejutott volna.
  • IXEMGabeo
    mondjuk abban a párbajban, amit toltak még a múltkor nem tűnt hamisnak a csajszi. Itt picit hallani lehetett, hogy igen, de legalább zúzós volt.
  • IXEMGabeo
    ez mondjuk igaz és ki is tárgyaltuk. Más jellegű a műsor színvonalban mindenképp jobb, mint a faktor...
  • Dynamic
    Jah, csak a lényeget felejtitek el. Ez a Voice, ami a hangról kéne szólnia, nem pedig X-faktor ahol "csak" show a lényeg, az elborult meg a rekedt hülyékkel. Anna akármilyen showt is csinált, ez az előadás fájdalmasan hamis volt. Ezt kár lenne vitatni. Plusz a hörgés meg oké egyszer, oké kétszer, de harmadjára ne már. Komolyan hörögve akart célba jutni? Szerintem a Himnuszt is hörögve adná elő.
  • IXEMGabeo
    há mer most kezdtem el nézni amióta végeztem a statisztálással a múltkoriakat nem láttam őt is most láttam azóta a párbaj óta először és máris kiesik:S
  • wesker24
    Én is nagy kár érte én már akkor tudtam hogy a fiut fogja tovább juttatni amikor már csak 2-en maradtak Annával !
  • FZoleee
    Nem tudom miért sajnálja mindenki Annát. Örülök neki, hogy idáig eljuthatott, tényleg nem tehetségkutató kompatibilis produkció, de nekem bejött. Most viszont az élő adásban, amikor konkrétan énekelni kellett, olyan rohadt hamis volt... Hörögni azt tud, de azért ez mégis csak egy énekverseny.