The voice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caramel csapatában van a legtöbb mûmájer:D:D nem sajnálnám a Hendersont, de a Mr Swinget se

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
quan mehet haza.
bár ettõl a gájertõl is hányok. milyen jó lett volna a szõke csaj helyette...

Per Aspera Ad Inferi.

Szilárd bocsánat, kiesett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én már akkor felháborodtam mikor továbbjuttatták a mezítlábas csajszi ellen

itt ma a Böbe volt a leggyengébb neki kell kiesnie. Dénes meg a Dávid nagyon jó

kill3r21
mi ez a zene, megörülök....:D
RatBaG
háhááhá a vén kurva repült. egybõl levonult, nem bírta tovább a mûvigyort tartani

Per Aspera Ad Inferi.

az hagyján h a legszebb csaj, de még a hangja is jó:)

Te jó isten ez a Somló hová égeti még magát... Egy mondatot nem bír értelmesen elmondani.

CalebJoe
szúrnád mi?<#law>
ez az Saci jó is volt remek döntés!!

nem hiszem el, ha ezt a díva utánzatot viszi be a Somló...

Regina!!!!!!

jó lenne, ha ez a Heni esne ki

rocker Péter megy tovább:)

Gabi kiesett:(

bassza meg pont Peti és Gabi maradt a végére:S

RatBaG
malek andit továbbra is szívlapáttal kezeltetném.

Per Aspera Ad Inferi.

áá óriási:) Ennek kell megnyerni

hát ja, elején még elment, de nyerni nem fog így a végén:)

Jön a kedvenc a Nádor Dávid utsónak:)

RatBaG
ez a gájer majom tényleg nem tud semmi mást, csak swingesíteni a dalokat, röhejes.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
kurvajó ez a mai mûsor, annyit bakiznak, rég röhögtem ennyit...

Per Aspera Ad Inferi.

Ez a Dénes nagy esélyes a döntõre...

Saci az jobb nála sokkal

Grove4
de olyan szar hangja van ennek a böbének, hogy nagyon...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mekkora fail összekeverték a 2 Szécsi lányt:D:D

ez a Regina valami csodaszép<#szeret>

ennek a tagnak a párbajnál olyan buzis hangja volt:D azért tud valamit

wesker24
Na ennyit errõl nem volt itt semmi még a táncos lányok is mások voltak !

Misi lecseréltette a táncos lányokat ! Hogy dögölne meg !
wesker24
Na vazze a bányarémmel kezdenek ! Ehh ! :D
a.carkey
Fõpróba volt, esti show meg élõ, úgyhogy biztos nem vágják ki. Ez volt a prozása a mûsornak. Ahogy a traktornál JFK életbentartása. Utána esett a nézettség. :D

A medve nem játék.

FrezeR
biztos véletlen volt...:)

wesker24
Na a mai Voice-ban lesz cici villantás ! xD

Botrányba fulladt a Voice fõpróbája mert amikor Büdi Szilárd énekelt az egyik táncosnõ a próba végeztével letépte magáról a melltartót !

Büdi Szilárd is zavarba jött hiszen itt állt közvetlenül mellette de a legjobban Misi akadt ki ! xD

Kíváncsi vagyok leadják-e az esti showban vagy egyszerûen kivágják az egészet !
kill3r21
Srácok nem tudjátok mi annak a számnak a címe, ami az eredményhirdetés közben szól?
Amikor már egy csapanak lezárult a szavazása...
Ilyen filmzene feeling
ki a lamantin?:D

a.carkey
lamantin :)

A medve nem játék.

én csak azt írtam el ami várható...
egyébként én is most õt juttattam volna tovább..
RatBaG
nem értem mit problémáztok ezen a büdin. ha fatimát ki lehetett ejteni a szar elõadása miatt, akkor a lamantin is simán repülhetett. botrányosan fos volt ez a britneys szám.

Per Aspera Ad Inferi.

na igen :D nem is volt kérdés,hogy büdit viszi tovább! lehet egyik emberének jobb a hangja a másiktól viszont ha vele összeveszik vagy utálja , a másikkal meg kibaszott jóba van akkor ne mondja senki, hogy majd hang alapján fog dönteni. egyértelmû,hogy azt viszi tovább aki számára kedvesebb...
ja elég sok olyan van, akik indultak korábbi X faktor selejtezõkben...

Dénes pedig tényleg állati jó

a.carkey
Másik megállapításom:

Kinek a rokona ez a jóga tanár? Tény, hogy a Majka szám ebben a formában ugyanolyan fail volt, mint "Spitney Bears balladája", de akkor is: ennyire talán a Bûdit nyomják gõzerõvel.

Ilyen duma annál is, hogy "megismertelek titeket a próbák során" - mondta "a Mihály". Meg Bûdi ugye nagy haverja, plusz ismeri tíz éve ...

De kellenek a gyengék is.

Egy biztos, ez a Pál Dénes (remélem jól írom) egy világklasszis. Ezzel a Garou számmal zseniálisat nyomott, bár a francia pasi jobban "Johnny Hallydayesebb", de jó lesz ez. Talán õ az egyik legerõsebb énekes a Voicban.<#eljen>

Torzsa Gabinál ez a számot bevállalni. OMG. Mondjuk nem volt ellenfele másodikként se, de zavaró volt, mint Pákai ezzel a fossal.

BTW,

Torzsa Gabi ebbõl ...

... lett ez:

Szóval lehet szidni ezt a homár Lakatos Márk gyereket, mert néha nagy béna állat tud lenni, de azért itt látszódik, hogy mennyire keményen felépítette ezt a csajt szinte a nulláról. Jó a hangja, így tényleg érdemes volt veszõdni. Most nézett ki a legkorrektebben.

A medve nem játék.

a.carkey
Gyerekek. Csapjátok fel a youtubeot és vegyétek az ELSÕ számot ami nem faktor vagy voice mindkét tagtól a párbajból! De vehetitek bármelyiket ...

http://www.youtube.com/v/-amSi_WTzUs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/VgvZh3FZPT0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a Voice, nem a Look, az Elite "sztárkeresõje" ... :D

A medve nem játék.

a.carkey
Mi volt a jó benne? Tud hörögni? Mert amit nyom, az a youtubeon is fellelhetõ, és totál hamis ...

A medve nem játék.

RatBaG
szar volt a szám, vmi lightosabbal bejutott volna.

Per Aspera Ad Inferi.

mondjuk abban a párbajban, amit toltak még a múltkor nem tûnt hamisnak a csajszi. Itt picit hallani lehetett, hogy igen, de legalább zúzós volt.

ez mondjuk igaz és ki is tárgyaltuk. Más jellegû a mûsor színvonalban mindenképp jobb, mint a faktor...

Dynamic
Jah, csak a lényeget felejtitek el. Ez a Voice, ami a hangról kéne szólnia, nem pedig X-faktor ahol "csak" show a lényeg, az elborult meg a rekedt hülyékkel. Anna akármilyen showt is csinált, ez az elõadás fájdalmasan hamis volt. Ezt kár lenne vitatni. Plusz a hörgés meg oké egyszer, oké kétszer, de harmadjára ne már. Komolyan hörögve akart célba jutni? Szerintem a Himnuszt is hörögve adná elõ.
há mer most kezdtem el nézni amióta végeztem a statisztálással a múltkoriakat nem láttam õt is most láttam azóta a párbaj óta elõször és máris kiesik:S

wesker24
Én is nagy kár érte én már akkor tudtam hogy a fiut fogja tovább juttatni amikor már csak 2-en maradtak Annával !
FZoleee
Nem tudom miért sajnálja mindenki Annát. Örülök neki, hogy idáig eljuthatott, tényleg nem tehetségkutató kompatibilis produkció, de nekem bejött. Most viszont az élõ adásban, amikor konkrétan énekelni kellett, olyan rohadt hamis volt... Hörögni azt tud, de azért ez mégis csak egy énekverseny.