619
The voice
-
Béka Benő #218 A Mesterek szemen köpték a The Voice lényegét, így nincs tétje a műsornak.
-
IXEMGabeo #217 Biztos sokat tett le az asztalra, de ezek a nyihogásai, meg ez ahogyan játssza az eszit na meg a műölelések, nyáladzások engem kikészítenek, ez is természetesen az USA-ból lett átvéve, de lehet én nem vagyok túl érzelgős ehhez...valóban nem... -
#216 Igen, a nővére. Thália és kétszeres EMeRTon-díjas nemzetközileg is elismert színésznő.
Wiki
-
IXEMGabeo #215 igen sajnos sok olyat kipotyogtattak, akik pont tetszettek és a saját egyéniségük hozták el (pl a mezítlábas csajszi), de persze kiejtette a zsűri és olyan indokkal, hogy a másik már tapasztaltabb:( -
IXEMGabeo #214 Malek Andrea úgy akartam írni
Szóval ez rokona a Malek Mikinek? -
IXEMGabeo #213 most értem haza a Voice forgatásáról. Nos élőben is, akik bekerültek százszor jobbak már most, mint az X faktor énekesei együttvéve. Zsűri nagyon ócska, alig tudnak 2 mondatot beszélni kivéve a jobb szélső gyerek az a Tamás vagy ki. Somló összevissza makog a Caramel is összeszedetlen, a Malek (ez rokona a Mikinek) pedig iszonyúan idegesítő...és ráadásul rohadt nagy sablondumákat nyomnak értékelésnél...
Aki szeretné, hogy lelőjem a poént és elmondjam kik jutottak be az élő showba az írjon;) -
#212 bb -
#211 Borzasztó. Utoljára néztem a műsort. Jó szórakozást. -
#210 köszi a felvilágosítást:) -
#209 A fordulás nem szavazás ebben a műsorban, hanem igénylés. Amelyik zsűritag megfordul, az azért teszi, mert szeretné a hangot a csapatában. Ha többen fordulnak meg, akkor az énekes választhat kihez szeretne menni. Ha senki sem fordul meg, nem kell senkinek, hazamegy. -
probalkozo #208 The Voice 3. válogatás előadásai megtekinthetőek itt:
http://www.youtube.com/user/probachannel
-
#207 jaaa akkor bocs:) én kérek elnézést -
#206 Elég egynek megfordulni. -
#205 Mezőre adhatnának néha pólót is. -
Ironman2 #204 Ez mind szar volt idáig. -
#203 túl nagy az elvárásuk pedig simán jó volt -
#202 csak caramel fordult meg,hogy jutott tovább? ne értem én ezt -
#201 ez nagyon állat volt :) -
#200 Ennek a műsornak pont ez a lényege. Nem csak itthon, mindenhol. Ahogy Precision is írta ez nem tehetségkutató, hanem a tehetségek versenye. Mint az olimpia. -
#199 pedig a voice -ban szinte csak olyanok lesznek akik már félig befutottak, azaz van fellépésük
ez nem olyan fajta műsor mint egy megasztár vagy xfaktor, ezt kéne felfogni :) tekintsd egy énekversenynek és ne tehetségkutatónak
ráadásul az xfaktorban is vannak profik, olyanok is akiket az rtlklub hívott meg a műsorba, hogy induljanak... csak persze ők ezt nem vallják be, itthon sem, külföldi xfaktoroknál sem... ott van pl. a Lass Bea, színész, énekes...stb., tonnányi szerepe és felkérése van/volt... a színész gyereknek is állandó fellépései voltak az operett színházban vagy hol -
Dean Winchester #198 igen értem én de egy jelenleg is sok fellépéssel bíró menjen a pi***ba! Értem én, hogy jöhet csak én az ilyen versenyzőket alapból utálom, aki nem ismert még a nagyközönség számára annak drukkolok... -
#197 Korábban már írták itt, hogy ide fél profik is jöhetnek, akkor is ha 20 éve énekel és fellépett már számtalanszor. -
Dean Winchester #196 persze csak engem bosszant,hogy egy jelenleg is haknikkal bíró eléggé ismert énekesnő van jelen a műsorban! Azért egy ilyen ne nyerje már meg! Oké,hogy itt nem amatőrök vannak, de akkor legalább olyan jusson be akit mondjuk eddig még alig alig ismertek az emberek! Nik-t már mindenki ismeri jelenleg is rengeteg fellépése van, minek még egy ilyen műsor is? Ennyi erővel indulhatna Tabáni Pista vagy mondjuk Győzike is a műsorban :S
februárban pl. dunaszerdahelyen lépett fel -
#195 nálam ő a legjobb...neked meg a kalapos,nincs ebben semmi -
#194 engem malek andrea idegesít.. iszonyat irritáló.
nika meg az összes közül a legprofibb, ő már túl jó ebbe a mezőnybe szinte, ezt a vak is látja. -
#193 :DDDD
na mind1, tényleg ízlések és pofonok... de a kalapos srác _szerintem_ max tanulhat a Nika mellett :) -
Dean Winchester #192 pff ne túlozzunk már, a kalapos fószer sokkal jobb nála! Lehet még látunk ezektől is jobbat
MO hangja díja picit erős lenne :D -
#191 Bízok benne hogy Veres Mónika lesz Mo.hangja,mert amit ő tud azt kevesen tudják.... -
Balázs 17 #190 Misi elég idegesítő, ahogy minden alkalommal rájátszik -
#189 szerintem Misi és Caramel már heccből néznek egymásra, húzzák egymást, hogy kié legyen az adott versenyző
sokszor idegeskedett is Misi mert Caramel is megnyomta miután ő már rég megfordult -
Dean Winchester #188 Misi és Caramel is van ,hogy egymásra néz és kb. egyszerre nyomják meg a gombot vagy egyik megnyomja akkor a másik is rá csap! Somló meg csak előre néz és "maga" dönti el... nem néz jobbra se balra se... de ez a nézés igaz Malekra is...
Malek Andreatól én is komolyabb megnyilvánulásokat vártam, mintha egy 23 éves ember ülne ott... -
#187 voltam már olyan Caramel fellépésen ami egy kis klubhelyiségben volt megtartva, egy zongorista és egy gitáros volt mögötte, unplugged, semmi sem volt felerősítve... és ugyanúgy énekel mint a CD -n, semmi hamis, és technikailag verhetetlen ma Magyarországon, az én véleményem szerint
picit off, de elég csak meghallgatni ezt a számát, különösen a szöveget... és egyértelművé válik, hogy ez nem az a tinglitangli dedó divat szint, amit a legtöbb itthoni, leginkább tinisztár képvisel... akik sorra kapják a Comet díjat... Caramelt még csak nem is jelölik soha :)
-
Coolfire #186 Nem hangzik rosszul,az ilyen előadókat akkor is elismerem,ha nem szeretem amit csinálnak.Ha nem is playback-el,az külön pluszpont.
Ebben a "sztár" dologban tökéletesen egyetértek.
-
#185 Nika egy állat... ideje volt már a háttérből előlépnie.
Caramel pedig azért nagy szám, mert egyrészt az összes zenéjét ő maga szerzi, zenét és szöveget egyaránt... és nem ilyen hello mizu szerű tinglitangli szarokat hanem némely száma versként is megállná a helyét. Másrészt előben csontra ugyanúgy hangzik mint a cdn, egyszóval nem tehetségtelen. De manapság az a sztár aki autotuneozva szótagismételve dadog valami divatszart.... ilyen é-é-é-é-é és társai. Persze ha valakinek nem jön be maga a stílus amit Caramel képvisel az más kérdés. -
Balázs 17 #184 Páll Tímea miért nem bírja felfogni, hogy nem tud énekelni? lol
Megasztár -> X Factor és most Voice :D
Somlón sokszor látszik, hogy mi ez a szar, mindjárt elalszok, de mégis megnyomja a gombot hmm
egész műsorból egy dolog maradt meg bennem, az első srác amikor énekelt és mutatták a családját, az anyja mellett a nőnek jó melle volt:DDd -
Dean Winchester #183 a kommenteket bírom azért néha, ez is eléggé fail :DDD
baszki,hogy valaki ennyire figyelmetlen gy*kér legyen már, ott írják a voicban a szám címét...
"Valaki sűrgősen mondja meg hogy mi a számnak a cííííme
David Virag 20 perccel ezelőtt"
vs
eredeti (?)
-
#182 oké cool xD itt leszek... illetve a faktoros szobában ott várlak :) -
Coolfire #181 Pénzt remél belőle.Ha hg lennék,már lerendeztem volna,de így nem szólok bele.De ahhoz nagyon sok megtekintés kell,hogy ebből valami kis apró legyen,azért nyomul.
Nálad a faktorban is tolja magát.:) -
#180 Caramel tiszta lelkű,egyszerű,természetes,tehetséges és nincs elszállva magától pedig k-va jó hangja van:) meg olyan cukipofa olyan imádnivaló :) 3-4 év múlva sehol sem lesz Adélka nyugodj bele:) max vmi jó kis poresz filmben kap egy kis mellékszerepet -
Dean Winchester #179 jójó , ne reklámozd már annyiszor, köszi meg minden de a moditopicba akkor belinkelhetnéd a channelt aztán banner alá mehet is így bárki bármikor el tudja érni ill. egyből kéznél lesz :)