Diablo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ettõl függetlenül igazat adok!<#eljen>#eljen>
A Diablo I és II-vel pedig közel 2 éven keresztül játszottam anno multiban, coop és single-ben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nézzétek meg a Blizz off. fórumait... ott normális hangnemben képesek az emberek érvelni heteken itt.
Itt pár óra alatt elõkerül az ultimate:
- személyeskedés
- helyesírás
- troll
kártya.
Miért van ez így?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ettõl függetlenül simán besorolható az RPG mûfajba, ugyanis az nem csak a D&D világból áll.
A Black Isle minõségi RPG-t gyárt, a Blizzard minõségi hack'n'slash-t 😊 Egyik sem jobb a másiknál, mert nem egy kategóriában indulnak. Ennél egyszerûbben nem tudom elmagyarázni. Jobb úgy lehet pl. a Baldur's Gate a Diablo 3-nál, hogy valaki jobban szereti az RPG-t, mint a hack'n'slash-t. Ez esetben a fasznak vette meg 10e fölötti áron a Diablo III-t?
Ha meg nem vette meg, csak max bétázott, akkor fogja be a pofáját, mert az csak egy apró szelete a játéknak, az alapján véleményt nem lehet alkotni.
Jobb-e, mint a 2. rész? Naná, hogy jobb. Annak a fejlõdési rendszere egy rakás szar ehhez képest... Lehet hisztizni, de az egy alapjában elhibázott rendszer, fõleg egy ilyen, történetmesélés helyett karaktermenedzsmentre alapozó játéknál.
Itemizáció és balansz pedig folyamatosan változik. Az istenített 2. részhez (amivel gyenge 11 évet játszottam, mielõtt még...) még idén is (vagy tavaly év végén?) jött ki patch, szóval majd alakul itt is, gondolom ti sem egy hétre vettétek a játékot 😊
Ja, ilyen komoly dolgokon sírni, hogy nem AZONNAL tökéletes, hogy néha nem lehet belépni és ne adj isten valami mást kell csinálni? 😄 Szegény Ti 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ja és nincs nekró sem :/
Na majd pont te fogod meghatározni, hogy mi az RPG definíciója.
Nem rossz egyébként. Nekem a grafika kifejezetten tetszik. Csak a hack&slash mostanában már annyira nem jön be. Asszem kibírom az elsõ kiegig, vagy míg le nem felezõdik az ára.
Azért nagyobb volt a felhajtás, mint az érték.
Nálam 7.5/10
LZ forever
Az atvezeto videok viszont szokasos blizz minoseg, allkoppantos. Legjobb esetben is 6/10 )fasznak vettek mi minden fejlesztest a zart betabol..) Majdnem eleri a Titan Quest szintjet...majdnem...
# Genre: Action/RPG
Hivatalos oldalról.
De vitatkozzál a készítõkkel errõl.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Diablo, mint RPG? 😄
Az sem rossz elképzelés, hogy aki játszik, az nem mehet moziba, színházba, kirándulni 😄 (magam részérõl minden szabadidõmben nyomom a játékot, de ezt úgy értem, hogy miután megjöttem a moziból, sörözésbõl, stb.! ma pl. kertiparti lesz nálunk és utána kipróbálom öcsémmel a co-opot... ez hogy lehet? 😄)
Amúgy nálam 10/10-es játék, ami nem azt jelenti, hogy ne lennének kisebb hibái.
Nem lehet negatív vélemény? Miért ne lehetne?
Esetleg az a gond, hogy a negatív vélemények 90%-a olyan, mint ezé az agyhalott baromé, aki a Black Isle-t emlegeti a Blizzard vetélytársaként, nem? 😄
Mindegy, mehet tovább 😄
Amúgy egész szórakoztató a gyerek. Akinek van kedve végigolvasni ennek a színházba járó, magasan mûvelt, a számítógépes játékoktól teljesen elzárkózó embernek a megnyilvánulásait, az itt megteheti!
Jó szórakozást kívánok! 😊
Te, frappánsherceg.
Aki nem tudná frensys barátunk szerint gyíkemberek élnek a bolygó mélyén, és a holdon is földönkívüliek vannak.
Persze, õ egy nagyon komoly ember ettõl még! 😄
De ettõl függetlenül miért lenne az kocka, aki szereti a számítógépes játékokat? Nekem sincs már nagyon idõm játszani, de még így is kerítek néha sort egy-egy lazulós hétvégére, amikor felrakok valami jó kis oldschool game-t és orrvérzésig játszok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
WTF <#idiota>#idiota>, ez csak nekem ellentmondasos?
A jatekrol meg csak annyit,hogy vegyetek nem banjatok meg,bar egyelore nincs annyi benne mint az elodjeben,de majd a pvp meg esetleg egy kiegeszito,szerintem ujra biztosit majd akar egy evtizednyi jatekos tabort.En is kb.4-5 eve nem jatszottam ennyit mint most a d3-al.Jo erzes ujra fanatikusnak lenni,mint anno a d2-nel 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
de hát ez kell a barátok közt népének...
legenda 😄😄😄