Diablo 3

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Mivel az õszinteséget ezen a fórumon (nem úgy a külföldi, Blizzard community fórumon) senki sem díjazza, sõt rögtön flamert és trollt kiáltanak ezért én úgy gondolom, hogy:

Egy fantasztikus legenda született! Soha nem is volt, nem is lesz és nem is létezik ennél, szebb, jobb, balanszoltabb, elegánsabb, kiforrottabb játék játék.

A Bneten 18.000 Ft-ért megvásárolható kulcs, minden egyes fillérjét megéri!
A 45, néhol 55.000 Ft-ért kapható gyûjtõi kihagyására, semmibe vételére, pedig nincsenek szavak... ha kihagytad, tudd, hogy hibát követtél el! Talán még nem késõ, valahol még meg tudod venni!

Szerintem: 11(+ ∞😉/10

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Maak
"amikor a kilencvenes évek második felében megjelent a Blizzard legújabb remake"
ez eliras lenne? gondolom...

Amugy nekem is bejovos, bar teny, hogy nalam nem el annyira elevenen az elozo ket resz, mint sokakban akik anyalognak, es lehet emiatt en is befuggtem tole.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kandurex
nagyon fasza lett...évek óta nem játszottam játékkal ami 5-6 óránál tovább lekötött, végre ismét függõ vagyok...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

← ElőzőOldal 5 / 5