Új bizonyíték egy láthatatlan külsõ bolygóra?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Ez még nem tuti, mert a gyíkemberek lázasan dolgoznak az nwo-n a haarp segítségével, melyet a rocsild alap segítségével vettek meg, egy offshore cégen keresztül, ami elõször egy luxemburgi fodrász szalonként futott, majd ezotéria bolt lett.
Mert nincs saját fénye, és nem is veri vissza a napét?
Csak azt nem értem,hogy a mostani ûr távcsövek,sok,sok, fényévnyire is ellátnak,más galaxisok bolygóit vizsgálják.
Hogy nem fedezték akkor még fel,valószínû hogy nincs semilyen plusz bolygó.
ng0ofy
Egy csecsemõ is tudja, hogy egy mass relay van ott, mit nem értenek ezek?

Nem értem hogy gondolják hogy megtalálhatják.
Egy óriási Eldar ûrbázis van ott egy kapuval a mi a warp-ba nyílik. Mindenki tudja hogy ezek kapuk láthatatlanok, még a közelbe lévõ objektumokat is láthatatlanná teszi.
Az Eldarok részben látják a jövõt, tudják hogy felkészültnek ekll lenniük, mert a fajuk létezése hajszálon függ. Azon a kapun keresztül kellene megtámadniuk minket mielõtt még a csáaszár megszületik. Csak azért nem jönnek most, mert még túl alacsony a föld légkörének széndioxid szintje, a számukra és kurvára ráérnek mert még sok tízezer év fog eltelni míg a császár megszületik. Célszerû megvárniuk míg a föld számukra kolonizálhatóvá válik.
"1781-ben Sir William Herschel, brit csillagász zavart észlelt az Uránusz pályájában. 1821-re a francia Alexis Bouvard megalkotta feltevését, miszerint az Uránuszt enyhén "húzza" egy másik, még felfedezésre váró nagy tömegû bolygó a külsõ-Naprendszerbõl."

Tudtommal ezek az eltérések egyrészt a Plútóval, másrészt a relativitáselmélet után az abból fakadó eltérések újraszámolásával már rég tisztázva lettek. Szerintetek?
MerlinW
A "magazinok" 99%-a más forrásból gyûjti be, majd fordítja le a cikkeket. Nem tudósok dolgoznak az SG-nél és nagy valószínûséggel bennfentes kapcsolataik sincsenek az amerikai csillagászati társaságnál. Gondolom most piszok sok újdonságot írtam😊

[merlinw.org]

Chocho
De okos ott valaki (nem).

Gaming is believing.

mad mind
Szerinted menyi fantáziakép van egy nemlétezõ bolygóról? Mindenhol ezt a képet használják.

Kiegészítés

CSE: Csillagászati Egység
A Föld közepes távolsága a Naptól, értéke (kb) 149.6 millió km

The Solar Dynamics Observatory (SDO) meghatározást használ a wiki de lehetne csillagváros is ami inkább illik a képbe csak nem egyértelmû a megfogalmazás.

Egyéb iránt pont tegnap olvastam errõl (másik oldalon) egy cikket és egész véletlenül a elsõ fantázia kép volt mellékelve ahhoz is...

Ricsi remélem szakdolgozatot nem írtál.

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

← ElőzőOldal 2 / 2