Revolution (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jó akkor nem kiváló de nézhetõ na. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
Hahahahahahahahahahahahaha

Kurvára nem érdemes, nehogy kínozd magad vele 😄 A jelenleg futó legpocsékabb sorozat. Narxisra meg ne hallgass, õ mindent felajnároz, még a legfosabb fost is 😄 (Most ennél a hsz-ednél már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ezt nem gondolhatod komolyan, és te vagy a greatest troll, hogy évek óta szívatsz minket a dícséretekkel. közben meg csak trollolsz 😄 Komolyan nem tudom elképzelni, hogy tarthatja valaki ezt a bugyuta szart akár jónak is, nemhogy kiválónak... 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Érdemes. Ez egy kiváló sorozat!

Úgy a hatodik-hetedik rész óta nem néztem a sorozatot, kissé unalmas lett az elhúzódó gyerekkiszabadítás. Ami pedig inkább irritált, hogy a szereplõk tök ugyanúgy néznek ki, mint 15 évvel korábban. Érdemes folytatni a nézést?
cylonflatus
Egész jó volt ez a fél-évad záró rész, viszont egy k.nagy blõdség mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Anyuci miután kiiktatta az õrét azt a rohadék sickfuck vallatótisztet, és mielõtt lelépett miért nem vette ki a medált az erõsítõbõl? Miért nem verte szarrá az erõsítõt? Ok sietni kellett, de legalább a függõt ha kiveszi az idõbe se telt vol. Áhh, nõk...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Nagyon jól mondta Danny Maddigan az Utolsó akcióhõsben..mindig elpofázzák az idõt egy szimpla fejlövés helyett😊
írni akartam egy nagyon jót is 😊
szerintem a tn-ban sokkal szarabb volt minden
stargatelost
Hogy jön ide a Homeland? 😄 Ég és föld 😄
Terra Novánál tûrhetõbb, de nem igazából nem sokkal. Azt még végigszenvedtem a dínók miatt, ezt már nem fogom. Szar a világ, szarok a karakterek, szarok a színészek. Minden szar ebben a sorozatban.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

hát nem tudom az írók miért sírták el magukat ezen, de végülis nem untam

az meg hogy szar... mihez képest? terra novához képest iszonyat érdekfeszítõ minden rész, de pl. egy Homeland mellett inkább közepes syfy sorozatnak tûnhet
ReszegKoldus
Itt lesz az mindjárt, csak 4 hónap 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ez fasza volt,köv részt most....
Narxis
Pfff, ne idegesítsetek. 😄 Sztem tök jó volt, de tényleg, volt benne epic harc is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Monroe vs Matheson

Az elõzõ alagutas rész volt egy kicsit unalmas.

ForzaInter
az egész sorozat az😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Már nem nézem, de így látatlanban ki merem jelenteni, hogy szar rész volt 😄

Narxis
Na ha ez nem volt elég jó rész nektek akkor semmi sem...

Narxis
Csak neked. 😄

akyyy
csak nekem volt olyan érzésem mintha kimaradt volna egy rész? az elõzõ részben még beleestek a folyóba amin egy csomó ideig zegtek hogy jussanak át, aztán meg a néger nõt mutatták a nagy cuccal. ezek után a kövi részben meg már mennek a meró alagutba egy rakás emberel, meg egy kémel. WTF????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

arra én is gondoltam 😊
Profi lezárása lett volna a sorozatnak, amikor a kiscsaj felébred és kiderül, hogy csak álmodta <#idiota>

REAL MADRID

Andr0
a végén az öreg F@sz volt...

Armin & Ayu fan

a végérõl nagyon a breaking bad jutott az eszembe, és még gustavo is ott volt 😊
Átszálltak <#idiota>

REAL MADRID

Andr0
jóóóóóvótez 😊

Armin & Ayu fan

ForzaInter
<#taps>
megelõztél😄

Yo, Bitch!

Narxis
Neeeeem, azt azért nem. 😛

Am. mi van ha átszálltak egy másik vonatra?😄

stargatelost
Mint ahogy az egész sorozatot is 😄

Narxis
Akkor ezt elcseszték. 😄

Nem, mert a jelenet úgy nézett ki, hogy a városban szálltak le...
Narxis
Akkor lehet, hogy csak a hídig mentek vonattal. 😛

Elmondták, hogy 100 mérföldes körzetben nincs másik híd, mert lerombolta a militia mindet...
Narxis
De vonaton de biztos egy másik hídon.

Amúgy a testvérét nem vonaton vitték be a városba?
Mert ezen a hídon valahogy nem volt vonatsín...
Nekem is ez tûnt fel XD

Amúgy szerintem röhej, hogy elõzõ részben is meg most is valakinek a tesóját kellett kimenteni. De persze Dannyfijút nem megy. 😄

ReszegKoldus
Legnagyobb WTF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy a fiatal Mia hasonlított Norara, a fiatal Nora meg Miara... <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Ez nagyon jó rész volt, fogadjunk, hogy erre nem számítottatok, vége meg wtf... 😄

Narxis
Már az elején tudni lehetett ezt a kutatás dolgot, csak az nem volt világos, hogy szándékos volt-e vagy valami balul sült el. Jó lesz ez.

Közepes rész volt szerintem, fõleg az elejét untam. Nem tudom, valahogy úgy érzem túl gyorsan halad a sztori. Ráadásul nekem ez a dolog a kutatással, meg hogy elszívják az áramot, csalódás. Sokkal többet vártam ettõl a száltól.

REAL MADRID

na ez a rész most elég jó volt
haladnak a történetben...
de még mindig nem az igazi, és a kiscsaj még mindig nem tud színészkedni:S

Narxis
Na ez nagyon jó rész volt, újabb titkokra derült fény. Fény...értitek.. 😄

Pontosan. 😊 Semmi változás. Hiába jót tett nekik a 15 év áramszünet. 😊
Engem igazából az egyetlen, ami idegesít a sorozatban, az a felnõttszereplõk külsejének hiteltelensége. 15 év alatt (pláne ilyen 15 év) mit sem változtak, kvázi ugyanúgy néznek ki???
ForzaInter
sajnos..😞

Yo, Bitch!

szinte biztos, inkább az a kérdés, mennyi megy le belõle
666 szerintem cancel lesz.

REAL MADRID

ForzaInter
persze, vicc volt. azt hittem egyértelmû😄

Last Resortot én tegnap kaszáltam😄 Szerintem Arrow és a 666 a legjobb újonc.

Yo, Bitch!

szerintem a 666 jobb az újoncok közül

amúgy talán ha az Event is kapott volna egy Voice erõsségû felvezetést, még lehet most is azt néznénk
stargatelost
Hát jah, ezekbõl a Lost utáni elfuserált high-conept trágyákból még az Event volt az értékelhetõ. Revolution fényében meg fõleg 😄

akyyy
Francért töröltk az Eventet, az sztem tök nézhetõ volt jó sztorival, erre ez , pfff! 😞((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

stargatelost
Haha, ez ugye csak vicc akart lenni? <#idiota> Ha újoncról van szó, Last Resort a legjobb, ha meg ami most õsszel megy, hát lássuk csak: TWD, Dexter, AHS, stb.. igazából bármilyen sorozat beillik a Revolution elé.

ForzaInter
pedig nagyon jó sorozat. talán a legjobb dráma ami fut jelenleg.

Yo, Bitch!