461
-
#261 Ez kurva jó rész volt szokás szerint.
Köv. részben lesz 1-2 dolog amit itt egyesek hiányoltak a mindennapi élettel kapcsolatban:
Végre megnézzük milyen az élet a Monroe Republic-on kívül. :P Ezt már nagyon vártam. -
ldavid #260 végre láttam hogy használnak bringákat is :)
amúgy hol lehet ilyen telefontokot kapni?
-
#259 Tudom, ebből tudhatod, hogy igazat írtam. :P -
#258 Már április 2. van! -
#257 Újabb jó részt láthatott a kedves közönség! Szinte percenként születnek WTF-ek, meglepetés meglepetés hátán és remek harcoló jelenetek jellemzik ezt a sorozatot. Vagy egy tucat ilyen kellene még! -
#256 Amikor beesett a lyukba, akkor hallucinálta, hogy elment az áram, egyértelmű. -
#255 lol :D -
#254 ugy kell felfogni amugy a sorozatot, hogy ez Juliet egyik álma lost valamelyik évadában -
#253 Már a The Following-ot is szidod? :P lol... na jó az néha tényleg kiborított már engem is, de mindig meglepett valamivel ami miatt nem tudtam kaszálni :D -
#252 Jaja, felfoghatatlan, de a legjobb nézettségű újonc (na jó, a The Voicenak köszönheti) a The Followinggal karöltve. Talán a sors iróniája, hogy ez az idei két legostobább, legbugyutább sorozat. -
Monoton #251 Hát meg fogsz lepődni, mert nem a minőséget nézik hanem a nézettséget. Az meg elég jó, sőt ... -
#250 hát meglepődnék ha kapna 2. évadot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azmi hogy két helikopter alatt csak úgy begurultak a szekérrel?:) -
#249 Brutálisan jó rész volt, végig lehetett izgulni, drámázni. A végén pedig egy szokásos nagy WTF! -
Monoton #248 Jaja, már a hülyeségek miatt is érdemes nézni :D -
ldavid #247 az utolsó félperc volt inkább WTF
még mindig sok a hülyeség, de én most már végignézem :D -
#246 LOL :D -
Bullitt #245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt mindenféle sérülés nélkül megúszták, ennyire gecijók. Kinyírták viszont Dannyfijút később, ráadásul elég röhejes módon. -
#244 Na mi volt?:D Hogy eltek tul a haz berobbantast? :D ezt pont lattam, amikor junkie-ra kiraktak az elso par percet. -
Bullitt #243 Hát, én eddig bírtam, mostmár nálam is kasza ez a fos. Komolyan az egyik leggagyibb húzásuk volt az utolsó 10 percre dobott "WTF"-nek szánt valami. Szánalom. -
#242 Valaki látta már a 11.-et, ha igen akkor milyen? Kis közérdekű információ: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az nCore-ról törölték, nekem most eztv-ről jön. -
#241 Én személy szerint örülök neki.
tele a tököm hogy minden sorozatot törölnek ha csökken két emberrel a nézettség. -
Monoton #240 Egyik sorozat sem ér annyit -
#239 :D:D
Jóez, de nem fogom sárgaföldig inni magam aztán feldarabolni a családom majd telesírni a párnámat és álomba ringatni magamat egy tesco-s zacsinyi kokóval ha kaszát kap...:D -
#238 Azért téged úgy látszik mégis... :) -
#237 Látod? :)
-
#236 Nagy hiba lenne. :D -
#235 oh.. már meg is feledkeztem erről a sorozatról... :D -
#234 6 nap és folytatódik az áram nélküli élet! -
#233 Azt csak szeretnék egyesek....
Am. Tracy Spiridakos színészi alakítása megcsodálható ebben a filmben is:
-
#232 Hú mennyi sorozatbuzi :D
nekem most csak heti 9 (arrow, nikita, spartacus, hawai5-0, justified, americans, suits, revenge, shameless,) + most éppen a Sopranos-t darálom. Sajna lassan megy, időhiány miatt 13-15 rész/hét.
Americans egyébként nagyon esélyes, (bár Revolutiont is annak tartottam,) de remélem hogy ezt nem fogják elb*ni.
Oké 2004-05 környékén amik indultak azokat eddig senki se tudta hozni. ( Lost, Prison Break, House) Americans-ba látok esélyeket. Aztán ott van még az Arrow is, 3 részt láttam eddig (most kezdtem) vannak benne bénaságok, de ha leküzdi őket akkor lehet esélyes. Bár tipikus egyrész/egy ellenség de ebben ott van a titok a sziget a baleset és itt adagolják is (eddig) a fő szálat rendesen.
Revenge is szépen kinőtte az indulási gyerekbetegségét, végre ott is keményen megy a történet. -
Monoton #231 Már azt hittem cancel - 23 új üzenet. -
#230 Homeland után inkább The Americans. ;) -
#229 Spartacus meg Dexter jó, azt elismerem, de valahogy nem akaródzik letölteni és darálni. :D -
#228 Csak a kábeles minőséget nem nézi, amiben nincs valami fantasy, posztapok, vagy sci-fi elem :D Pedig huhúú micsoda sorozatok vannak (Dexter, Spartacus, BB, The Shield, Homeland, Oz, Wilfred, Skins, Shameless US stb...) -
#227 Az első rész óta nézem eredeti nyelven. :) -
#226 Once Upon a Time esetleg? Kiváló az is ám! -
#225 Jóféle ám. Tiszta nagy film, minőségi animációval. -
#224 A Roughnecks megvan, néztem anno, meg beszereztem már a virágboltból is, de ez az új felkeltette az érdeklődésem. :) Köszi! -
#223 TBBT.community,Californication,Adventure time.
ezekre redukáltam a rohadtul nagy sorozatfüggésemet
(túl sok volt és túl felesleges,majd az ünnepek alatt megnézem a számomra unalmassá vált Walking Dead-et,ezt illetve a continuum-ot. -
#222 Volt az animációs sorozat (Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles), annak a félig meddig nem hivatalos befejezése (persze ezt lehet csak beleképzelem, de nagyon egyező a sztori, ahol az véget, és a film kezdődött) jött ki nemrég animációs film formájában (Starship Troopers: Invasion).