Revolution (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kurvára nem érdemes, nehogy kínozd magad vele 😄 A jelenleg futó legpocsékabb sorozat. Narxisra meg ne hallgass, õ mindent felajnároz, még a legfosabb fost is 😄 (Most ennél a hsz-ednél már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ezt nem gondolhatod komolyan, és te vagy a greatest troll, hogy évek óta szívatsz minket a dícséretekkel. közben meg csak trollolsz 😄 Komolyan nem tudom elképzelni, hogy tarthatja valaki ezt a bugyuta szart akár jónak is, nemhogy kiválónak... 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
szerintem a tn-ban sokkal szarabb volt minden
Terra Novánál tûrhetõbb, de nem igazából nem sokkal. Azt még végigszenvedtem a dínók miatt, ezt már nem fogom. Szar a világ, szarok a karakterek, szarok a színészek. Minden szar ebben a sorozatban.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az meg hogy szar... mihez képest? terra novához képest iszonyat érdekfeszítõ minden rész, de pl. egy Homeland mellett inkább közepes syfy sorozatnak tûnhet
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elõzõ alagutas rész volt egy kicsit unalmas.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
REAL MADRID
Am. mi van ha átszálltak egy másik vonatra?😄
Mert ezen a hídon valahogy nem volt vonatsín...
Amúgy szerintem röhej, hogy elõzõ részben is meg most is valakinek a tesóját kellett kimenteni. De persze Dannyfijút nem megy. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
haladnak a történetben...
de még mindig nem az igazi, és a kiscsaj még mindig nem tud színészkedni:S
REAL MADRID
Last Resortot én tegnap kaszáltam😄 Szerintem Arrow és a 666 a legjobb újonc.
Yo, Bitch!
amúgy talán ha az Event is kapott volna egy Voice erõsségû felvezetést, még lehet most is azt néznénk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊