Revolution (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ez kurva jó rész volt szokás szerint.

Köv. részben lesz 1-2 dolog amit itt egyesek hiányoltak a mindennapi élettel kapcsolatban:

Végre megnézzük milyen az élet a Monroe Republic-on kívül. 😛 Ezt már nagyon vártam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

végre láttam hogy használnak bringákat is 😊

amúgy hol lehet ilyen telefontokot kapni?

Narxis
Tudom, ebbõl tudhatod, hogy igazat írtam. 😛

ReszegKoldus
Már április 2. van! <#banplz>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Újabb jó részt láthatott a kedves közönség! Szinte percenként születnek WTF-ek, meglepetés meglepetés hátán és remek harcoló jelenetek jellemzik ezt a sorozatot. Vagy egy tucat ilyen kellene még!

ReszegKoldus
Amikor beesett a lyukba, akkor hallucinálta, hogy elment az áram, egyértelmû.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

stargatelost
lol 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

akyyy
ugy kell felfogni amugy a sorozatot, hogy ez Juliet egyik álma lost valamelyik évadában<#alien2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Már a The Following-ot is szidod? 😛 lol... na jó az néha tényleg kiborított már engem is, de mindig meglepett valamivel ami miatt nem tudtam kaszálni 😄

stargatelost
Jaja, felfoghatatlan, de a legjobb nézettségû újonc (na jó, a The Voicenak köszönheti) a The Followinggal karöltve. Talán a sors iróniája, hogy ez az idei két legostobább, legbugyutább sorozat.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Hát meg fogsz lepõdni, mert nem a minõséget nézik hanem a nézettséget. Az meg elég jó, sõt ...

REAL MADRID

Andr0
hát meglepõdnék ha kapna 2. évadot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azmi hogy két helikopter alatt csak úgy begurultak a szekérrel?😊

Armin & Ayu fan

Narxis
Brutálisan jó rész volt, végig lehetett izgulni, drámázni. A végén pedig egy szokásos nagy WTF!

Jaja, már a hülyeségek miatt is érdemes nézni 😄

REAL MADRID

az utolsó félperc volt inkább WTF
még mindig sok a hülyeség, de én most már végignézem 😄
stargatelost
LOL 😄

Azt mindenféle sérülés nélkül megúszták, ennyire gecijók. Kinyírták viszont Dannyfijút késõbb, ráadásul elég röhejes módon.

stargatelost
Na mi volt?😄 Hogy eltek tul a haz berobbantast? 😄 ezt pont lattam, amikor junkie-ra kiraktak az elso par percet.

Hát, én eddig bírtam, mostmár nálam is kasza ez a fos. Komolyan az egyik leggagyibb húzásuk volt az utolsó 10 percre dobott "WTF"-nek szánt valami. Szánalom.

cylonflatus
Valaki látta már a 11.-et, ha igen akkor milyen? Kis közérdekû információ:
az nCore-ról törölték, nekem most eztv-rõl jön.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

tutituti
Én személy szerint örülök neki.
tele a tököm hogy minden sorozatot törölnek ha csökken két emberrel a nézettség.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Egyik sorozat sem ér annyit <#vigyor1>

REAL MADRID

Andr0
😄😄

Jóez, de nem fogom sárgaföldig inni magam aztán feldarabolni a családom majd telesírni a párnámat és álomba ringatni magamat egy tesco-s zacsinyi kokóval ha kaszát kap...😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Azért téged úgy látszik mégis... 😊

stargatelost
Látod? 😊

Narxis
Nagy hiba lenne. 😄

Andr0
oh.. már meg is feledkeztem errõl a sorozatról... 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
6 nap és folytatódik az áram nélküli élet!

Narxis
Azt csak szeretnék egyesek....<#mf1>

Am. Tracy Spiridakos színészi alakítása megcsodálható ebben a filmben is:

gabo91
Hú mennyi sorozatbuzi 😄
nekem most csak heti 9 (arrow, nikita, spartacus, hawai5-0, justified, americans, suits, revenge, shameless,) + most éppen a Sopranos-t darálom. Sajna lassan megy, idõhiány miatt 13-15 rész/hét.
Americans egyébként nagyon esélyes, (bár Revolutiont is annak tartottam,) de remélem hogy ezt nem fogják elb*ni.
Oké 2004-05 környékén amik indultak azokat eddig senki se tudta hozni. ( Lost, Prison Break, House) Americans-ba látok esélyeket. Aztán ott van még az Arrow is, 3 részt láttam eddig (most kezdtem) vannak benne bénaságok, de ha leküzdi õket akkor lehet esélyes. Bár tipikus egyrész/egy ellenség de ebben ott van a titok a sziget a baleset és itt adagolják is (eddig) a fõ szálat rendesen.
Revenge is szépen kinõtte az indulási gyerekbetegségét, végre ott is keményen megy a történet.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Már azt hittem cancel - 23 új üzenet. <#vigyor1>

REAL MADRID

modellmaker
Homeland után inkább The Americans. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Narxis
Spartacus meg Dexter jó, azt elismerem, de valahogy nem akaródzik letölteni és darálni. 😄

stargatelost
Csak a kábeles minõséget nem nézi, amiben nincs valami fantasy, posztapok, vagy sci-fi elem 😄 Pedig huhúú micsoda sorozatok vannak (Dexter, Spartacus, BB, The Shield, Homeland, Oz, Wilfred, Skins, Shameless US stb...)

Narxis
Az elsõ rész óta nézem eredeti nyelven. 😊

cylonflatus
Once Upon a Time esetleg? Kiváló az is ám!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sir Quno Jedi
Jóféle ám. Tiszta nagy film, minõségi animációval.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

modellmaker
A Roughnecks megvan, néztem anno, meg beszereztem már a virágboltból is, de ez az új felkeltette az érdeklõdésem. 😊 Köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tutituti
TBBT.community,Californication,Adventure time.
ezekre redukáltam a rohadtul nagy sorozatfüggésemet
(túl sok volt és túl felesleges,majd az ünnepek alatt megnézem a számomra unalmassá vált Walking Dead-et,ezt illetve a continuum-ot.

stargatelost
Volt az animációs sorozat (Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles), annak a félig meddig nem hivatalos befejezése (persze ezt lehet csak beleképzelem, de nagyon egyezõ a sztori, ahol az véget, és a film kezdõdött) jött ki nemrég animációs film formájában (Starship Troopers: Invasion).

modellmaker
Starship Troopers folytatás? Hol, mikortól? Milyen címen fut?

modellmaker
Nálam ez 12 + a My Little Ponies: Friendship is Magic, de azt csak darálni szoktam, most várom, hogy véget érjen harmadik évad. <#idiota>

Sir Quno Jedi
Jah igen, a clone wars is egész tûrhetõ és egyre jobb, fejlõdik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
The Big Bang Theory-t kifelejtettem, akkor 12 sorozatot nézek hetente. 😄

Mindet nézem amit felsoroltál, Grimm-et várom, hogy folytatódjon, 8 nap van hátra.

Rajzfilmeket annyira nem komálom, Star Wars-ba belenéztem, nem rossz de jobb lenne egy élõszereplõs. Justice League ami Cartoon Network-ön ment régen? Azt szerettem.

Sir Quno Jedi
Nézzél animációs és rajzfilmeket is, azzal is lehet feltölteni. AZ új Green Lantern sorozat pl., a Young Justice, az Ultimate Spiderman, Naruto ilyesmi. De nemrég ment még a Thundercats, Avengers stb. is. Aztán ott vannak ezekbõl az egész estés animációs/rajz mozik, fõleg a Justice League-esek jók, de mindig van ez-az, pl. legutóbb a Starship Troopers folytatás. De pl. Mass Effect, Dead Space animációs filmek is.

Nomeg sima filmekbõl ott a Spartacus, Suburgatory, Bones ami még megy (hogy mindjárt három eltérõ stílust is hozzak). The Big Bang Theory, Modern Family, Grimm, Haven (az már csak év vége felé folytatódik), jön majd az új Game of Thrones, szal. nem fogunk éhezni... 😄

Narxis
Szóval olyan 10 körül vagy alatt szvsz kevés.

Narxis
Most heti 11 van, de többnyire olyan 15-18 körül szokott lenni. Elkaszálták a Primeval New World-öt, Merlin befejezõdött, Fringe befejezõdött, Alphas kasza, meg egy csomó szüneten van, hétvégére csak akkor van sorozatom ha megvárom valamelyiknél a fordítást(jelenleg).

2 sorozatot tervezek megnézni, hogy eldöntsem jó-e aztán akkor lesz bepótolni valóm mert 2. vagy 3. évadnál tartanak.

modellmaker
Nálad mennyi a kevés? 😄

tutituti
Ez a sorozat annyira jó,hogy ha pont pihenõálláson van egy sori akkor addig végig lehet ezt nézni.
nem is rossz,nem is jó.
"Nyáriszünet" tölteléknek megfelel!

Narxis
Most én nem tom, hogy ti mennyi sorozatot néztek de aki keveset(mint én) annak simán belefér az idejébe. És annyira tényleg nem rossz. Nem kellett még beletekernem bár tény, hogy pl. az alagutas rész eléggé unalmas volt.