Revolution (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köv. részben lesz 1-2 dolog amit itt egyesek hiányoltak a mindennapi élettel kapcsolatban:
Végre megnézzük milyen az élet a Monroe Republic-on kívül. 😛 Ezt már nagyon vártam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy hol lehet ilyen telefontokot kapni?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Armin & Ayu fan
REAL MADRID
még mindig sok a hülyeség, de én most már végignézem 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
tele a tököm hogy minden sorozatot törölnek ha csökken két emberrel a nézettség.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
REAL MADRID
Jóez, de nem fogom sárgaföldig inni magam aztán feldarabolni a családom majd telesírni a párnámat és álomba ringatni magamat egy tesco-s zacsinyi kokóval ha kaszát kap...😄
Armin & Ayu fan

Am. Tracy Spiridakos színészi alakítása megcsodálható ebben a filmben is:
nekem most csak heti 9 (arrow, nikita, spartacus, hawai5-0, justified, americans, suits, revenge, shameless,) + most éppen a Sopranos-t darálom. Sajna lassan megy, idõhiány miatt 13-15 rész/hét.
Americans egyébként nagyon esélyes, (bár Revolutiont is annak tartottam,) de remélem hogy ezt nem fogják elb*ni.
Oké 2004-05 környékén amik indultak azokat eddig senki se tudta hozni. ( Lost, Prison Break, House) Americans-ba látok esélyeket. Aztán ott van még az Arrow is, 3 részt láttam eddig (most kezdtem) vannak benne bénaságok, de ha leküzdi õket akkor lehet esélyes. Bár tipikus egyrész/egy ellenség de ebben ott van a titok a sziget a baleset és itt adagolják is (eddig) a fõ szálat rendesen.
Revenge is szépen kinõtte az indulási gyerekbetegségét, végre ott is keményen megy a történet.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
REAL MADRID
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ezekre redukáltam a rohadtul nagy sorozatfüggésemet
(túl sok volt és túl felesleges,majd az ünnepek alatt megnézem a számomra unalmassá vált Walking Dead-et,ezt illetve a continuum-ot.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindet nézem amit felsoroltál, Grimm-et várom, hogy folytatódjon, 8 nap van hátra.
Rajzfilmeket annyira nem komálom, Star Wars-ba belenéztem, nem rossz de jobb lenne egy élõszereplõs. Justice League ami Cartoon Network-ön ment régen? Azt szerettem.
Nomeg sima filmekbõl ott a Spartacus, Suburgatory, Bones ami még megy (hogy mindjárt három eltérõ stílust is hozzak). The Big Bang Theory, Modern Family, Grimm, Haven (az már csak év vége felé folytatódik), jön majd az új Game of Thrones, szal. nem fogunk éhezni... 😄
2 sorozatot tervezek megnézni, hogy eldöntsem jó-e aztán akkor lesz bepótolni valóm mert 2. vagy 3. évadnál tartanak.
nem is rossz,nem is jó.
"Nyáriszünet" tölteléknek megfelel!