24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• cibi17
    sziasztok.
    nekem is ilyenek jönnek, de MINDEN belépésnél és nagyon idegesítő... nem lehet valahogy kikapcsolni?
  • Terawatt
    Ettől függetlenül nem fogja végig facerollozni a content 90 százalékát olyan szinten mint a kezdő területek
  • Running
    A questes részek könnyűek, ahogy a dungeon-ok és egyéb csapatos tartalmak normál verziója is. Kihívást csak a veterán dungeonok, trial-ok és arénák jelentik, de azok keményen.
  • Terawatt
    Ne aggódj csak az első pár rész ilyen. :)
  • pjboy091
    Volna egy kérdésem a játékkal kapcsolatban.
    Tényleg ennyire könnyű a játék, vagy csak nagyon az elején vagyok még?
    7. szintű Khajjid vagyok, Épp ott tartok, hogy elhajóztam Artaeum szigetére. Eddig baromira olyan érzésem van, mintha egy tutorialt nyomtam volna. Alig pár ütésből fekszenek a mobok és gyakorlatilag meg sem sebeztek még komolyabban. Be fog keményedni, vagy végig ilyen marad a nehézség?
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.09.21. 21:35:28
  • Terawatt
  • savior666
    Elado The Elder Scrolls online: Tamriel Unlimited account. DLC nincs. Karakter csak 1, az is lvl 20 koruli.
    Ar: 20$ paypal szamlara.
    Erdeklodni: [email protected]
  • PiszkosFred
    Ha latnad hany ilyen email/fb uzenet jott mar azoktol, akik freeszarra/citromra/vagy valami egyeb magyar, de rosszul beallitott roundcube vagy squirrelmail rendszert hasznalo szolgaltato emailjere regeltek az ESO (vagy barmilyen random mmo) accot... :)
  • Running
    Nagyon pro vagy. Ez igen. :D
  • Terawatt

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.09.20. 14:26:11
  • PiszkosFred
    Orulok, hogy bejott ez esetben is. Jo jatekot!
  • pjboy091
    Működött, amit leírtál! Ezer hála!
  • PiszkosFred
    Annyit probalj meg ki, hogy a jelenlegi emailnel allitsd be a beallitasoknal, hogy automatikusan tovabbitsa a leveleidet a gmailes uj cimedre! Probalj meg belepni megint, ismet kuldeni fog uj kodot, de ha minden jol megy, ez a level mar a gmailre (is) fog megjonni.

Na most az ilyen szoporolleres blank emaileknel van olyan eset, hogy csak a szolgaltatonal nem jelenik meg, de ha forward be van allitva szolgaltato szinten, akkor a tovabbkuldott cimen mar a teljes tartalmu leveled fog varni. En mar jartam igy masik mmoban (gw2), a regisztracional megadott akkor meg hasznalt magyar emailemrol tovabbittattam minden levelet "szerver szinten" egy yahoosra es lass csodat...
  • Running
    Igen, ez csak így fog működni.
  • pjboy091
    Igazából, már tegnap délután óta próbálgatom. Már kaptam vagy 10 emailt, de mindegyik ilyen. Attól tartok le kell váltanom az email szolgáltatómat valami értelmesebbre (legutolsó lépésként, de ezt is olvastam az esetleges megoldások között). Végül is csinálta egy Gmail-eset, majd megírom a supportnak, hogy ha lehet akkor lecserélném a régit arra...
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.09.20. 12:18:11
  • Terawatt
    Freemail,citromail meg az összes ilyen szolgáltatóval csak a baj van ilyen téren. Nem csak ebben a játékban, de pl a steamem sokáig freemailen volt és csak szívtam vele. Átváltottam és azóta semmi bajom nincs.
  • Running
    Nem hallottam ilyenről az elmúlt 3 évben. Max a fos email szolgáltató miatt késik. Próbálj újra belépni, hátha normálisan küldi majd.
  • pjboy091
    Hali!

Megvettem a játékot, telepítettem, regisztráltam. Viszont, mikor logolnék be a játékban, kiír egy olyat, hogy még ezzel az IP címmel nem jelentkeztem be, ezért küldenek az emailemre egy belépési kódot, amit aztán gépeljek be. Ezzel nem is volna probléma, viszont a kapott email üres, vagy is nincs benne a kód.

Mutatom:

Minden esetre írtam az ügyfélszolgálatnak, de még nem jeleztek vissza.
    Volt már valakinek hasonló problémája?
  • Running
    Sokkal több van benne, már területre is kb 3x annyi, küldetések száma meg kb 1000 felett van, a kiegészítőkkel együtt meg mégtöbb. Szóval kb saccolnom kéne akkor 3 tes játék tartalma eddig.
  • pjboy091
    Hali, mindenki!

Most, hogy kijött a golden edition, erősen filózok azon, hogy beruházzak-e a játékra. Az volna a kérdésem, hogy mennyire tartalmas a játék? Úgy értem, hogy pl a Skyrim-hoz képest mennyivel van benne több content, elfoglaltság, stb.
    Vagy is, van benne annyi kraft, mint egy singleplay Elder scrolls játékban?
  • PiszkosFred
    "We are investigating connection issues some players are having on the megaservers. We will update as new information becomes available."

"We are working on resolving an issue causing connection & login problems. This issue is unrelated to recent patches/maintenances."
  • Aloe Vera
    Hali!

Valami karbantartás van ma? Nem enged be a szerver időtúllépéssel kivág
  • Running
    Nem.
  • Sceleton
    Ma létre akartam hozni egy acc-ot, de azt mondja, hogy "privat polici," miatt nem lehetséges. Valaki már bele futott ebbe?
  • PiszkosFred
    Valami technikai gubanc lehet, reggel olyan 8 korul akartam etetni a lovakat, akkor dobott ki 200-as hibaval.
  • Hyder
    Sziasztok
    Tudtok most valami frissítésről? 200 as hiba van jelenleg (Repair, Firewall kikapcs megvolt)
  • Running
    Update 12 & #OneTamriel launch on 10/5 (PC/Mac) & 10/18 (PS4/Xbox One)!
  • PetruZ
    A PAX West első napján több hosszú videót is felrakott már a Bethesda, most ezt az egyet emelném ki, mivel nem konkrét mechanikáról, vagy játékbemutatóról szól, hanem a tamrieli ruhákról és divatról. :)
  • Running
    PVE questekre és ilyesmi tartalomra bármi jó, veterán dungeonra és nehezebbre, pl trialokra már egész életképtelen dps szempontjából. A bow-ozás az ESO-ban jelenleg off-bar-os dotolásra való pve-ben. Első kéz dual wield, második bow, így életképes.
    PVP-ben, sunnyogós majdnem one shot-os build létezik és alkalmazható. Fejből nem tudok rá buildet, de a tamrielfoundry-n talán lesz ilyen.
    Khajiit Nightblade lesz a te barátod.
    Pl itt egy build
  • haller26
    Sziasztok!
    Abszolút tapasztalatlan vagyok még Teso szinten.Szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat az aktuális Pve buildekkel kapcsolatban. Szeretnék indítani egy íjász,osonkodós, karit (ha lehet Khajitot) . Mennyire életképes most ez a kaszt. Akinek van tapasztalata és javaslata merre-hogyan is kellene felépítenem,az kérem ossza meg velem ezeket, akár privátban. Folyamatosan olvasom a fórumokat a játékkal kapcsolatban, igyekszem én is utánanézni a dolgoknak. Sajnos még várom a Goldot, ezért majd csak egy hét múlva tudok elkezdeni játszani. ):
  • Terawatt
    Háznál mi lenne a win? :D Nagyobb Marci bácsi farka, mert az ő ruhásszekrénye csicsás
  • Running
    Max szebbet, hasznosabbat nem hiszem, abból p2w cirkusz lenne rögtön.
  • PiszkosFred
    Miert, Barber shopbol van olcso tescos valtozat? :) Attol felek, hogy ha megveszed a standard hazat valahol, akkor kapsz hozza valami default cuccost, de az extra (ertsd, hasznalhato) felszereles bele mar kemeny dollarokert lehet csak venni Crownert, lasd az elozo tetovalas/paroka/sapka/festes/stb. peldat.
  • PetruZ
    Ez valami druida-féle pet-es kasztnak tűnik.
  • Running
    Egy összefoglaló a hírekből:
    > PTS-en a 2.6
    > 2.6-os korona cuccok
    > Összes új set
    > Új fegyver ultik bemutatója
    > ESO dueling bemutató
    > Egyéb mini infók

Datamine: 3 új skill line, vagyis új kaszt készülget?!
    Winter's Embrace
    Green Balance
    Animal Companions
  • Running
    Mire számítottál? Lesznek exkluzív cuccok a házasdira is, mint eddig mindenre.
  • PiszkosFred
    ...es mar ott is figyel koztuk par crownert kaphato house cucc. Nem jo jel. Szamomra semmikeppen sem...
  • Running
    Datamine: 2.6-ban érkező korona cuccok.
    http://elderscrolls.net/2016/09/02/17765-tes-online-budushhee-kronnogo-magazina-patch-2-6-0/
  • Running
    PTS-en a 2.6
  • Terawatt
    Én meg a veterán ranknál kaptam quest mérgezést és hiányzott a szabadság. Azt grindeljen zombikat akinek hat anyja van :D no offense

(PvP nagyon is érdekelt volna, de elég nagy hátrányban voltam a többiekhez képest, erre jött be asszem utólag, hogy van non-veteran kampány, de abból megint csak már túlcsúsztam és ott is jobb magasnak lenni a skillek miatt)

Ha már PvP még mindig performance problémás?