The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.15. 19:51:05
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.15. 19:39:22
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.15. 18:25:08
Nagyon megkedveltem a wood elfeket. Nagyon pofásak. Van az a kis assa akinel leölik az erdei orkok a családját és fejeket gyűjtene válaszként. Jól megírták! De a fősztori karakterei is pofásak. Sok kedvencnem van már. Jó lenne ha Tod bevenné ezeket a TES VI-hoz de erre kicsi az esély.
Tény nem bonyolult játék ha nem össze vissza fejlesztesz akkor újoncként is lv27-28 már lv32-33-kat szedsz le. Gond nélkül.
Eddig össze vissza két boss ölt le egyszer-egyszer.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.15. 17:33:56
Legyetek már szivesek megmondani,hogy kell PvP-ni ill..hogy kell
egy csapathoz vagy mihez csatlakozni mert én a hule fejemmel még nem jöttem rá?(persze az Angol nem nagyon megy)
Igaz,hogy azon a szinten ahol még tartok nem sok értelme van PvP-ni,de azért még kipróbálnám!
Előre is köszönöm a választ ill. a segitséget!
Tisztelettel:kapalaciahun
(minden DLC megvan-Daggerfalban vagyok)
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.02.15. 13:05:51
Komolyan nem értem sokadik kieg jön már ki, de azzal ami életben tartja ezt a játékot senki nem foglalkozik?
Érdekes kérdés melyik a jobb a Funcom TSW vagy ez, na nem funcom fanként de a TSW sok mindenben erősebb, de az nagyon rétegjáték. TESO-nak semmi oka szégyenkeznie! Sőt nem is érdemes mérlegelni melyik a jobb. És ott az SWTOR is. Ami hát brutális tartalommal bír. Egyenlőre nem lehet okunk a panaszra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.11. 19:56:08
Ha Glenumbráról (breton/redguard/ork kezdő) van szó, akkor ezt nagyon erősen kétlem. 😊
Az ESO loremaster (is) Lawrence Schick, o felugyeli evek ota a projektet, o nem ment at masik studiohoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tudom meddig tartják a színvonalat. Ha jól tudom a loremaster már nincs vagy csak háttérbe van. Remélem az új tartalmak is ezen a színvonalon lesznek nem tudom meddig leszek benne. De megértre az árát.
Vagy epp farmoltam a dwemer robotokat a nyersanyag miatt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.10. 20:58:43
Nem gond jó fej srác volt csak nem értem miért nem nyomta le korábban. Nekem lv15-el se volt nehéz.
Edit: Ketten voltunk, azt lehet group terület, az biztos a skill fejlődés bezavar. Mert hasonló a solo teshez, a magasabb szintet díjazza. spec nekem nem gond mert az aoc-ba hozzá szoktam mindig pár szinttel magasabbra megyek mert jó az xp. Ez itt is működik a skill rendszerre. Ha valaki biztonsági játékot nyom az szívás is lehet.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.10. 20:54:34
Hagyomanyos, frakciokhoz kotheto VR szintu zonakba nem tud menni lvl20-askent, maximum elore tud szaladni par zonat, de a veteran tartalmat egyelore nem fogja tudni elerni. Hozzateszem, hogy lvl20askent sem vagy eselytelen lvl30-40es mobok ellen, igaz tobb mozgas es nehezseg kell, de megoldhato a dolog. Mas kerdes, hogy minek szivassa magat az ember, amikor lvl20on is van eleg tartalom, sot...
Az eddigi kiegeszitok nagy resze (es amelyek jonnek, azok is majd) nem elorefele halado "linearis", hanem az aktualis tartalommal parhuzamos, un beepulo tartalmat kinal, ezert is van ez a skalas rendszer.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.10. 20:36:54
Nem érdemtelen a 2015 legjobb mmorpg cím.
Egészen egyedi a quest hatások a környezetre és a világra. Tényleg igaz amit leírtak megírhatod saját történeted.
- A skill és attrib szint. Nem AOC de nem is kell jól szuperál. Legalább nem két hétig tart egy kari legyártása. Mindenki változik ebben a világban.
- Harcrendszer pofás.
- Azt kell mondjam ez az egyetlen játék jelenleg ami méltó örököse, mmoként is és így is, a Morrowindnek.
- Craft nem bonyolult, itt lehet majd lenyúlhatnák a funcom nagy ötletét az egyedi személyre szabható rendszert, cuccokat, ők úgy se fogják befejezni sose.
- Látszik rengeteg mmo-t tanulmányoztak mielőtt befejezték.
- questek jók ,nagyon jók nem csalódtam a megérzésemben a loremaster nagyon jó fej fickó volt. Az, hogy van igény rá vagy sem az más kérdés.
- Jelenleg itt tartok ennyi.
Legfeljebb egy kérdés nyilván van akinek nehéz ez a fajta stílus azt megértem. És nem is bántom amiért lv20-on csinál lv16 public dungeont, questet. De ez tömegesnek tűnik. Nekem lv13-ra, megvolt az első terület befejezése. Mi gond nekik?
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.10. 19:19:07
22: Trinimac – Orsinium daily delves
23: Malacath – Orsinium daily bosses
24: Outlaw – Random drop from bosses
25: Dominion – Chests in Cyrodiil/Imperial City
26: Covenant – Chests in Cyrodiil/Imperial City
27: Pact – Chests in Cyrodiil/Imperial City
29: Soul-Shriven – Cadwell's Silver
30: Morag Tong
28 is unknown, and I don't know how to get the Morag Tong motifs. However, datamining shows that you can get it from the Crown Store soon.
44 éves létemre mondom!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.02.06. 19:10:53
Utoljára szerkesztette: Gruandag, 2016.02.06. 00:56:08
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Köszi, azt hittem már az én készülékemben van a hiba 😄D
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Nem tudom ti tapasztaltatok e már hasonlót, de van egy érdekes dolog a legutóbbi patch óta. Ha megtámadok pl. egy farmot cyroban, a játék felgyorsítja magát, vagy a tököm tudja mit csinál de kezelhetetlenül gyors lesz. Múltkor harc közben átdobott a vár másik oldalára de volt olyan is, hogy két percig szálltam át keresztül a térképen a levegőben, aztán meghalva visszadobott oda ahonnan indultam. És ez rendszeres hiba ha egyedül támadok hol kicsit, hol nagyot dob rajtam de kurvára idegesítő, mert nem tudok elfoglalni egyedül így semmit. Ja és ez nem lagg.
Hja, es szemmel lathatoan stabilabb a rendszer es gyorsabban tolt mindent a zsufolt fovarosban is (bar a zsufolt dolog mas egy PTS-en es mas lesz majd liveon az esti orakban, tiszta sor) ugy, hogy maximum speeddel vegiglovagoltam eszakrol-keletre, delrol nyugatra Wayresten, mikozben tele volt a hirtelen beloggolo/spawnolo PTS juzerekkel.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.02.04. 18:27:37
Legyetek már szivesek abban segiteni,hogy a karaktert,hogy kell törölni?
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.02.04. 17:52:21
http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/245011/pts-patch-notes-v2-3-0
- Adventures Pack akkor johet jokor, ha nem eleg neked az 3 faj / frakcio megkotes, es ragaszkodsz a szabad faj es frakcio valasztashoz.
- Orsinium DLC egy PVE beallitottsagu kiegeszito, opcionalis, barmikor elerheto.
- Imperial City egy PVP beallitottsagu kiegeszito, szinten opcionalis, lvl10-tol elerheto.
Minden mas kiegeszito es pack csak vagy kenyelmi szarsag lusta embereknek, vagy ruha/skin. Elobbi a jatekban is megszerezheto vagy megtanulhato idovel, utobbiak meg izles kerdese, vannak koztuk jok es vannak kevesbe jok.