24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#21362 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21361 Azert jo par hete mar, hogy kvazi mindenki mehet mindenhova, mert az aktualis szint nem szamit, keziccsokolom :D Mehetsz nyugodtan, csak keszulj fel, hogy tomegnyomor lesz mindenhol. -
sztar007 #21360 Most a new ife event alkalmával rögtön a másik frakció területére küldd a quest viszont még nem vagyok 50-es hogy odamehessek. Odatudok menni most is, vagy addig nem vehetek részt a holiday eventben amíg 50-es nem leszek?
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2016.12.16. 17:24:36 -
Nephin #21359 Néha azért némi nosztalgiával gondolok vissza a Lotroban eltöltött több, mint 3000 játékórámra, meg arra a remek négy évre. :) Na mindegy, most van nekünk ESO, meg lesz SC és a többi, csak az időből van mindig kevesebb. :D -
#21358 Azt hiszem ez tokeletesen illik ide:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21357 Igen, bar 10 evvel ezelott meg vitatkoztam volna veled ket MC/BWL run kozott, eppen a 10 fos stratot vagy brdt farmolva a fire res gear miatt :D De aztan teltek es multak az evek, valtozott minden, en is, a jatekipar is, az mmok is, es tessek, teljesen igazat adva bologatok arra, amit irtal.
Az nem valtozott persze, hogy este, amikor a haztartasi es csaladi dolgok "vegeztevel" ugyanugy a gep elott ulok par orat mint anno, de mar korantsem egy jatek miatt, naprol napra. Csak az elmult ket hetben jatszottam par orat az Arkkal, Divisionnel, swtor-kal, Diabloval, wow-tal, es a szokasos napi sorozatok mellett vegigneztem a Mozart in the Jungle harmadik evadat es folyamatosan probalom potolni lemaradasomat a Westworldben is, mikozben ketnaponta a hajamat tepem a csajok (kezis) meccsei alatt.
Az SC jelenleg igeretei szintjen majdnem mindent tartalmaz, amire en vagyok egy jatekban a napi "robot" utan, ezert egyelore tartok attol (es valahol bizok is benne), hogy megint a hatterbe fog szorulni minden mas miatta :) Maximum nem igy lesz, kiderul, ha egyszer vegre majd megjelenik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.14. 10:52:13 -
Although #21356 Alkalmazkodnak amit Fred írt az is szomorú. Karácsony a játékban. Ezért becsültem őket eddig. Tényleg próbálták tartani amit kell. Mindaz amit csinálnak tükrözi a színvonalat amit ki kell szolgáljanak. Ezért nem látok jövőt az mmoknál. Mondjuk ha átvennék a funcom minden terület két belépési szinttel. Az már önmagában adná a lehetőséget azoknak akiknek minden nehéz meg azoknak is akik bele akarnak tanulni és mire elérik a max szintet már tudják használni a karijukat mert mindenhol csak csapatban tudnak haladni. Persze ez lenne az igazi mmorpg. Erre a játékos oldal kereslet jelenlegi szintje mellett semmi esély. Csili vili cuccok lehetőleg nagyobb ellenállás nélkül hulljon az ölembe. Maradnak a solo játékok egy ideig. :) Bár már azok is szarok. -
#21355 Ennyi. -
gseldon #21354 Az a baj, hogy látszik, hogy a legnagyobb erőforrást a sok szar csilivili shop-os tárgyra pazarolják (mondjuk az ő szempontjukból nyilván érthető, ha ebből van bevétel). A szivárvány unikornis meg a többi...
Orsinium szintű nagy DLC, amivel el lehetett lenni sokáig mióta nem volt már. Nekem már a thieves guild meg a dark brotherhood sem volt az igazi. Ott is a terület lényegében csak egy látványelem volt, de se mellékküldetések rajta, se semmi, nevetséges. Képtelenek belőni a nehézséget is, a játék eleje óta 2 éve összesen 2 új trial jött ki, a második gyakorlatilag annyira nehéz veterán szinten, hogy a játékosok 1%-a képes megcsinálni. Én soha meg sem próbáltam, kell a francnak. A játékostábor casual, nekik pedig a középnehéz 4 fős dungeon-ok kellenének. Ebből is egészen pontosan 4 db új jött ki 2 éve (ha nem számoljuk az első pár veterán verziót, ahol még különbözött a normáltól) a DLC-kel. -
Although #21353 Hát ja ott a pont, ez jogos. Szerencsére ebben a játékban már nem jutottam el idáig. :) Ahogy nézem túl sok mmo van már a piacon és mindegyik csak a fejét töri rajta, hogy tud több bevételhez jutni. Jobban, rosszabbul.
Edit: Amit a végén írtál, nekem is úgy tűnik most már inkább a solo tes rajongókra hajtanak inkább és nem az mmo játékosokra akiket úgyse tudnak megtartani.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.14. 09:35:53 -
#21352 Nem vagyok elfogult a Zenimax-al, jobbak picivel az átlagnál, de hatalmas hibákat is vétettek. Persze a nagyon szar supportnál többet hozzátettek a játékhoz, de ne az legyen már a példa, hogy a szarnál jobbak.
Lássuk be még mindig ott járunk, hogy a 2014-re ígért fejlesztéseket rakják bele a játékba, amiért 6 hónapot kellett volna előfizetni, nem 2 évet. Nekem csak ennyi bajom velük. Semmi gond azzal, hogy az alapjátékot javítgatják, amit az elején rohadtul elbasztak, de mellette tartalom sem ártana azoknak, akik mondjuk nem heti 2 órát játszanak. Ha ennyire nincs kapacitásuk, akkor meg el kellett volna már gondolkodni azon, hogy új emberek vesznek fel, nem most, hanem 2 évvel ezelőtt. 1 év alatt összerakjuk a játékot jóra, a másik team meg pakolja be a tartalmat. Ehelyett fél évek telnek el lényegi tartalom nélkül. Manapság nincs ember aki ezt szótlanul tűri és elnézi havi előfizetésért, mikor ömlenek a piacra az új játékok. Ahogy az is nevetséges, hogy 3 éve küzdenek azzal, hogy a pvp játszható legyen, ne lagoljon. Értem én, betett neki a champion rendszer, de egyik szakembőr sem gondolt arra, hogy jaj, ha még x mennyiségű adatot kell szinkronban tartani, arra már nem lesz képes a rendszer. Arról már nem is beszélek, hogy a legnevetségesebb set rendszer van a játékban, amit valaha láttam. Ezekre is volt már ezer ötlet, finomítás, amivel értelmessé lehetne tenni, de nem. DLC-ként kell 40 új set, amiből 39 szart sem ér. Minek ennyi munkát beleölni a sok használhatatlan itembe? A játék endgame kontentjét érintő trialok 2 éve bugosak, fagynak, stb... szerencsére ezekkel a játékosok 90%-a nem is találkozik, mert el sem jut idáig.
Még egy pici befektetéssel, odafigyeléssel, komoly játékosok véleményének meghallgatásával a legjobb mmo lehetne a piacon, de az a helyzet, hogy az erős középszerűségből így sose fognak kitörni, főleg úgy, hogy szerintük sem érdemes hosszabb időt tölteni a játékban, sőt ez már nem is mmo, csak egy online elders scrolls játék. Nem baj, talán majd legközelebb. -
Although #21351 Persze ki mit szokik meg. 3 évig fizettem a havi díjat egy cégnek aki szó szerint csak hitegetett. Utána uninstall volt. Itt meg 1 évbe kapok két jópofa kieget is. Meg is vettme őket ezek még jók lettek. Számolok vele, elnézve az újabb és újabb játékosok szintjét semmit nem olvasnak el. Lehet a Zeni kevesebb energiát fog beleölni. Azokat már nem fogom megvenni. De ez eddig egy nagyon kreatív, jól összerakott mmo. Ami sztori szinten egyedi ötleteket is hozott. Foglalkoznak vele, nem olyan buzik mint az EA, és nem basznak át mint a Funcom. Szóval nézőpont kérdése is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.14. 08:49:50 -
Although #21350 Miért veszed magadra akkor? Mint látod nem neked címeztem. Gondoltam rá, hogy többet töltesz vele az átlagnál vagyis töltöttél. De ez valóságos jelenség nagy tömegben vannak akiknek nincs más élete. Napi 7 óra se normális már talán. Ahogy nézem, a mai programozói lehetőségek mellett napi pár órás játék amivel ki lehet húzni a következő addonig, egy normálisabb fejlesztő cégnél, mint a Zeni is.
Végül meg nem rossz értelemben írtam azért, pont azt írtam tudom milyen az amikor talál valaki egy jó közösséget egy ilyen játékban is jobban része lesz a játék az életének mint kellene. Utána viszont már több játékkal kevesebb időt tölt és közelébe se lesz annak, sírjon bármiért is, mert esetleg nem úgy halad a fejlesztés ahogy kellene. Nem gondolom a mai technikai eszközökkel lehet gyorsabban jó minőségben dolgozni, mint a Zeni teszi. Így is bevállalják a bugos megjelenést amiért persze kapnak hideget meleget. :) Végül is mindig szidják az összes fejlesztőt mindenhol. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.14. 08:40:33 -
#21349 Szeretem, hogy fejben már eldöntötted, hogy 15 éves vagyok akinek nincs élete, csak az eso és itt vergődik, mert nincs tartalom, de ettől távolabb nem lehetnél a valóságtól. Gondolom az még véletlenül sem jutott eszedbe, hogy normális guild-del, normális ügyes játékosokkal a megjelenés óta sikerült idáig jutni, nem napi 15 óra játékkal. Megnyugtatlak, van életem, van munkám, vannak barátaim, nem gondolom, hogy heti 10-15 óra játék a világ teteje lenne. Ha valaki tudja mit kell csinálni egy játékban, hogyan lehet sok pénzt keresni, gyorsan karaktert húzni, annak fél év bőven elég ugyanezt elérni. -
Although #21348 Azt hozzátenném, nem akármilyen figurák voltak. Ha nem is a Fekete sereg fénykora st biztos nem azok a srácok HM modkokat gyalultak le miközben mi a normállal is szenvedtünk de jajszó soha nem volt vagy nyafogás mikor nerfelik. vagy a pvp-s banda akik meg főleg nem voltak uborkák. De elnézve a mai siránkozásokat. Ha 5 perc alatt nincs meg a dungeon akkor már lármázás van. Tökmindegy mi az mmo neve. Anno 4 hónapig küzdöttünk míg bejutottunk a 4. szintű raidbe. És eszméletlen üdvrivalgás volt mikor sikerült. Ez is gond. Ma sokkal gyorsabban végbemennek a dolgok. A TESO-t is azért hagytam abba mert gyalázat könnyű lett. Elhiszem a HM-ek még kihívás de nincs kedvem szenvedni vele. Nem csak a cégek tehetnek erről. Nemzedékről nemzedékre csökken a kihívással szembeni elfogadás. Szerencsém volt. Mindig mondom a roleplayer generáció utolsó éveit kifogtam a conanba. Olyan figurákat akik nyafogás nélkül mentek velem a 10-ik rohamra is a 3 boss ellen egy dungeonba. És tudtuk aznap de 2 hét múlva sem leszünk közelébe se egy szimpla nyavalyás dungeon főbossának. Ma meg mit látok. Ezt a tempót semmilyen cég nem képes ma lekövetni. Egy darabig nem is fogják. -
Although #21347 Értem ezt, ha valakit beszippant valami, és nem engedi el. Nekem is jutott és akikkel együtt játszottam szintén. Kit mikor kap el. Kijut belőle vagy sem. Fred elmondta a lényeget. Akinek nincs más élete csak egy mmo azt nem tudja kielégíteni a CÉG. Még ha felelnek is érte, kinek mi. Nekem a Funcom, Runningnak a Zenimax. Egy nap túl lesz rajta az ember és megtanulja, semmi nem tart öröké. Nekem relatív gyorsan ment, másoknak lassabban. Ez az élet. Annyi minden van. Még végig kelelne menni a TSW-n ami nagyon egyedi, a TESO-ba is van még 15 szint, és a solo játékok is. Az esti időszakok soha nem lesznek elégségesek a befejezésre. Kell legyen élet az mmo-n kívül is. Persze mindenkinek lesz egy amit soha nem felejt el nekem is van. Majdnem minden nap látom őket ahogy nevetünk egymáson még egy szar első bossot sem tudunk elintézni a conanba. Nekünk ez jutott. :) Ma tudom majdnem minden debil ahhoz képest. Még elkaptam jó pillanatokat az SWTOR-ba majd az még időben a TESO-ban. De semmi nem lesz ugyanolyan mikor 15x mész neki egy első bossnak és tudod esélyed sincs elérni a főbosst. De csak nevetsz magadon meg a társaidon és élvezed.Mert jó volt. -
Nephin #21346 Szerintem már sosem lesz olyan, hogy egy darab MMO-val játszunk éveket, kizárólagosan. Mindenhol vannak üresjáratok, gondolom a SC-ben is lesznek. :) Nekem mondjuk két-három munka mellett még az ESO tartalmi kivégzése is beláthatatlan messzeségekben van, szóval nem félek attól, hogy ne lenne mit csinálnom. :) -
#21345 Hat, nem hiaba nem talalsz mar semmit, egy kisebb falu osszesen nem teljesitett es gyujtott annyit, mint te egymagad :D
Ami a Star Citizent illeti, a premier utan nem hogy ESO-hoz, de szerintem egyetlen egy mas jatekhoz sem fogok visszaterni egy jo ideig :) -
#21344 Bankban van 15 millióm, addig gyűjtöttem, tovább már minek. Sárgából mindből van 200-200, több minek, alapanyag 5000+. 9 maxos karakter, a fele maxos sárga gearben. Minden dungeonban voltam 500x, trialokban szintén, pvp-n szintén. Főkarival minden quest megvan, minden dlc kimaxolva, acsik 80% megvan, ilyen halászat, meg pár agyament faszság nincs meg. A maelstrom arénán kívül minden megvan, az is csak azért nem mert annyira unalmas, hogy képtelen voltam időt pocsékolni rá.
Szóval ja, ezeket után nem lenne rossz mondjuk egy orsinium szintű dlc, triallal, meg pár új dungeon, valamint értelmes set-ek. Akkor foglalkoznék vele, de így, nem. Jövőre meg jön pár új játék: Bless Online, Lost Ark, Escape from Tarkov, Star Citizen, addig bf1. Nem látok már annyi esélyt, hogy lesz kedvem foglalkozni az ESO-val, kicsit unalmas már, hogy az elbaszott szar régi elképzeléseikkel vannak elfoglalva még 2016 végén is. -
gseldon #21343 Nekem adhatnád a gyűjtött sárga színezőket én elverném seperc alatt különböző build-ek kipróbálására :) -
#21342 Neked meg annyi sem. Valoszinuleg szarra farmoltal mar minden tartalmat, penzed is van dogivel, igy instant kapsz mindent, hazat es berendezest is a meglevo vagyon is megszerzett achiek miatt is :) De majd januarban kiderul a PTS peccsnotszbol, hogy mi mennyi. -
sztar007 #21341 Tudna valaki adni egy használható dragonknight two-hand buildet? -
#21340 Nagyszerű, akkor szerintem ráérek jövő nyárig belenézni, mert a házas buziskodás max 2 napig esemény. Kicsit reméltem, hogy Vvardenfell-el érkezik, vagy ilyesmi. -
#21339 Nem tudom a megoldast, hala a jo Istennek nem vagyok jatekfejleszto, igy nem is kell gondolkodnom rajta :D
De az biztos, hogy manapsag nem tudnak olyat csinalni a fejlesztok, amellyel fel tudjak tartani folyamatosan az erdeklodeset egy mmoban ugy, hogy kozben szorakozol is, nem csak agyatlanul grindelsz, mint keleten. Akarmilyen tartalmat is kapsz, egyszeruen ugyesebb, tapasztaltabb, tajekozottabb vagy mint voltal 10 evvel ezelott, igy ami kontent anno 2-3 honapig kitartott, az most 2-3 nap, max egy het es vege.
Megmondom oszinten, en emiatt speciel pont a parhuzamos fejlesztesek hive vagyok, mert az ilyen lopas, orvgyilkolas, housing, sims es farmville jellegu "faszsagok" azok, amelyeket ha jol csinalnak, akkor jo sok plusz orat tudnak nyujtani a jatekosoknak. Csak legyen funkcioja, es sajnos sok housing itt bukik el, es attol tartok, hogy fun lesz a Homestead itt is, de isten igazabol semmivel sem lesz masabb, mint egy uj kozmetikai elem a karakteren, vagy egy nesze semmi fogd meg jol title a karaktered feje felett.
En attol tartok, hogy a hazzal is ugy jar mindenki, hogy a megjelenes koveto 2 hetben meglesz minden, ami beszerezheto es kesz, ennyi. ENnyi ido alatt ossze lehet szedni minden achie/drop/stb. forrasbol osszeszedheto berendezest es kesz, ott allsz majd egy berendezett keroban, es kesz. Meghivhatsz embereket oda, semmi olyan extrat nem fog nyujtani, mint a fent mar emlitett paroka vagy title. Szerdai streamben es a januari PTS-en majd kiderul, milyen lesz, de ketlem, hogy tevednek.
Nagyon, de nagyon szeretnem, ha vegre valahara osszemosna egy bator fejleszto a standard mmo elemeket es a manapsag divatos survival jatekok elemeit. Kajat akarsz csinalni az ESO-ban? Akkor szerezz magadnak egy hazat es epits bele egy fozohelyet/tabortuzet, alap kajakra jo. Jobbat akarsz? Akkor hajra, epits bele jobb sutot. Vagy ha craftolni akarsz, akkor ne tudj minden utcasarkon talalhato munkapadon, hanem a jobb es minosegibb cuccokert epits magadnak olyan muhelyt a hazadban, ahol tudsz ilyet. Elromlott/elkopott a felszerelesed, mert sokszor haltal, vagy sokat utottek? Miert ne lehetne csak nyersanyagbol javitani, miert lehet az utolso vak felkezu koldusnal is a "repair all" gombra kattintani? Es meg lehetne sorolni.
Na most a fentiekre nagyon sokan azt mondanak, hogy "lofaszt a seggedbe, dehogy fogok en melozni az mmoban is, napi 8 ora melo es 2 ora haztartas mellett/utan", es meg csak nagyon nem is tudnek vitatkozni ezzel az allasponttal. :) Sot, egy ido utan ez a fajta megoldasok is unalmassa es monotonna valnanak, es biztos, hogy rovid idon belul meglenne mindenkinek mindene, amely utan megint ott allnank, ahol most vagyunk. A vicc az, hogy volt ilyen vagy ehhez hasonlo mmo anno, amelyre mindenki konnyes szemmel emlekezik vissza.
Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megoldas. Az biztos, hogy en ugralok egyik mmorol a masikra, ahogy a hangulatom tartja. Mindegyikben megvan mi az, ami tetszik es ami miatt visszahuz a szivem. De mar egyikben sem tudok eltolteni folyamatosan annyi idot, mint anno. Lasd az ESO esetet, amelyrol tovabbra is tartom, hogy nagyon jo, tartalmas es szorakoztato, de jelen allapotaban nem fog lekotni folyamatosan, muszaj mellette massal is jatszani es a kezdei 2-3 honapig tarto lendulet utan felevente visszaterni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.13. 11:44:13 -
fluency #21338 Azzal nem értek egyet Fred, hogy nem lehet reális elvárás a hosszabb ideig tartó kontent: pedig DE. Mi más lenne reális elvárás?
Ez egy játék, amit azért játszunk mert szórakoztat és ha valakik 10x gyorsabban a végére érnek mint mi, akkor valamit ki kellene találni a fejlesztőknek. Csak hogy világos legyen: NEM házakat, mert ezeket az embereket ez nem köti le. Ettől függetlenül jó dolog, de ez most itt irreleváns, mert amit behoznak az nem end game content és megint csak vegetálás van utánna. Ha fenn akarják tartania a játék iránti "lelkesedést" ez édeskevés lesz (nekem legalábbis). -
#21337 Hat, nekik panaszkodj, ne nekem! :)
Annyi es olyan sebesseggel sosem fog kontent erkezni, ahogy esetleg en, te, ti es/vagy ahogy a hc jatekosok fogyasztanak, ez egyik mmoban sem kivitelezheto es nem is realis elvaras :) Pedig de jo lenne, mert igy azok szamara, akik 24/7-ben jatszanak - kis tulzassal persze - tenyleg unalmassa valik a homokozo, de mondom, ez az elvaras most sem, itt sem realis. Ahhoz minimum tobb kreativan random generalt tartalom kellene, de az ESO-ban semmi sem az, minden kezzel keszitett scriptelt dolog, meg a loot is siman elore eltervezheto es jatszi konnyedseggel beszerezheto.
Sajnos az elmult idoszak arrol szolt, hogyan hozzak rendbe azt, amit a premier elott fel evvel elcsesztek, lasd open world gameplay es veteran rangok kukazasa, evszakhoz kotetheto ideiglenes eventek bevezetese, stb. Ha anno nem hulyek es nem hozzak meg ezen rossz donteseket, akkor az elmult egy ev nem tuzoltas jegyeben zajlott volna, hanem erkeznenek az ujabb es ujabb tartalmak. De anno elbasztak, nem kicsit...
Emlekszem a nyilatkozatra, hogy "Tamrielben nincsen karacsony, nem lesz az ESO-ban sem", mikozben minden mmoban fun es jatekost par napra/hetre visszaranto esemeny az ev vegi kapcsolodo eventek, a tobbi jeles unneprol es annak az adott mmoban torteno megjeleneserol nem is beszelve - erre tessek, mar volt Halloween es most jon ma/holnap az uj evi/karacsony banzaj az ESO-ban is)
No de mindez nem ujdonsag, ezzel te is tisztaban vagy.
Hogy a kerdesre is legyen nemi valasz: ami az Update 13-at illeti, skill balance/ravamp es housing "part 1" lesz benne, ingyen, mindenkinek. Persze, lesz nemi technikai ujdonsag is, de uj tartalom csak a Housinghoz kapcsolodoan erkezik (hazakhoz/zonakhoz kapcsolodo "bekoltozos" kvesztek) Januarban jon a PTS-re, akkor majd meglatjuk, mi lesz meg benne, de tippre csak ennyi.
Viszont a Q2, Q3 es Q4 idoszakban erkezo update 2017-es esztendoben mar mind fizetos lesz, es vegre erkeznek uj zonak, uj kuldetesek, dungeonok, stb. Ezt Kai irta par napja (nemet CM), de konkretumokba ertelemszeruen nem ment bele.
"Update 13/Housing wird wie Update 12/One Tamriel keine kostenpflichtigen Inhalte haben. Die nächsten drei Updates in 2017 (Q2, Q3 und Q4) bringen aber wieder neue Gebiete, Verliese, Quests, Gegenstände und so weiter."
(mikozben irtam a kommentet kb. 5 telefont inteztem, ha esetleg nehol ertelmetlen - mert atszerkeszteni lusta vagyok - tudd be ennek :D) -
Although #21336 Nem értem amit írsz ebben az évben legalább 2 dlc volt. Gondolom most, hogy már nem havidíjas visszavesznek az iramból. De nem tudom, hogy hoztad ki a 2 évet. Anno az aoc-nál fele ilyen hozzállással is elégedett lettem volna. Nem értem az embereket. -
#21335 Egy gyors kérdés, mert nem követem annyira a híreket mostanában. A következő update-ben csak a housing lesz és ennyi? Remélem nem, mert azért kicsit érdekes, hogy megint lassan 1 év telik el content nélkül. Kicsit nevetségesnek találom, hogy a 3 éves support alatt, konkrétan 2 év telt el kontent hozzáadása nélkül. -
#21334 Hétfő az általában ilyen szopós-karbantartós nap. Alattam lévő hozzászólással egyet értek: jó kis dlc-k lettek. -
pjboy091 #21333 Én a helyedben beszerezném a thieves Guild és a Dark Brother Hood DLC-t is. Nagyot dob a szerepjátékos hangulaton, meg hát nélkülük nem igazi az elder scrolls :)
Itt a leírás a dlc-k tartalmáról:
Thieves Guild
Dark Brother Hood -
sztar007 #21332 Akkor lényegében elég azt megvenni, vagy a teljes élvezhetőséghez muszáj a többit is? Amúgy pont ma vagyok szabadnapos erre egész nap karbantartás van...
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2016.12.12. 15:34:11 -
gseldon #21331 A legtartalmasabb egyértelműen az Orsinium DLC. Ebben egy egész hatalmas terület van, külön questekkel, szetekkel. Benne van még a Maelstorm Arena is, ami lényegében egy solo aréna NPC-k ellen, nagyon nehéz (tényleg nagyon, a játékosok nagyobb százaléka még sosem csinálta meg). Endgame-nek tökéletes.
1v1 PVP aréna nincs, de duel-ezni bárhol lehet már, szoktak is a népek rendesen. Ez az alapjátékban benne van, nem kell hozzá DLC. -
#21330 Ezt azért várom :) -
sztar007 #21329 Az lenne a kérdésem hogy melyk DLC a legtartalmasabb, melyket éri meg megvenni. Régóta játszom, megszakításokkal, 43-as vagyok szóval nem tudom hogy az endgame mennyire tartalmas. Nem tudom 1vs1 aréna van-e, jó lenne ha lenne. Illetve valami ami fennt tartja az érdeklődést 50 után is. -
#21328 https://alcasthq.com/ -
pimpi001 #21327 jah mielott szoltok hogy ott a google tudom kerestem de csak high elf buildek vannak. nekem meg dark elf kell. :P
a heal staff mindenkepp lessz 15 utan, a flame staffot meg dps-nek szanom, de gondolkodom meg a dualon is a flame staff helyett. szoval epkezlab build kerestetik :P
-
pimpi001 #21326 hali.
most kezdtem bele, a karim egy dark elf sorci lett. erre tudnatok valami epkezlab buildet? staff . ha meglessz 15 akor flame - heal staffok.
koszi -
#21325 Hat, arra az idore engem igen, amig tart az ujdonsag varazsa (es a beszerzes, berendezes folyamata), regota hianyoltam mar a housingot. :) -
#21324 Hiánypótló, de csak ez nem fog visszacsalogatni a játékba. -
#21323 Remélem a sziget amiről beszélt nem 5000 crown lesz :D