24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Hexex86 #21402
    Köszi! Kipróbálom! :)
  • Fpocok
    Valaki próbálgassa ha akarja. Majd felrakom, ha megvan, melyiket kell. Továbbra sem indult telepitő.
  • Ironman2
    Lehet a Java a ludas! Valahonnan be kell szerezni egy régebbi verziót,hátha avval sikerül feltelepiteni

tessék:

http://www.oracle.com/technetwork/java/archive-139210.html
  • Hexex86 #21399
    Bár nem tudom, hogy lehet-e köze az új nvidia driveréhez.
  • Nephin
    Klántárs tegnap telepítette sikeresen Win7-es gépre, kíváncsi vagyok, mitől függhet, hogy sikerül-e.
  • Fpocok
    Nem tudod telepigeni te sem? Érdekes.
  • Hexex86 #21396
    Próbálom telepíteni de az installer után a Java crashel és kifagy. talákozott mávalaki ilyennel?
    Újraraktam már a javat meg a legujabbat használom. Régen már játszottam ESO-val, de akkor nem volt ilyen. Dvd-ről sem sikerül telepíteni.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.02.03. 14:27:00
  • Running
    Sziasztok!

2017 van és még mindig itt vagyunk, lassan 3 éve az ESO-ban. Az inaktívabb téli időszak pihenője után ismét szeretnénk lendületbe hozni a csapatot, ezért azoknak a játékosoknak a jelentkezését várjuk, akik két hétnél tovább szeretnének foglalkozni a játékkal. Nincsenek betarthatatlan szabályaink és kötelező, erőltetett programjaink. A programok szervezése igények és lehetőségek szerint történik. TS alkalmazása csak a programokon való részvétel esetén kötelező. A tagok normális, felnőtt, családos emberek, nem sikoltozó hülyegyerekek hada.
    Ha többet szeretnétek az ESO-ból látni, mint a küldetések és a puggal való kínlódás dungeonok-ban. Ha szeretnéd megismeri a játék endgame tartalmát, egy csapatot, amely dungeon-okba, arénába és trialokba is elvisz, heti rendszerességgel programokat szervez, segít jól felépíteni a karaktered, megismerni a játékot, ráadásul még fel sem oszlik 1 hónap után, akkor nincs más dolgod, mint megkeresni minket.

Akit érdekel a csapat, a jelentkezését itt tudja leadni:
    >> email: [email protected]
    >> UserID: @Runningwild

• Fpocok
    Mindkettő fent van. Továbbra sem csinál semmit. Legalább irna ki valami hibát.
  • Ironman2
    Vcredistből kell általában mindkét változat,hiába van 64 bites rendszered kell az x86-os is!
  • Fpocok
    Nincs meg steamen. Nem azt a verziót vettem meg.
  • Ironman2
    Én a steamest raktam fel,a sima ESO launcher nekem se müködött.
  • Fpocok
    Semmi nem sipol, semmi hibaüzenet.
  • PiszkosFred
    Nalam a tuzfal ketszer sipolt. Egyszer az install_eso.exe miatt es egyszer a java/oracle akarmi miatt, hogy engedjem at.
  • Fpocok
    A telepitőben lévő vcredistet nem rakja fel, mert már újabb van fent.
  • PiszkosFred
    Nem mondtam semmit, egy apro tanacsot adtam, miutan megbizonyosodtam rola, hogy mukodik e vagy sem.
    Hogy magadat hogy minosited, kerlek ne velem oszd meg! :)
  • Fpocok
    Nyilván azért van tele a net vele, mert én vagyok hülye. Hát persze.
  • PiszkosFred
    Szanalmas. Biztosan ez a legjobb reakcio.
    En szerintem a hiba a te keszulekedben lesz, de mit ertek en a lovakhoz (virusirto es admin futtatas mellett en a tuzfalat is megneznem, a vc+ es java mellett). Irodai gepre mindenesetre - csak ugy probabol - elkezdtem felrakni, es nem volt gond. Pedig nem futna, vkarty hianyaban :)
  • Running
    Irány a WoW.
  • Fpocok
    Letöltöttem telepitőt, de nem indul. Rányomok Install_ESO.exe-re, betölti csikot, fél percig gondolkodik és aztán semmi. Próbáltam adminisztrátorként és kikapcsolt virusirtóval. Néztem neten. Nagyon sok embernek ez a gondja, de megoldást nem találtam. Szánalmas.
  • TDC Geronimo
    Gondoltam... :D
  • BEAST #21381
    Nem. :D
  • TDC Geronimo
    Na vesszük júniusban? :D
  • PiszkosFred
    Jovo heten jon.
  • BEAST #21378
    Tényleg jó trailer, majdnem meggyőzött, hogy nézzem meg hol tart a játék. :]
  • PetruZ
    Itt a rendes trailer is. Jön a warden class is a kiegészítővel.
  • Ironman2
    Jó kis tréler azt megmondom! Uh vissza kell térnem a játékba,még a 2.szigeten járok.A házas kieg már megjelent?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.31. 22:09:57
  • Ironman2
    Elder Scrolls Online Morrowind érkezik jun 6.án!! Itt nézhető meg az adás a bejelentésről:

https://www.twitch.tv/bethesda

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.31. 22:06:36
  • Wratek
    Megoldódott a dolog.
    Katasztrófa, az én hibám volt.
    Nem rég cseréltem le a videókártyám, elötte egy őskövületem volt, nyilván dx9 es támogatással. Egy DXCPL nevű progival próbáltam becsapni az ESO-t, és el is indult vele, de játszhatatlan volt. No ez a progi azóta is fent van. Miután eszembejutott és kikapcsoltam már minden rendben van.

Elnézést a töketlenségért és köszönöm a jószándékű hozzáállásotokat! :)
  • Wratek
    Dxdiag szerint 11 es verzió van fent.
    HDD-n van a játék, és az igazat megvallva egy őskövület a hardver, de ettől még illenék működnie a dolognak. Általában mindent kikapcsolok.
    Screenshot:

Utoljára szerkesztette: Wratek, 2017.01.26. 19:29:23
  • PetruZ
    Mit jelent az, hogy "sokat bíbelődik a betöltéssel"? HDD-n, vagy SSD-n van? Nem fut mellette torrent, vagy valami más?
    Egyébként a Zenimax fórumokon írnak hasonló problémákról, pl. ennek az illetőnek megoldódott (utolsó előtti hozzászólás).
  • gseldon
    A directx-ed friss? Már csak a directx11 támogatott a játékban. Az tud még ilyet okozni (bár sokszor el sem indul ilyenkor).
  • Wratek
    Ha hazaérek screenshotolok.
    Sajnos a játékkal még nem tudtam játszani. Karakter generálás már meghiúsul, hiszen konkrétan nem látom a karaktert. Kíváncsiságból csináltam egy random valamit, és azzal beléptem, ott tapasztaltam, hogy nem csak én nem látszok, hanem más sem.
    5 perc alatt nem töltötte be a karakteremet, én többet nem vártam még, mert csak futólag rá akartam nézni a játékra, de eleve elég sokat bíbelődik a betöltéssel is.
    Azért gondolom, hogy nem ezzel lesz a gond, mert az elején tutorialban láttam az első dremorát, másodikat már nem, illetve háttérben fel-fel villant egy npc (aki az ajtót tartotta, lehet, hogy több is volt), de el is tűnt. Tehát van textúra, csak valamiért hibás a dolog.
    Driverem friss (24-ei :).
    Maga a játék is szaggat kicsi beállításnál is (low-on!), már a karakter generáláskor is (hátteren látom), ami megint gyanús a konfigommal.
    Egyébként a gép maga friss, nincs egy hónapos. Minden mást gyönyörűen visz.

• PiszkosFred
    A belepes pillanataban nem latszik, vagy varsz egy ideig es kesobb sem jelenik meg? Azert kerdezem, mert a motor megjelenesiteseben lehetnek kesleltetesek, adathordozotol es memoriatol fuggoen. Peldaul egy tomeg/varos kozepere belovagolva a rendszernek lassu vinyo es keves memoria eseteben kell par masodperc, mire kirajzolja az npcket, a specko tereptargyakat es a tobib jatekos textrurait, stb. Utobbi esetben fekete szinu sablon alakokat fogsz latni addig, amig nem tolti be az adott karakter felszerelesenek texturait.

De ha ez a jelenseg allando, vagyis ha kis ido elteltevel sem javul es ugyanugy nincs/vagy eltunik a textura/npc, akkor ott mas gond lesz. Tippre, ja repair utan a kliens oldali fileok epek, akkor lehet, hogy windows beallitas, vagy valami driver problema lesz.

Nem ismerem a GT740-es kartyat, de nalam a masik "csaladi" gepben egy 660gtx ti kartya van es medium beallitasokkal stabilan fut nagyobb tomegben is, igy gondolom a 740-es sem lehet gond.

Nem tudnal egy screenshotot loni, hogy nez ki pontosan?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.26. 13:09:38
  • Wratek
    Sajnos nem megy, sőt ha belépek, akkor nem csak az én karakterem nem látszik, hanem NPC, mobok sem. Néha fel-fel villan valami, de el is tűnik. Vicces, mert a kardom látszik egyébként, de azon kívül semmi más. Volt már repair is, az sem oldotta meg a dolgot.
    Tanácstalan vagyok már.
  • PiszkosFred
    Mennie kellene pedig.

Telepites es patchek utani elso loginnal vannak/lehetnek hosszabb toltesi idok, amig ujrarendszerezi magat a kliens, de ez a lassu toltes ilyenkor a jelszo beirasa/login es a karaktervalaszto kepernyo kozotti idoszakban szokott megtortenni. Utana barmikor inditod majd, csak 2-3 sec es mar be is tolt a karakter valasztot.
  • Wratek
    Sziasztok!

Megvettem az ESOt, és sajnos problémám van vele.
    Hiába vettem le minimumra mindent, nagyon szaggat, és nem tölti be a karakteremet karaktergeneráláskor (és késöbb sem).
    Minden driverem a legfrisebb. Config:
    I5 6400 proci (2,70 Ghz)
    8 giga ram
    Geforce GT740 kártya

Mi lehet a gond? A gép elviekben elégnek kellene legyen. Egyébként a procit pörgeti 100%-on.

Válaszokat előre is köszönöm.
  • Terawatt
    Üdv újra a játékban :) Napi dungeonözésben benne vagyok, úgy rémlik hogy fent vagy még frined listen, ha arra járok írok :)
  • foxxi
    Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

1.5 év kihagyás után, végre rendeződött háttérrel, előfizetőként végre lehorgonyoztam a játéknál.
    Nevem: @Foxxika - DC oldalon, Ork-ként és DK szakmával viselve keresném aktív, segítőkész, leendő barátaimat :)

Ha valaki tud ilyen Céhről vagy csak elölről kezdte és lenne kedve csatlakozni, üzenjen valahogy
  • Running
    Nektek is boldog karit.