24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sheltem
    35 euró az 5500 korona, sehol nem látom ezalatt a Gold Editiont.
    Mondjuk a G2a eléggé csábító árral adja:
    Gold Edition
    Viszont bennük nem nagyon bízok.
    szerk: Mármint nem a weboldalban, tudom, hogy "traderek" vannak ott, de akkorsem.
    Hol tudsz olcsóbban Gold verziót ami nem "szürkebolt" ?

#21440 Köszi szépen!
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 11:19:14
  • Fehercsoki
    Olcsóbb a Gold Edition mint az 5500 korona, szóval jobban megéri azt megvenni szerintem.
  • PiszkosFred
    "Tamriel unlimited verzióm van. Ha megveszem a Nagy 5500koronás 4dlcs megapackot akkor már csak azt az 1db 2 instás dlct kell megvennem, hogy minden (quest)terület meglegyen (morrowindig) jól gondolom?"

igen

"A 2 instás dlc pedig ha jól sejtem bőven elég lesz ha lvl50+ leszek(29 vagyok)?"

Szinteknek nincs jelentosege mar, a "Shadow of the Hist" tartalmat ugyanugy elered lvl3-askent, lvl49-eskent es champion 600-kent is, barmikor, barmelyiket.
  • Sheltem
    Running egy dolgot kérdeznék is:

Tamriel unlimited verzióm van. Ha megveszem a Nagy 5500koronás 4dlcs megapackot akkor már csak azt az 1db 2 instás dlct kell megvennem, hogy minden (quest)terület meglegyen (morrowindig) jól gondolom?
    A 2 instás dlc pedig ha jól sejtem bőven elég lesz ha lvl50+ leszek(29 vagyok)?
  • Sheltem
    Nagyon szépen köszönöm!

Userid: Joco77
  • Running
    id?
  • Sheltem
    Csak guild szinten lehet eladni a cuccokat? Egyedülállóként csak a merchantoknál lehet eladni aprópénzért?
    Running: csatlakoznék a Magyar szövetséghez ha van rá mód. Köszi
  • kastil
    Igen, éppen most nézem a lehetőségeket, köszi
  • Fehercsoki
    Greenmangaming-en most 6500 ft körül van, szerintem annyit megér, sokkal egyszerűbb megvenni mint accountot cserélni.
  • kastil
    Hali!

GW2+GW1 accountom cserélném ESO-ra! Ha valakit érdekel, pm-ben efficiency, hom stb linkeket adok.
  • Running
    Morrowind info
  • Although
    Amit videóból ki lehet hozni megvan. Milyen lehetett a történet a Tribunal és Morrowind előtt. Nem tudom mmo képes jobban visszahozni, a világot mint remélhetőleg ők hozzák. Remélem, a Beth a következő TES-el legalább megkísérli ezt. Edit: Úgy legyen!
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.02.22. 18:24:16
  • Running
    Forrás: elderscrolls.hu

Pár friss apróság a kiegészítővel kapcsolatban:
    - Vvardenfell területe kb 30-40%-kal lesz nagyobb, mint Orsinium, ez lesz az eddigi legnagyobb PVE zóna a játékban.
    - Lesznek Silt Striderek és igen, használhatjuk is őket ("gyors utazásra").
    - A helyi Public Dungeonok közül az egyik a Sixth House és történetére fókuszál majd, a másik egy hatalmas Dwemer rom lesz.
    - A max. CP ismét nőni fog.
  • Witcher
    Bocsesz, ezt Runningnak szántam...
  • Witcher
    Szia. Szeretnék csatlakozni ha nem probléma...:)
  • Although
    Ugye? Mondtam nagyon kevés cég van aki így menedzseli a játékát. 8.5 millió azért meglep. Ma ilyen számot elérni, nem sok mmo mondhatja el.
  • PetruZ
    Nincs aukciós ház / közös market, ez stratégiai döntés volt a készítők részéről. Vannak helyek (a térképen mérleggel jelölve, főként nagyvárosokban), ahol fix spot-okért vetélkedhetnek a guild-ok és ezeken a helyeken minden guild a saját tagjai árufeleslegét tudja kínálni.
  • Witcher
    Sziasztok. Nemrég kezdtem a játékot és lenne egy pár kérdésem. Páldául aukciós házat nem találok sehol. Nincs vagy valami más a neve? PVP beállítottságú magyar klán van e? Ha van szivesen csatlakoznék.
  • joe38
    Üdv,nem eredeti,ráadásul már ráférne egy ujrarakás,csak még várnék vele,mert szeretnék új gépet,de akkor is furcsa hogy eddig nem volt gond a játékkal,most meg van?Vagy gondolom igy akarják az embereket rákényszeríteni a Win 10-re...
  • Running
    bútorokról képecskék
  • Running
    Magyar Szövike
  • shaba23 #21421
    8500001

esetleg lenne valami guild, ahová kezdőket is felvesznek?
  • Running
    8,5 milliónál jár az ESO
  • Running
    Patch 2.7.6
  • gseldon
    Örülök, hogy a házigazdánk visszatért mind ide, mind a játékba :)
  • pjboy091
    Hali!
    Eredeti win7-ed van? Azért kérdezem, mert én jó pár hónapja jártam úgy, hogy a nem eredeti win7 miatt nem települtek olyan frissítések amikre néhány program támaszkodott volna. Így kénytelen voltam beszerezni egy windows 10-et. Utána már nem volt probléma.
  • joe38
    Sziasztok,üdv mindenkinek!
    December óta játszom a játékkal minden hiba nélkül,egy gyenge régi gépen win 7 alatt,de a legutóbbi frissités óta nem indul a játék,a frissitést megcsinálta,de amikor a play gombra nyomok,kiírja hogy nem tud elindulni a 0xc0000005 hibával,olvastam már erről,de pontosan nem tudom mit is kéne tennem hogy jó legyen.
    Utoljára szerkesztette: joe38, 2017.02.11. 23:41:39
  • PiszkosFred
    Nem tudom honnan szoktad rendelni, de a CD Galaxis es tarsainal ilyenkor kapsz a standard verzio kulcsa melle egy masik kulcsot, a preorderes Discovery Pack kulcsat is, amelyet szinten redeem megoldassal kell aktivalnod a hivatalos oldalon. Legalabbis a premierkor 2014-ben ez volt a helyzet, ezert is lehet talan a mai napig is kapni a neten olcsoert Explorer's pack kulcsokat, amely az akkor preorder bonuszokat adja az accounthoz.
  • fluency
    The Discovery Pack contains the following in-game items, which you'll automatically receive when pre-ordering any edition of Morrowind:
    -A Warden-themed costume as seen in the announcement trailer that any of your characters can wear
    -A loyal Dwarven War Dog pet
    -Three Treasure Maps for Vvardenfell
    -A Dwarven Crown Crate that you can open for a chance to receive a Dwarven-themed mount, pet, costume, or other items
    -Two Experience Scrolls that will give you 50% more experience for two hours

További info:
    hivatalos oldal

Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.02.11. 10:24:47
  • Running
    Sokan, növekszik. Nem hiszem.
  • Fehercsoki
    Sziasztok, el szeretnék kezdeni játszani a játékkal de lenne néhány kérdésem. Igaz, hogy sokan játszanak a játékkal és a játékosok száma növekszik? Ha a dobozos Morrowind kiegészítőt rendelem elő, akkor is megkapom az előrendelői bónuszokat (Discovery Pack)?
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.10. 10:00:01
  • Panzeradler #21411
    Köszönöm.
  • Running
    1. Nighblade-ből értelmes tank sohasem lesz.
    2. Vámpírulti tanknak, az mi? Warhorne, Magma Shell leginkább
    3. Inner Rage, mint távoli taunt skill?
    4. Vigor, mint heal?
    5. Volatile Armor és egyéb tanknak való skillek?

Szerintem nézz át néhány buildet, leírást elsőnek. Ajánlott rész neked, mert itt magyarázat és videó is van, sőt nightblade tank is, amelyre írják, hogy bohóckodni lehet vele: http://deltiasgaming.com/category/builds/

Utoljára szerkesztette: Running, 2017.02.07. 08:13:28
  • Panzeradler #21409
    Miért nem?
  • Running
    nem
  • Panzeradler #21407
    Szerintetek, ez életképes tank build lehet?
  • PetruZ
    Nem launcher.exe a neve. Pontosan olvasd el, mit kell tenni. A Resource1 fájlon belül kell menni a nevezett helyre és ott kimásolni a Launcher könyvtárat, utána azon belül a Bethesda.net_launcher-t futtatni.
  • Fpocok
    Kössz. Próbáltam de no dice. Megtalálom a mappát, de nekem a launcher mappában nincs ilyen hogy launcher.exe. Beszarok ezen a játékon baszki.
    NEM
    LEHET
    TELEPITENI.
  • PetruZ
    Nem Java és biztosan nem driver. Itt írnak szintén erről és a 22-es hsz-ben leírt lépések nagyon sok embernél működtek Win7 és 8.1 alatt is.
  • Hexex86 #21403
    Nem megy régivel sem. Lehet megpróbálom majd régebbi nvidia driverrel. Hátha.