The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikrolagok/out of synch van mar csak a hangeffektek miatt, illetve neha nagyon hangos egy-egy effekt, de a tobbi resze egesz stabil. Nalam legalabbis.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként a napokban kijött a 64 bites kliens is, legalábbis nekem szombaton még a régi ment, ma meg már az új jött le egy ~400 megás patch-ben és a tűzfalam be is jelzett az új eso64.exe-re. Kipróbáltam, hibát nem észleltem vele, de a kis akadások még mindig megvannak.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
- 2 új group dungeon
- felskálázott AA, HELRA, DSA
- Név, faj, kinézet csere
- text chat konzolra
- új haj stílusok
- Cyrodiil város foglalás pontok
- stb...

Utoljára szerkesztette: Running, 2016.06.21. 18:16:03
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.20. 22:09:55
Valaki nem tudja, hogy mi ez a majdnem 10 gigás frissítés?
Semmi bejelentést nem láttam róla.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Se a "community" keresés nem adott ki érvényes találatot, se átnézve az összes Elderscrollonline.com-ról érkező mailt nem találtam benne semmi fórumra utaló nyomot... Pedig semmi ilyen levelet nem törlök... :-(
Any good idea?
Lehet hogy kommersz kérdés, de az ember hogyan írja meg a készítőknek ha nyűgje van?
Mert a fórumhoz valami accot kér, ajánlókóddal meg ilyenekkel... :S
Szólok nekik hogy húzzanak bele a group finder javításba...hátha egy hajszálnyit számít egy egy plusz sirám... 😄
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
"Speaking to IGN, game director Matt Firor confirmed that an Argonian Dungeon Pack and character customising barber shop would arrive in August, while the much-requested addition of player housing would be added in "the first quarter of next year"."
Ma végre megjött ONEra is ez a „Bráderhúdosdi”
A Champion pontok „resetelődtek” emiatt most újra átolvasgattam őket részletesen, ami a Thief és a Mage ágon is azt eredményezte, hogy elbizonytalanodtam.
Úgyhogy ha van kedvetek véleményt írni, azt megköszönném 😊 ha esetleg rövid indoklást is, azt meg Nagyon megköszönném 😉
(100as értékek)
Thief: Mooncalf vagy Warlord? Vagyis, Stamina recovery 25% vagy Stamina cost reduce 16%?
Mage: Mighty vagy Piercing? Vagyis 25% Physical Damage(itt még van más „apróság” is) vagy Physical Penetration 5281?
Köszi.
Ez a One Tamriel egy nagyon jó dolog, én egy kicsit későinek érzem ugyan, de jobb később, mint soha.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.13. 09:08:02
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.12. 20:28:14
Szerintem tetszeni fog. Talán még annyi érdekelne, hogy mennyire lehet saját tulajdonú birtokod / telked a játékban? Lehet esetleg házad amit berendezhetsz, ilyesmi?
Az egyedüli dolog ami lelomboz, hogy mindenért fizetni kéne ami + tartalom...de egyelőre még az alapot se pörgettem ki 100ra, sőt, 1-re se, úgyhogy elleszek 😄
-Sztorija sokkal jobb.
- Remekül fel van építve a fő sztoriba, ha befejezel egy küldetéssort akkor a következmények megjelennek a városon és az npcken. Ilyen a skyrimbe se volt.
- A harc roppant egyszerű ugyanúgy skill fejlődéssel lehet csak nem lehet ész nélkül nyomni mint a skyrimet mert akkor nem lesznek igazán használható, upgrardelt skilljeid. Nem kell sok ész hozzá, ha a morrowind jól ment ezzel se lesz gondod. Egy ponton már -5-el magasabb ellenfelek sem gond. Van néhány jó boss harc azért. A gond inkább az nem lesz kihívás haladni. De ha a skyrim volt inkább a menő és a morrowind nem akkor lehet ezt nehéznek fogod találni. 😊
3 perce vásároltam meg a licenszet meglátva a 2500 forintos alap keyt. Az lenne a kérdésem, hogy egy SWGn felnőtt, wowon bukdácsolt, Age of Conanba beleszagolt, de a skyrimet + morrowindet imádó játékosnak mit nyújthat ez a játék? Valaki szidja, valaki szereti. Nem várok tőle semmit, csak egy kis single player kikapcsolódást, és ha úgy van akkor becsatlakoznék másokhoz itemet farmolni. 100 megás netem van, tehát elvileg nem kéne problémának lenni a kapcsolattal sem.
El tudnátok mondani pár alap dolgot amit tudnom kell esetleg? Mekkora a szabadság? Mennyire él a világ? Mennyire gyakoriak és különlegesek a tárgyak + páncélok amiket használni lehet? Csontvázidézgetős nekromágia? A harcrendszer maradt a sima?
http://www.pcgamer.com/the-best-mmos/5/
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ami a klienst illeti, a DB ota a 64 bites nalam nagyon stabil, rengeteg fpst nyertem vele (50 ala nem is megy, tomegben sem), hang sem szar mar (csak neha beakad egy-egy effekt par secre, de nem veszes), egyelore csak azt hasznalom, 32-es azota nem is probaltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.09. 20:53:39
Es nem azert nem jonnek ki, mert a segguket suttetik ket bahama koktel kozott a tengerparton, hanem azert, mert MOST JOTT KI a DB, nincs ket hete, es harom honapig NEM FOG JONNI SEMMI SEM, evszaktol, idotol, tengerparttol, gyerekes naiv lelkedtol fuggetlenul 😊 Harom. Havonta. Jon. Mindig. Uj. Kontent. Capisce?
Az meg, hogy jol megerdemelt, azt meg ki ne talalja senki sem. Majd ha kiadnak vegre valamit ugy, hogy nem masfel honapig tart hetente erkezo peccsekkel rendbetenni, akkor igen, akkor megerdemlik. Addig meg dolgozzanak, mert egyre szarabb a QA arrafele...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.09. 20:04:15
Nem tudom mennyien vannak most az alapteruleteken, de azt tudom, hogy tegnap este az Anvili/Kwatch (nem tudom mar melyike volt) napi feladatban a felszedendo doksikat csak 20 perc alatt sikerult osszebugaznom, mert mindig volt valaki, aki pont lenyulta elolem, annyian hemzsegtek a delve belsejeben.
De amig 3-4 órát állok egy randomba dpsként, és min 1 órát healerként, addig ez szerintem nem működik...