The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Igen, már lassan mindenki a 64biteset használja, most már én is mert egész jól kipofozták. Ez a DLC meg végre valami értelmes, legalább már van választási lehetőség, hogy mit csinál az ember csapatosan.

PiszkosFred
Hozzateszem, hogy azota hasznalom az x64 klienst, amiota elerheto lett, es az utobbi hetekben nagyon jol mukodik, ahhoz kepest mindenkeppen, ahogy indult 😊

Mikrolagok/out of synch van mar csak a hangeffektek miatt, illetve neha nagyon hangos egy-egy effekt, de a tobbi resze egesz stabil. Nalam legalabbis.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Igen, a launcher mar a 64 bitest inditja automatikusan, en is ma vettem eszre, eddig mindig direktben inditottam az exe-t.

PetruZ
Attól függ, mikor frissítettél legutóbb. 😊 Nemrég volt a DB patch, az 5-6 GB körül volt.

Egyébként a napokban kijött a 64 bites kliens is, legalábbis nekem szombaton még a régi ment, ma meg már az új jött le egy ~400 megás patch-ben és a tűzfalam be is jelzett az új eso64.exe-re. Kipróbáltam, hibát nem észleltem vele, de a kis akadások még mindig megvannak.
FishNoRba
Hmm az tényleg érdekes. Nekem első körben 10 gigát, majd azt követően még 5 -öt szedett le. Szerencsére viszonylag jó netem van így nem éreztem meg, de kíváncsi vagyok mit raktak a gépemre <#nevetes1>

&#21172;&#20685;&#32773;&#12398;&#25569;&#12426;&#12371;&#12406;&#12375;&#12289;&#37444;&#12398;&#25331;&#12290;&#12393;&#12371;&#12395;&#12491;&#12540;&#12474;&#12364;&#12354;&#12427;&#25171;&#12388;

Running
Kövi dlcből
- 2 új group dungeon
- felskálázott AA, HELRA, DSA
- Név, faj, kinézet csere
- text chat konzolra
- új haj stílusok
- Cyrodiil város foglalás pontok
- stb...

Utoljára szerkesztette: Running, 2016.06.21. 18:16:03

PiszkosFred
Kb 400 mb volt ma a frissites, 10gb biztos nem volt (vagy kurva gyors lett a netem kora este,e s nem vettem eszre 😄). Maximum ha megserult es nyom egy repairt a kliens, de ez csak tipp.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.20. 22:09:55

FishNoRba
Üdv!

Valaki nem tudja, hogy mi ez a majdnem 10 gigás frissítés?
Semmi bejelentést nem láttam róla.

&#21172;&#20685;&#32773;&#12398;&#25569;&#12426;&#12371;&#12406;&#12375;&#12289;&#37444;&#12398;&#25331;&#12290;&#12393;&#12371;&#12395;&#12491;&#12540;&#12474;&#12364;&#12354;&#12427;&#25171;&#12388;

PiszkosFred
Irj nekik levelet, vagy krealj egy uj accountot addig, es akkor azzal automatikusan megkapod a forum elerest is, majd a forumon hasznald azt az uj accot. Nem tudom, en mind a ket accountommal 2014-es betak korul regeltem es akkor megjott az email, hogy kesz a forum azonosito (hulye szamok voltak a vegen, ideiglenesen), lepjek be es szabjam testre. Azota csak azt tudom, amit a support FAQ-ja/helpje ir.

Köszi Fred, de sajnos nemnyert.
Se a "community" keresés nem adott ki érvényes találatot, se átnézve az összes Elderscrollonline.com-ról érkező mailt nem találtam benne semmi fórumra utaló nyomot... Pedig semmi ilyen levelet nem törlök... :-(
Any good idea?
PiszkosFred
Elvileg ha krealsz egy accountot, kapsz egy mailt is melle, amelyben ott a link ahhoz, hogy a forumos accodat is megcsinald. Te is megkaphattad ezt annakidejen, keress ra a [email protected] emailcimre az archiv leveleid kozott! Hatha... 😊

Hali!
Lehet hogy kommersz kérdés, de az ember hogyan írja meg a készítőknek ha nyűgje van?
Mert a fórumhoz valami accot kér, ajánlókóddal meg ilyenekkel... :S
Szólok nekik hogy húzzanak bele a group finder javításba...hátha egy hajszálnyit számít egy egy plusz sirám... 😄
PiszkosFred
Szerintem mar most is ajanlhatod nyugodt szivvel, bar az is igaz, hogy lehet erdmes megvarni most mar az augusztusi One Tamriel reszt, es akkor mar a kotetlen, openworld ESO-ba fognak csatlakozni.

tehát még másfél év kb. onnantól majd lehet nyugodt szívvel fogom tudni ajánlani az ismerősi körömben és az évi 1-2 hónapnyi mmo ez lesz alapból. várom már nagyon 😊
Running
Lassan olyan lesz a játék, ahogy meg kellett volna jelennie. Habár még kell egy Justice rendszer 2.0, pvp arénák, dual pvp, Cyrodiil fejlesztés, mercenary rendszer vissza, lagmentesítés, egyéb fejlesztések, és meg is vagyunk az 1.0-val. 😊))

PiszkosFred
Erdekes dolgot vetett fel Ryan az mmorpgnel, amelyre nem is gondoltam eddig, holottt... vagyis, a One Tamriel eseteben egy maxos karakternek (CP160as) lenyegeben minden jelenleg elerheto szettbol a maxos verzio fog esni, vagyis ami korabban lvl20-as volt majd a veteran szinteken CP20-30-as (korabbi VR2-VR3-as), az most megszerezheto/farmolhato es hasznalhato endgame szinten CP160-es verzioban, hiszen az osszes zona CP160-ra fog skalazodni. Lesz akkora valasztek a geart illetoen, hogy az mar soknak is tunik igy hirtelen (mert ugyebar ezek csak a worlddrop szettek, a tobbi crafting/boss/daily/stb-rol nem is beszelve.).

PiszkosFred
Ez jelenleg a huszmillas kerdes 😊 Anno Murkmire egy uj Adventure Zone lett volna (ha jol emlekszem), de az Adventure Zone koncepcio elbukott Craglornnal, igy lehet, hogy inkabb csinalnak belole egy groupkontent zonat - ha mar kesz van, kar kukazni -, vagyis a teruletet 2-3 group dungeonra bontjak (vagy trial + dungeon, barmi lehet), a maradek terulet meg megmarad solo kontentnek. De mindez csak egy tipp a reszemrol, lehet semmi ilyesmirol nincs szo.

És mit jelent vajon az Argonian Dungeon Pack? Remélem lesznek új veterán dungeonok.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Running
Hát a housingért sem kell már izgulni ebben az évben. 😞
"Speaking to IGN, game director Matt Firor confirmed that an Argonian Dungeon Pack and character customising barber shop would arrive in August, while the much-requested addition of player housing would be added in "the first quarter of next year"."

Running
Minden stamina cost reduce, ha teli, akkor stam recovery, minden damage, pár pont penetr, többi crit damage.

CS@
Sziasztok,
Ma végre megjött ONEra is ez a „Bráderhúdosdi”
A Champion pontok „resetelődtek” emiatt most újra átolvasgattam őket részletesen, ami a Thief és a Mage ágon is azt eredményezte, hogy elbizonytalanodtam.
Úgyhogy ha van kedvetek véleményt írni, azt megköszönném 😊 ha esetleg rövid indoklást is, azt meg Nagyon megköszönném 😉
(100as értékek)
Thief: Mooncalf vagy Warlord? Vagyis, Stamina recovery 25% vagy Stamina cost reduce 16%?
Mage: Mighty vagy Piercing? Vagyis 25% Physical Damage(itt még van más „apróság” is) vagy Physical Penetration 5281?
Köszi.

A jelenlegi játékosállományt tényleg kíváncsiságól kérdeztem, mert baromi casual szinten tolom a dolgot, főleg mióta a haverok leléptek. Viszont a DB DLC megjelenésekor qrva sokan voltak azon a területen. Meg Orsiniumban is jópár emberrel találkoztam még így reggel is.
Ez a One Tamriel egy nagyon jó dolog, én egy kicsit későinek érzem ugyan, de jobb később, mint soha.
PiszkosFred
Hat b2p jatekoknal ezt nehez megmondani. En is mostanaban jatszok megint aktivan, elotte fel evig maximum lovakat etetni es researchot elinditani leptem be. Az biztos, hogy tele vannak a zonak - a DLC teruleteken nagyon is, a szintezos PVE reszeken sem okoz gondot gyorsan talalni csapatot. Esetleg a Gold teruletek azok, amelyeken kevesebben vannak, mert a DLC-k miatt nincs sok ertelme ott bohockodni, maximum achie es costumek miatt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.13. 09:08:02

Running
PC-n tele vannak a kezdőzónák kb 1 éve folyamatosan, köszönhetően az állandó akcióknak. Nagyon sok a játékos, viszont endgame képes játékos nincs annyira sok már, mivel rengetegen single game-ként játszanak, vagyis küldiznek, max 1-2 dungeon és ennyi.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi a jelenleg is aktív játékos...

Running
PiszkosFred
Persze, ezzel a cellal keszultek, az lenne a furcsa, nem igy lenne. Pont ezert fontosak, mert olyan tartalmat adnak az ESO-hoz, amely hagyomanyos es jellegzetes TES tartalom, es amelyeket kis tulzassal mar az alapjateknak is tartalmaznia kellett volna 2014-ben. De ezen nem veszunk ossze, en igy latom, te maskent latod, pont.

PetruZ
Szerintem nagyon specializáltak egyféle dologra. Abban jók, igen, de nem fontosak.
PiszkosFred
Hat, en ellentmondanek, mert szerintem Orsinium, Dark Brotherhood es a Thieves Guild pont, hogy a PVE/szolo jatekosoknak kotelezo vetel es fontos kiegeszito. Meg akkor is, ha az teny, hogy az alapjatekban is van annyi tartalom a harom frakcio teruletein/zonain, mint barmelyik szabadon valasztott ket singleplayer TES reszben osszesen, de a TG es a DB extra lehetosgei szerintem faszan illenek es kellenek is egy teljes TES elmenyhez, Orsinium pedig egy zsenialisan osszerakott, igazi PVE kiegeszito, amelyet vetek kihagyni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.12. 20:28:14

PetruZ
Housing még nincs, de lesz, tervben van.
A plusz DLC-k nem fontosak (single-hez).
Mr_no_NaMe
Köszönöm szépen a válaszaitokat, igen-igen aztán elolvastam a banner alatti infót is 😊 Kétezer öccázé' ráadásul, tényleg jó. Amúgy most vagyok ott, hogy tutorialt befejeztem + 1 küldit. Kicsit érdekes a mágia, de ez van. Már van rengeteg varázslatom és mégtöbb lesz 😄

Szerintem tetszeni fog. Talán még annyi érdekelne, hogy mennyire lehet saját tulajdonú birtokod / telked a játékban? Lehet esetleg házad amit berendezhetsz, ilyesmi?

Az egyedüli dolog ami lelomboz, hogy mindenért fizetni kéne ami + tartalom...de egyelőre még az alapot se pörgettem ki 100ra, sőt, 1-re se, úgyhogy elleszek 😄
Running
Gondolom nem 600-as pingben vergődött a jóember amikor tesztelte.

Running
Simán élvezni fogod, ha nem úgy kezeled, hogy ez Skyrim online. Simán a legjobb mmo a piacon, borzasztó mennyiségű single kalanddal, ami TES szintű. Ha bővebben érdekelnek a részletek, útmutató van a banner alatt linkelve.

-Logikusan nem tudsz annyira szabadon classt építeni. Tehát van tank healer és dps.
-Sztorija sokkal jobb.
- Remekül fel van építve a fő sztoriba, ha befejezel egy küldetéssort akkor a következmények megjelennek a városon és az npcken. Ilyen a skyrimbe se volt.
- A harc roppant egyszerű ugyanúgy skill fejlődéssel lehet csak nem lehet ész nélkül nyomni mint a skyrimet mert akkor nem lesznek igazán használható, upgrardelt skilljeid. Nem kell sok ész hozzá, ha a morrowind jól ment ezzel se lesz gondod. Egy ponton már -5-el magasabb ellenfelek sem gond. Van néhány jó boss harc azért. A gond inkább az nem lesz kihívás haladni. De ha a skyrim volt inkább a menő és a morrowind nem akkor lehet ezt nehéznek fogod találni. 😊

Mr_no_NaMe
Szervusztok!

3 perce vásároltam meg a licenszet meglátva a 2500 forintos alap keyt. Az lenne a kérdésem, hogy egy SWGn felnőtt, wowon bukdácsolt, Age of Conanba beleszagolt, de a skyrimet + morrowindet imádó játékosnak mit nyújthat ez a játék? Valaki szidja, valaki szereti. Nem várok tőle semmit, csak egy kis single player kikapcsolódást, és ha úgy van akkor becsatlakoznék másokhoz itemet farmolni. 100 megás netem van, tehát elvileg nem kéne problémának lenni a kapcsolattal sem.

El tudnátok mondani pár alap dolgot amit tudnom kell esetleg? Mekkora a szabadság? Mennyire él a világ? Mennyire gyakoriak és különlegesek a tárgyak + páncélok amiket használni lehet? Csontvázidézgetős nekromágia? A harcrendszer maradt a sima?
ESO, mint ez egyik legjobb PvP MMO a pcgamer.com szerint. (érdemes a többi kategóriát is megnézni)

http://www.pcgamer.com/the-best-mmos/5/

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

PiszkosFred
Kedvem semmi, loot per pillanat nem erdekel, hozzatenni nem tudok sokat a runhoz, utanfutonak nem megyek, no meg benazni sem akarok, mert DB ota el van cseszve a nightbladem. Ujra kellene osztani meg osztani szorozni, de lusta vagyok most tesztelgetni, igy egyelore megelegszek annyival, hogy a pve teruleten es a dailyk kozben eletben maradok. Egyedul a healer az, ami jo, csak ott is kellene egy rakas enchant csere, csak hat megint lusta vagyok ra 😄 Majd egyszer... vagy nem.

Ami a klienst illeti, a DB ota a 64 bites nalam nagyon stabil, rengeteg fpst nyertem vele (50 ala nem is megy, tomegben sem), hang sem szar mar (csak neha beakad egy-egy effekt par secre, de nem veszes), egyelore csak azt hasznalom, 32-es azota nem is probaltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.09. 20:53:39

Running
Kár hogy nem jöttél sanctumba, normál kb nulla kihívás, cserébe -20 fps, és harc alatt nulla hang 32 biten. Ez a játék egyre hulladékabb mindenféle túlzás nélkül.

PiszkosFred
Egyszer majd ha felnosz, akkor rajossz, hogy az elet nem az altalanos iskolaban megszokott modon zajlik, vagyis a VAKACIO felirat miatt nem dobja el minden melos a munkat, es lofaszt sem csinal csak pihen szeptemberig. Az elet nem igy mukodik, egy mmo eseteben meg aztan plane nem. Biztos, hogy pihen majd mindenki, de nem egyszerre bmeg 😄, ne legyel mar ennyire allat.

Es nem azert nem jonnek ki, mert a segguket suttetik ket bahama koktel kozott a tengerparton, hanem azert, mert MOST JOTT KI a DB, nincs ket hete, es harom honapig NEM FOG JONNI SEMMI SEM, evszaktol, idotol, tengerparttol, gyerekes naiv lelkedtol fuggetlenul 😊 Harom. Havonta. Jon. Mindig. Uj. Kontent. Capisce?

Az meg, hogy jol megerdemelt, azt meg ki ne talalja senki sem. Majd ha kiadnak vegre valamit ugy, hogy nem masfel honapig tart hetente erkezo peccsekkel rendbetenni, akkor igen, akkor megerdemlik. Addig meg dolgozzanak, mert egyre szarabb a QA arrafele...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.09. 20:04:15

Ejnye, tudnám mondani ki a troll. Minden hátsó szándék nélkül írtam. Itt a nyár és sokan nem a gép előtt ücsörögnek. Abból a néhány emberből akivel nyomtam, az elmúlt héten, egy se volt. 😊 Nem mérvadó, de. Meglepne ha nyáron bármivel is kijönnének. Szerintem a tengerparton fogják tölteni a jól megérdemelt pihenőjüket. 😊

Running
Egy piros ponttal tudjuk értékelni?

PiszkosFred
De legalabb jatszott vele, sok trollal ellentetben ez plusz pont.

Running
Az a legjobb, hogy igazából fogalma sincs semmiről, ezek a posztok szerintem ilyen kényszeres közléskényszerből fakadhatnak.

PiszkosFred
Koszonjuk mr Zombori 😊 Mivel egy hete jott ki a DLC, es harom havonta erkeznek, igy valoban, nem fog uj tartalom jonni a kovetkezo idoszakban.

Nem tudom mennyien vannak most az alapteruleteken, de azt tudom, hogy tegnap este az Anvili/Kwatch (nem tudom mar melyike volt) napi feladatban a felszedendo doksikat csak 20 perc alatt sikerult osszebugaznom, mert mindig volt valaki, aki pont lenyulta elolem, annyian hemzsegtek a delve belsejeben.

Nyáron nemigen fognak tartalmak kijönni, és ha jól nézem, tegnap voltam bent nem is sokan vannak. Gondolom a nyár az oka 😊

Running
Te miről beszélsz? költői volt...

Hát nyár van, mozduljatok ki a gép elől. 😊 És egy ponton nem fog hiányozni. Aztán aki marad azzal ősszel újra találkoztok. 😊

Running
Én bizony mondom ha megcsinálják a dungeon findert, előfizetek! :-)
De amig 3-4 órát állok egy randomba dpsként, és min 1 órát healerként, addig ez szerintem nem működik...