24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hasonloak, de megsem. Ez egy trait, egy tulajdonsag, amellyel rendelkezhet az adott targy. Talalhatsz ilyet, vagy keszithetsz ilyet. Utobbi esetben elobb meg kell tanulnod ezt a kepesseget (ez a crafting research a munkapadoknal), majd utana barmikor gyarthatsz ilyen targyat.

Felvetel ugy mukodik, hogy kuldok egy invitet es amikor online vagy, elfogadod. Nem kell egyszerre, egy idoben online lennunk. (csak akkor ird le majd a @userid-t vagy karakter nevet, hogy tudjak kuldeni)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.12. 13:51:27
  • Conqvistador
    Jajj és még valami.
    Van egy gyűjtőhely ahol a legfontosabb/hasznosabb Add-On okat össze lehet szedni és beaktiválni a játékba?
    Gondolok itt térkép, sebzés, bányászati vagy hasonló segítségekre.
  • Conqvistador
    "Foleg akkor, ha sok "training" traittel rendelkezo cuccod van"

És ilyenekhez miként lehet hozzájutni? Feltételezem hasonlóak mint wow ban a heirloom cuccok amik közt voltak xp boostos ruhadarabkák is.
    Na az külön tetszik, hogy nincs megkötés de gondolom az továbbra is gáz ha 5-6 osként olyan területre tévedek ahol 30-40 es karik vannak. Még ha fel is szintezne a fegyver a cuccok és a varázslatok még kezdetlegesek. Van olyan leírás, hogy low level szinten mely területek nem javasoltak?
    Sajnos este nem leszek (meló van) csak játékon belül lehet felvenni a guildbe? Itt nincs ilyen külső meghívós dolog, mint a GTA Online ba hogy a rockstaros accountnál a játékba lépés nélkül is lehet invet barátot fogadni stb?

Ha már GTA remélem itt nem igazán vannak csalók akik tönkrevágják a játékélményt?
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2017.04.12. 13:16:14
  • PiszkosFred
    Teljesen open world a jatek, vagyis barmelyik szinten barmelyik teruletet valaszthatod. Ahogy szabadultal lvl3-askent Coldharbourbol, onnantol szabad a palya, tenyleg oda megy, ahova akarsz. Jo tanacs: ha majd belepsz egy guildbe (este irj ram - @piszkosfred -, es ha gondolod, invellek a Magyar Szovetsegbe), akkor a guild nevsorban ha rakattintasz jobb klikkel egy nevre, akkor oda tudsz hozza teleportalni hozza (illetve a hozza legkozelebbi wayshrine-hez), ezzel akar villamgyorsan is korbeutazhatod a vilagot, nem kell gyalogolnod/lovagolnod. Cska nezd meg, ki van abban a zonaban, ahova menni akarsz es puff, mar ott is vagy.

Ami a ferohelyet illeti, meg kell tanulni szelektalni. Ami nem kell, azokat vagy bontsd le a munkapadoknal alkotoelemekre, vagy add el vendornak. Az ertekesebb dolgokat eladhatod kereskedo guildek boltjaiban is. Sajnos ESO+ elofizetes (es Crafting bag) nelkul menedzselni kell a bank es az inventory ferohelyeit, mert hamar kinovi az ember, foleg ha megtart mindent.

(ESO fejlesztok egyik tudatos faszsaga, hogy minden peccsel jonnek ujabb gyujteni valo cuccok, motifok, motif darabkak, nyersanyagok, stb - amelyek elveszik a helyet a bankban, ezzel is ra van valahol kenyszeritve a jatekos az elofizetesre, mert ESO+ es Crafting Bag nelkul tenyleg hamar bedugul a bank)

Jovo het keddig tart meg a 3. evfordulos event, mely soran van egy 100% extra XP-t ado buff. Csinald meg a kuldetest (nyisd meg a Crown Storet, ott a special ful alatt latod majd az ingyenes kuldetest elindito "vouchert") es kapsz egy mementot (collections fulben keresd), amelyet ha aktivasz, egy torta jelenik meg elotted. Ebbol ha eszel, 2 orara megkapod a 100%-os extra xp buffot. Hasznald ki, amig van.

Szintezni dungeonokban gyorsan lehet, vagy Dolmenek, Delvek, egyeb csapatos tartalmak irtasaval. Ugyanugy jol lehet haladni kuldetesekkel is, vagy akar egy adott terulet grindelesevel. Nem tudom, hogy mennyi ido felhuzni egy-egy karit 50-re, de manapsag mar nem annyi, mint anno. Foleg akkor, ha sok "training" traittel rendelkezo cuccod van, azok is boostolnak kemenyen szintezes kozben.

Gold verzioval erdemes az uj teruleteket is megnezni, sok jo kuldetes es felszereles van Worthgarban, Gold Coaston vagy akar Abah's Landingben. Tenyleg teljesen rad van bizva, hogy hol es mit csinalsz. Ismerek olyan embert, aki pl eleteben nem volt 10 percnel tobbet Shadowfenben, mert nem tetszik neki az a sotet mocsaras kornyezet, igy mindig kihagyja. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.12. 12:36:41
  • Conqvistador
    Köszi! Pc-n játszok.
    Hát akkor túl sok helyem itt se lesz. Skyrimben volt egy házam amire feltettem egy modot a sok közül és fegyvertár meg rengeteg láda volt ahová ezerszámra lehetett behordani a cuccot. Sajnos a mentés elveszett :D
    Most még nagyon idegenül mozgok a világban.
    Egy Ebonhartos magicka DK val kezdtem és valahogy hajóval átkeveredtem Daggerfallba és ott csinálok küldiket. Maradhatok ott vagy inkább a saját területemen questelgessek?
    Szeretnék hamar eljutni level 50 ig meg felfedezni a világot Júniusig. A Morrowind kiegészítőig.
    Az biztos epic durranás lesz.
    Azt olvastam valahol level 10 től bármit lehet szinte bárhol csinálni felskálázódik.
    Ha dungeon ba instába megyek esetleg segítséggel hozzávetőlegesen mennyi idő felhúzni 50re a karit?

Visszaolvastam egy keveset és hozzátennék valamit amit írtál.
    Alapjátékom volt arra vettem meg a Gold kiadást reedem code nál hozzáadtam és működik a 4 DLC simán hozzáadta a pacit is megkaptam.
  • PiszkosFred
    1. Elso hazat ingyen megszerezheted. Egy kocsmai szoba lesz, es a helyi bankban alldogalo Canthion (vagy ilyesmi) nevu foszerrel beszelj, az adja a kuldetest, amelynek a vege a jutalom szobacska. Minden tovabbi haz penzbe kerul, a par ezer aranytol a harom es fel millios kuriaig bezarolag, rengeteg ingatlant lehet venni. Terkepen lathatod majd ezeket, rakattintva odautazhatsz es szetnezhetsz bennuk mielott esetleg megveszed.

2. Minden nagyobb varosban vannak "pack mechant" (vagy ilyesmi) nevu kereskedok, ott lehet novelni tizessevel az inventoryt. Minden egyes noveles tobbe es tobbe kerul, a vegen tobb tizezerbe faj majd egy +10 helyes upgrade.

2b. Erdmes elkezdeni mar most az istalloban talalhato istallomestereknel (stable master) fejleszteni a capacity-t. Ez is noveli az inventoryt, ugy, hogy lenyegeben a lovad teherbirasat noveli, de a ketto osszeadodik. 20 orankent 250 goldert lehet +1 helyet "treningelni".

3. Bankban igen, hazban egyelore nem. A varosokban a bankban beszelj a Banker NPC-vel. Ott lesz majd opcio, ahol elerheteted a bankod. Szinten bovitheto aranyert, alul talalsz ra opciot.

4. Szakmak azonnal hasznalhatoak, nem kell tanulni. Ha latsz ynersanyagot a vilagban, szedd fel. Ha pedig latsz egy munkapadot, kezdd el megmunkalni a nyersanyagot (refine - finomitas), majd aztan gyarthatsz belole barmit. A Crafting skilleknel van egy-egy passziv, amely szabalyozza, hogy milyen szintu targyakat tudsz kesziteni.

5. Ha PC-n kerdezed, van, eleg sok. Van gyujto guild is (Magyar Szovetseg - tobb szaz aktiv emberrel, ajanlom a csatlakozast ha segitsegre lenne szukseg, itt talalsz), de vannak progess guildek is es vannak hobbi casual guildek is. PS4-en szinten van egy nagyobb magyar guild es tobb kisebb letszamu. XB1-n sajnso nem sokan jatszanak magyarok, de ott si van egy kisebb letszamu aktiv kozosseg.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.12. 11:42:19
  • Conqvistador
    Sziasztok! Tegnap én is elkezdtem az ESO-t egy Gold kiadással. Így elvileg a DLC-k is megvannak.
    Volna néhány kérdésem mivel ugye hasonló a játékmechanizmus a többi ES játékhoz.
    1. Milyen módon lehet pl házat venni?
    2. Hogyan lehet a backpacket bővíteni a 60 slot édeskevés.
    3. Van e lehetőség a cuccaimat eltárolni pl házban vagy bankban? (Szeretek gyűjtögetni de nincs rá helyem)
    4. Szakmákat pl bányászat milyen módon lehet indítani? Nagyobb városokban Vendoroknál?
    5. EU szerveren van még aktív Magyar közösség Guild/Klán stb?

Köszi
  • Running
    Ingyenes hét mától 18.-ig. Link
  • Running
    pvp stamina templar build
  • PiszkosFred
    Igen. Alik'r azert jo, mert mire vegzel az egyikkel, atrohansz a masikhoz, az mar aktivalodik is. Ahogy azzal vegzel, megy a harmadikhoz, az is pont aktiv lesz. Nincs kiesett ido, nonstop mehet az XP farm. Mas zonakban varni kell neha 1-2 percet, mire jon a boss vagy nyilik a dolmen.

Este, a Magyar Szovetsegbe beinvellek (ha addig nem eloz meg valaki), ott tudsz segitseget kerni, nagyon jo kis csapat van. Viszont, ez csak egy gyujtoguild, lenyegeben a hun chat helyettesitendo, vagyis szervezett dolgok (guild trader, guild runok, stb.) egyelore nem nagyon vannak.

Traninges cuccok random eshetnek vagy gyarthatoak. Guildes kioskokban nezz szet a nagyobb varosok mellett (traderek, alatta az adott guild nevevel), es ott keress ilyen targyakat. Par szaz aranyert mar vihetoek, bar alacsony szinten nem tudom, mennyibe fajnak.

Regebben lehetett venni traning cuccokat a Magus es Harcos cehekben is, mostansag nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.04. 17:05:34
  • RZQQ
    Köszi Fred,

3. evfordulos ESO unneplese, amely soran megint lesz 100% extra XP-t ado buff. Elvileg ma kezdodik, a gyors unnepi kuldetes leirasat a HQ-n megtalalod tavalyrol.

Gondolom ez a tortás küldi lesz az.

Na most a 100% XP boosttal fogj egy fegyvert, kapj magadra sok-sok TRAINING traites cuccot (gyartass valakivel, vagy vegyel cehes boltokbol, ha nem esett volna eddig)

Olvastam erről a traites dologról, ugye ez is bonus exp-t ad, de sajnos, eddig se nem dobott, se nem tudtam hol venni, esetleg erről van valami guide, hogy hol tudok venni, hol dropolhat?
    Sajnos mivel még most kezdtem és magányos farkasként futkározok egyedül csapat nélkül, így még megkérni sem tudok senkit, hogy dobjon össze nekem egy kezdő szetet. :D

Dolmen grindeles nem okozhat gondot, mert ahogy megjelenik, fel percen belul 10-15 ember fog ott teremni korulotted, akik segitenek. Neked pedig eleg, ha csak epp hogy megutsz 1-2 mobot, mar jon is az XP, duplan az event miatt.

Utána néztem ennek a Dolmen grindelésnek is, nemtudom hogy mennyire helytálló az információ, de elvileg a legjobb spot az "Alik'r Triangle" -ben található, de javíts ki ha tévedek.

A legjobb megoldas persze az lenne, ha dungeonoznal, mert ott iszonyat jol jon az XP, de mivel pve nem erdekel, igy lehet ez nem annyira testhezallo neked.

A dungeon az még nem gáz, WoW-ban is folyamat dungeon finder-t kellett spammolni.

• PiszkosFred
    En most egy magicka templart "huzok", bar nem is huzas ez hanem tolom magam elott, mert marhara nincs kedvem :), de szerintem erdemes kihasznalni azt, hogy kvazi a Bolondok fesztival masfel hete utan megint kezdodik egy ujabb event, a 3. evfordulos ESO unneplese, amely soran megint lesz 100% extra XP-t ado buff. Elvileg ma kezdodik, a gyors unnepi kuldetes leirasat a HQ-n megtalalod tavalyrol.

Na most a 100% XP boosttal fogj egy fegyvert, kapj magadra sok-sok TRAINING traites cuccot (gyartass valakivel, vagy vegyel cehes boltokbol, ha nem esett volna eddig) es kezdj el Dark Anchorokat/Dolmeneket grindelni abban a zonaban, amelyben esetleg eshet is nemi stamina alapu gear neked. Oke, ezeket azonnal kinovod majd, ahogy felveszed, de inkabb legyen rajtad par olyan cucc, ami kesobb jol johet, mint olyan, amelyre semmi szukseged. Dolmen grindeles nem okozhat gondot, mert ahogy megjelenik, fel percen belul 10-15 ember fog ott teremni korulotted, akik segitenek. Neked pedig eleg, ha csak epp hogy megutsz 1-2 mobot, mar jon is az XP, duplan az event miatt.

A legjobb megoldas persze az lenne, ha dungeonoznal, mert ott iszonyat jol jon az XP, de mivel pve nem erdekel, igy lehet ez nem annyira testhezallo neked.

Cyrodiilban regebben pvp kozben is jol lehet fejlodni, de mivel az elmult 3 evben nem voltam osszesen ket oranal tobbet a csatamezon, ezert ehhez nem ertek sajnos, nem tudom, mennyire jo vagy nem jo az ottani XP mennyisege.

Main story es egyeb kuldetesek is jol hoznak a konyhara, de azok megint cska pve tartalmak.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.04. 16:38:53
  • RZQQ
    Először is köszönöm a válaszod :)

Elolvastam jó pár cikket már redditen és az eso forumon is, ilyen alap dolgokkal képbe vagyok, de azért mégis jobb egy közösséghez tartozni és ott segíteni a másikat, mint szimplán fórumokat böngészni.

Felteszek, akkor egy kérdést:
    Leginkább PvP orientált vagyok, nagyon nem is vonz a PvE, se a storyja a játéknak, de a PvP része nagyon tetszik, hasonló mint a Guild Wars 2.

Szóval a célom, hogy minél előbb lv50 legyek és belevághassak a lecsóba. Láttam jó pár guideot power levelinghez, de sajnos nincsen se gearem, se elég tapasztalatom, ahhoz hogy azt csináljam, így marad az öreg szintezés questekkel.

Elég, ha csak a Main Storykat csinálom vagy érdemes a side questekre is időt szánnom vagy esetleg egyéb tipp a szintezéshez?

u.i.: Stamplar-t kezdtem, az fórumokon írottak alapján nem top tieres class, de nekem tetszik a játékmenete, így hogy megismerjem maga a játékot kezdésnek szerintem tökéletes, de javítsatok ki ha tévedek.

• Bandras DaSilva #21509
    Szia, azt gondolom, hogy kezdetnek itt is fel tudod tenni a kérdéseket. Ez kezdetnek jó. Kicsit visszaolvasgatva is lehet azért sok információt kigyűjteni.

Nem tudom idegen nyelvekkel hogy állsz, de a hivatalos fórumokon vannak elég jó leírások. Vannak jó buildek is itt-ott, ebben szerintem Running vagy Fred tudnak segíteni mert ők roppant rutinosak.

Fejlécben is vannak linkek, nem tudom mennyire pontosak, de egy próbát azok is megérnek.

• RZQQ
    Sziasztok,

A tegnapi nap kezdtem a karrieremet az ESO világában, tud esetleg valaki egy kezdő barát klánt, ahol megtanulhatom az alapokat, kérdésekre választ kaphatok és a többi? Nem vagyok kezdő MMORPG világában, jó pár év van már a hátam mögött. :)

ingame: @lacee16

vagy itt fórumon.

Előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: RZQQ, 2017.04.04. 14:18:55
  • fluency
    Kicsit olyan druid szerű kaszt lesz szerintem. Ahogy néztem a templart/healert simán kiválthatja. Elég komoly gyógyító képességei lesznek így elsőre. Meg van pár jónak tűnő support képessége. Érdekes lesz. Okosabbak leszünk, ha már lesz "élesben" (PTS) is.
    warden skill lines, amit eddig tudunk

Ui: Valahol azt olvastam, hogy olyan kaszt lesz, aminek lesz dps-e, heal-je és (off) tank is tud lenni.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.04.03. 11:54:21
  • Running
    Kíváncsi leszek endgame-ben hol lesz a helye.
  • PetruZ
    Warden bemutató (a játékmenet 12:00 körül kezdődik; sajnos elég vacak minőségű stream volt)
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.01. 09:30:17
  • Running
  • Fehercsoki
    5500 crown az 10 ezer forint körül van, nem sokkal drágább mint a Gold Edition.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.03.20. 18:04:03
  • Witcher
    Köszi...igen sajnos az annyi.
  • PiszkosFred
    Nezd meg, hogy a "Guilds & Glory DLC Mega-Pack" nevu 4in1 bundle mennyi Crownba kerul a crown storeban. Hatha van ra epp akcio, akkor megeri. Alapbol azt hiszem 5500 Crown az ara.
  • Witcher
    Valahogy sejtettem....akkor most külön meg kell vennem a dlc-ket ami sokkal drágábban jön ki mint a gold edition :/ Új accot meg nem akarok.
  • Sheltem
    A gold edition nem tartalmazza (úgy tudom) az alábbi dungeon dlc packot:
    Shadows of the hist

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.20. 14:22:19
  • PiszkosFred
    Alap jatekra ne vedd meg a Goldot, mert nem fogod tudni aktivalni. Vagy alapjatek + DLC bundle/onalloan, vagy Gold kiadas.
  • Witcher
    Jelenleg az alap játékom van...ha megveszem a gold editiont digitálisan az ugye tartalmazza az összes dlc-t. Ezt a cd kulcsot hova kell majd beírni? Mert az accountomnál nem találok ilyen opciót.
  • PiszkosFred
    1T (One Tamriel) ota oda megy, ahova akarsz, barmikor, barmilyen karakterrel, igy Malaban Tor meglatogatasa sem lesz gond.
    Jelenleg a minoseg upgrade csak a "statokat" noveli (+ a szett bonuszt), traitet nem tudsz cserelni/hozzaadni a meglevo fegyverbe, pancelba, azt csak akkor tudod kivalasztani, amikor te magad gyartod a cuccost. Minden mas esetben randomfaktorra vagy bizva.
  • Sheltem
    Nah alakulgatok, lvl50 champion 62.
    Az ékszereket és fegyvereket innen kell majd összeszednem champion lvl 160on.
    Malabal Tor
    Ebből adódik 2 kérdésem:
    -Én nem Aldmeri Dominion hoz tartozom akkoris ide tudok menni erre a területre?
    -Ha jól értelmezem úgy fog zajlani a dolog, hogy kifarmolom az adott champion 160as "Best in slot" cucc kék verzióját adott helyről és upgradelem crafttal először lilára(itt már traitet is adok neki) majd legendaryra?

köszi
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.19. 05:43:17
  • Nephin
    Nem feltétlenül kell hozzájuk PvP-zned, Cyrodiilban simán a terepen, vagy kis delvekben vannak, csak kerüld ki az ellent és kész. :) Na jó, egy-kettő a kapuk mögött nehezebb így, de a nagy részét könnyű összeszedni.
  • Sheltem
    Nem vagyok pvp beállítottságú játékos így sajnos azokat a pontokat elveszítem :(
    Köszönöm az információkat.
  • gseldon
    Szia, a Mage guild nem fejlődik semmi mástól, csak a releváns kékkel fénylő könyvek gyűjtögetésétől/elolvasásától (van rá addon, ami a térképen jelzi, hogy hol vannak). Nem fejlődik passzív módon sem XP-vel, sem a skillek használatával.
    Ha már megvan a skill, akkor az fejlődik simán úgy, mint minden más, előbb-utóbb tudod majd morfolni.
    Ha mindent megcsinálsz a játékban, akkor lesz elég skill pontot mindenre. Jóval több, mint 300 skill pontod lehet a végére, ami bármire elég, az összes kraft skill kihúzásához, minden passzívhoz, az összes fegyverhez stb. De mondjuk ezért dolgozni is kell, összes dungeon normál és veterán, összes skyshard, pvp rangok, minden story küldetés (területenként a fő story szál ad skillpontokat) stb.
  • Sheltem
    Róla van szó egyébként:

Magicka sorcerer
  • Sheltem
    Sziasztok

Tegnap megléptem a lvl50 et és a Champion szintekkel is eljutottam 25ig ezért úgy döntöttem, hogy ideje respecelni mindent.
    Frost Mage lévén csináltam egy only Magicka buildet amit a netről néztem, viszont lenne egy kérdésem.
    Az ultimate skillhez mage guild lvl 10 kell nekem pedig 5 van(az az 1 skill van amit alapból nem tudtam berakni lentre a bar-ra).
    Játék közben elvesztem a részletekben(annyi minden van már Eso ban) ezért lenne 1-2 kezdő kérdésem.
    (lassan egyébként kivilágosodik már minden hálistennek).
    Szóval Mage guild lvl5...Csak passzív skillt tudok választani az "ajánlottak" közül illetve a legalapabb skillt amire viszont nincs szükségem a build leírás szerint(tehát akkor később megint respecelnem kell majd ha megnyílik az ultimate skill hiszen az "alap" skill felesleges lesz és elpazarolt pont).
    Kérdés:
    -A passzív skillel is húzódik magától a mage guild szintje? Ha nem akkor mindenképpen szükségem van a "felesleges" skillre(csak azt az egyet tudom kiválasztani ahhoz, hogy húzni tudjam,
    .vagy pl ha mage guild repeative küldetéseket csinálok akkoris húzódik jól sejtem?
    -Egyébként a mage spellek már attól is fejlődnek, ha használom őket ugye? (mert van amelyiknél a morphot még nem tudom kiválasztani).
    Illetve még annyi kérdésem van, hogy a build leírásban nincsenek olyan skillek amiket én nagyon hasznosnak tartok(pl világító ásványok, növények, fák a jobb észrevehetőség érdekében illetve 1-2 thieves guild skill).
    -Ha ezekre is teszek akkor nem lesz elég pontom a játék végén, hogy "kimaxoljam" a karaktert?

Ennyi kérdésem van, köszi szépen a választ előre is(hálistennek már a pledge rendszer is világos).
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.17. 06:38:30
  • Witcher
    Köszi, így már világos...azt a dlc-t amúgy is meg akartam venni.
  • PiszkosFred
    Dark Brotherhoodba lepj be, csinald meg az elso 1-2 kuldetest es kapsz egy erre valo skillt/kepesseget.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.16. 19:17:32
  • Witcher
    A városlakókat hogy lehet lopakodásból kivégezni? Láttam hogy egy páran csinálják...Van hozzá valami skill?
  • Running
    nincs
  • Witcher
    Van valami addon skill bookok megtalálásához? Engem például dualw/bow érdekelne...keresgéltem de nem nagyon találtam ilyesmit :/
    Utoljára szerkesztette: Witcher, 2017.03.10. 12:45:25
  • Witcher
    Vettem logitechet,, ezzel már tökéletesen fut. Egyébként kontrollerrel nagyon ütős...ég és föld. Főleg aki pvp-zik, sokkal gyorsabb...
  • Sheltem
    Semmi nem segített. Viszont mintha 26-27 fps ig esne "csak" le úgy hogy visszábbvettem a látótávot 100ról 75re és az árnyékot highról mediumra raktam, ez pedig már elfogadható számomra, és ugye első épületbe/romba ha bemegyek, vagy térképet váltok akkor egy ideig megint 60fps. De 26-27 és 22 között van különbség nem kevés, így már elleszek a játékkal.