24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Witcher
    Tökéletesen egyetértek veled, aki nem pvp-zik az nem tudja miről is beszélünk...
    De a hitetlenkedőknek itt van a csalás egyik ékes gyöngyszeme a durvábbak közzül.
    https://m.youtube.com/watch?v=8fLMp9OVn7o
  • Plata
    És ne felejtsükel a hajós modot se.
    Mindegyik modot imádtam.
    Ha jól emlékszem lakni is lehetett benne.
    Szinte mindenhol ki lehetett vele kötni.
    Még a Hla oad-i ház előtt is.
  • PiszkosFred
    De, o az. :) Sajnos azok a modok nekem sincsenek meg (bar van 2-3 regi vinyom, egyszer keritek egy gepet hozza es akkor talan meglesznek az archivumok kozott - katz, mythos, randall es jomagam modjai is talan megvannak), a morrobook freewebes oldal sem elerheto. Ez utobbin voltak regebben azok a fantasztikus hazak (Balmorai torony, Hla Oadi luxus kegli kulon armoryval es botanikus kerttel, stb.).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.07. 22:13:10
  • Plata
    Bocsi az offért,de megláttam a neved és kíváncsi lettem hogy vajon te vagy az a CS@ aki annak idején a Morrowindhez azokat a zseniális modokat csinálta?
    Nagyon szerettem azokat a modokat,de már nagyon rég nem találtam őket sehol a neten.
  • bunny
    Szóval érezzem magam megtisztelve? :D
  • PiszkosFred
    Az ESO kozossegi forumara csak kulon meghivoval tudsz regisztralni. Ezt kaptad meg most.
    Kai Schober a nemet/francia teruletekert (kvazi az europaiakkal o tartja a kapcsolatot) felelos kozossegi menedzser, jopofa srac, de ezt valoszinuleg az automatika kuldte az o neveben. 99.9%, hogy legit a cucc, nem scam.
  • bunny
    Én továbbra se hiszem, hogy bele lehetne nyúlni valamibe, ami a szerveren kalkulálódik. Az lehet, hogy bot, makró, mittoménmi nyomkodja helyette a megfelelő skill-poti stb kombót, és ezeknek köszönhetően űber lesz.
    Vagy van valami bug skillben, amit kihasznál - pl. az animáció megszakítás, ami engedélyezett is itt. lotro-ban is volt - többnyire egy-egy update ideig, hogy valami bugzott, mittomén egy skillnek annyira nem volt indukciós ideje, hogy egékklikkelő progyval a szokásos 3-4K dps helyett 34-40-et produkált a skill iszonyat gyors ismétlésével. Viszont így legalább lement végre egy raid főboss amit előtte nem tudtunk leverni :D :D :D Vagy tank úgy le tudta csökkenteni egy blokknövelő skill effekt CD-jét, hogy majdnem azonos volt a hatóidővel így gyk. végig fent tudta tartani, és sérthetetlen lett. Stb. De ezeket egy-egy update ideig lehetett max használni + mindezek ellenére én becsültem, akiben volt annyi kísérletezőkedv, hogy kiszúrta ezeket a kiskapukat.
    Vagy opció 2: GM a srác :)

MÁS.
    Kaptam egy levelet, hogy:
    "Hello! ZOS_KaiSchober has invited you to join Elder Scrolls Online.

Join this Community Now: https://forums.elderscrollsonline.com/en/entry/registerinvitation/" és a kód
    Ránézésre nem csaló link, ez valami automatizmus, elfogadjam vagy mi a szösz?
  • Aloe Vera
    Hali!

Bármibe bele lehet nyúlni....

Egyébként a Witcher nem beszél hülyeséget, csak aki álandóan 20 fős grupban mászkál nehezebben vesz észre dolgokat. Aki viszont egyedül vadászik pl. IC-ben sok érdekességet lát. Ismerem én is ezeket a faszikat. Mind ugyanúgy játszik. Semmi extra, gear ugyanaz mint nálad csak éppen ő sosem fogy el, valahogy az a rohadt hp nem megy 5% alá hiába ütik rá a kivégzéseket 8-an akkor is 5% utána meg lök egy vigort és 20K hp felugrott rá fél másodperc alatt.

Engem ha megtalál egy 5 fős grup akkor általában ezt úgy veszem észre, hogy a karim megáll egy pillanatra, majd hallok egy pukkanást amikor kapok 5 rohamot meg az anyám tyúkját és fexem és mindegy éppen mi fut rajtam immunitás poti vagy sem akkor is csak egy pukkanás és mozdulni se tudok közbe.

Ezek a faszik meg kapnak a nyakukba egyszerre 8 ultit 5 rohamot 6 nyilat és fut tovább épp lement neki vagy 5K hp de semmi gáz. Na ilyen nincs a mesében sem de itt sem.

Én azóta nem élek a mesék világában, amikor épp véletlenül egy AD grupot vártunk valmelyik kapunál 20-an. Erre belovagol egy szerencsétlen AD Dk. és kapott a pofájába vagy 15 támadást meg utána zúdult még vagy 20 ember.

Kicsi Dk. nem jött zavarba gyalog elindult Nikel felé és szépen elgyalogolt odáig úgy, hogy legalább 25 ember tolta rá az áldást a hp-ja 1%és 100% között ugrált, majd szépen elért Nikelig és bement az ajtón.

Na én azóta hiszek a gearnek meg a buildnek :)

Vajon mi változott a játék megjelenése óta mondjuk egy stamina NB-nél? Mi a nagy titok? A NB-ek 95%-a 2he+dual vagy bow.
    Armor kb. 2-3 fajta, skillek közül báronként 4 mindnek ugyanaz esetleg 1 skill más emberenként. Akkor mi a nagy titok, ami miatt vannak érinthetetlen, megüthetetlen emberek. Mert a tények makacs dolgok tehát ha erős a védelmed akkor gyengébb a támadás, ha erős a támadás gyengébb a védelem és a túlélés. Olyan nincs, hogy minden max.

De mondjuk én már öreg vagyok és leszarom ha valaki helyett a gép vagy egy program játszik egészségére, nekem nem lesz se több se kevesebb a sörben megmarad a buborék.
  • bunny
    Kár, hogy az eso-ban nincs lehetőség egy playert meginspectelni, a lotro-ban pl. (ha nem tiltotta le) tök sokat lehetett tanulni ha megnézted a másik gear-jét. Mellesleg én biztos ráírtam volna az illetőre, hogy linkeljen már cuccokat, mert nekem sokkal rosszabb a regenem, érdekelne hogy csinálja. Persze az is egy opció, ha az ember rögtön farkast kiált, csak ettől még neki biztos nem lesz jobb.

Egyébként nem tudom hogy lehetne cheat-eléssel megoldani a regent, de mindig is érdekelt hogy működnek ilyen online játékban az ilyesmik, úgyhogy meséljetek. Elvileg minden a szerveren fut, tehát számomra rejtély, hogy tudna egy player ilyesmibe belenyúlni.
  • fluency
    Közben megnéztem és a quick recovery nem hat a potikra.
  • fluency
    Szia!
    1. A Master-At-Arms a direct damage skilleket tolja meg max 15%-al (100 CP). Ez minden olyan skillre vonatkozik, aminek a cast time-jához instant van irva ( dual wild Flurry skillje hiába tűnik direktbe sebző skillnek, annak van cast time-ja és nem emelkedik a sebzése). A Mighty a physical, poison és a disease sebzést nyomja meg max 15%-al. A kettő elvileg összeadódik. A piercing az a fizikai átütés és elvileg amennyi az értéke, annyival kevesebb armort vesz figyelembe sebzéskor.
    2. Igen a gyógyító skilleknél is van critical és pontosan a critical erősségét emeli max 25%-al.
    3. Elvileg minden "bejövő" healing erejét megnöveli max 15%-al. Nem teszteltem ezt, de szerintem potikra is érvényes. Ha nem majd valaki kiigazít.
    4. Igen, x magickát kapsz, ha a max Hp-d 30%-ának megfelelő sebzést szenvedsz el az adott elemektől. Ez 10 másodpercenként lehetséges.
  • CS@
    Üdv,
    Lenne néhány (valószínűleg nagyon láma) kérdésem(az angolom még mindig hiányos)
    1. A Mater-At-Arms: X%al növeli a direct damage attackot. Ez a direct damage vonatkozik a közelharci skillekre(pl.RapidStrike,Uppercut) is vagy csak heavy, light attackra? A sebzés %os arányban egyezik a Mightyval(ha mind2 10%ot ad, akkor az ugyanannyi +sebzés?)? Azonos pont elköltés esetén mit ér ezekhez képest a Piercing?
    2. Elfborn: Itt az nem tiszta, hogy a gyógyító skilleknél is van Critical? Ha igen, akkor gondolom ez azok közül a magicka költségűeknek a hatását növeli Critical hit esetén.
    3. Quick recovery: X%al több HPt kapok. Mikor? Spell? Potion? Másik játékos gyógyító spellje? Esetleg bármelyik? Ehhez képest micsinál a Blessed?
    4. Spell absorption: (max 10mpenként) Ha Flame, Frost, Shock, Magic, Oblivion sebzés valamelyikét bekapom és az egyenlő a max HPm 30%val akkor kapok X Magickát???
    Köszi.
  • PiszkosFred
    Hagyjuk szerintem! Abnormalis esetnek volt a szemtanuja, amely felvet nemi aggodalmat a megoldas legit/nem legit reszet illetoen. Ha csaltak, akkor report es ban a picsaba. Ha nem csaltak, hanem gear/skill/cp-bol megoldhato, akkor is report - mert a cel az, hogy visszaterjunk a premier fele megoldasokhoz, nem pedig oda, ahova jutott a resource menedzsment - csak akkor a hivatalos forumon a problemakat jelzo threadben.

Jott ma launch trailer is.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.06. 17:56:19
  • Although
    Ha jól értem a visszatöltő skillek a kérdés, ha ez valakinek magas akkor mindegy mennyit fogyaszt idézőjelesen.
  • Witcher
    Running lényegében ugyanarról beszélünk mindketten...Tehát mivel mindenkinek megnőtt a staminafogyasztása még hamarabb ki kellene fogyniuk "egyes playereknek" a staminából.
  • Witcher
    Mind1 szerintem is hagyjuk mert valóban nem tudsz meggyőzni, hidd el ha annyit pvp-znél mint én te is tudnád hogy miről beszélek...
  • fluency
    Én a helyedben azon gondolkoznék el, hogy ezt hogy csinálják, nem azon, hogy biztosan csalnak. Hidd el, gear/build/items kérdése az egész. Ha ezt nem érted, akkor tök mindegy mit mondok, úgysem tudlak meggyőzni, hogy nem csalás az, amit néhányan csinálnak.
  • Running
    Te érzésekre hagyatkozol, én meg patch notes-ra hagyatkoztam, valamint saját tapasztalatokra. A tények makacs dolgok. Egyébként már champion csillag kivételével nőtt minden maxos karinak 25%-kal a skill fogyasztása.
  • Witcher
    Fred :DDD
  • Witcher
    Full legendaryban vagyok, kivéve az ékszerek 32k staminával és egy skill egy mob. Playerekről beszélek nem mobokról.... És de, ez recovery kérdése, mert ha pvp közben kifulladsz akkor annyi, nincs vigor, nincs roll dodge, nincs ability. Marad a light, heavy attack meg a szökdécselés ami ezen a szinten egyenlő a halállal. Nekem egy player lerakásval elmegy a fele staminám, marad ugye 16k-m és ha ügyes vagyok esetleg lerakok még egy playert, vagy azt a 16k-t elhasználom menekülésre, ez mindig a helyzettől függ. Na és itt jönnek azok a playerek akik roll dodgeoznak össze vissza, tolják a vigort eszetlenül 8-10 playert leraknak és a staminájuk meg sem érzi. Na erre mondom hogy ilyen nincs. Lehetetlen, kivéve ha nem ficereg ott a háttérben a kis cheat engine ami unlimiteli a staminádat.
  • fluency
    Ez nem recovery kérdése. Átkerült az erőforrás kezelés a visszatöltésre (szerintem). Én nem vagyok hc játékos, de az alap heavy attack-om 6k körül sebez crit nélkül, crit-tel majdnem a duplája(nem mértem le konkrétan) és kb 3k staminát töltök vele vissza. Mindezt 3.9 weapon dmg és 29k stamina mellett. Csak a fegyvereim legendary-k a páncél és az ékszerek (vengeance leech a visszatöltés miatt) csak epic-ek. Általáben egy mob 2 skill és két ütés. El tudom képzelni, hogy akinek minden legendary szinten van és fullos gearben van az mit művelhet, főleg, hogy látok pár emberkét, akik durva dps-t képesek kitolni pillanatok alatt.
    Szóval nem kell egyszerre ördögöt kiálltani szerintem. Bár az is megeshet, hogy éppen az Emperor-ba futottatok bele. :)
  • PiszkosFred
    Esetleg kivetel, ha epp' o van "hatalmon". :)
  • Witcher
    Persze, de az akkor sem normális hogy 7-8 embert raksz le egyszerre, és nem fulladsz ki. Ilyen nincs. Nincs az a build, gear és főleg stamina recovery a világon... Én dps-re vagyok kihegyezve ezért lófasz a stamina recoverim, gyorsan kell ölnöm különben kifulladok, de ez így is van rendjén. De akinek a stamina recoveryje az egekben van és nagyobbat üt mint egy ló az abnormális.
  • fluency
    Én ennyi idő után megtanultam, hogy nem biztos, hogy csalókkal van dolgom, csak utánna kell nézni a build/gear/skill/items (potik és társaik) kombónak. A kimaxolt karik nagyon csúnya dolgokat tudnak csinálni és ha nem vagy velük "egy szinten", akkor esélyed sincs. A mostani rendszert pedig nagyon át kell számolni, mert áthelyeződtek az erőforrás "kezelések". :)
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.06.05. 12:12:32
  • Witcher
    "Az erőforrás kezelést megbabrálták, így sokkal gyorsabban kifogysz mindenből"
    Én sajnos nem így vettem észre Cyrodiil-ban... Egy két embernek még mindig unlimited staminája van. Nem értem miért nem bannolják már a picsába ezt a sok hekkert. És sajnos egyre többen vannak....
  • tttmelis11
    Sziasztok! Eladóvá vált ESO accountom ár alatt! a thief kieg meg van rajta ( más játékra váltás miatt adom el ) van rajta pár karakter lvl 20 körül.. AKIT ÉRDEKEL ÍRJON
  • Terawatt

Amikor maxos a crafting skill-ed.
  • Grifid71
    Sikerült ma megvennem a Morrowind upgrade-et 6,9k-ért, én egyenlőre csak pozitívumokat találtam. Igaz jegelem a régi karakteremet (lehet hogy le is gyalulom) és kezdtem egy új birodalmi ijjászt Vvardenfellben, :D
  • Running
    Úgy van.
  • bunny
    Gyűjtőklán, elsősorban kezdőknek - én legalább is így tudom. Aki komolyabban nyomja, az más klánban is bent van, több tagja is lehetsz az ESO-ban. De én csak egy newbi tag vagyok, szóval majd okosabb és authentikusabb emberek nyilatkoznak :D
  • Murmur
    Kezdőknek van felvétel?
  • Terawatt
    Hétvégén 41ig feltoltam a wardent. Pár hét és remélhetőleg körvonalazódik, hogy mire képes trialon. Én mondjuk vet. dungeonözéssel beérem :)
  • bunny
    Vagyunk benne minden nap jópáran.
  • Fehercsoki
    A Magyar Szövetség működik még? Ha igen akkor majd be tudnál venni? (@DeliCreep a nevem)
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.05.28. 09:02:16
  • Running
    Röviden. Az erőforrás kezelést megbabrálták, így sokkal gyorsabban kifogysz mindenből, ha meg powerek helyett visszatöltést alkalmazol, akkor meg csökken a dps, így elérték azt, hogy a nagyon hc-k, a nagyon hc maelstrom fegyvereikkel ugyanúgy tolják a veterán trial-okat, akik meg nem érnek rá 200x letolni az arénát, meg napi 20x farmolni a dungeonokat, azoknak meg lassan esélye sincs egy veterán triált letolni, mivel ugye a bossok rage-elnek egy idő után.
    Alapvetően nincs gond azzal, hogy változtatnak a metán, csak elfelejtik hozzá a kész contentet ennek függvényében változtatni. Lásd, ha küzdelmet akarnak, akkor nem ki kéne szedni a bossokból az időlimitet. Ezt nem tették meg.

Utoljára szerkesztette: Running, 2017.05.25. 15:55:47
  • fluency
    Én pont fordítva vagyok. Az update óta még nem talált a stamina tempalrom magára. Viszont már van elképzelésem mit csináljak, hogy jobb legyen. Az a stamina cost csökkentés elvétele engem érzékenyen érintett. :)
  • Terawatt
    Feketeleves? Nem követtem a nerf/buff hullámot, amit a kieg hozott.
  • Running
    Mondjuk onnan ahonnan jött nem volt nehéz felhozni, mivel a legalja volt minden téren one tamriel óta.
  • PiszkosFred
    Stamplarom speciel jobban muzsikal most, mint anno, pedig semmit sem valtoztattam, csak a championokat osztottam ujra :) Evek ota nem volt kedvem jatszani vele, mert szopas volt minden teren, de most latok fenyt az alagut vegen. Remelhetoleg nem a vonat lesz az, hetvegen kideritem.
  • Running
    Igen, eddig is olyan sok játékosnak ment már Lorkhaj veteránba.