24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• p2501
    Sziasztok!

Van olyan guild - társaság ESOban, akik a nehezebb endgame contentet tolják (vet DLC-s dungik nodeath-hard-speedrun, n/vTiralok) és lehet hozzájuk csatlakozni? Munka mellett játszom csak, viszont elértem arra a pontra, ahol már unom picit a sima vetDungikat, mostmár achi és skin vadászat, trialok jobban érdekelnének. Ezekhez viszont random emberek esélytelenek. :/
  • PiszkosFred
    Ha vege a mostani steames akcioknak, akkor visszaall az ar es elvileg a standard edition dragul, nem 10 euro korul lesz, mint eddig, pont a Morrowind miatt. Elvileg...
  • Terawatt
    Hát ja, ezt szerintem nem gondolták át, mert egyik haverom is így járt. Cd kulcsos oldalakon amúgy 4000 körül van a morrowind de akkor is :(
  • joe38
    Sziasztok,nézem hogy most már aki megveszi az alapjátékot annak már jár hozzá a Morrowind is,de nekem már van alapjátékom,akkor nekem súlyos pénzekért meg kellene vennem a Morrowindet ha játszani akarok vele?Mert ez így akkor baromira nem korrekt,ráadásul már ugye Steamen nem is tudom megvenni külön,mert nem árulják így,akkor crownért kellene megvennem gondolom?De ahogy nézem az árat,nekem nem éri ez meg..
  • bunny
    javaslom a fb csoportot, lentebb linkeltebb, ott hamarabb kapsz választ.
  • Nomad90Hun
    Hali!

Srácok újra elővettem a gamet, Ezúttal elég rendesen berántott.
    kérdés: Akad erre 1 kósza vámpír aki meg tudná harapni a frissen kezdett sorcimat?

Előre is thx.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.06.29. 15:25:18
  • PiszkosFred
    Morrowind 3500
    Warden 1500
    Sajnos nem keves. Lista erre
  • McLarenpowa
    amennyiben nem jár a morrowind kieg a Summerset™ Digital Standard Edition-hoz, akkor játékon belül mennyi Crown-ba kerül a morrowind kiegészítő még hozzá, valamint akkor a warden classt is megkapom?
  • PiszkosFred
    Illetve annyit meg kiegnek, hogy elvileg mostantol valamikortol az uj jatekosok a sima The Elder Scrolls Online-t megveve megkapjak az alapjatekot es a Morrowindet. Az ESO: Tamriel Unlimited nev megszunt, visszaalltunk a regi/uj The Elder Scrolls Online-ra.

Viszont uj jatekosoknak az ESO: Summerset verziohoz csak az alapjatek jar - nekik a Morrowindet Crownert (euroert vett fizetoeszkoz) kell elvileg beszerezniuk. Ezert votl jo az akcio, mert a Summerset melle jott ket honapig a Morrowind is. Regi jatekosok is megkaptak, ha megvettek a Summerset Upgrade-t.

El kell olvasni az aprobetus reszeket a vasarlasi folyamat soran, meg mielott leokezod, akar steamen, akar a bethesda boltban. Sajnos nekem nem lep tovabb, mert mar rendelkezem a termekkel es igy visszadob a kategoriakhoz, igy nem tudom megnezni.

Annyit varialtak az elmult evekben a nevekkel, az extrakkal es akciokkal, hogy ember legyen a talpan, aki kovetni tudja :D (nyilvan ez teged nem vigasztal)
  • PiszkosFred
    Itt a marciusi bejelentes a reszletekkel. Attol a naptol szamitva a Summerset megjeleneseig tarto rovid idoszakban a Summerset digitalis valtozataval a Morrowindet is megkapta minden regi/uj jatekos, akinek nem volt meg.

Nagy az esely, hogy junius 5-ei konzolos premierrel ez az akcio veget ert, de en ugy emlekszem, hogy a hivatalos oldalon talalhato "boltban" valahol olvastam egy junius 13-ai vagy 15-ei vegso datumot is. Csak mar nem tudom hol es emaitt nem merem biztosra mondani.
  • McLarenpowa
    ha ezt megveszem akkor ebben akkor benne lesz az alapjáték, a morrowind kieg és a summerset is?
    The Elder Scrolls® Online
    Summerset™ Digital Standard Edition

ez a +morrowind infó honnan van, tudsz esetleg linket adni?
    Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2018.06.07. 12:02:17
  • PiszkosFred
    Szinttol fuggetlen az osszes tartalom a jatekban (kiveve a veteran raideket), igy nyugodtan megkezdheto lvl3-as, frissen szabadult karakterrel barmelyik zona, barmelyik kuldetes, barmelyik dlc, barmelyik kiegeszito ugyanugy, mint egy maximum szintu regi karakterrel :)

Ha digitalisan veszed meg a Summersetet a hivatalos oldalon/steamen/PS-MS Storeban, akkor meg par napig (junius tizenvalamennyi a hatarido ha jol emlekszem - utana kell nezni pontosan) ajandekba megkapod a Morrowind kiegeszto (illetve, ma mar csak dlc) tartalmat is. Dobozos verziokra nincs ilyen akcio.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.07. 11:45:53
  • McLarenpowa
    Sziasztok!

Most kezdeném a játékot. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes megvennem a Summerset kiegészítőt, vagy ennek a tartalma úgyis csak magas szinten elérhető és az elején elég a sima Standard+Morrowind 20 eurós kiadás? Köszi!
  • JethroHUN
    A Gold Edition már nem árulják. (nincs már ott steamen, se a Zenimax weboldalon) Csak crown storeból tudod megvenni.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2018.04.02. 13:50:07
  • sztar007
    Igen arra, a Gold Editionbol van upgrade ami azok számára van akiknek már meg van az alapjáték? Vagy csak a cron storebol tudom megvenni azokat a dlc-ket?
  • JethroHUN
    A Maelstorm Arenara gondolsz szerinten.
  • sztar007
    Régen volt egy solo dungeon end game-re, tudnátok segiteni mi volt a neve?
  • PetruZ
    Summerset DLC cinematic és gameplay trailer
  • PetruZ
    Dragon Bones DLC
  • bunny
    https://www.facebook.com/groups/619302134806406/
  • JethroHUN
    Üdv. Van magyar guild? (a banneron szereplő link weboldala nem jó)
  • bunny
    Az online RPG játékoknak az a lényege, hogy minél több idől elbohóckodj vele, szóval ha ez neked görcsölés, akkor lehet nem ez a te játékstílusod :) Egyébként a cp160 után is folytatódik a CP gyüjtögetés, azzal csak azt érted el, hogy felveheted a maxos ruhát ha hozzájutsz, de egyébként nem fogsz mert vagy mocsok drága, vagy iszonyat grind legyártani vagy olyan helyről esik ahová a cp160-addal nem jutsz be, mert elfúj az első boss első skillje. Annak ott lesz vége ha elérted a maxot, ami most nem tudom mennyi, 700 felett talán, majd valaki okos vagy a google megmondja.
    Egyébként nekem is templarom van, az összes szakma maxos különösebb grindelés nélkül, az összes skill megnyitva és legalább a morfolásig maxolva, amit használok vagy szóba jöhet (heal vonalat pl. nem használom de maxolva) az morfolva és maxolva, még van kb. 100 shard amit nem találtam meg tehát legalább 30 pont és most épp 23 olyan pontom van amit nem osztottam ki sehova. Szóval lehet maxos karaktered ÉS maxos az összes szakmád simán.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2018.02.13. 21:15:26
  • JethroHUN
    Üdv. Próbálom röviden összefoglalni. Felszerelés craftnak van bármi értelme? Mert lv3óta húzom mind3mat (blacksmit, woodwork, clothing) minden loot szétbontásával. 1-1 spt raktam a research skillre eddig. (metlalurgy stb.) Jó pár trait is megvan már botokon, ruhán, páncélon. De annyira sok sp kellene, h az nem igaz. Kifogytam enligthmentből szóval úgy döntöttem questezés helyett elmegyek skyshardokat gyűjteni más alliance területekre. (AD végre 100%ban kész, kivéve pár world bosst) 3 órát rohangásztam stonefall, hew bane, goldcoast, sőt cryodillban is próbálkoztam... kb 22 sp-ért. A lényeg az h tököm ki van vele... de még rengetek sp kellene ha akarom a craftot húzni. Szóval görcsöljek vele tovább vagy hagyjam a francba? Alliance felejtős jó gear nélkül cp138on. Úgy tudom az is ad skill pontokat. Provison lv50 jó receptem is van. Alchemyt húzzam fel inkább? Na ez a CP rendszer is zseniális baszki... Azt hinné az ember eléri az lv50 végre vége a szar gearbe való bohóckodásnak... de nem... még 160 szintnyi szenvedés! Pláne, hogy 120 óra után eléggé érződik, hogy egy szar a templar.. Ha kijön az új patch szerintem inkább kezdek egy sorcerert és vhogy nagyon gyorsan felhúzom 50ig, hogy folytassam a CP grindet :/
  • Aloe Vera
    Köszöntem uram meglesem.
  • PiszkosFred
    Nem. Csak az elofizetest lehet kiprobalni ingyen. De azt elobb aktivald a Crown Storebol, az ESO Plus Trial vagy ilyesmit keress!
  • Aloe Vera
    Hali!

Nem arról volt szó, hogy 01.09 és 01.15 között free az eso, hogy minden elérhető benne ami elvileg eso+ -os? Mert nekem semmi nem érhető el ::DD
  • Nephin
    Dragon Bones DLC
  • bunny
    Egyébként meglepne, ha nem 64 bites processzorod lenne, szerintem iszonyat régóta nem gyártanak 32 bites procit. A windowsban meg a 32bites csak 4Giga - VGA memóriáig lát, szóval az égvilágon semmi értelme 32 bites OS-en maradni. Ha pedig frissítesz 64 bitre, máris megoldva az ESO gond is.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2018.01.04. 21:19:04
  • Fehercsoki
    Csak staminát, a staffok pedig csak magickát.
  • JethroHUN
    Stamina fegyver mint pl greatsword heavy attack-ja csak staminát tölt vissza, vagy magickát is?
  • Bamanna12
    Köszönöm szépen a gyors választ :) Amúgy pedig Boldog Új Évet kívánok! :)
  • PiszkosFred
    Igen, a refund az, amikor X idon belul jelzed a Steamnek, hogy megsem kered a jatekot, elallnal a biznisztol. Meg akkor is, ha mar kiprobaltad. Megindoklod es kesz, par nap mulva visszakapod a tranzakcio arat.

Persze, nem a jatekkal van a gond, hanem a rendszered "keves" jelenleg. Ha felraksz egy 64 bites win7/8/10 stb rendszert, akkor nem lesz gond a futtatas soran. Az, hogy milyen grafikai minoseggel tudod majd futtatni, az pedig meg a konfigodtol fugg.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.02. 11:26:01
  • Bamanna12
    Köszi... A refundolás h visszaadom a játékot és visszakérem a pénzt? Bocsi, de ebben nem vagyok nagyon otthon. De ha marad és esetleg újrarakom a gépet /már amúgy is megérett rá/, akkor tudok majd játszani, ugye?
  • PiszkosFred
    Semmit, sajnos, en a helyedben refundolnam SOS a dolgot. Meg ha el is tudod inditani valahogy, fontos, hogy hamarosan, 2018. januarban erkezo frissites utan a 32 bites kliens/tamogatas megszunik, vagyis windows upgrade nelkul nem fogsz tudsz jatszani vele.
  • Bamanna12
    Sziasztok!
    Megvettem a Steamon keresztül a The Elder scolls online: Tamriel Unlimited-t. Miután telepítettem, szembesültem vele, h 64 bites oprendszer kell neki. De írja h a min.rendszerkövetelmény 32 bit. Nagy nehézségek árán beengedett 2x a játékba, de kis idő után kidobott. Most már az elején kidob ezzel a hibaüzenettel. A gép újratelepítése nélkül tudok valamit csinálni?
  • CS@
  • foxxi
    Sziasztok!
    Újrakezdtem a játékot és szeretnék egy közösség tagja lenni ahol nem baj ha sokat felejtettem, nem atom hc, szeretnek sokat beszélgetni, segítenek stb. :)

@Foxxika -a nevem, azt hiszem ez kell. Köszönöm
  • kindzsal
    Tiszteletteljes kerdesem a kovetkezo lenne: Parommal tervezzuk, hogy ujra belefogunk a jatekba, de par dolgot tisztaznek elotte.
    Van lelekszam a jatekban? Van-e aktiv magyar kozosseg akikkel egyutt lehet jatszani? Megeri e a morrowind kieg? Mi most a legjobb class/race combo tankra es healerre? Konnyu felzarkozni a jatekban? Kb hirtelen ennyi lenne. Elore is koszonom a valaszt ha lesz:)
  • JethroHUN
    Mondjátok, hogy nem rendszeres, "normális" ez a borzalmas szerver lagg... teljesen játszhatatlan. Ma délelőtt. volt karbantartás de úgy látszik csak elcseszniük sikerült. 5 vagy még több mp késés. 999+ ping, dc.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.12.11. 17:05:48
  • PiszkosFred
    Barkivel es barmivel megoldhatoak. Egyedul ami esetleg elonyt jelent, az egy stage 4 vampir karakter, a gyorsabb sneak sebesseg/mozgas miatt, de az is csak kenyelmi szempont, nem agresszivan kotelezo.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.12.09. 15:39:16