The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ismerosok kozott van olyan is, aki csak es kizarolag a magas szintu nyersanyagok gyujtesere eskuszik. Kinez maganak egy zonat es elkezd benne kovalyogni es gyujteni mindent, ami le- vagy felszedheto, banyaszhato, termelheto, majd ezeket (es az esetleg mellekesen esett narancs dustokat) eladja feldolgozatlanul. Mivel a top tier nyersanyagok idoszaktol fuggoen 4-5000 arany/stack (100 db) aron is mennek, ez is egy jo megoldas.
Ami a peldadat illeti, ez ESO-ban sincs maskent. Ami uj recept vagy uj stilus vagy egyaltalan csak uj, az mindig dragabb. Aztan par het, egy honap es telitodik a piac, ami miatt tized annyiert meg tudod venni. Anno egy kisebb haz arat kifizetted egy Daedric stilus konyvert, ma kvazi ingyen viheted par szaz aranyert. A receptekkel is ez a helyzet. A nagyon ritkak tartjak magukat ma is, de a tobbibol idovel lesz annyi kinalat, hogy lecsokken az ara.
MM-rol tudni kell, hogy csak az altalad elerheto adatok alapjan mutat arat, vagyis csak azon guildek es eladasai alapjan, amelyeknek tagja vagy. Emiatt lehet csaloka is az eredmeny. Erdemes inkabb rakerdezni guild cseten es/vagy zona cseten egy-egy cucc arara, hogy pontos kepet kapj.
Nagyságrend ezért érdekelt, mekkora pénzekben játszik az ember. Anno amikor kezdtem a lotrot (ott van copper, silver és gold is) az első 1 gold iszonyat soknak tűnt, aztán amikor játszottam az 5G-s házra is gyűjtöttem, és hű meg há volt amikor klántag mondta, van 100G-je. Aztán max szinten pár évre rá meg egy-egy rare item akár 1-2000G-ért is elment úgy, hogy 10.000G / karakter a limit a játékban, afelett nem számolja, de a 100G-s nagyságrend teljesen megszokott volt egy-egy kieg elején a jó cuccokért. Amikor eladtam az accountot, asszem 6000G-m volt, és nem farmoltam különösképp én sem csak ahogy te, a felesleget eladtam, de nyersanyagot pl soha, mert minden szakmához volt karakterem. Ja és a lotro-ban a store nem közös, úgyhogy volt hova tenni a cuccot.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.05.04. 08:18:03
Nekem osszesen volt a Homestead elott 2 hettel 70 000 aranyam, mert elkoltottem mindig minden szarra, a recepteket megtanulgattam, a stilusokat hasznaltam, stb. Aztan amikor betaban lattam az Housingot, majd utana jott a cikk az arakkal, onnantol nekialltam eladni es nem hasznalni az egyebkent szamomra nem erdekes cuccokat.
Ami az MM es TTC szerint 500 aranynal tobbet ert, beraktam a boltba es eladtam. A nyersanyagokat kivetelesen nem finomitgattam magamnak, hanem eladtam dupla aron nyersen, illetve elkezdtem jarni par olyan public dungeonba es delvebe, ahol rengeteg a lootolhato lada, szekreny, urna, miegymas, vagyis ahol nagy esellyel esik motif, recept, stb.
Illetve, a vilagban jarkalva mindig megneztem, hogy melyik guild melyik arusa mit arul, es ha az MM (es tapasztalat) alapjan nagyon olcson arult valaki valamit, azt megvettem es beraktam a sajat guildjeim arusaihoz, nem keves penzt keresve ezzel is.
Es persze ne hagyjuk ki a 3 karakterrel kb 20 perc alatt naponta megcsinalt maximum szintu crafting dailykat, es az azokert kapott Writeket. Egyszer mazlim volt, 170k-ert is adtam el szerzodest. Azota sem.
En igy szedtem ossze masfel honap alatt a Daggerfall Overlook arat, 70k-rol indulva 3.7 misiig meg sem allva, egy percet sem farmolva, csak normalisan napi par dungeonnal es dailyval jatszogatva, endgame nelkul, casual modon, szolozva. 😊
(hozzateszem az iron orkos (eszakon) Craglorn dailykat esetenkent - ha nem unom az egeszet, mert akkor bele sem kezdek - 2-3 karakterrel meg szoktam csinalni, mert azokat a stilus konyveket mai napig jo aron viszik az emberek, ez nem tudom mennyire szamit goldfarmnak, de megvan az egesz egy ora alatt az osszes karakterrel)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.05.04. 00:06:45
Addig is aki kedveli a discordot, csináltam egy szervert (ezt egyébként bárki megteheti, ha privát szerverre vágyik).
Itt a friss belépők vagy csak alkalmanként játszó játékosok is tudnak szót váltani egymással anélkül, hogy zavarnák a magyar guildekhez dediált TS-t. Telefonra is telepíthető applikáció, számos kényelmi funkcióval. Külön van szöveges és audió csatornája, overlay funkció stb.
ESO MSZ discord
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.03. 13:04:15
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Segítsetek plz. honnan lehetne legjobb áron megszerezni a júniusban érkező kieget?
ide: http://www.elderscrolls.hu/forum
Biztosan én vagyok a vak, sajnálom. Nem jöttem rá, hol kell létrehozni új fiókot.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.05.01. 16:42:08
A legnagyobb kulonbseg pedig majd 49-rol 50-es szintre lepeskor lesz, mert 49-en meg van boost, 50-esen viszont mar csak az szamit, ami a karaktered (skillek, statok, champion pontok, stb.).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.30. 18:01:24
1 es szinten 15370 magickát ír meg 20k hp-t mi lehet a hiba? próbáltam már ui resetet addons resetet de semmi...
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
A chat-en nem látok nagy életet, nem mintha hiányozna de egy megaserveren félóránként egy üzenet elég sovány, sehol egy LFF stb, mit kell bekapcsolni? Vagy területi, és kezdő területen még mindenki magával van elfoglalva?
Amikor volt, az a szolgaltatom miatt volt (akkori invitel/fibernet), amely csucsidoben 5-10% packetloss mellett mukodott. Na azt nem szerette semmilyen online jatek. Radiok, streaemek, stb. mentek normalisan, torrent is maxon szedte amit kellett, bongeszes is gond nelkuli volt, de amikor folyamatos kapcsolatot igenylo mmokkal vagy online jatekkal jatszottam, akkor volt, hogy puff, megadta magat, megallt a vilag es en kinn voltam a loginnal/launcherben. Hiaba hadakoztam veluk, vagy vontuk be a tobbi helyi panaszos elofizetovel egyutt az akkori fogyasztovedelmet es NMHH-t, csak akkor lett vege az egesznek, amikor otthagytuk oket a picsaba. 😊 De ez megint egy masik tortenet.
Egy tipp: Állíts windows compatibilityt az indítóikonra, Vista-t is és XP service pack 2-3t is nézd meg.
Te lotróból jössz ahogy énis, melegen ajánlom neked a TESO -t , én próbáltam sok mást(Wow, GW2, Blackdesert online) de egyedül TESO az aminek a hangulata / összetettsége a Lotrohoz hasonlítható számomra.
Az endgame contentről nem is beszélve(bár nekem mindig is a lotro lesz az örök favorit, dehát azt valamiért nem szereti az új gépem sajnos).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Vagy, a ShaderCache.cooked file a dokuban, ami meg okozhat gondot. Sokan irjak, hogy letoroltek, es az ujonnan a jatek altal generalt filelal mar nem volt DC gondjuk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.29. 13:04:40
To best access The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, you should configure you routers to open the following outbound ports:
PC / Mac Ports
TCP / UDP Ports 24100 through 24131
TCP / UDP Ports 24500 through 24507
TCP / UDP Ports 24300 through 24331
TCP Port 80
TCP Port 433
If you have any questions about the port forwarding process, you should contact your Internet Service Provider or router manufacturer for additional assistance.
Engem akkor dob vissza csak, ha alttabolok es elhuzodik azt, amit csinalok, igy inaktivitas miatt kileptet 10 perc utan a rendszer. De az mas termszetesen.
Amit tudok javasolni, trivialis dolgok, de hatha
- adminkent futtatas
- tuzfalhoz/virusirtohoz, stb. hozzaadni kivetelnek az eso64.exe-t es a lauchert is (vagy az egesz mappat - jatek es dokut is -, ah olyan a virusirto/tuzfalad).
- Router portjainak megnezese
Ideiglenes megoldas, hogy vedd le a grafikat - texturat foleg - lowra, lepj be sikeresen, majd onnantol kezdve ne suru tomegben logolj majd ki. A grafikat a sikeres elso login utan persze vedd vissza olyanra, amilyen volt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.28. 22:32:59
Vagy magyar gyujto guild PC-n, aktiv es segitokesz kozosseg, erdemes csatlakozni ha gondolod, kezdetben ha kerdesed van vagy segitsegre van szukseged, akkor jol johet. Egyszerre 5 darab guildnek lehetsz a tagja (account szintu a dolog) parhuzamosan, igy a maradek 4 helyre kereshetsz progress guildeket, vagy kereskedelmi guildeket, vagy barmilyen egyeb tarsasagot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.28. 14:39:12
ps.: Nem kéne valami a fórum fejlécbe? Nálam egy nagy fehér folt van ott (flash-t már lassan semmi nem mutatja sajnos).
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.04.28. 14:28:02
Vannak evfordulos eventek, alig par hete ert veget a 3. evfordulos kethetes esemeny, akkor extra XP-t lehet szerezni, stilus cuccokat, stb. - de ez mindenki szamara ugyanugy elerheto, akar 2 napja kezdte, akar 2 eve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.28. 13:17:53
ELDER SCROLLS ONLINE BETA
Member Since February 5, 2014
Standard_edition
ACCOUNT STATUS
Active - Trial
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.04.28. 13:15:47