24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Nem vagyunk egyformák. Nekem a semmire adott cuccok amik nem quest jutalmak. Ennek számítanak. És barátom tolják a pofádba minden nap a napi karácsonyi ajándékokat.
  • Although
    Ne legyél fárasztó. Darabszám és statok? Kapsz kék cuccot a semmire? Vagy ez csak nekem tűnik furcsának aki anno a connanba heteket szenvedett egy szar solo sztori questel. A többiek mind megcsinálták nekem meg nem ment. Olyan gyorsan átalakult a világ. Most meg beletolják az arcomba a kék cuccokat. Mikor a zöld is csak eleje az új karimnak :)
  • PiszkosFred
    Nem veszed at oket, ennyi. Vagy atveszed es torlod azonnal. Hogy mitol lenne cheat a daily login reward rendszere, nem tudom, de felek a valaszodtol ha rakerdezek, igy nem teszem.
  • CS@
    én nem tartom cheatnek, ingyen hozzájuthatsz olyan dolgokhoz, amiért amúgy valószínűleg csak koronáért lehetne.
    A novemberiben én kimondottan örültem a Murkmire –nek, örülnék ha ezt a továbbiakban megjelenő DLCkre is általánosítanák.
    Az már más kérdés, hogy általában inkább olyan dolgok vannak benne, aminek semmi hasznát nem veszem sőt inkább csak teher, ilyenek a potik, poisonok, kaják, stb. mert mindegyiknél jobbat csinálok. Ezeknél inkább azt sajnálom, hogy nem lehet se becserélni őket se destroyolni, mert így jobb híján azt csinálom, hogyha már túl sok van belőlük, akkor csinálok egy új karaktert, aki magához vesz minden ilyet, aztán letörlöm(ahhoz valahogy nincs kedvem, hogy leüljek és megiszogassak 600potiont:)
  • Although
    Nem tudom ki hogy van vele, de ezt a napi ajándék szarságot a conanban is láttam. Ezek cheat dolgok ugye? Ki lehet kapcsolni valahogy?
  • Although
    Végül is, az öregember munkája érződik, el leszek ezzel egy ideig érdekel a vége. Mivel sose sietek így nekem ez hosszú történet lesz :) Tegnap kicsit dühített mert én is többet vártam, ahogy nézem különféleképpen sokan így vagyunk ezzel.
    De ezt a sokkféle különféle elképzelést összehozni egy játékba lehetetlen. Nekem megadja amit kerestem és amitől a Beth már eltávolodott.
    Ez az mmo visszaadja hibáival együtt ami, vicces de solo játékban már nincs jelen. A világ mmo szinthez képest nagyon is él. Sőt egyik legjobb. Nem mondom, vagy tudom az új tartalmak is ilyenek. Amit látok a tribunal él. Akik szembe mennek a régi istenekkel. Azura és a többiek. De ők is élnek. Szóval ez egy élő világ.
    Nem vagyunk egyformák mindenki olvashatta kinek mi a baja itt. Én viszont örülnék ha kikapcsolhatnám a sok rohangáló, keresztbe kasul futározó bolondot. Megölik az egészet. :) Félek ez az utolsó igazi TES ami nyomokban Morrowindet tartalmazz :)
  • Although
    Viszont a boss harcok jók lettek tényleg. Ha ebből valaki egyszer solo játékot csinál modolható texturával, állítható szintezéssel. A pc játékok egyik legjobbika lehet.
  • PiszkosFred
    Oke
  • Although
    Leszarják a saját megírt történeteiket.
    Edit Borzasztó nézni mennyire nem képeske már az emberek elvonatkoztatni a saját jelen idejüktől. Oké nem végzetesen rossz de unalmas a mellék questek zöme jajgató szerencsétlenekről szól a dark elf régióban is. Pedig büszke emelt fejjel járó embereket kellene látnom akik nem panaszkodnak. Csak már nincs aki megírja ezt. Úgy néz ki az AAA piacon.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2018.11.25. 17:08:37
  • Although
    Szomorú de megértem neki is megmondják mi kell legyen. Mondjuk én felállnék. Messze a morrowind előtt játszódik de már a diverzitás régen eltűnt ugyanazok a szerencsétlen faszok várnak a dark elf régióban mint a többiben. Fura így a Tribunál jelen van de az emberek azok az aggódó szerencsétlenek akik majd a skyrim idejével jönnek el.
  • PiszkosFred
    De, Schick tovabbra is a loremaster, a kezdetek ota. Viszont az irok az valtoznak tartalomrol tartalomra, viszont a megjeleno loreert tovabbra is Schick felel.
  • Although
    Oké még mindig nem rossz ez.
    A craft,aclhemy, stb sokat fejlődött. Minden butítás ellenére fényévek a skyrim és a TESO az utóbbi javára. Questek amik tényleg questek és kontinenseket bejárnak na ez az.
  • Although
    kikapcsolni fejben mintha ott se lennének.
  • Although
    Oké évek után elővettem, most, hogy már kíváncsi voltam milyen. Mint olyan aki még a skyrim effekt előtt kezdte. Ég és föld nehézségben ezt nem lehet vitatni mikor anno 5 szinttel nehezebb ellenfélbe botlottál az keményebb volt.
    - Viszont van valami amit anno a Funcom megtanulhatott volna, hogy kell felépíteni egy világot jó ez vicc persze mert ég és föld erőforrásokat tekintve a két cég.
    - Nyomon követhető az alap sztori és a skyrim effekt utáni questek színvonala a Dark Brotherhood pont a skyrimra hajazz sajnos.
    -Érezhető mindent megtesznek a nagy létszámú skyrim mobot beszippantsák de ezt végül is elfogadható színvonalon teszik. Bár úgy érzem a loremaster már nem az aki a megjelenés előtt volt. Ezt is utolérte a korunk. De ettől még óriási mennyiségű jó tartalom van a Brotherhoodhoz kapcsolódó questek mint a Próféta egész jók lettek. Összességében aki egy sztori alapú könnyű szórakozásra vágyik annak megvehető ma már és végtelen tartalom egy solo játékosnak csak ki kell kapcsolni a szaladgáló eszement mobot. Nehéz. Ez mindenütt nehéz.
  • foxxi
    Hali! :)
    Valaki esetleg PS4-en nem játszik? :)
    Örülnék egy kis társaságnak :)

PSN: Foxxika
  • Jacky
    A fanatical.com -on 8,49 euró a TESO+Morrowind, még 3 óra 50 percig.
  • PiszkosFred
    PC-n 75gb nalam.
  • CS@
    XBXen nálam jelenleg kicsi híján 92Gb.
    (Azt nemtudom, hogy itt is van e olyan, mint pl. a Forzánál, hogy a nem Xes verzió vajon kevesebb e, de ha érdekel, akkor megtudakolom valamelyik kollégától, aki azon nyomja.)
  • CS@
    Köszi, Frankó, akkor idővel csak lesz erre is megoldás.
  • Zoolee1976
    Esetleg tudja valaki mennyi helyet foglal a játék Xbox oneon.Köszi.
  • PiszkosFred
    Hi everyone,

We've made the decision to revert the recent changes to HDR while we continue to investigate solutions for the original issue. You can expect to see this in an incremental patch scheduled for early October. Thanks again for all your feedback.

Hat, elobb-utobb csak megoldjak. Valahogy :)
  • CS@
    Köszi átolvastam.
    Amikor bejött ez a HDR elsőre nem tetszett, aztán sikerült annyira megszokni, hogy mostmár kimondottan hiányzik :(
    Igazán megoldhatták volna úgy, hogy ez egy választható opció legyen.
  • PiszkosFred
    HDR eltuneserol maga Firor (is) irt "par" sort, mert hat megint legendasan szarul (ertsd, sehogy) kommunikaltak le egy valtoztatast :)
  • CS@
    Sziasztok,
    Francsetudjaminek, de leírom :)
    XBOXon játszok, előrendelőként vettem meg a játékot, IMÁDOM a mai napig.
    De ilyen állapotot, mint a Wolfhunter hozott még sose láttam.
    5 próbából 5x nem tudok belépni se, karakter választás után szétfagy az egész.
    (ilyenkor mindig eszembejut, amikor only PCsként olvastam a konzolfanok azon eszmefuttatását, hogy: de a konzol mellett szól az is, hogy nem fagy…és tényleg…a konzol nem fagy, csak a konzolon futtatott szoftver;)
    Az egész HDR-t hazavágták és úgyahogyvan nem működik, de mivel egy ideje el se indul nem olyan nagy gond :)
    Kicsit pislogok és remélem, hogy mihamarabb rendbe rakják ezt az egészet.
  • Gilmoor
    teljesen tanácstalan vagyok...fórumokon is azt olvasni van akinek megy van akinek nem.
  • Nephin
    Nem steames.
  • Hyder
    Nekem steames van és tökéletesen megy
  • Gilmoor
    Steam-en keresztül vásároltad?
  • Nephin
    Nekem oké.
  • Gilmoor
    Nektek működik? kb 2 hónapja még próbálkoztam, pár sorral lejjebb ott is a hozzászólásom. Akkor játszhatatlanul magas volt a latency. Most már be sem tudok loggolni EU szerverre.
  • Viharkabat
    Kösz szépen Fred! Még csak annyi: van olyan szövetség melyhez már igy a legelején csatlakozhatnék? Néztem ezeket a linkeket itt az oldal tején, de elvileg a fórum jelenleg nem üzemel... :/
  • PiszkosFred
    Amig telepitesz es nem tudsz belepni a jatekba, addig az account oldalra belepve is latod, hogy mennyi crownd van. Crown Storet jatekbol tudod majd elerni, kulon menupont.
  • Viharkabat
    Sziasztok! Szeretnék birodalmit inditani, amihez DLC kell, melyet koronáért tudok megvenni. Még csak most telepitettem fel a jétákot, még az első karakter generálás előtt állok, de: hol tudom megnézni mennyi koronám van? Valamint, hol tudom elérni a Crown Store-t?
  • PiszkosFred
    Egy: vagy The Elder Scrolls V. Skyrim, vagy Skyrim :), de Skyrim V nincs.
    Ketto: ez az mmo topikja, a Skyrime erre talalhato

Es akkor a valasz: sajnos a jatek a 9. nagyobb update utan is rettentoen bugos, hiaba na, Bethesda jatek. Peldaul a fo tortenet honapokig gondot okozott azoknak, akiknel Esbern anno nem akart aktivizalodni a bortonben, annal nagyobb game breaker bug pedig nem kell.

Ezert aztan, a vizual modok mellett mindenkeppen erdemes felrakni az Unofficial Skyrim Special Edition patch-t, amelyet jatekosok keszitettek es rengeteg hibat javitanak. A Special Editionban benne van minden dlc, igy oda egy patch eleg. Ha a Legendary (korabbi) verzioval jatszol, akkor erdemes ugyanezen patchet felrakni, illetve az osszes DLC-hez kiadott javitasokat is, ha szukseges.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.04. 12:05:23
  • Kopasz442
    Szervusztok, kopasz442 vagyok több weboldal tulajdonosa, már több mint 10 éve foglalkozom PC játékokkal és azok ismertetésével, illetve szimulátor vonalon is egyre esősebben jelen vagyok. :) A Nagy kérdés: Mivel nagyon sok pozítiv visszajelzés volt kipróbáltam a Skyrim V-őt, mit ne mondjak, beszippantott. DE mikor felraktam kis keresgélés után a best visuál modot-kat, a játék megunta magát, és a főküldik folyamatosan lefagynak, konkrétan egy ponttól nem mennek tovább ott toporog. Azok nélkül meg nincs haladás. Mód nélkül is volt, de csak mellék küldiknél. Ez egy ki nem javított alap hiba(ami mocskos szégyen a játékfejlesztőre nézve(mert ugyebár ennyi idő alatt már kijavíthatták volna) vagy van rá gyógyír? A gém eredeti steam-es! :D Köszönném az értelmes hozzászólásokat! :)
    Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2018.08.04. 07:11:14
  • Kojiro
    Van innen valaki PS4-ről?
  • Running
    @stylnet játékban, szerintem el tud igazítani. Én már rég kiszálltam, eladtam az accountom, ez már nem az én játékom régóta. Majd 1-2 év múlva az Ashes of Creation, talán azok nem ilyen reménytelenül idióták mint a Zenimax.
  • Gilmoor
    hosszú idő után úgy gondoltam, visszatérek, kicsit körülnézek. De játszhatatlanul laggol az egész. Kezdtem egy új karaktert is, gondoltam a kezdő küldetés alatt kicsit felelevenítem a régi mozdulatokat, de rendre kidobál... gondolom latency miatt ... ami alkalmanként felszökik 7200-ra.
    Nem követtem már egy ideje a változásokat, valakinek volt hasonló tapasztalata?
  • PiszkosFred
    Ugyanugy mukodik, mint eddig. Mas kerdes, hogy Running kollega szerintem nyugdijba vonult veglegesen, mar ami az ESO-t illeti. :)

Asperatus-t vagy ExH-t megtalalhatod Facebookon is, akar kulon csoportkent, akar az ESO Hungaryban, illetve az ESO gyujto guildben is jelen vannak - valamelyik kapcsolatfelvetel csak mukodik.
  • Terawatt
    Expendable Horde-ot néztem ki Runningékkal, már többször is játszottam velük (akár más játékban is pl.: Battlefield 3), de @Runningwild account not found... @Fred változott valamit a syntax az add friendnél vagy bármi egyéb ? /summon Runningwild the totyik master