24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22242 na fasza még jó, hogy ott vannak a bányák... -
#22241 Nem lehet, egyelore nem lehet viz ala merulni. -
Irgum76 #22240 valahogy le lehet süllyedni abba a rohadt vízbe?
találtam egy helyet tele van vízalatti bányával de hiába ugrok bele elsüpped aszt visszatér a felszínre
yt videót néztem ps4-en működik -
Irgum76 #22239 én lustaságból a 2H-et pörgettem ki és nincs az az isten amiért én nekiállnék PvP-zni főleg ilyen lvl 20-asokkal
nem akarom, hogy földig gyalázzanak
a kétkezes egész jó PvE-re de arra sem nagyon (vagy én játszok szarul)
lassú mint a dög mire meglendíteném a batát már sityi-sutyi háromszor hátbaszúrtak az akrobataképzős tanoncok
én azt hittem előbb-utóbb lehet fejleszteni az ütés sebességen de azt olvastam erre nincs semmilyen lehetőség
(esetleg Pc-n kikapcsolni az animációt)
szóval én nem ajánlanám a kétkezest PvP-re
de én noob vok
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.27. 07:00:01 -
#22238 Akkor viszont az alapjatek tutira megvan, vagyis 100+ oranyi tartalom igy is elerheto, DLC-k nelkul, nem kell trialra varnod.
(Nem kell a wowot lecserelni, csak be kell melle utemezni az ESO-t, es akkor a kaposzta is megmarad es a kecske is jol jar :) Neha az ESO is sok tud lenni, akkro jo visszaterni egy masik mmohoz, "nyaralni" egy picit)
Ket (mega)szerver van minden platformon (pc, ps4, xb1), egy EU es egy US. Elobbi Frankfurtban, utobbi Dallasban. Erdemes a lakhelyhez kozelebbit valasztani.
A magyarok nagy resze PC EU megaszerveren van, aztan PS4 EU-n es azert jatszanak az XB1 EU-n is nem kevesen. -
Bandeeka #22237 Köszönöm szépen a segítséget, de elnéztem és nem trial az accountom :) Jobban megnéztem és 2016ba megvettem a játékot. Sokat olvastam a játékról és megmondom őszintén a wow-ot szeretném lecserélni az ESO-ra. Kérdésem az lenne mivel elég régen néztem meg az ESO-t itt is vannak szerverek és ha igen hol érdemes elkezdeni ahol találkoznék magyar játékosokkal.
Köszönöm -
#22236 Az valoszinuleg egy open beta account lehetett, amelyet senkinek sem toroltek. Trial accounttal csak akkor tudsz jatszani, ha eppen van 3-4 napos "free trial" event. Ami mellesleg, pont csutortokon kezdodik.
Ha valaha is megvetted az alapjatekot, akkor azt jeleznie kellene az account management ide vonatkozo reszenek. Kiveve, ha G2A-rol vetted anno, mert azok kozul nagyon sokat visszavontak/toroltek az indulas utan par honappal kirobbant cc lopasos balhe utan.
Varj csutortokig, probald ki a jatekot, es ha tetszik, megveszed akciosan (50%-os kedvezmeny minimum lesz ra). Ha nem tetszik, akkor meg ugysincs mirol beszelni, es legalabb nem koltottel ra :)
A trial idoszak alatt speciel a steames login ossze szokta fosni magat (meg ugy maskor is neha), en mindenkeppen a bethesda store fele verziot ajanlom. Elteres nincs a ketto kozott, csak a login es az esetleges kieg/dlc beszerzese mas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.26. 20:27:16 -
Bandeeka #22235 Sziasztok!
Régen amikor megjelent a játék csináltam egy accountot amivel nincs is baj. Most ismét ránéznék a játékra és azt írja trial accountom van. Mit takar ez? Lehet vele játszani vagy érdemesebb megvennem steamen
Köszönöm -
fluency #22234 Kösz Fred. Alcastot néztem már, de a BGD-t nem. :) -
#22233 Hetvegen lesz elo kozvetites a BGD-rol, tobbek kozott az ESO panelen necro+elsweyr bemutatoval. Addig is ajanlom Alcast elozetes osszefoglalojat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.26. 17:54:14 -
fluency #22232 Tényleg Fred, a Necromancer-ről nincs valami infó, hogy milyen skilljei lesznek? Kerestem, de nincs még leírás hozzá.
Valami olyasmi rémlik, hogy NDA van rajta még egy ideig... vagy rosszul emlékszem és egyszerűen csak még nincsenek meg a skilljei?
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.26. 17:50:22 -
fluency #22231 Én nem értek hozzá, de átnéztem pár videót és majdnem mindenki DW/BOW vagy 2H/BOW-t ajánl. Nem mellesleg Legendary cuccokba feszít neked pedig az nem opció. Talán olvassa a fórumot valami pvp-ben járatosabb és tud hasznos tanácsot adni. -
kingofn00b #22230 Lenne egy kérdésem a PvP-s arcokhoz. Vagy bárkihez, aki ért hozzá.
Khajit stamina NB karakterem van (ez az első) jelenleg lvl36. Most kezdtem el a PvP-t kostólgatni, és nagyon bejön. Azt hamar lejött, hogy a brust damagehez a dual wield nem túl jó, inkább a 2H.
Az alapvetése a karinak a következő lenne.
Gear: full medium DPS
1 bar: Dual wield. Sustain damage + healing + kite.
2 bar: 2H
Amíg az ellen 50% felett van/kell a heal, addig DW, aztán ha kell a burst akkor 2H.
Gondolom a 2H-t kihúzni nem vészes idő, azért nem kell új karaktert kezdeni. Szerintetek életképes ez a build?
A bow-t próbáltam, de a PS4 célzási rendszerét egyszerűen nem tudom megszokni. Meg nem is a stílusom, inkább az arcába mászok az ellennek.
-
Plata #22229 Most április 8-ig steamen a játék féláron van. -
Irgum76 #22228 oksa, kösz -
fluency #22227 Először is gratulálok! Most jöhet champion point farm. :)
Az enchantba nem nagyon akarok beleszólni, mert mindenkinek más a játék stílusa. Javaslom tesztelgesd pár dologgal és az alapján dönts. Vagy nyomj bele valami sebzőt, azt majd ha meglesznek a skillek kísérletezgethetsz. Az is elég izgalmas tud lenni. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.25. 18:42:35 -
Irgum76 #22226 ma értem el a lvl 50-et (Yeeeahh :) )
a kétkezes van kipörgetve
és mivel 5 gomb van ezért kénytelen voltam betenni a 2. skill bar-nak is kétkezes képzettségeket illetve pár varázslatot
de a pajzsot is húztam, hogy majd ha tank vagy healer leszek akkor jól jön úgyhogy a puncture simán és low slash megvan meg a shild charge
de vissza akkor az enchanthoz akkor tegyek inkább egy sima tűz, jég stb-t? -
fluency #22225 Hát nézd, az a 200 pont olyan -4% fizikai sebzés a bossnak. Igazából az szerintem édes kevés, mert általában akkorákat ütnek vagy skilleznek,mint egy ló és az a -4% ekkora sebzésnél, már nem oszt nem szoroz.
Amivel tudsz a többieknek is segíteni az a 1H and shield-ben a pierce armor( puncture morph), ami jelentősebb (5.280 fizikai és mágikus) csökkenést okoz az ellenfélnek és viszonylag hamar elérhető csak vigyázni kell, mert tauntol. :)
Vagy a low slash (1H and shield), ami -15% dmg csökkenést okoz az ellenfélnek, mondjuk ehhez nem lenne rossz a weakening mert úgy már kb. 19% lenne a csökkenés és az már érezhető. Ezt lehet tesztelni kellene... :) -
Irgum76 #22224 én azért gondoltam a weaknesst mert ugyanaz mint a berzerker csak fordítva
így ha boss fight van a többiek is ugyanazt a bónuszt kapják mintha te csak magadra nyomnád a weapon damage-t
csak én még mindig baromira keveslem azt a 200 pontot
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.25. 17:43:23 -
fluency #22223 Szerintem rakj rá mást. A weakness az elég gyengus, még a crushinggal is többre mennél.
Én azért használom a weapon dmg-t, mert a leírásával ellentétben weapon és spell dmg-t is ad és 5 másodpercig aktív. Ami van most az kb. 4.5%-al nyomja meg a sebzést. Ha emellé még teszel passzív és aktív sebzés növelőt az már nem rossz. Igaz most már csak hülyülök a karimmal és nem érdekel a minnél nagyobb WD. :) -
#22222 Marcius 28 es aprilis 3 kozott ismet lesz ingyenes "trial" idoszak, most probald ki a jatekot, ha meg erdekel! Itt krealj accot es hajra!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.25. 16:15:15 -
Irgum76 #22221 akkor miért azt használod?
nem igazán értem mi értelme van így
én most egy ideiglenes csatabárdra rányomtam a weaknest de akkor tök fölöslegesen?
inkább rakjak rá mást?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.25. 15:47:50 -
fluency #22220 A weakening azt csinálja, ami a leírásában szerepel: az ellenfél weapon damage-ét csökkenti. Ez nem azonos a sebzéssel. Egy pontnyi weapon dmg = 0,02% sebzés (kb.), nyilván ez fordítva is igaz. Ezért van az, hogy alig érzed a sebzés csökkenést. -
Irgum76 #22219 bocs ezt nem értem:
"A weakening a weapon dmg-ét csökkenti az ellenfélnek nem a sebzését"
nálam a dmg = sebzés
Elden Hollow-ban meg azt hiszem az az első checkpoint, hogy keresd meg a bejáratot
és mivel beteleportál így nem tudok átmenni rajta
(de aztán lehet nem is az az a küldetés csak keverem már ezt a sok sztorit) -
#22218 Oh…köszi…akkor asszem jobban tettem volna, ha ennek jobban utána olvasok kezdetben…najó az is igaz, hogy valószínűleg én se fogom használni őket :)
Most kicsit utánanézve a Fekete meg az alap az amelyik tetszik.
Eddig megvan az alap Indrik +a4bogyó, gondolom ezt úgy oldottak meg, hogy összetudok hozni belőle egy Dawnwood –ot de ezen kívül a jelenlegi 4 bogyóm semmi másra nem jó, mert gondolom a további átalakítások mindegyikéhez más fajta bogyóból kell majd 4darab. Így ha nem csinálom meg a Dawnwood –ot, akkor a jelenlegi 4 bogyóm az kidobott 40 ticket? -
fluency #22217 A weakening a weapon dmg-ét csökkenti az ellenfélnek nem a sebzését. A rage ellentéte, ami meg neked növeli meg a weapon dmg-t x értékkel 5 másodpercig (staminásként nekem is ez van a fegyverekbe). Itt egy lista, hogy mik vannak: glyphs
Elden Hollow-t meg ezer éve csináltam, de ezt a leírást találtam róla:
"Elden Hollow is a group dungeon found under Elden Root in central Grahtwood. In the normal version, the Mages Guild are looking into reports of a strange ritual happening within Elden Hollow and need protection from hostile Wood Orcs.
In the veteran version, Kargand needs your help rescuing his sister Bakkhara from a Daedric realm. She has been trapped there because of the ritual performed by Canonreeve Oraneth earlier."
Egyébként nem írja, a küldi leírásában, hogy hol jársz éppen. Mármint mi lenne a következő lépés. Mert ha egyet kihagysz, akkor hiába csinálod végig, az neked nem számít bele.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.24. 12:59:15 -
Irgum76 #22216 ja igen ismét kérdés
tegnap csináltam egy új baltát és néztem hozzá glyph-et
mondom ez a weakening ez tök jó boss fightnál erre kiderül, hogy 232-őt vesz le az ellenfél sebzéséből
de jártam már így ilyen vámpír cuccokkal is ami visszatölt sebzésből ott is sebez 200-at 100-at visszatőlt
míg egy szimpla tűz, villám, akármi ad majd kétezer plusz sebzést
ezt most hogy?
a másik, hogy már vagy ötször végigmentem az Elden Hollow I Dungeon-on és egyszer sem sikerült megcsinálni a küldetést
azt sem tudom hol kéne felvenni és kinek leadni...
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.24. 10:22:07 -
Irgum76 #22215 Áh
köszi mindkettőtöknek (igen megint elfelejtetem írni, hogy xbox)
de itt is működik a gyártásnál a megtanultakra az előnézet csak más gomb de nem vettem észre
azt meg látom mit veszek a piacon is van előnézet
elég lesz arra használni az oldalt, hogy amit találok azt érdemes-e megtanulni vagy sem
de arra nagyon klafa
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.24. 09:28:18 -
#22214 Sajnos nem, konzolon addon nelkul nagyon nehez, nincs preview funkcio tudtommal receptre, csak a megtanult receptek legyartasa soran. Hasznald az ESO Fashion webes adatbazisat, szinte mindenrol van kep mar, lassabb picit, de legalabb nem leszel vakon. -
fluency #22213 Nem igazán gyártottam ilyesmiket, de a gyártani kívánt cuccot megjelenítő ablak felső felén középen mindig megjeleníti kicsiben a gyártani kívánt cucc Aktuális kinézetét. A furniture gyártásnál a T betűvel meg lehet nézni milyen lesz. Persze ez csak azokon műxik, amiket megtanulsz. Esteleg Fredék tudnak mondani még okosságot erre, addont vagy ilyesmit. :)
Vagy marad az online megnézés.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.24. 07:46:58 -
Irgum76 #22212 valahogy meglehet nézni melyik bútorterv milyen objektumot ad anélkül, hogy legyártom vaktában kiteszem AH-ba és ott megnézem? -
Irgum76 #22211 oksa köszi -
#22210 Azert van ez a forum, hogy kerdezzen az ember es valaszokat kapjon, szoval nyugodtan kerdezz, ez nem zaklatas :) Ha mar kerdezni sem lehet egy forumon, akkor megette a fene az egeszet. -
Irgum76 #22209 Köszi
igaz én is rákereshettem volna mint titeket zaklassalak
csak a koronásokkal találkoztam amikor kérdeztem
utána már láttam, hogy az egész világon mutatványosok meg mindenféle fesztivál izé van -
#22208 Mondjuk, hogy minek szedem ossze a kettot, azt nem tudom, mert van annyi mount ezen kivul, hogy szerintem sosem fogok ezekre sem raulni :D -
#22207 Igen. Én a feketere es az ev vegi "feherre" gyujtok, igy jelenleg van egy alap indrikem (amelybol lesz a fekete apr-maj-jun folyaman), van negy tollam (amibol lesz majd egy alap indrik megint - ahogy megvan a fekete -, hogy legyen mit atvaltoztatni feherre).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.23. 11:02:48 -
#22206 opsz bocsy előbb kérdeztem minthogy utánanéztem volna, látom, hogy lecserélődik :( -
#22205 Azt esetleg tudja valaki, hogyha „morpholok” Dawnwood Indrik –re, akkor a régit cseréli le?
Vagyis onnantól csak a Dawnwood változatom marad? -
#22204 Bolondok napja(bár inkább hete van)
https://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/55911
A tavalyelőtti írása Frednek(sokminden azóta nem változott a dolgok menetében tulképp semmi, vannak újabb jutalmak)
http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/501-jester-festival-eso-2017
Ez a tavalyi:
http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/531-jesters-festival-2018
A szöveget az FB-s HQról copyztam:
- Kezdés: március 21. 16:00, vége: április 2. 16:00)
- Ismét elérhető a kétórás 100% extra XP-t adó buff
- Hasznos és kevésbé hasznos jutalmak az eventhez tartozó napi küldetésekért kapott ládákban
- Visszatérnek a régi- és érkeznek új Crown Store termékek
- 12 nap alatt összesen 24 Event Ticket szerezhető
- A negyedik Indrik bogyó is megérkezik, vagyis a négy különböző bogyó birtokában végre előhívható lesz a Dawnwood Indrik!
- (figyelem, a következő Eventnél már új evolúció kezdődik és a Dawnwood verziót nem lehet többet megszerezni!)
- Egy új Indrik díszjószág is szerezhető lesz 10 darab Event Ticketért
- Érkezik pár új Achievement is a régiek mellé (és velük új berendezési tárgyak, karakter címek, stb.) -
Irgum76 #22203 mi ez a korona mánia?
valami event van?
vagy csak akciós a burger king-ben a cheese royale?