24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22202 oksa, köszi -
#22201 Hja ertem, oda nem valoszinu, hogy lehet, csak merchantnak (npcnek). -
Irgum76 #22200 én guild market-re szeretném kirakni egy kék festmény de nem találom akkor mikor kitenném csak az inventory-ban -
#22199 Van amit nem lehet, de ha tisztara van mosva, akkor a legtobbet el lehet adni, nem keves penzt szerezve igy (van aki ebbol gazdagodik meg, hogy vegiglopja a hazakat es kizsebeli az npcket, a talalt jobb minosegu kincseket meg eladja). Vagy siman csak bedobod a fencenek, ugyanannyit fizet erte.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.20. 10:14:46 -
Irgum76 #22198 Hi,
treasure-t nem lehet eladni akkor sem ha tisztára van mosva?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.20. 10:06:15 -
Irgum76 #22197 kösz
most kipróbáltam de így sem igazán működik
mutat mindent össze-vissza -
Although #22196 Elvileg ha kizoomolsz akkor a régió térképeken is le tudod kérdezni a questeket, onnan belenagyítva a legtöbb quest gyorsan megtalálható. Utána már csak ugróhely kell ami a közelben van. -
Irgum76 #22195 oh bazz olyan speed runon voltam, hogy majd be röttyentettem
ok let's go mob csit-csatt go mob csit-csatt go boss dir-dur go
volt vagy 5 perc az egész én meg csak rohantam min az állat meg csapkodtam a levegőt, hogy úgy tűnjön csinálok is valamit :)
csak annyira rápörögtem, hogy elfelejtettem leadni a küldetést...
hétvégén kb nyolcszor voltam dungeonba és ebből egy volt aminél meg is kaptam a jutalmat
a thieves guild-ot kipróbáltam baromira érdekelt mik vannak azokban a ládákban
nagyon bejöttek ezek a lopakodós küldik
viszont itt különösképp idegesített a térkép hülye megoldása mivel ezeknél fel kell kutatni helyeket és mikor már 238.-jára vitt körbe a jelzés hát a tököm tele volt
de amúgy szerintem a játék tök rendben van szép, nem repetitív, érdekes sztorikkal szóval baromira bejön
csak ezen a térképen változtathatnának mert aki nem ismeri töviről-hegyire a világ régióit annak mondhatja az npc, hogy "menj el ide meg oda bejelölöm neked a térképen" ha az ember kizoomol és fogalma nincs hova kell menni
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.18. 16:42:40 -
Irgum76 #22194 ja ha már kijöttünk a dungeonból akkor már nem lehet?
mert azt jelzi, írja, hogy 2 óráig elcserélhetem
kösz Fluency -
fluency #22193 Ebben a játékban többek között az a jó, hogy szinte azt csinálsz, amit akarsz. Mivel a tolvajláshoz tartozó skillek a world skillek alá tartoznak, bármilyen kaszt képes lopni. A Thief és a Dark Brotherhood skilljei meg a Guild skillek alá esnek és nincs aktív skill bennük, amire pontot kellene költened. Szóval a kombód simán életképes, ha ilyen tipusú karaktert akarsz, simán megteheted. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.16. 16:13:01 -
#22192 Csak azokkal tudod, akik reszt vettek a boss megoleseben, akkor pedig siman trade, mint barmi mas targy eseteben. -
Irgum76 #22191 a dungeonban megszerzett cuccokat hogy lehet elcserélni? -
Irgum76 #22190 Na megvettem a Dark Brotherhood-ot meg a Thieves Guild-ot 4000 Ft-ért
végre indíthatok egy igazi tolvajt :)
illetve már van egy 16. szintű varázsló aki nem nagyon ért a mágiához helyette a harcra és lopásra szakosodott
szerintetek mennyire életképes ez a kombó?
tudom Nightblade sokkal jobb tolvajnak de az annyira kézenfekvő és egyszerű
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.16. 13:33:37 -
Irgum76 #22189 :D
ez baromi jó
erre rá nem jöttem volna magamtól
köszi mindkettőtöknek -
#22188 > basszus ez komoly? ez is számít nem csak az, hogy használod-e?
Viccelsz? fejlodes kozben az 1st actionbaron van minden hasznos es hasznalatos cucc, a 2nd actionbar ugy nez ki, mint egy idiota karacsonyfa, mindegyik ottani kepesseg mas es mas skill fahoz tartozik. Igy lehet parhuzamosan fejleszteni egyszerre mindent - majdnem mindent. Siman hasznalod az 1st baron levo cuccokat, hogy haladj is, de a dolmen vegso boss, vagy kuldetes leadas (crafting daily vagy sima kveszt, mindegy) elott valtas a 2ndre is akkor azon levo skillek es skill fak kapjak a massziv xp dozist. :) -
Irgum76 #22187 "Esetleg annyit megtehetsz, hogy azokat a skilleket, amiket húzni szeretnél, egy quest leadása előtt kirakod a skillbar-ra, hogy azok fejlődjenek."
basszus ez komoly? ez is számít nem csak az, hogy használod-e?
igazából azért választottam ezt a kasztot mert gondoltam az öngyógyítás meg az egyszerű skillek miatt könnyű lesz vele fejlődni
de mint írtam nem ez lesz a főkarakterem
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.14. 18:58:34 -
fluency #22186 Szerintem fókuszálj a staminás dolgokra egyelőre. Tankként heavy armor, healerként meg light armor ajánlott. Ezek kihúzásához meg idő kell és sok skill pont. Jelenleg jobban jársz, ha arra pár skill fára összpontosítasz, amit használsz. Később, ha ezek megvannak úgyis nyomathatod azt amit szeretnél. Mondjuk a magicka templar univerzálisabb szerintem, mint a stamina, de én pl. staminásként is vígan elvagyok/voltam.
Esetleg annyit megtehetsz, hogy azokat a skilleket, amiket húzni szeretnél, egy quest leadása előtt kirakod a skillbar-ra, hogy azok fejlődjenek. -
Irgum76 #22185 á faja kösz
hát még pont a gyógyításra és a pajzsra kéne gyúrnom
most DPS-ként mivel cicaember vagyok full bőr staminás szettben batáva és regnáló piával nem volt gond
mondjuk profik voltak a tankok
a másik kettőre meg csináltam mágiás fémpáncélt
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.14. 18:04:54 -
fluency #22184 Azt hogy a rendszer minek rak be, azt tudtommal a Role felirat alatti ikonokra kattintva tudod beállítani/változtatni.
Azért csak óvatosan azzal a Templar-al. Mert ahhoz, hogy decens legyél már kellenek a skillek és a gear. Tanknak és Healernek nagyon jó, de a dpshez már komolyabb cucc kell neki. Ha egy Dark Anchor-t le tudsz szólózni egyedül, akkor már jó úton haladsz. :) -
Irgum76 #22183 ja még valami
az mitől függ, hogy a rendszer minek rak be? (DPS, tank, healer)
mert templárként szerintem mindhárom kategória menne ha rágyúrok
végül is csak pár gomb van elég azokat a képességeket húzni -
Irgum76 #22182 Bazz :D
én így olvastam:
"Én _azt_ javasolnám, hogy csak egy területet farmolj az első karival" -
Irgum76 #22181 valaki írta, hogy nem talált dungeont a finderel
most lehet a patch miatt de simán találtam csapatot DPS-ként pár perc alatt hajnalban
úgyhogy le is toltam három kört
csak a kezdő dungeont választottam nem randomot -
#22180 Nyilvan a te jatekod, a te dontesed, van annyi tartalom es variacio, hogy mindent (is) meg lehet csinalni, megvar minden :)
Bar hozzateszem, pont azt javasolta a #22150 -ben, hogy NE maradj egy helyen, csak ha celiranyosan akarsz egy szettet farmolni, amely csak abban a zonaban esik... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.14. 16:24:12 -
Irgum76 #22179 Köszi ismét
de megfogadnám Fluency tanácsát és maradnék a szigeten egyenlőre és tolvajjal játszanám majd a sztorit
Summerset egyenlőre nem játszik akármilyen jó hely is farmolásra
felhúzom itt 50-esre aszt meglátom
a lopás jó dolog szeretem napi rutin: craft, lopás, bank
és az is úgy működik skill mint a többi egyre jobb cuccokat tudok elorozni
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.14. 16:21:09 -
#22178 Ha csak az alapjatekot nezem, akkor van alapbol 15 zona (3 frakcio * 5), plusz ott van Coldharbour es Craglorn. Na most az alapjatek eseteben van par daily feladat, amelyet erdemes megcsinalni. Kesz vannak percek alatt es ami fontos, a jutalom dobozka tartalmazhat MOTIF jellegu cuccokat, amelyek tovabbra is dragan eladhatoak.
- Craglorn tele van napi feladatokkal, de nagy reszehez nem art 2 ember. Viszont az eszaki uton van egymas mellett ket szolozhato napi feladat is (egy serult ork egy fa toveben es mellette egy felig elpusztitott karavan). Mind a ketto egy helyre iranyit, az toluk eszakra levo delve kornyekere. Kb 20 perc alatt megvan mind a ketto, sima aoe szpem az egesz. A ket ladabol eleg surun esik ragada vagy yokudan motif lapocska, amelyek darabja tobb ezer aranyat ernek.
- Erdemes elmenned a frakciod fovarosaba es ott felkeresni a Magus Cehet es a Harcosok Cehet. Mind a ketto ad szinten egy-egy dailyt, szinten doboz jutalommal. Ezek aranyban ernek rendszerint sokat. A magus mindig valami ereklyet akar megszereztetni veled egy public dungeonbol, a harcosok pedig Dark Anchorokat akarnak bezarni. Mind a ket esetben random a celpont.
Na most, ha van par zona dlc is a birtokodban (Morrowind, Murkmire, CC, Orsinium, stb.), akkor azokban mindig van egy-egy napi world boss killt es egy-egy "delve kitakaritast" ado npc, amely feladatok meg is oszthatoak, vagyis zona csetrol is be lehet oket gyujteni. Ezek mindegyike szinten ad egy-egy ladat, benne remelhetoleg meg ritkabb es dragabb motiffal, bar nem garantalt.
En peldaul, ha van egy fel oram, mindig lenyomom a Murkmire napi kuldeteseket 2-3 karakterrel, mert villamgyorsan kesz es szinte biztos, hogy 2-3 karakterrel esik egy-egy "elder argonian" vagy "dead-water" motif, amelyek darabja meg mindig 5-10k felett mozog. De Summersetben szedheto motif szinten draga, a Clockwork Citys sem olcso, az orkok sem bovlit dobalnak hozzad, szoval ha penz kell es a lopkodas nem jott be, akkor irany par napi feladat es csinalj penzt a szinttol teljesen fuggetle stiluskonyvekbol! :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.14. 15:49:53 -
Irgum76 #22177 én így a játék elején nagyon jó dolognak tartom a craftolást
kb 10 perc alatt letudható az összes és a gold bevételem nagy része onnan jön
(meg egy kicsi lopásból, a seftelés egyenlőre 50. szint alatt sajnos nem jött be)
az más kérdés, hogy utána a pakolászással eltökölök 1 órát :)
de tegnap már bemerészkedtem 32. szinten dungeonba ott is jött a gold rendesen
-
#22176 A Craft csak opcio, kihagyhato teljesen.
Ha hozza sem szagolsz, akkor sincs baj, maximum massal gyartatod le a kivant szetteket es csak a nyersanyagot kell osszeszedni. Vagy meg azt sem, nyilvan igy dragabb lesz. :)
Van aki csak butorokat gyart es azokhoz szukseges szintig huzza fel a passiveokat.
Van aki maxolja a craftingot es a maximum passiveok eseteben szerezheto master writekre hajt, mert azok vagy eladhatoak dragan, vagy ha legyartja, akkor az igy kapott voucherbol vehet extra dolgokat.
Van aki csak elbont mindent, az igy kapott nyersanyagot meg eladja.
Egy dolgot erdemes egyebkent eszben tartani, hogy a crafthoz kapcsolodo traitek kutatasat erdemes csinalni folyamatosan, mert eleinte csak par oras egy-egy kutatas, de kesobb egy tipuson belul mindig duplazodik, vagyis az adott fegyver/pancel tipushoz tartozo utolso trait megtanulasa mar nagyjabol egy honapig fog tartani.
Sokan csinaljak, hogy tartanak egy kifejezett/dedikalt crafter karaktert (en is ennek a hive vagyok). Mivel minden cucc amit kapsz account bound (kiveve a leveling reward jutalmai), igy barmikor, akar hasznalat/viseles utan is atadhato masik karakternek, igy eleg ha egy karakter tud mindent (traitek, stilusok, stb.).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.14. 14:18:01 -
kingofn00b #22175 Sok-sok év WoW után elkezdtem játszani az ESO-val. PS4 plattform. Hát ez valami beszarás jó. Végre egy játék, ahol nem érzem erőltetettnek a fejlődést, kényszernek a gearelődést, és tényleg megadja az "open world" életérzést.
Szóval örülök :-)
A kraftolgatást érzem kicsit kényszernek, de talán az sem lesz vészes. -
#22174 Frankó Köszi
Utoljára szerkesztette: CS@, 2019.03.14. 12:38:23 -
#22173 Kozben megtalaltam azt a twittet is :)
The Elder Scrolls Online / Hitelesített felhasználó @TESOnline
Abnur Tharn needs your assistance...
The Elsweyr Prologue Quest is coming for all players on March 25th. Do your part to end the Three Banners War!
forras -
#22172 ahh köszi, akkor azt még nem keresem -
#22171 A ket uj dungeon mar kotodik a sztorihoz, de en ugy tudom, hogy marcius 25-e korul lesz eles a Elsweyr prologus. -
#22170 Sebaj azé köszi.
Viszont most lehet bebénázok valamit, de Abnur Tharn -os felvezető sztori nem a szokásos crown store / quest starter - ből kezdődik? -
Irgum76 #22169 nekem nagyon bejött ez a patch vagy update vagy mi
az adás-vétel százszor könnyebb lett
végre tudom kb mi mennyit ér -
#22168 Sajnos nem tudom megnezni, mindig is PC-n jatszottam. Egyszer 1-2 orat kiprobaltam PS4-en is, de csakis kivancsisagbol (az iranyitast kiprobalva) egy ingyenes idoszakban. -
#22167 Én nem látok változást benne. -
#22166 Ennyit tudok en is, a wolfhunter utan igertek, hogy egy gyors fixben visszaallitjak a korabbi allapotot, de ez vmikor tavaly osszel volt, azota nem is kovettem. Nem tortent meg ezek szerint? -
Irgum76 #22165 aha értem köszi -
#22164 Esetleg nincs valami infód az egy oldallal korábban még tavaly szeptember közepén tárgyalt HDR –es témáról?
Az nekem nagyon hiányzik :/ -
#22163 Igen, az a realis, PC-n is csak a chapterek adnak hozza nagyobb meretet, a tobbi par giga extra.