The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Viszont van valami amit anno a Funcom megtanulhatott volna, hogy kell felépíteni egy világot jó ez vicc persze mert ég és föld erőforrásokat tekintve a két cég.
- Nyomon követhető az alap sztori és a skyrim effekt utáni questek színvonala a Dark Brotherhood pont a skyrimra hajazz sajnos.
-Érezhető mindent megtesznek a nagy létszámú skyrim mobot beszippantsák de ezt végül is elfogadható színvonalon teszik. Bár úgy érzem a loremaster már nem az aki a megjelenés előtt volt. Ezt is utolérte a korunk. De ettől még óriási mennyiségű jó tartalom van a Brotherhoodhoz kapcsolódó questek mint a Próféta egész jók lettek. Összességében aki egy sztori alapú könnyű szórakozásra vágyik annak megvehető ma már és végtelen tartalom egy solo játékosnak csak ki kell kapcsolni a szaladgáló eszement mobot. Nehéz. Ez mindenütt nehéz.
Valaki esetleg PS4-en nem játszik? 😊
Örülnék egy kis társaságnak 😊
PSN: Foxxika
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
(Azt nemtudom, hogy itt is van e olyan, mint pl. a Forzánál, hogy a nem Xes verzió vajon kevesebb e, de ha érdekel, akkor megtudakolom valamelyik kollégától, aki azon nyomja.)
We've made the decision to revert the recent changes to HDR while we continue to investigate solutions for the original issue. You can expect to see this in an incremental patch scheduled for early October. Thanks again for all your feedback.
Hat, elobb-utobb csak megoldjak. Valahogy 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amikor bejött ez a HDR elsőre nem tetszett, aztán sikerült annyira megszokni, hogy mostmár kimondottan hiányzik 😞
Igazán megoldhatták volna úgy, hogy ez egy választható opció legyen.
Francsetudjaminek, de leírom 😊
XBOXon játszok, előrendelőként vettem meg a játékot, IMÁDOM a mai napig.
De ilyen állapotot, mint a Wolfhunter hozott még sose láttam.
5 próbából 5x nem tudok belépni se, karakter választás után szétfagy az egész.
(ilyenkor mindig eszembejut, amikor only PCsként olvastam a konzolfanok azon eszmefuttatását, hogy: de a konzol mellett szól az is, hogy nem fagy…és tényleg…a konzol nem fagy, csak a konzolon futtatott szoftver😉
Az egész HDR-t hazavágták és úgyahogyvan nem működik, de mivel egy ideje el se indul nem olyan nagy gond 😊
Kicsit pislogok és remélem, hogy mihamarabb rendbe rakják ezt az egészet.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ketto: ez az mmo topikja, a Skyrime erre talalhato
Es akkor a valasz: sajnos a jatek a 9. nagyobb update utan is rettentoen bugos, hiaba na, Bethesda jatek. Peldaul a fo tortenet honapokig gondot okozott azoknak, akiknel Esbern anno nem akart aktivizalodni a bortonben, annal nagyobb game breaker bug pedig nem kell.
Ezert aztan, a vizual modok mellett mindenkeppen erdemes felrakni az Unofficial Skyrim Special Edition patch-t, amelyet jatekosok keszitettek es rengeteg hibat javitanak. A Special Editionban benne van minden dlc, igy oda egy patch eleg. Ha a Legendary (korabbi) verzioval jatszol, akkor erdemes ugyanezen patchet felrakni, illetve az osszes DLC-hez kiadott javitasokat is, ha szukseges.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.04. 12:05:23
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2018.08.04. 07:11:14
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Nem követtem már egy ideje a változásokat, valakinek volt hasonló tapasztalata?
Asperatus-t vagy ExH-t megtalalhatod Facebookon is, akar kulon csoportkent, akar az ESO Hungaryban, illetve az ESO gyujto guildben is jelen vannak - valamelyik kapcsolatfelvetel csak mukodik.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Van olyan guild - társaság ESOban, akik a nehezebb endgame contentet tolják (vet DLC-s dungik nodeath-hard-speedrun, n/vTiralok) és lehet hozzájuk csatlakozni? Munka mellett játszom csak, viszont elértem arra a pontra, ahol már unom picit a sima vetDungikat, mostmár achi és skin vadászat, trialok jobban érdekelnének. Ezekhez viszont random emberek esélytelenek. :/
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Srácok újra elővettem a gamet, Ezúttal elég rendesen berántott.
kérdés: Akad erre 1 kósza vámpír aki meg tudná harapni a frissen kezdett sorcimat?
Előre is thx.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.06.29. 15:25:18
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Viszont uj jatekosoknak az ESO: Summerset verziohoz csak az alapjatek jar - nekik a Morrowindet Crownert (euroert vett fizetoeszkoz) kell elvileg beszerezniuk. Ezert votl jo az akcio, mert a Summerset melle jott ket honapig a Morrowind is. Regi jatekosok is megkaptak, ha megvettek a Summerset Upgrade-t.
El kell olvasni az aprobetus reszeket a vasarlasi folyamat soran, meg mielott leokezod, akar steamen, akar a bethesda boltban. Sajnos nekem nem lep tovabb, mert mar rendelkezem a termekkel es igy visszadob a kategoriakhoz, igy nem tudom megnezni.
Annyit varialtak az elmult evekben a nevekkel, az extrakkal es akciokkal, hogy ember legyen a talpan, aki kovetni tudja 😄 (nyilvan ez teged nem vigasztal)
Nagy az esely, hogy junius 5-ei konzolos premierrel ez az akcio veget ert, de en ugy emlekszem, hogy a hivatalos oldalon talalhato "boltban" valahol olvastam egy junius 13-ai vagy 15-ei vegso datumot is. Csak mar nem tudom hol es emaitt nem merem biztosra mondani.
The Elder Scrolls® Online
Summerset™ Digital Standard Edition
ez a +morrowind infó honnan van, tudsz esetleg linket adni?
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2018.06.07. 12:02:17
Ha digitalisan veszed meg a Summersetet a hivatalos oldalon/steamen/PS-MS Storeban, akkor meg par napig (junius tizenvalamennyi a hatarido ha jol emlekszem - utana kell nezni pontosan) ajandekba megkapod a Morrowind kiegeszto (illetve, ma mar csak dlc) tartalmat is. Dobozos verziokra nincs ilyen akcio.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.07. 11:45:53
Most kezdeném a játékot. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes megvennem a Summerset kiegészítőt, vagy ennek a tartalma úgyis csak magas szinten elérhető és az elején elég a sima Standard+Morrowind 20 eurós kiadás? Köszi!
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2018.04.02. 13:50:07
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Egyébként nekem is templarom van, az összes szakma maxos különösebb grindelés nélkül, az összes skill megnyitva és legalább a morfolásig maxolva, amit használok vagy szóba jöhet (heal vonalat pl. nem használom de maxolva) az morfolva és maxolva, még van kb. 100 shard amit nem találtam meg tehát legalább 30 pont és most épp 23 olyan pontom van amit nem osztottam ki sehova. Szóval lehet maxos karaktered ÉS maxos az összes szakmád simán.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2018.02.13. 21:15:26