The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké évek után elővettem, most, hogy már kíváncsi voltam milyen. Mint olyan aki még a skyrim effekt előtt kezdte. Ég és föld nehézségben ezt nem lehet vitatni mikor anno 5 szinttel nehezebb ellenfélbe botlottál az keményebb volt.
- Viszont van valami amit anno a Funcom megtanulhatott volna, hogy kell felépíteni egy világot jó ez vicc persze mert ég és föld erőforrásokat tekintve a két cég.
- Nyomon követhető az alap sztori és a skyrim effekt utáni questek színvonala a Dark Brotherhood pont a skyrimra hajazz sajnos.
-Érezhető mindent megtesznek a nagy létszámú skyrim mobot beszippantsák de ezt végül is elfogadható színvonalon teszik. Bár úgy érzem a loremaster már nem az aki a megjelenés előtt volt. Ezt is utolérte a korunk. De ettől még óriási mennyiségű jó tartalom van a Brotherhoodhoz kapcsolódó questek mint a Próféta egész jók lettek. Összességében aki egy sztori alapú könnyű szórakozásra vágyik annak megvehető ma már és végtelen tartalom egy solo játékosnak csak ki kell kapcsolni a szaladgáló eszement mobot. Nehéz. Ez mindenütt nehéz.

Hali! 😊
Valaki esetleg PS4-en nem játszik? 😊
Örülnék egy kis társaságnak 😊

PSN: Foxxika

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

A fanatical.com -on 8,49 euró a TESO+Morrowind, még 3 óra 50 percig.
PiszkosFred
PC-n 75gb nalam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
XBXen nálam jelenleg kicsi híján 92Gb.
(Azt nemtudom, hogy itt is van e olyan, mint pl. a Forzánál, hogy a nem Xes verzió vajon kevesebb e, de ha érdekel, akkor megtudakolom valamelyik kollégától, aki azon nyomja.)

CS@
Köszi, Frankó, akkor idővel csak lesz erre is megoldás.

Esetleg tudja valaki mennyi helyet foglal a játék Xbox oneon.Köszi.
PiszkosFred
Hi everyone,

We've made the decision to revert the recent changes to HDR while we continue to investigate solutions for the original issue. You can expect to see this in an incremental patch scheduled for early October. Thanks again for all your feedback.

Hat, elobb-utobb csak megoldjak. Valahogy 😊

CS@
Köszi átolvastam.
Amikor bejött ez a HDR elsőre nem tetszett, aztán sikerült annyira megszokni, hogy mostmár kimondottan hiányzik 😞
Igazán megoldhatták volna úgy, hogy ez egy választható opció legyen.

PiszkosFred
HDR eltuneserol maga Firor (is) irt "par" sort, mert hat megint legendasan szarul (ertsd, sehogy) kommunikaltak le egy valtoztatast 😊

CS@
Sziasztok,
Francsetudjaminek, de leírom 😊
XBOXon játszok, előrendelőként vettem meg a játékot, IMÁDOM a mai napig.
De ilyen állapotot, mint a Wolfhunter hozott még sose láttam.
5 próbából 5x nem tudok belépni se, karakter választás után szétfagy az egész.
(ilyenkor mindig eszembejut, amikor only PCsként olvastam a konzolfanok azon eszmefuttatását, hogy: de a konzol mellett szól az is, hogy nem fagy…és tényleg…a konzol nem fagy, csak a konzolon futtatott szoftver😉
Az egész HDR-t hazavágták és úgyahogyvan nem működik, de mivel egy ideje el se indul nem olyan nagy gond 😊
Kicsit pislogok és remélem, hogy mihamarabb rendbe rakják ezt az egészet.

Gilmoor
teljesen tanácstalan vagyok...fórumokon is azt olvasni van akinek megy van akinek nem.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Nem steames.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Hyder
Nekem steames van és tökéletesen megy

Steam: [HUN]Feriggno

Gilmoor
Steam-en keresztül vásároltad?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Nekem oké.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Gilmoor
Nektek működik? kb 2 hónapja még próbálkoztam, pár sorral lejjebb ott is a hozzászólásom. Akkor játszhatatlanul magas volt a latency. Most már be sem tudok loggolni EU szerverre.

Kösz szépen Fred! Még csak annyi: van olyan szövetség melyhez már igy a legelején csatlakozhatnék? Néztem ezeket a linkeket itt az oldal tején, de elvileg a fórum jelenleg nem üzemel... :/
PiszkosFred
Amig telepitesz es nem tudsz belepni a jatekba, addig az account oldalra belepve is latod, hogy mennyi crownd van. Crown Storet jatekbol tudod majd elerni, kulon menupont.

Sziasztok! Szeretnék birodalmit inditani, amihez DLC kell, melyet koronáért tudok megvenni. Még csak most telepitettem fel a jétákot, még az első karakter generálás előtt állok, de: hol tudom megnézni mennyi koronám van? Valamint, hol tudom elérni a Crown Store-t?
PiszkosFred
Egy: vagy The Elder Scrolls V. Skyrim, vagy Skyrim 😊, de Skyrim V nincs.
Ketto: ez az mmo topikja, a Skyrime erre talalhato

Es akkor a valasz: sajnos a jatek a 9. nagyobb update utan is rettentoen bugos, hiaba na, Bethesda jatek. Peldaul a fo tortenet honapokig gondot okozott azoknak, akiknel Esbern anno nem akart aktivizalodni a bortonben, annal nagyobb game breaker bug pedig nem kell.

Ezert aztan, a vizual modok mellett mindenkeppen erdemes felrakni az Unofficial Skyrim Special Edition patch-t, amelyet jatekosok keszitettek es rengeteg hibat javitanak. A Special Editionban benne van minden dlc, igy oda egy patch eleg. Ha a Legendary (korabbi) verzioval jatszol, akkor erdemes ugyanezen patchet felrakni, illetve az osszes DLC-hez kiadott javitasokat is, ha szukseges.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.04. 12:05:23

Szervusztok, kopasz442 vagyok több weboldal tulajdonosa, már több mint 10 éve foglalkozom PC játékokkal és azok ismertetésével, illetve szimulátor vonalon is egyre esősebben jelen vagyok. 😊 A Nagy kérdés: Mivel nagyon sok pozítiv visszajelzés volt kipróbáltam a Skyrim V-őt, mit ne mondjak, beszippantott. DE mikor felraktam kis keresgélés után a best visuál modot-kat, a játék megunta magát, és a főküldik folyamatosan lefagynak, konkrétan egy ponttól nem mennek tovább ott toporog. Azok nélkül meg nincs haladás. Mód nélkül is volt, de csak mellék küldiknél. Ez egy ki nem javított alap hiba(ami mocskos szégyen a játékfejlesztőre nézve(mert ugyebár ennyi idő alatt már kijavíthatták volna) vagy van rá gyógyír? A gém eredeti steam-es! 😄 Köszönném az értelmes hozzászólásokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2018.08.04. 07:11:14

Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB

Kojiro
Van innen valaki PS4-ről?

Kojiro ergo sum.

Running
@stylnet játékban, szerintem el tud igazítani. Én már rég kiszálltam, eladtam az accountom, ez már nem az én játékom régóta. Majd 1-2 év múlva az Ashes of Creation, talán azok nem ilyen reménytelenül idióták mint a Zenimax.

Gilmoor
hosszú idő után úgy gondoltam, visszatérek, kicsit körülnézek. De játszhatatlanul laggol az egész. Kezdtem egy új karaktert is, gondoltam a kezdő küldetés alatt kicsit felelevenítem a régi mozdulatokat, de rendre kidobál... gondolom latency miatt ... ami alkalmanként felszökik 7200-ra.
Nem követtem már egy ideje a változásokat, valakinek volt hasonló tapasztalata?

PiszkosFred
Ugyanugy mukodik, mint eddig. Mas kerdes, hogy Running kollega szerintem nyugdijba vonult veglegesen, mar ami az ESO-t illeti. 😊

Asperatus-t vagy ExH-t megtalalhatod Facebookon is, akar kulon csoportkent, akar az ESO Hungaryban, illetve az ESO gyujto guildben is jelen vannak - valamelyik kapcsolatfelvetel csak mukodik.

Terawatt
Expendable Horde-ot néztem ki Runningékkal, már többször is játszottam velük (akár más játékban is pl.: Battlefield 3), de @Runningwild account not found... @Fred változott valamit a syntax az add friendnél vagy bármi egyéb ? /summon Runningwild the totyik master

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sziasztok!

Van olyan guild - társaság ESOban, akik a nehezebb endgame contentet tolják (vet DLC-s dungik nodeath-hard-speedrun, n/vTiralok) és lehet hozzájuk csatlakozni? Munka mellett játszom csak, viszont elértem arra a pontra, ahol már unom picit a sima vetDungikat, mostmár achi és skin vadászat, trialok jobban érdekelnének. Ezekhez viszont random emberek esélytelenek. :/
PiszkosFred
Ha vege a mostani steames akcioknak, akkor visszaall az ar es elvileg a standard edition dragul, nem 10 euro korul lesz, mint eddig, pont a Morrowind miatt. Elvileg...

Terawatt
Hát ja, ezt szerintem nem gondolták át, mert egyik haverom is így járt. Cd kulcsos oldalakon amúgy 4000 körül van a morrowind de akkor is 😞

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sziasztok,nézem hogy most már aki megveszi az alapjátékot annak már jár hozzá a Morrowind is,de nekem már van alapjátékom,akkor nekem súlyos pénzekért meg kellene vennem a Morrowindet ha játszani akarok vele?Mert ez így akkor baromira nem korrekt,ráadásul már ugye Steamen nem is tudom megvenni külön,mert nem árulják így,akkor crownért kellene megvennem gondolom?De ahogy nézem az árat,nekem nem éri ez meg..
javaslom a fb csoportot, lentebb linkeltebb, ott hamarabb kapsz választ.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Hali!

Srácok újra elővettem a gamet, Ezúttal elég rendesen berántott.
kérdés: Akad erre 1 kósza vámpír aki meg tudná harapni a frissen kezdett sorcimat?

Előre is thx.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2018.06.29. 15:25:18

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

PiszkosFred
Morrowind 3500
Warden 1500
Sajnos nem keves. Lista erre

amennyiben nem jár a morrowind kieg a Summerset™ Digital Standard Edition-hoz, akkor játékon belül mennyi Crown-ba kerül a morrowind kiegészítő még hozzá, valamint akkor a warden classt is megkapom?
PiszkosFred
Illetve annyit meg kiegnek, hogy elvileg mostantol valamikortol az uj jatekosok a sima The Elder Scrolls Online-t megveve megkapjak az alapjatekot es a Morrowindet. Az ESO: Tamriel Unlimited nev megszunt, visszaalltunk a regi/uj The Elder Scrolls Online-ra.

Viszont uj jatekosoknak az ESO: Summerset verziohoz csak az alapjatek jar - nekik a Morrowindet Crownert (euroert vett fizetoeszkoz) kell elvileg beszerezniuk. Ezert votl jo az akcio, mert a Summerset melle jott ket honapig a Morrowind is. Regi jatekosok is megkaptak, ha megvettek a Summerset Upgrade-t.

El kell olvasni az aprobetus reszeket a vasarlasi folyamat soran, meg mielott leokezod, akar steamen, akar a bethesda boltban. Sajnos nekem nem lep tovabb, mert mar rendelkezem a termekkel es igy visszadob a kategoriakhoz, igy nem tudom megnezni.

Annyit varialtak az elmult evekben a nevekkel, az extrakkal es akciokkal, hogy ember legyen a talpan, aki kovetni tudja 😄 (nyilvan ez teged nem vigasztal)

PiszkosFred
Itt a marciusi bejelentes a reszletekkel. Attol a naptol szamitva a Summerset megjeleneseig tarto rovid idoszakban a Summerset digitalis valtozataval a Morrowindet is megkapta minden regi/uj jatekos, akinek nem volt meg.

Nagy az esely, hogy junius 5-ei konzolos premierrel ez az akcio veget ert, de en ugy emlekszem, hogy a hivatalos oldalon talalhato "boltban" valahol olvastam egy junius 13-ai vagy 15-ei vegso datumot is. Csak mar nem tudom hol es emaitt nem merem biztosra mondani.

ha ezt megveszem akkor ebben akkor benne lesz az alapjáték, a morrowind kieg és a summerset is?
The Elder Scrolls® Online
Summerset™ Digital Standard Edition

ez a +morrowind infó honnan van, tudsz esetleg linket adni?
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2018.06.07. 12:02:17
PiszkosFred
Szinttol fuggetlen az osszes tartalom a jatekban (kiveve a veteran raideket), igy nyugodtan megkezdheto lvl3-as, frissen szabadult karakterrel barmelyik zona, barmelyik kuldetes, barmelyik dlc, barmelyik kiegeszito ugyanugy, mint egy maximum szintu regi karakterrel 😊

Ha digitalisan veszed meg a Summersetet a hivatalos oldalon/steamen/PS-MS Storeban, akkor meg par napig (junius tizenvalamennyi a hatarido ha jol emlekszem - utana kell nezni pontosan) ajandekba megkapod a Morrowind kiegeszto (illetve, ma mar csak dlc) tartalmat is. Dobozos verziokra nincs ilyen akcio.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.07. 11:45:53

Sziasztok!

Most kezdeném a játékot. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes megvennem a Summerset kiegészítőt, vagy ennek a tartalma úgyis csak magas szinten elérhető és az elején elég a sima Standard+Morrowind 20 eurós kiadás? Köszi!
JethroHUN
A Gold Edition már nem árulják. (nincs már ott steamen, se a Zenimax weboldalon) Csak crown storeból tudod megvenni.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2018.04.02. 13:50:07

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen arra, a Gold Editionbol van upgrade ami azok számára van akiknek már meg van az alapjáték? Vagy csak a cron storebol tudom megvenni azokat a dlc-ket?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

JethroHUN
A Maelstorm Arenara gondolsz szerinten.

Régen volt egy solo dungeon end game-re, tudnátok segiteni mi volt a neve?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

PetruZ
Summerset DLC cinematic és gameplay trailer
PetruZ
https://www.facebook.com/groups/619302134806406/

JethroHUN
Üdv. Van magyar guild? (a banneron szereplő link weboldala nem jó)

Az online RPG játékoknak az a lényege, hogy minél több idől elbohóckodj vele, szóval ha ez neked görcsölés, akkor lehet nem ez a te játékstílusod 😊 Egyébként a cp160 után is folytatódik a CP gyüjtögetés, azzal csak azt érted el, hogy felveheted a maxos ruhát ha hozzájutsz, de egyébként nem fogsz mert vagy mocsok drága, vagy iszonyat grind legyártani vagy olyan helyről esik ahová a cp160-addal nem jutsz be, mert elfúj az első boss első skillje. Annak ott lesz vége ha elérted a maxot, ami most nem tudom mennyi, 700 felett talán, majd valaki okos vagy a google megmondja.
Egyébként nekem is templarom van, az összes szakma maxos különösebb grindelés nélkül, az összes skill megnyitva és legalább a morfolásig maxolva, amit használok vagy szóba jöhet (heal vonalat pl. nem használom de maxolva) az morfolva és maxolva, még van kb. 100 shard amit nem találtam meg tehát legalább 30 pont és most épp 23 olyan pontom van amit nem osztottam ki sehova. Szóval lehet maxos karaktered ÉS maxos az összes szakmád simán.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2018.02.13. 21:15:26

JethroHUN
Üdv. Próbálom röviden összefoglalni. Felszerelés craftnak van bármi értelme? Mert lv3óta húzom mind3mat (blacksmit, woodwork, clothing) minden loot szétbontásával. 1-1 spt raktam a research skillre eddig. (metlalurgy stb.) Jó pár trait is megvan már botokon, ruhán, páncélon. De annyira sok sp kellene, h az nem igaz. Kifogytam enligthmentből szóval úgy döntöttem questezés helyett elmegyek skyshardokat gyűjteni más alliance területekre. (AD végre 100%ban kész, kivéve pár world bosst) 3 órát rohangásztam stonefall, hew bane, goldcoast, sőt cryodillban is próbálkoztam... kb 22 sp-ért. A lényeg az h tököm ki van vele... de még rengetek sp kellene ha akarom a craftot húzni. Szóval görcsöljek vele tovább vagy hagyjam a francba? Alliance felejtős jó gear nélkül cp138on. Úgy tudom az is ad skill pontokat. Provison lv50 jó receptem is van. Alchemyt húzzam fel inkább? Na ez a CP rendszer is zseniális baszki... Azt hinné az ember eléri az lv50 végre vége a szar gearbe való bohóckodásnak... de nem... még 160 szintnyi szenvedés! Pláne, hogy 120 óra után eléggé érződik, hogy egy szar a templar.. Ha kijön az új patch szerintem inkább kezdek egy sorcerert és vhogy nagyon gyorsan felhúzom 50ig, hogy folytassam a CP grindet :/