24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Irgum76
    most egyenlőre az van ami esik
    full jail breaker, twin sisters 3db és 2 veild hertinice gyűrű ami sebzést ad már 2 db-ra is
    aztán majd pár nap múlva összehozom a saját szettemet ha kifejlesztettem a második tulajdonságokat is az első az már megvolt xp-s
    ja múltkor nem értettem azt a linket amit küldtél aszt rájöttem, hogy tovább is lehet kattintgatni ehhh
    szóval köszi

ja és közben vadászom a Night Mother's Embrace szettre
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.02. 00:37:08
  • fluency
    A tűzgolyók elöl el lehet dodge-olni, de a területijeire figyelni kell. Meg elég aggresszívan lengeti a baltáját. Azt nem néztem, hogy a csaj az S kezdőbetűs nem segít? Mert az is taktika lehet, hogy őrá ráaggróz, te meg meglapogatod a hátát.
  • fluency
    A WD-t a stamina nem növeli. A stamina növelése csak a stamina alapú skillek sebzését emeli. Amivel jól lehet növelni a WD-t ( a fegyveren kívül) az a setekben levő WD növelés. Van pár armor set, ami már 2 db esetén ad WD-t ( érdemes lila armorokat viselni a magasabb értékek miatt). Fegyverrel együtt 11 vagy 12 db lehetőséged van tervezni (7 armor, 3 jewelry, 1 vagy 2 fegyver). Most csak a szinte bárki által elérhető dolgokról beszélek. Ha a Warrior mundus stone aktív, akkor az armor traiteknek divine-nak kell lennie (x% mundus stone növelés elemenként). Lehet sakkozni a setekkel, hogy mi éri meg jobban:2-2-2-2-2-2; 5-5-2; 5-2-2-2. A fegyver nirnhoned trait-el legendary esetén +15% WD( epic 14%). A medium armor passzív ( 5 db esetén) megint 15% WD. A flawless wictory skill 4-es szinten ( fighter guild ultimate morph) megint ad 5%-ot, ha kint van. Érdemes a rally vagy a hidden blade skillt aktívon tartani, mert az ad major brutality-t az megint 20% WD.
    De igazából, ha csak 2000 fölötti értéked van az se baj. Majd idővel úgyis belerázódsz, azt simán hozod a durva értékeket. :)
  • Irgum76
    a fesztiválról jut eszembe:
    csak én hallom úgy, hogy az egyik vigadozó folyton azt üvölti, hogy a "kurva anyád!" ? :)
  • Plata
    A Küldi neve Divine Intervention,meg kéne állítanom Chodala-t,gondolom ez a neve a hapsikámnak,a küldiben ezt írrja.
    Kaushtarari nevű helyen kellene lecsapnom.
  • Plata
    Hát az nem pénz,én meg azt hittem hogy biztos kapásból sok ezer arany.
    Ok,ha felmegyek megnézem a küldi nevét.
    De még van egy 20 percnyi dolgom egy másik univerzumban.
    De sietek,csak a napi event küldetést letolom egy karakterrel és megyek ESO-ba.
    Be izzatottam a térhajtóművet hogy hamarabb oda érjek.
  • PiszkosFred
    250 arany / nap / +1 fejlesztes

Akkor lehet, hogy public dungeon volt? Ha majd arra jarsz, ird le a hely nevet, esetleg a kuldetes nevet, hatha van ra jo tipp!
  • Plata
    A sztori szerint egy csajszinak a zakkant tesóját kéne lecsapni.Akit megzavartuk valami rituálé közben egy spéci kütyüvel,amihez nekem kellett összebányászni dvemer romokból és egyéb igen gáz helyről az alkatrészeket.
    Azt hiszem a hapsinak olyan miniboss health bar-ja volt.
    Nekem van emlékeim szerint olyan 18 vagy 19k hp-m,ez a csóringer meg 4-5k-s tűzgolyókat lő meg néha 15k-s területre ható varázslatot tol.
    Lovamat majd fejlesztem,ha lesz pénzem,gondolom sok pénzbe fájhat.
    Majd ha felmegyek megnézem a lovat,még nem is néztem csak mászkáltam a nagyvilágban,mert az eventes küldikhez igen sokat kell mászkálni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.01. 20:02:52
  • PiszkosFred
    Barmelyik istalloban tudod fejleszteni a lovadat, +60 tarhely, +60 sebesseg +60 kitartas ertekig. Ezeket +1 ertek / nap utemezessel tudod, vagyis a fullra fejlesztett lo az kb fel ev :) Erdemes a tarhelyet minel hamarabb elkezdeni, az a +60 ferohely nagyon jol tud majd jonni. (Sebesseg az gyorsasagot noveli ertelemszeruen, a kitartas pedig abban segit, hogy kesobb farad el az ugetesben a lo es kevesebb esellyel utnek ki a nyeregbol az ellenfelek)
  • PiszkosFred
    Az a csoka a barlangban egy world boss, amelyet kb. 4-5 ember szokott leverni, mert egyedul csak nagyon jo gearben es megfelelo skillekkel tudod.
    Az eso ellenfelek nehezsege nagyjabol ugy definialhato, hogy
    - sima (nincs a ket oldalan "kocka") healthbar - sima ellenfel
    - egy-egy kocka a healtbar ket oldalan - erosebb, altalaban egyedi (neha kuldetes miatt nevesitett) ellenfel, de siman olheto egyedul
    - ket-ket kocka a healthbar ket oldalan - amolyan miniboss, ez is olheto egyedul megfelelo felkeszultseggel, de lassan, ezert inkabb 2-3 emberrel celszeru gyorsan lenyomni
    - harom-harom kocka a healthbar ket oldalan - bossok, legerosebb ellenfelek, mindenkeppen csapattal vagj bele! Kiveve a varosoroket, azok is harom-harom kockasok, de azok halhatatlanok.

(ket-ket kockasra nem talaltam jobb kepet, sorry)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.01. 19:50:41
  • Plata
    Én csak ma fedeztem fel a dolgot,eddig a sztorit toltam,csak elkedvtelenített ez a csóka és elmentem hajózni egyet,amiből az lett hogy eltévedtem,kerestem hogy hol a szöszben is vagyok akkor találtam ezt az eventet.
    Van lovam is,kaptam 10-es szinten egy lovat,igaz kellett hozzá vagy 10 perc mire rájöttem hogy H betű.
    Kerestem hogy hol a ragyában lett a ló,de nem volt sehol,végül eszembe jutott hogy van útmutató a játékban sügér játékosoknak,ott megtaláltam hogy hogy kell lóra ülni.
  • Irgum76
    érdemes csinálni 100%-os xp boostod ad jutalomként a nem kevés küldi xp mellé
    ja csak kicsit elkéstél vele aszem holnap lesz vége a mókának
    de ha igaz akkor egynap többször is megcsinálhatod amíg be nem hozod a hátrányod
    és akkor már gyalogolni sem kell annyit :)
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.01. 19:21:10
  • Plata
    Én is elakadtam Morrowind sztoriban.
    Meg nem mondom kit kéne le csapni,elfelejtettem a nevét,iszonyú rossz a név memóriám,kb nincs is.
    De egyszerűen lehetetlen legyőzni,10-en nightblade karimat 4-5 varázslattal kifekteti,úgy hogy töltöm magamat vissza ezerrel.
    Egyszer majdnem sikerült a fél hp-ját lelőni,de hiába futok el előle,a barlang nem túl nagy és a varázslatai mindenhol megtalálnak.
    Némelyik olyan erős hogy egyből lecsapja háromnegyed hp-mat is,hiába nyomom a piát magamba.
    Kb 6-7 halál után hagytam is a frászba.
    Elmentem Vivecbe ott meg valami rossz hajóra szálltam és idegen helyre kerültem,ha már eltévedtem elmentem megkeresni ezt a jester festival NPC-t,már két küldetés teljesítve most daggerfall a cél,ott is van egy NPc akinek van küldije.De eszement sokat kell gyalogolni.
    Viszont nagyon szép helyeket láttam útközben,még valami iskolában is jártam ahol minden útba kerülő könyvet kiolvastam,volt bőven mit olvasni,tanultam is két szakmát könyvből.
  • PiszkosFred
    hasznalati*
  • Irgum76
    hát én most találtam rá arra a lehetőségre, hogy scroll nélkül is újraoszthatók a statok
    és ott hiába tettem 0-ra vagy maxra a staminát semmi nem változott csak a stamina pontok
    WD meg se mozdult se pozitív se negatív irányba
    próbáltam rákeresni, hogy hogy számolja xboxon de mindenféle más PC-s találatot ad ki
    azért megnöveltem de kipróbálva ImPetin kedvenc gyilkolandó impemen nem vettem észre változást
  • PiszkosFred
    Kirakhato quickslotba (ahol a potik, stb-k vannak) minden memento, alruha, stb. hasznali targy, ami nem kepesseg vagy skill.
  • PiszkosFred
    Tavolrol mindenkeppen, bow vagy staffokkal siman ledaralhato. Ha kozel megy hozza, akkor - mint minden sload - spawnol egy rakas add/gomb/stb.
  • Irgum76
    Hi,

más fórumon azt írták egy lvl9 NB-nek aki szintén le akarta zúzni, hogy hanyagolja
    fejlődjön szintlépés, skillek aztán kaja, pia boost és gyakható
  • NiceScream
    Srácok, egy kis segítség kellene :) A hét végén próbáltam ki az ingyenes lehetőséget és meg is vettem azóta.
    Még igen az elején járok, és eljutottam egy K'Tora nevű nem is tudom mihez (qrvára utálom).
    Hogy lehet ezt lenyomni? Van valami "trükkje" vagy őt csak csapatban lehet leverni?
  • TomStorm
    A kollekciónál a Mementos dolgokat nem lehet valahogy kitenni?Csak onnan tudom használni?
    Ez a Dragon Flight Gem tetszik:)
  • Plata
    Nekem elderscrollsonline féle accom van,linkelt steames fiókkal,megvettem steamen az alapjátékot+morrowindet és unlockolva lett a warden.
    Vagyis lehet nem steames accountra is steamen venni játékot és dlc-t.
  • Irgum76
    ja igen erről hallottam de én most kattantam rá a játékra
    szerintem mire legközelebb akció lesz már el is felejtem
    WoW-al is mindig ez volt toltam, pörgettem aszt egyszer csak hopp vége
  • PiszkosFred
    Mert az elmult 4 evben volt/van kb. 10 verzioja a jateknak, es ember nem tudja mar kovetni, melyikkel mit kap, mert nem mindegy, hogy mit vesz, mikor aktivalja, stb. Tulbonyolitotak, nem kicsit. :)
  • CS@
    Évente ahogy elnéztem 3x 4x van pár napos olyan akció, ahol ingyen kipróbálható az előfizetői lehetőség.
    Ezekre szoktam gyűjtögetni, mert amikor ilyen van akkor szépen átpakolja a cuccokat az inventory –ból és a bankból is a Bag –be, aztán gyűjtögetek a következő ilyen időszakig megint.
  • CS@
    Nem értem énse miért van, mert énis így tudom, de megvettem ajándékba unokatesómnak a legalapabb verziót és benne volt a Morro mellett a Warden is.
  • Irgum76
    na kiléptem rögtön jött vissza minden tételenként levélben
    Summersetben elkiabáltam magam és 5 mp-en belül jött az inv
    el is költöttem a pénzem alapanyagra...
  • Irgum76
    igen a szüttyők és a bank fel van húzva amíg emberi áron adják a helyet most 28 ezer lenne +10 slot a bankban
    a pacik is fullra teherbírásra vannak tréningelve minden nap
    a ládákat jó tudni igaz azt sem igazán használom ki amit kaptam belepakolok aszt elfelejtem
    jó lenne egy crafting bag de azért havi 4000-et nem fogok fizetni

ja igaz a beállításokat is át kéne néznem most például a célkereszt színét szeretném átállítani hátha akkor többnyire látom is már ha van ilyen lehetőség
  • PiszkosFred
    Nem kell kilepni, eleg egy zonavaltas es jon az email. Legjobb, ha hazaugrasz a hazadba es vissza.
    Ki lehet kapcsolni, hogy ne kapj ertesitest a guildtarsak teljesitmenyerol. En alapbol kilovom, mert nem erdekel, epp ki hany pontot szerzett egy-egy toplistas dungeonban vagy pvpben.

Ami a helyet illeti, mountot fullra huzva van +60 helyed (60 nap alatt +1hely/nap), a bankot is lehet fejleszteni es a hatizsakodat is.
    Ha ez sem eleg, akkor erdemes Tel Var Stonebol (Imperial City) vagy Master writekert kapott writ voucherekbol venni extra ladakat a hazadba, azzal megint lehet szerezni +300 helyet/account (3*40-es lada es 30*60-as lada veheto/szerezheto)
  • Irgum76
    meg ami az agyamra megy, hogy cseszik visszaküldeni amit leszedsz a piacról
    a legtöbbször ki kell logolni vissza és már ott is van
    meg, hogy minden szarról jön a pittyenés, hogy xy valamelyik guildból xezer pontot ért el valamin
    de ha eladok akkor bezzeg meg sem nyikkan
  • Irgum76
    csak ez a hülye állandó helyhiány ehhh
    már 3 karakter serpáskodik rajta, hogy ne kelljen eldobálni a cuccaimat
  • PiszkosFred
    Biztos, hogy nem vesztesz el semmit sem.
  • Irgum76
    kösz kipróbálom elveszni csak nem veszik el
  • PiszkosFred
    Nem tudom, sosem probaltam, de szerintem ami listazva van eladasra, az bent is marad vagy 30 napig es akkor visszakapod emailben eladatlanul, vagy ha megveszi valaki idokozben, akkor megkapod az arat mailben, mint normal esetben.
  • Irgum76
    szerintem az ilyesféle balesetek elég gyakran megesnek :)
    nekem kontrollerer ugye elég kevés gomb van és rátettem valami passzívan is böködő villámdárdát a vissza gombra
    így mikor kiléptem a kereskedőtől megköszönve a vásárlást meg is szurkáltam izibe...
  • Plata
    Nem is tudtam hogy lehet pénzből venni crown-t.
    Az előbb véletlen megöltem egy NPC-t Vivecben,rohantam a komphoz és véletlen megnyomtam a támadást,erre pont ledöftem valami szerencsétlent,na persze egyből mindenki nekem jött,így beugrottam a vízbe és kénytelen voltam úszni egy nagyot.
    Most inkább íjat használok két egykezes fegyver helyett,jobban bejön az íjászkodás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.30. 12:24:20
  • Irgum76
    én meg este befizettem egy Nyárszigeti vakációra (7000-ről van leakciózva 5-re)
    aszt kiderült az ária elfek rühelik a migráncsokat és haza akarnak kergetni
    azért körbenéztem, ékszerész lettem stb
    aszem az egyik guildot le is passzolom és ott elkiabálom magam, hogy szeretnék csatlakozni akinek van ott is kereskedője biztos tápos guild
    ja tényleg ha lépek a guildból akkor az összes kitett cuccom visszajön automatikusan levélben nem kell leszedegetni, ugye?
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.03.30. 12:13:26
  • PiszkosFred
    Minden uj account megkapja az alapjatekot + morrowindet (Vvardenfell zonat). A classt kulon kell unlockolni Crown Storebol, vagy megveszi valaki neked giftkent. 1500 Crown, az 350-400 arany/crownnal (maximum) szamolva cirka fel miska koruli arany.
  • Plata
    Na azóta sikerült pár embert ki zsebelni.
    Egész jó móka.
  • Plata
    Eddig még nem sikerült zsebelni,még a 75%-os esélynél is le buktam.
    Vivecben mikor a pap meg kergetett mókás volt,de pont az outlaw refugee mellett akartam ki zsebnelni,így gyorsan oda befutottam.
    A pap 50%-os volt de le buktam.
    Volna még egy kérdésem,láttam a játékban a Warden class-t unlockolni kell,ha megveszem a játékot amiben a Morrowind kieg is benne van az tartalmazza a wardent is vagy nem?
  • Irgum76
    ja még annyi a bounty-ról, hogy ha off line is vagy akkor is csökken
    szóval ha túl nagy a vérdíjad és egyszerre több karaktert viszel akkor válts át játssz egy kicsit és tiszta lappal folytathatod a lopkodást :)