24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Plata
    Jó ötlet,ma este megnézem.
    Még elég kicsi a karim,16-os szintű.
    Vivecben van egy ingyenes szobám a kocsmában.
    Nem tudom miért kaptam,talán jár mindenkinek.
  • PiszkosFred
    Tessek elhajozni Vivecbol Daggerfallba, ott kifosztani a kikotoben veszteglo hajokat, a szajret eladni (tisztara mosni, ha olyan) es mindjart van egy rakas penzed! :)
  • Plata
    Hát igen,de jelenleg nekem van azt hiszem 2k goldom.
    Tegnap eltoltam a fél vagyonom +10 táska bővítésre.
  • Plata
    Rendben,köszi.
    Akcióra akkor várok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.02. 12:58:54
  • Irgum76
    annyi viszont tuti, hogy legálisan lehet venni goldélt crownt illetve mindent a crown storból
    pont tegnap láttam cseten egy ilyen tranzakciót guildon belül egy harmadik fél bevonásával
    mindkettő elküldte a goldot crownt majd a srác mondta minden oké és így gazdát cseréltek
  • PiszkosFred
    A mindenkori tartalommal parhuzamosak a kiegek/DLC-k, igy lvl1-es karakterrel ugyanugy teljesitheto, mint a fullos mindent kimaxolt cp1000+ -sal. Ellentetben mondjuk a WoW-tal, ahol ugyebar mindig visz elore szintben az uj kieg, igy ott muszaj megvenned. Itt nem, itt akkro veszed meg, ha erdekel.

Ket dolog:
    - 1-2 het mulva kezdodik az ESO 5. evfordulos esemenye, akkor biztos, hogy lesz akcios crown-, esetleg DLC csomagok, addig varj szerintem!
    - Lesz hamarosan (meg aprilisban) ESO Plus free trial, vagyis 4-5 napra mindenki elofizetove valik, igy minden dlc elerheto es kiprobalhato lesz arra a par napra. Akkor meg tudod nezni, hogy mi tetszik es mi nem, majd ennek ismereteben megveszed azt, ami tetszett.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.02. 12:56:10
  • Although
    Morrowind, Elsweyr, azt gondolom nem kis terület történettel. Később érdemes beszerezni.
    Dark Brotherhoodot nyomom nem rossz.
    De bármikor megveheted mert útolag integrája a játékba. Addig kb annyi nem tudsz hajóra szállni ahol jelzi a travel lehetőséget, vagy nem tudsz belépni a szentélybe. Kb. Ennyi.
  • Irgum76
    fogalmam nincs én is noob vok
    kb 1 hónapja játszok
  • Plata
    Igazából nekem is csak a Thieves guild kellene.
    Ha csak azt veszem meg akkor sem vesztek sokat?
    Esetleg később megveszem a másik kettőt valami akciókor?
  • Irgum76
    nekem is az volt a terv de főleg ez a kettő miatt így kevésbé érte meg de egyenlőre jó lesz ez így nekem
  • Plata
    Igen,de akkor nem játszottam még.
    Most az a tervem hogy 5500 crown-t veszek steamen és abból megveszem a 4 dlc-s megapackot,persze engem csak a thieves guild érdekel.
    De 4 együtt csak 5500.
    Vagy várjak vele hátha lesz rá akció megint?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.02. 12:25:44
  • Irgum76
    fúj de egy ocsmány dögöt vettem a tikettetekből ehhhh
    min amit kihányt egy unikornis
    marad a sakál
  • Irgum76
    "csak alap" :D
    bazz az is akkora, hogy hónapokig eljátszhatsz vele
    le volt akciózva a Thieves guild meg a Brotherhood 1000-1000 koronára
    500 volt bónuszként alapból vettem 1500-öt és meglett
    de még egyikkel sem játszottam csak tolvajt próbáltam bujkálós, lopakodós bejön
    a DB-nál meg az az első küldetés, hogy ölj meg egy ismeretlent
    úgyhogy erre a célra egy külön karaktert indítok mert a mostaniakkal nem összeegyeztethető ez a mentalitás
  • Plata
    Köszi,ezt sem tudtam.
    Nekem az íj használat jön be nagyon,a két egykezes egyáltalán nem jön be.
    Íjjal jól el boldogulok de két egykezessel bénázok.
  • Plata
    Hát az nincs meg,csak alap+ Morro.
  • PiszkosFred
    Peldaul, ha XP-t kapsz valamiert, akkor igy lehet parhuzamosan es gyorsan huzni skilleket/skill fakat:
    - van rajtad egy idoben light armor, medium es heavy armor is
    - az action bar az 5 helyere 5 kulonbozo skill fahoz kepesseget raksz
    - az ultimate kepesseg meg egy hatodikhoz kapcsolodik
    - olyan fegyvert fogsz a kezedben, amelyhez kapcsolodo skill nincs az action baron

Igy egy idoben 10 darab skill fa kap XP-t es fejlodik ugy is, hogy sosem hasznaltad, csak a kuldetes leadasa idejere oltoztel igy be.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.02. 11:58:48
  • Irgum76
    ja és nekem kb max 20 perc volt eddig a várakozás de más platform
  • Irgum76
    a Thieves guild DLC területén
  • PiszkosFred
    Skilled nem a hasznalattol no, hanem akkor, ha XP-t szerzel es a skilled aktiv.
    Vagyis, ha XP-t kapsz es abban a pillanatban...
    - kezedben van egy bow
    - az actionbarodon (5+1 hely) van Bow kepesseg

Ha peldaul a kezedben egy ijjal felfedezel egy uj helyet, azert kapsz XP-t es mivel az XP szerzes pillanataban van a kezedben egy Bow, az is fejlodik.
    Igy szokas skilleket es skill fakat huzni, hogy a kuldetes leadasa elott atvarialod az actionbart vagy a ruhazatodat, hogy az a sok ezer XP az adott cuccaidhoz kapcsolodo skill fakra hasson :)
  • Irgum76
    én akkor szoktam a monolithoz menni ha várok a behívásra harcra készen minél több üres slottal mert lootolok mindent
    addig gyakok ha jönnek a dögök
    a legerdemain trafficker-rel tudod növelni a napi limitet
    a fejlődést meg majd elmesélik nekem is fura volt
  • Plata
    Tolvaj múzeum? Az hol van?
    Én tegnap az eventes xp boostal 3 szintet léptem a napi első dungeonban.Másodikban csak egy szintet,mert az utolsó bossra hívott be csak.
  • Irgum76
    már leadtam mindet boostal 500 és 3000 között adott ahogy szokott random elosztásban
    ezt mondjuk megint nem értem hót ugyanazokat a cuccokat pakolom bele napokon keresztül (pl a woodworkinget nem fejlesztem így 2-3 típus feladat van) és egyszer ennyit ad másszor annyit
    és gold cuccot sem kaptam
    bár tegnap loptam egy arany királyi segg törlőt :D
    ki is állítottam a tolvaj múzeumban
  • Plata
    Köszönöm,este majd le szedem és kipróbálom.
    Azt lehet valahogy növelni hogy naponta max ne csak 50 lopott tárgyat tudjak eladni a vendornak outlaw refugee-ben?
    Tegnap tele loptam a táskám várakozás közben és pofára estem,mert vendor közölte hogy max 50 cuccot passzolhatok el egy nap.
    A skillek növelése sem teljesen világos számomra,ok hogy ha sokat nyilazok nől a bow skillem,vagy nem nől,de tegnap dungeon finderre várakozás közben elmászkáltam mindenféle helyre lopkodni,be mentem egy szép kis udvarházba erre nőtt a bow skillem attól hogy felfedeztem.
    Örültem neki ,de érteni nem értettem,attól hogy felfedeztem egy helyet hogy a ragyába nől skillem?
  • PiszkosFred
    Minimapra van addon, nagyon sokan hasznaljak.

A vicc az, hogy a jatek alfa verziojaban volt minimap, aztan a tesztelok mondtak, hogy nem kellene, igy kivettek, de a kliensben maradt par funkcio, igy keszulhetetett el konnyeden a fenti addon is.
  • kingofn00b
    Hali,

Van PS4 megaszerveren valami casual klán? Csatlakoznék, ha lehetne. Egyenlőre egy friss NB-vel (Stamina DPS) tolom, de elkezdem egy healer templárt is húzni, bár azt nem túl egyszerű magányosan.
  • Plata
    Szeretek random dungeonozni,wow-ban rengeteget toltam,meg tolom mai napig.
    Soha életemben nem vártam még ennyit instára,de nem adtam fel mert kíváncsi voltam rá,tetszett is.
    Bár fura volt hogy nincs minimap meg egyebek amiket megszoktam a Wow-ban.
    Mondjuk a minimap nem csak dungeonban hiányzik.
    Amíg várakoztam loptam és raboltam,kaptam is pár öcsit,bár nem tudom hol lehet őket megnézni.Azt el is felejtettem.Véletlen megöltem egy szolgálót az egyik kocsmában.
    Nem szándékos volt,csak rossz gombot nyomtam meg rossz helyen.Kaptam valami gyilkos öcsit is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.02. 11:23:12
  • PiszkosFred
    ESO legnagyobb problemaja a dungeon finder, az valami iszonyat fapados es szar mar evek ota. A WoW keresoje tokeletes (nalam az az etalon), de itt valahogy nem tudjak hozni azt a szintet.
  • PiszkosFred
    Pedig ma 16:00 oraig mennie kellene.
    Mivel minden kuldetes tipus mas es mas xp-t ad, probald ki a daily craftinggal, adj le egy szakmait pite nelkul es egyet pitevel! Mindjart kiderul, hogy muxik e vagy sem. :)
  • Plata
    Tegnap este gondoltam kipróbálom a dungeon findert.
    WoW-ban szeretek random instázni,általában 5-6 perc vagy néha 15-20 perc várakozási idő DPS-ként,mivel ép bünti volt a fejemen így felmásztam egy sziklára Vivec mellett és gondoltam ott eldekkolok míg be hív.
    Hát egy kicsit sokat kellett várni,56 percet vártam,amikor jelezte hogy van csapat és akarok-e menni,nyomtam ready-t erre még jött vagy 10 perc várakozás mire behívott.Nem volt rossz egyébként,jött rendesen cucc is fegyver is és 15-ös szintet is elértem.
    Ami fura hogy sapka és armor sosem jön nekem való,abból csak vacak van a karimnak,szürke,egyiket egy ládából loptam.
    De a többi csupa kék,fejest sosem találok neki valót meg armort sem,abból mindig heavy esik.
    Második instára csak kb félórát kellett várnom,de az nem volt olyan jó,oda úgy kerültem be hogy már csak az utolsó boss volt hátra.
  • fluency
    Köszi! Ezt nem is néztem még. Ez jó döntés, lehet akkor variálni a cuccokat. :)
  • Irgum76
    azt csináltam de ilyen 15k esett monolitnál küldetéseknél detto
    alapból van hogy 25k jön
  • PiszkosFred
    Edd meg a "pitet" (pie of misrule - vagy ilyesmi neve) a collections-memento reszbol, akkor kapsz egy 2 oras buffot! Alapbol nem duplaz, csak a pite hatasa alatt, es az is csak az event vegeig, amely ma v. holnap er veget.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.02. 10:48:50
  • CS@
    „Fegyverrel együtt 11 vagy 12 db lehetőséged van tervezni (7 armor, 3 jewelry, 1 vagy 2 fegyver)”
    Szerencsére ezt nemrég módosították és minden esetben jár a 12.
    A Staff, Bow, TwoHanded –eket 2 darabnak számolja a játék, így ezekből a szettes példányok, akkor is adják az első bónuszt, ha egyetlen más darab sincs meg.
  • Irgum76
    nekem úgy tűnik ez a fesztiválos xp duplázó nem működik
    vagy csak április 1.-i tréfa
  • Irgum76
    hát én is leginkább kérdezgetek és még nem mentem az agyukra
    (aszem) :)
  • NiceScream
    Köszönöm a válaszokat és a türelmet, mert gondolom nem először válaszoljátok meg ezeket a kérdéseket :)
    Egyébként valóságos felüdülés ez a jaték a sok, csollivilli sz*r után mint például a BDO.. Marhára tetszik, hogy bemegyek valahová egy küldetés miatt és anélkül, hogy partyban lennénk másokkal együtt csináljuk. Aztán ha kész, akkor mindenki megy a maga útjára.. Mondjuk egy ismerősöm, aki korábban játszott vele azt mondta rá, hogy: "ez a játék jó, és túl nagy, nincs rá időm"
  • PiszkosFred
    Nem, a lovak account szintuek, akar kapod, akar veszed aranyert az istalloban, akar crownert a crown storebol. A collections reszben vannak es amelyiket aktivalod, az lesz az elohivott lovad azzal a karakterrel.

Viszont a fejlesztese - a 60/60/60 hely/gyorsasag/kitartas -, az egyedi minden karakternel.
  • Irgum76
    ja tápolásnak elég könnyű bár nem túl szórakoztató módja ha beállsz egy populáris monolit közelébe
    ott idézik le a kultisták a démonokat (nem pont ez a sztori de a lényeg, hogy jönnek a monszták)
    és mikor felhangzik a punk rock beállsz a pogóba rohangálsz össze-vissza próbálsz minél több ellenfélbe belesebezni és életben maradni
    aszt vársz 5-15 percet és ismét rock'n'roll
  • Irgum76
    nem szemét, minden 10.x-edik szinten megkapja az acchoz tartozó összes karakter
    de mindegyiket külön-külön kell tréningelni
    ha a kinézete nem tetszik vehetsz crown store-ból valami mást és az is tudni fogja amit már erre kifejlesztettél
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.02. 06:40:26
  • NiceScream
    Kössz a tippet, azt hiszem kicsit később keresem fel ismét ezt az izét.. :)

Még egy kérdés (egyelőre.. ;) ). Kaptam egy csillivilli lovat. Ezt csak egy karihoz lehet használni? Amit először kreáltam? Azért ez kicsit szemét dolog..